Changeling

Detta är en Clintan film! Need I Say MORE!! Den är heeelt suverän! Angelina Jolie brings it i denna film!! Vill faktiskt inte säga så mycket om den men gör det ändå. Vill bara att ALLA i hela världen ska se den! Satt 3 fjärde delar av filmen med gapande mun!

Den handlar om Christine Collins och hennes son Walter. En dag när hon måste in och jobba några timmar så lämnar hon sonen ensam hemma och när hon kommer hem så är han inte där. Hon ringer polisen men dom kan inte ta emot en anmälan förens personen har varit borta minst 24h. Sonen är fortfarande borta nästa dag så hon gör en anmälan. 5 månader senare så kommer polisen och säger att de har hittat hennes son och att han har varit med en dagdriftare eller vad man säger under hela denna tid. De kör henne till tågstationen, där väntar polis chefen och en massa press. När hon väl springer fram till pojken så märker hon att det är inte hennes son. Hon säger till polisen att det inte är hennes son men han säger att hon är förvirrad och att han har ändrats mycke under dessa fem månaderna. Hon tvingas alltså ta hem denna pojk. Men vad har då hänt med hennes pojke!???
Den är utspelad i slutet av -20 talet så kvinnor hade väl inte så mycket att säga till om på den tiden. Jag tycker som jag skrev tidigare att alla ska se den! Och att verkligen ta in allt vad den har att ge. Den är ju också baserad på en sann berättelse:)


Kommentarer

Skriv nå här:

Skriv ditt namn:
Stanna kvar?

Email: (publiseras ej)

Har du en blogg?:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0