Sexual healing

Har sett en massa tv ikväll. Bunkrat upp med filt, te och mackor med rom röra på:P Först såg jag nått avsnitt av 2 ½ män och sen blev de total recall men arnold. Efter de haade jag tänkt lägga mig men då började nått som hette sexual healing. Sjklart var man bara tvungen att kika vad de handlade om, tänkte att de var om dom brittiska oskulderna som for till amsterdam eller nått..Men de handlade om tre olika par som pratade med en "sex" psykolog om deras förhållande. Riktigt intressant hur mycke sex säger om ens förhållande egentligen.

En av killarna hade varit med om att hans pappa gjort övergrepp på honom när han var liten, sen hade hans mamma dött oxå. Detta hade han sett som att hon hade lämnat, övergivit honom. Riktigt intressant att få se hur detta som har hänt honom, hur de speglade sig på deras förhållande. Han var alltid redo på att tjejen hans skulle lämna han. Fast hon inte gjorde de, då kunde han orsaka bråk från ingenting bara för att hon skulle lämna honom.

En av kvinnorna var så nertryckt, undergiven mm...Men de var inte karls fel...eller han gjorde väl inte saken bättre. Men de visade sig att när dom var yngre och var ute och drack började dom bråka och han lämnade henne. Hon var full och en kompis bjöd in henne till sig och sen våldtog han henne. Eftersom hon alltid ansåg att de var hennes fel, att hon hade lockat denna kille mm. Så vågade/ville inte hon säga till om saker som hände nu med karl hennes. (Samma karl som lämnade henne då) Det han vill att dom skulle göra var väl bland annat swinging men de ville inte hon men hon sa aldrig till.

Tredje paret handlade om att tjejen hade varit otrogen för att hon inte fick kärlek hemma. Detta hade han inte släppt eller hon under 2-3 års tid. Han ville inte förlåta och hon tyckte inte att hon förtjänade att bli behandlad dåligt av honom nå mer. (i början ja men efter 2 år nej..) Och deras lösning var alkohol.

Lite att göra...eeeeeeeee..hmm...JA! hahaha Inte de minsta trött..jaja ska försöka sova! najt!

Kommentarer
Postat av: Cissi

24 timmar till..:)

2009-12-31 @ 00:05:19
URL: http://lillohman.blogg.se/

Skriv nå här:

Skriv ditt namn:
Stanna kvar?

Email: (publiseras ej)

Har du en blogg?:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0