Då var denna helg över.

Är nu hemkommen från gagsmark. Hade de riktigt bra. Igår kom Emelie och Mirre och vi bastade och så sminka jag Mirre. Emelie sminkade sig själv, så tog jag några kort på dom. Så märkte vi nog alla att vi blev lite trötta och då visade det sig att klockan var halv två. Vi började kvällen klockan 20.00, vi var extremt sega så de tog ju ett tag att göra allt.

Lämnade gagsmark kring tre tiden idag, lämpade av lite av mina saker hemma och så fortsatte jag till päronen. Där fick jag middag :) Riktigt najs! Så drog jag med mig Pappa och Alex så hjälpte dom mig att sätta upp lite saker. Först blev de krokarna på trädet. Jag stod mest och titta på så behövde pappa lite hjälp och de slutar med att jag får en stor blåsa på mitt vänstra pekfinger. Så fortsätter vi med den knasiga lampan som jag fick i julklapp. Den har nu pappa limmat upp. Ska försöka se om de sitter imorgon. Så blev de upp med en av lamporna i köket.

Sist men inte minst spontan en metall platta som skulle på väggen i köket. När pappa står på stolen och jag brevid så helt plötsligt håller han på att ramla av. Detta är alltså vara en ihopvikbar stol så inte precis en trappa som kanske är lite stadigare. Men iaf så ramlar han och borren av MOT mig och han träffar borren i min hand. De blev inte nån stor skada där men ändå lite komiskt att jag ska råka ut för allt som inte ens har gjort nå...

Det kommer bilder från i helgen och hur läggan ser ut nu alldeles strax.

Kommentarer

Skriv nå här:

Skriv ditt namn:
Stanna kvar?

Email: (publiseras ej)

Har du en blogg?:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0