GOTT NYTT ÅR!!!!

Nu om cirkus 12 h så är det ett nytt år...och jag ligger i sängen fortf. å snorar å hostar. Kuuul...
Blir att vi stannar här i gagsmark och firar in det nya året. I feel like crap! Visst är det en bra början på det nya året...

ska gå och sätta mig framför tven ett tag:) kram på er  

Förkylning

Usch ty å bläää

Har blivit smittad och jag skyller allt på Lillemannen!!! Övervägde stark imorse om jag skulle ringa och sjukanmäla mig men blev att jag for så nu är jag helt död. Ligger i sängen och funderar om jag ska lägga mig redan nu. Börjar nämligen kl 6 imorron, känns väl mindre bra. Sa till Åsa att jag hör av mig om det blir värre, hon bara hoppas inte att de blir de för vi är för lite folk redan:S Hoppas verkligen inte att jag blir mer sjuk iaf. Har tagit mig en alvedon och väntar på att min C vitamin brus tablett ska försvinna i vatten glaset så ska jag dricka det med. Ris säcken är också uppvärmd så jag ligger och kramar den väldigt hårt.

Nyår iår blir i gagsmark, mest därför jag känner mig pissig och så skulle de komma så mycke folk till Emma så jag kände bara inte för de. Blir att ta de jävligt lugnt och krypa ner i soffan där och bara vila upp mig.

Brrr nu börja jag frysa oxå:S

Piteå-Gagsmark-Skellefteå-Boliden-Piteå

Har haft en lite stressig men underbar jul! Hoppas ni också har haft det:)

Sitter just nu i Skeå hos Emelie och ska snart börja göra palt...jag har skalat potatisen så hon får börja riva den:P MOAHA
Var i Gagsmark på julafton sen for jag in till stan på juldagen för då var det dags för lite fest. Var inte så taggad men full blev man iaf! Kunde ha varit roligare ute men men tyckte dock inte att det var värt pengarna.
Sen jobbade jag annandagen och slutade kvart över åtta, handlade lite åt mor och far sen hämta lite kläder och vidare till bilen. Körde till gagsmark, lämnade maten till fader och så kom Emelie och hämtade mig så körde vi till skeå. Har varit på mellandags rean idag....slagits med andra crazy tjejer på gina tex. Vi lämnade Lilleman hos hans pappa före vi for in till stan.
Vi blev less gode så fort, käkade med Joel på Frasses:P mmmm så gott de var. När vi hade varit klart på stan så for vi till Emelies kompis Emma och hälsade på. Nu när jag har fått träffa henne så kan jag pusta ut för då är ju inte Emelie schizo...eller???

Imorgon så kommer syrran, pelle å clara bella och hämtar mig här så ska vi till moster och käka tror jag. Vet faktiskt inte om de blir nå mat men hoppas på de:P

Jaja nu ska jag vara social. Kul att veta att jag lever iaf eller hur!? Hoppas de iaf:P

GOD JUL!

glömde nog skriva de så!

GOOOOD JUUUUL!!!! till er alla från mig:)

Snart är det jul:)

Har jobbat, suttit lika länge i kassan idag så man är lite huvvegör!:S
Varit på stan och handlat sista min saker. Så har jag slagit in dom sista julklapparna! Nu funderar jag på vad jag ska ha på mig imorgon. Blir nog en kjol å nån tröja.

Har funderat ännu mer på denna resan och det lutar mot att inte fara för min del faktiskt...känns som EXTREMT mycke pengar. Och ska vi fara på detta så vill jag nog spara ihop till det själv....och när jag skrev 40 000kr igår så hade jag skurit ner på de lite...i slutändan så blir det nog närmare 50-60 000kr..
Jag blir samtidigt ledsen för jag har ju som sagt till Madde att jag är med på allt. Men det handlar ju om en massa pengar faktiskt..:S och det är inga pengar som jag har i bakfickan, tyvärr:(

Skulle vilja bestämma att om 2-3 år den och den tiden så ska vi fara dit och dit! Spara så mycke det bara går och sen så reser man runt! Vem är med???

Nu ska jag snabb duscha sen ska jag fara till mor och dom å käka sen blir det faktiskt gaaagsmark!

Adios

Dan före dan före doppare dan!

Har jobbat mest hela dagen, suttit i kassan i totalt 5 timmar idag. Blir lite segt när det är så mycke folk men ändå är man jätte trevlig:) Erica Lejon var den underbaraste idag och böt med mig så jag börjar nu istället kl 14 annandagen!:) SWEEET!
Var på stan en snabbis och kollade om lite julklappar och så var jag på systemet. Gick förbi madde med sakerna sen så gick jag hem och vila ett litet tag. Sen bjöd jag in mig själv hos mor&far och fick PALT:)
Satt där ett tag och snackade med morsan och krille. Tills jag gick hemåt för att Madde skulle komma till mig och medans jag väntade så gjorde jag kola...men den blev för HÅRD!! :( Brukar inte bli de så jag skyller på grädden!!
Så kom madde och så har vi suttit och tittat på resor. Martina har hittat en underbar en åt oss men den kostar 20000kr per pers men då är de i 28 dagar, all inclusive:)  Detta är på Lanzarote. Men jag känner lite om vi ska fara till London också på barskola som kostar då 15000kr men då med mat sen så blir de säkert 2000kr. Då blir jag skyldig Madde 40 000kr bara sådär...Och då måste jag igen fråga min älskade syster om hon kan mata och sköta mina ormar och jag vet inte hur sugen hon är på det. Skulle vara en annan sak om vi kanske bara for i 2 v. Men hon skulle höra de med martina imorgon så får vi se.
Känns bara lite tungt detta med pengarna. Så sen om man då vill fara så kan man inte för jag är skyldig Madde. Men men får väl se vad som händer imorgon!

Ligger och spelar betapet med emma, emelie och nu jenny. Så snart är de jul...och vars är julkänslan egentligen...har tappat den!!:(

adios

Trainwreck. My Life as an Idoit.

Verkligen en idiot!"! Hela filmen är typ när han sitter på sina AA möten och pratar om vad som händer i hans liv. Det är ju så kassa saker så alla runt omkring honom mår ju hundra ggr bättre efter dom har hört en av hans historier.

1 av 5 möjliga.


Surfer, dude.

Handlar om Steve Addington som ska bli representerad av ett annat bolag och detta bolag vill att han ska vara med och göra data spel och vara med i en dokusopa. Men det vill inte han, de enda han vill göra är att surfa. Men då slutar vågorna komma under en längre period som gör att han börjar luta mot att skriva på deras kontrakt.

Filmen är väl inte helt fel om man vill stirra på Matthew McConaugheys mage:P Men ganska B:ig, det dom gör är typ röker på och surfar.

1,5 av 5 möjliga. (halvan för hans mage:P)



Ghost Town

Rolig film om denna Britt som far och ska göra en standard operation och så dör han i 7 min under operationen. Efter detta så kan han se spöken. Vi har alla sett denna sorts film tidigare men den är extra roliga på grund av denna skådis (rollen oxå) för han är så himla isolerad och bitter på livet!

3,5 av 5 möjliga.


Vicky Christina Barcelona

Denna film är faktiskt lite konstig. Handlar om dessa två tjejer som far över en sommar och bor i barcelona. Sen så blir båda två raggade på av samma äldre karl. Och så ska det väl reflektera sen över deras liv eller nå sånt bullshit:P

2,5 av 5 möjliga.


Make it happen

Detta är en blandning mellan Save the last dance och Coyote Ugly.

1,5 av 5 möjliga.


Fred Claus

Handlar om Fred Claus som är bror med Nick "santa claus". Hur han under åren hatar allt med julen mer och mer och sin bror med. Han vill låna/få 50000dollar av sin bror men för att han ska få dom så måste han komma och hälsa på i Nordpolen och hjälpa dom med julen.

2,5 av 5 möjliga.


Max Payne

Handlar om Max Payne som ska försöka hitta den sista av tre män som dödade hans familj.

3av5 möjliga.



Att inte försova sig:)

Idag har jag vaknat i god tid så jag till och med hinner skriva lite grann här. Håller på att fixa evanescence, var så himla sugen på den sorts musiken idag.

Glömde att berätta att jag var ju faktiskt hos min lilla Linda i lördags kväll:) Jag, hon och Jim såg på Björn Gustavssons nya film som var bara massa ihop klipp av hans "verk" hittills. Och jag måste då säga att jag blev grymt besviken!! Inget seriöst i hela filmen och så visa dom endel klipp två ggr och då blev man skit irriterad. Men jag överlevde iaf:P Efter filmen så spelade vi tetris på Wii och det var faktiskt jätte kul. Blev dock lite besviken på att de inte fanns tetris musiken:P Jag fick mitt ass kickat flera ggr!! Jag kanske vann 2 omgångar...
Sen blev de sent och dags för att gå hem! Men jag hade jätte trevligt och de har inte hänt för sista gången:P Just so ya know Linda:P

Nu ska jag snart börja vandra mot Coopen:) Åhh jag ska jobba med Kusin Erica idag!:) Har inte träffat henne på ett tag.

Adios Amigos

Dagens dag

Idag sov jag lääänge...:S

Steg upp och gick till madde och så gick vi lite på stan. Träffade mina päron och så fick vi popper att skjutsa oss till Martin, Maddes bror. Så blev vi bjudna på skagenröra och mackor av Elin, Martins tjej.
Vi kom typ dit kring tre och var där till sju. Sen har jag och Madde suttit och kollat på resor, hotell, all inclusive och massa sådant. Men det är då så himla dyyyrt! Vi har hört med Martina så hon skulle kolla imorron på jobbet.

Ska lägga mig och se en film nu och sova sen.

Väldigt irri på att Facebooken inte fungerar!!!

Eagle Eye

Denna är också bra. Mycke för att Shia är med i den:P
3av5 möjliga.



Open season 2

Lite rolig gick att se. Ettan är dock bättre.
3av5 möjliga.

Handlar om samma killar men denna på bilden ska nu gifta sig men blir väldigt nervös inför detta och så blir en av hans vänner kidnappad. Så måste dom ju rädda honom och då skjuter dom upp bröllopet. Och så blir de nå bråk...


Twilight

Denna film är bra! Vill oxå ha en sån kille:P
4av5 möjligt.

Handlar om en tjej som flyttar till sin pappa och börjar då på en ny skola. Så får hon nya vänner men blir intresserad av denna killen på bilden som är lite weird.


... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...



... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

BAD DAY

Försov mig.

Seg.

Kändes inte bra på jobbet.

Tungt.

Jobbigt.

Bitter.

Ledsen.

Just nu sitter jag på botten av en djup grop och verkar inte kunna ta mig upp.


IM LOST...

IN TRANSLATION...

Hemligt besök

Idag har jag legat i sängen typ hela dagen, tills jag var tvungen att stiga upp och städa. Fick nämligen främmande på kvällen och vi såg film och hade trevlig:) Nu har han farit och jag ska gå och lägga mig för jag ska faktiskt JOBBA imorron. Jag vet!! Chockerande men sant:P

Natti natt

Luleå

Idag blev det en snabbis till luleå med Emma, Dennis och Madde. Det blev inte att handla så mycket, främst för att jag inte hittade nå. Förutom en massage säng men den kostade över 2000kr.

Efter luleå for jag, Emma och Dennis hem till dom och så stickade jag och Emma. Har påbörjat mina första vantar men då är ju frågan hur bra dom kommer att bli.
Dennis fixade maten och vi skulle käka pannkaka men det blev en plattkaka:P Hahaha Men vi åt den, dock blev vi nog inte då mätta.

Vi for sen till Johannes och spelade hans spel som hans mamma hade köpt nu till julen. Så han skulle lära sig spela det så dom slipper göra det då. Jag tyckte inte att de var så jätte kul men men. Spelade sen lite kort men sjklart så vann Emma.
Så var de dags att fara hem och nu ligger jag här.

Har hela dagen gått runt och sjungt sånger...blir väl så när man har sett sound of music!


XOXO


Sova länge & städa lgheter

Jag blev väckt flera ggr idag. Först ringde madde och säger att dom ringde och väckte henne kl sju imorse för att dom ville att hon skulle komma och jobba. Tycker lite synd om henne för vi var uppe ganska så länge:S Men så somna jag om ett litet tag senare så ringe kate och frågar om vi skulle käka lunch. Det första hon säger är typ "Oj men madde sa ju att du var vaken". Hihi the power of sleeping eller nå:P Jag orkade inte lämna sängen just då. För jag var vaken gooode så länge för Emma ville spela en massa betapet! Sen messade Cissi Ö mig och då vaknade jag igen. Hon är hemma från London:P Hon verkar ha haft det bra på sin mini semester. Somnade om igen (visst är detta suuuper intressant) men då ringde mamma sen vid tolv och sa att hon skulle bjuda på lunch om jag hjälpte henne flytta på datorn. Jag hade SKIT ont i mina ögon så sa att jag skulle komma sen, sjklart somnade jag om igen och vaknade strax innan två så då var det bara att stiga upp:(
Vandrade då mot mamma och hon höll på att göra nå snygga gardiner till det nya kontoret. Lyfte ut datorn och så ringde jag brorsan och fråga om man fick dammsuga ut den. Men det fick man tydligen inte för de kan bli statisk elektrisitet. Så då var det bara att blåsa manuellt..har nog extremt dammiga lungor just nu:S Men sa att vi fick göra mer sen när han kommer hem för han har en sprayflaska som sprutar luft, går lite lättare då. Men det tar sig verkligen och blir verkligen fint i deras nya rum. En rolig/tråkig sak men jag skratta. Pappa hade beställt fel grej till sängen:P haha Han hade sagt att det var en 90s säng men det var en 80s så dom var alldeles för långa. Hoppas de fixar sig innan poppe kommer hem.
Madde ringde sen och sa att hon slutade så bad henne komma till päronen mina. Så hon kom dit och så fick vi lasange av mamma. TACK:D Det var jätte gott och jag blev skita mätt!
Sen skulle alex på karaten och så skjutsade mamma hem oss. Skulle gå till Camilla och hämta en film men hon var inte hemma. Så vi gick till Madde och satt där ett tag så när vi var klara gick vi till zon där vi skulle städa tre lgh. Var inte så farligt och tog bara 1,5 h.
Vi gick sen tillbaka till Madde och så sjöng vi lite singstar (kickade hennes ass massa ggr) så sen såg vi BodyGuard på femman, när den tog slut så var det dags att gå hem och nu är jag här:P

Ska till luleå imorron med Emma, Dennis och Madde. Vi skulle väl fara kring elva så måste stiga upp i tid nu! Måste duscha imorron orkar inte göra det nu!:)
Dudes see ya later:P

Thai Garden & Sound of music

Vaknade ganska så sent idag men det var väl för att man somnade lite sent också:S Typ kring tre tog jag mig till madde och så gick vi på stan. Vandrade runt köpte oss en macka på Röda (saknade cissi:() sen kom jag på att jag har inte varit på Aditro på jätte länge så jag ringde till Linda för att höra om hon jobbade och det gjorde hon. Vi gick dit och var med Emmeli och Linda ett tag och surrade om allt och inget.
När vi hade varit där så gick vi lite mer på stan men sen orka vi inge mer så vi gick hem till mig. Kollade lite på datorn (en massa saker) och så tog vi hem nå filmer. Vi prata lite grann om allt möjligt, så ringde kate och sa att dom var på väg mot thai garden så jag och madde började vandra ditåt.
Vi flummar hela vägen dit och sjunger Mcflys låt too close fo comfort. Så ser vi att både Annika och Kate är där redan så vi skyndar oss in. Så beställer vi, jag beställde nån kyckling gryta i sötsur sås men dom hade gjort den ALLDELES för söt så den gick ju typ inte att äta..:S Men vi satt då länge och pratade om allt möjligt men det blev väl mest om livet och resandet. Fick beppes dator typ såld idag:P Annika behövde en till när hon ska fara till Japan.
Vi gick sen när vi märkte att alla andra från resturangen var borta till statt och köpte förköps biljetter till Juldagen. Då kom Madde på att hon ville se Annikas lghet så vi for och kollade på den och så sen gick vi hem till Madde och var där resten av kvällen. Kate och Annika for väl vid halv elva men jag stannade kvar och så satte Madde igång Sound of music eftersom hon visste att jag inte hade sett den.
Så nu har jag sett den och den var bra:) Men de jobbiga är att nu nynnar man ju låtarna i huvve heeela tiden! bajs!

Måste bara berätta en rolig sak som hände på stugan. Clara och alex började smått bråka och så säger Alex "snorunge" och Clara är inte sen på att svara så hon säger "skit ner dig och frys fast". Jag blir helt häpen och börjar små skratta och frågar hon vem som har lärt henne säga så. Då svarar hon väldigt stolt " Pappa". Jag och Alex kan ju inte hålla oss så vi börjar ju as garva:)

Trevlig helg avslutas med bio.

Hej

I helgen har jag ju som sagt varit på stugan:)

Fredagen så fixade jag och farsan maten och så for jag och alex och hämtade Clara vid sju tiden. Men vi var typ framme i gags kanske strax efter åtta. Vi var först förbi supermarket och så köpte jag den dipp jag ville ha sen så for vi. Men det var ju sånt dåligt väder och så snöade det jätte mycke. Pricken över i:et var när vi kom till Brännland så har ingen skottat....:S
Så blev ju typ att köra femtio hela vägen...Men vi kom fram tillslut och så hämtade jag ved och så började vi värma upp placet. Vi var inte uppe så länge vi såg en film och så somnade vi sen.

Lördag så steg alex upp med clara och hjälpte henne med frullen:) Hur snäll kan man vara egentligen!!! Så jag låg och drog mig ganska länge innan båda blev less och slet upp mig. Vi skulle ju till byagården så steg väl upp där vid halv elva. Tog mig bara ett oboy glas och så blev det att hjälpa clara på med utekläderna. Alex fixade ju sig sj alldeles utmärkt och så gick dom ut sen. Då kommer Stefan och skottar åt oss! Som var super bra för det hade snöat en hel del.
Vi gick sen mot byagården och när vi kom dit så var det inte alls så många där. Så vi hittade oss ett bra bord längst fram. Sweet. Emelie, lilleman och naima satt i samma bord och hjälpte oss välja. Sen strömmade det in en massa människor. Så det var ju tur att vi fick bra platser. Sen var det bara att ta sig mat. Sjklart så tog inte alex så mycke och jag råkade ge clara lite för mycke kanske...för hon åt då inte så mycke av det. Dom sålde lotter oxå så jag köpte ju några av lite olika färger.
Så blev det efterrätt men var inte så sugen så tog mig bara en pepparkaka och några knäck utan mandel eller vad det är i. Då blev det dags för lussetåget, jag hade fixat en plats till clara så hon skulle få ha på sig sina lusse kläder igen. Gick på övervåningen och hjälpte henne byta om, sen sprang jag ner för att kunna få nå bra kort. Dom kom, dom djöng och dom gick:) det var jätte bra! Tyckte bara synd om Mirre som fick vara lucia och ha en riktig krona med stearin ljus och sjklart en massa i håret. Sen var det dags för lott dragningen, jag fick sköta vinstborden. Jag vann 3 ggr:D eller clara vann en gång och så gav jag bort en gång till alex. Det var sen över och dags att bege sig hemåt. Vi gick tillbaka till stugan, satte igång en eld igen och började sakta sätta igång maten.
Efter maten så kom Emelie och lilleman. Vi satt och snacka sen kom joel och sist men inte minst bobbeli bob dan. Hämtade poker(blackjack)bordet och markerna så satte vi igång att dela ut. Efter ett tag så kom också Miriam dit.
Jag ledde ett tag men sen så vann Dan Bob.Sen satt vi och snackade till typ halv två. Då var det dags att avrunda det hela och gå och lägga sig. Somnade kanske vid halv tre.

Idag så fick jag sovmorron eftersom ungarna också sov väldigt länge! SKÖÖÖÖNT! Så steg jag upp med Clara och gjorde frulle. Åt den och sen var det bara att gå ut och koppla bilen, den såg ut som en snöboll. Alex hjälpte lite att få bort snön från den man det var ganska så tungt så jag gjorde det sj sen. Vi käkade en sen lunch vid två och så började vi packa ihop. For väl från gags kring tjugo över tre, lämnade av Clara hos syster yster och sen vidare hem till mig för att lämpa av lite grejer där. Så for vi hem till föräldrarna och lämnade bilen och så skulle jag käka där. Jag fick två bio biljetter av syrran för att dom skulle gå ut nästa vecka och dom skulle inte hinna använda dom så jag fick dom:)
Jag fråga då farsan om han ville se den ny filmen The day the EARTH STOOD STILL och de ville han men mamma och alex ville också följa och det var ju kul:) Vi bokade den, åt sen for vi och såg den.

Efter bion så skjutsade dom hem mig och nu ligger jag här igen i sängen och är glad att min dator äntligen älskar mig igen:)

Kram på er alla!


Gagsmark hela helgen

Har vaknat (för ett tag sen) blev ändå lite sovmorgon:) SköööNt! Men Åsa ringde där vid tio och frågade om jag kunde jobba. Men det kan jag inte eftersom jag ska fara med knottarna till gagsmark. Mamma och co bokade mig innan jag for till London! För dom ska ju på firmafest på havsbadet imorgon och så ska dom sova över där. Jag ville fara idag för att vi har bokat jullunch på byagården så då måste vi vara där tolv. Och ni som känner mig vet att jag inte kommer hinna det....:S

Har precis hoppat ut ur duschen och ska snart ringa till mor och höra vad som händer och sker hos dom! Måste fara och handla mat också....va fan ska man göra för mat till småttingarna dåååå..hmmm Plättar? Våfflor? Blodpudding? Det är ju typ lätta saker iaf blodpuddingen:P

Linda skriver att jag har ju smeknamnet schlyna också...Detta går verkligen åt rätt håll! Eller vad säger ni!? haha
Tack Linda:) You know I LÖÖVE u! Men det får inte vara snusk relaterat...

Det jag tänker är  "Vad har jag gjort i mina dagar för att förtjäna dessa vackra smeknamnen..."
Tyvärr så får jag inget svar....:P

Futurama Benders game

Vad handlade denna om...ja just de ja! Det håller på att ta slut bränsle(dom där svarta bollarna som det lilla djuret skiter ut) men det är bara vad denna tant som äger de säger utan hon vill bara höja priserna för att tjäna mer pengar. Detta märker dom och ska försöka stoppa.

Jag blev faktiskt lite besviken på denna film:( Det var inte alls futurama utan det var typ ett försök att bli som South Park med futuramas gubbar:S
Jag ger den 2 av 5 möjliga.


DILDO!????

Alltså jag vet att jag har blivit kallad detta i mina dagar...Men jag vill faktiskt ha ett nytt smeknamn som jag kan klistra fast på denna blogg....Vill inte skriva Välkommen till Dildos blogg...vet inte...vad tycker ni!? Kanske dags för ett nytt!??

Dildo uppfanns tror jag av Emma som började säga Tino och sen blev det Dino och så tillslut blev det Dildo...hade önskat att jag hade en rolig historia med namnet...eller önskar jag verkligen de..!?


(Oj många inlägg idag)

Changeling

Detta är en Clintan film! Need I Say MORE!! Den är heeelt suverän! Angelina Jolie brings it i denna film!! Vill faktiskt inte säga så mycket om den men gör det ändå. Vill bara att ALLA i hela världen ska se den! Satt 3 fjärde delar av filmen med gapande mun!

Den handlar om Christine Collins och hennes son Walter. En dag när hon måste in och jobba några timmar så lämnar hon sonen ensam hemma och när hon kommer hem så är han inte där. Hon ringer polisen men dom kan inte ta emot en anmälan förens personen har varit borta minst 24h. Sonen är fortfarande borta nästa dag så hon gör en anmälan. 5 månader senare så kommer polisen och säger att de har hittat hennes son och att han har varit med en dagdriftare eller vad man säger under hela denna tid. De kör henne till tågstationen, där väntar polis chefen och en massa press. När hon väl springer fram till pojken så märker hon att det är inte hennes son. Hon säger till polisen att det inte är hennes son men han säger att hon är förvirrad och att han har ändrats mycke under dessa fem månaderna. Hon tvingas alltså ta hem denna pojk. Men vad har då hänt med hennes pojke!???
Den är utspelad i slutet av -20 talet så kvinnor hade väl inte så mycket att säga till om på den tiden. Jag tycker som jag skrev tidigare att alla ska se den! Och att verkligen ta in allt vad den har att ge. Den är ju också baserad på en sann berättelse:)


Burn After Reading

Tyckte denna sööööööög!! 1 av 5, fatta inte ens vad själva handligen var. Den är inte ens rolig om dom har försökt att sikta mot de hållet...fattar den inte alls...


Lucia Tåget

Igår gick jag ju till päronen och skulle sova där. Blev lite sent för jag låg och såg en film:) Men när jag väl kom dit så var det ju bara att hoppa i sängen. Mamma låg fortfarande vaken och såg på tv så jag gjorde henne sällskap i sängen. Men då låg Clara där också och som vanligt så tar hon mer plats än vad hon egentligen behöver. Efter många om och men så fick jag den plats jag förtjänade:)
Men då sjklart kunde jag inte somna, låg nog vaken till tre, halv fyra nån gång och sen blev jag väckt typ kvart över sju....Men steg upp sen en kvart senare. Klädde på mig lite kläder och så käka vi frulle sen var de dags att dra till kyrkan (jag vet de händer inte många ggr). Kommer dit och det är fullsmockat men vi hittar oss några platser nästan längst bak. Tåget kom, dom sjöng, jag hånade (bara lite), sen gick dom...Om det dock hade gått så snabbt i verkligheten..Är väldigt dålig på att sitta still i en kyrka..klarar inte av de...DET ÄR TRÅKIGT!! jaja Dom jag hånade lite grann var endel tjejer som var sääkert skit nervösa och skulle sjunga, som då sjklart hade valt dom svåraste sångerna som finns med dom ljusaste tonerna så det var nån som inte klarade av det.
Men när vi väl kom hem igen så där vid elva så somnade jag typ en halvtimme men så kom morsan och väckte mig:(
Jag gick hem efter vi hade käkat lunch för jag har bokat tvättstugan!? hela dagen. Så det har jag gjort och sett en film...
Snart ska jag gå tillbaka till föräldrarna och äta middag sen ska jag skjutsa alex på karaten och sen hämta honom. Ska väl snart ringa till maria och höra om hon skulle komma nå idag. Tänkte KANSKE ge mig på terrariet ikväll, fixa till affischerna..

Så så ser dagen ut! Mer om filmerna jag har sett senare:P Peace out!


Vi hade iallafall tur med vädret - Igen..

Idag så har jag varit förbi arbetsförmedlingen och fått mitt papper underskrivet. Fick två bra nyheter med detta:) För det första så har dom börjat ta emot breven och skickar dom åt oss till försäkringskassan och det tycker jag är skit bra för då slipper man köpa en massa frimärken. Så nu planerar jag att skicka nå brev till någon för att bli av med dom jag har:P

Det andra så har jag tydligen fattat helt fel med jobb garantin för ungdomar. Jag trodde det var samma regler för de som det är när man får pengarna från akassan. Så tydligen spelar det ingen roll om jag bara jobbar en dag en vecka för jag får tydligen ändå pengar för resterande dagar från försäkringskassan och det är ju super bra!!!

For ju sen till Madde kring fyra för vi skulle käka tillsammans och sen fara på denna bion med Telia och Nokia. Det blev kyckling i tortilla bröd med paprika, squash och röd lök. Så hade vi creme fraich till:) det var super smarrigt!!:) så efter maten tittade vi på lite tv och så släppte vi ut maddes underlater så dom fick flyga runt lite grann. Det blev inte så länge för dom blev typ trötta direkt, är väl de som händer när dom inte får vara ute så ofta. Så spelade vi lite kort innan det var dags och gå till Bio3an!
När vi kommer fram så säger jag bara att jag är från Br lindqvist åkeri AB. Så fick vi våra biljetter och så hämtade vi vår dricka och popcorn. När vi väl fick komma in i salen så skulle dom snacka först från telia om massa saker som mobilt bredband.
Så började filmen, jag tyckte den var gode rolig faktiskt men hade nog inte varit de om inte madde var där för vi fjantade oss väääldigt mycke...tror att vi levde om mest av alla....Vi satt i Metropol så det var inte så många där. Men men sorry om jag var högljud:P

Nu ska jag se Eagle Eye, sen så ska jag gå till päronen och sova där.

See Ya

/Tina

Ps Jag skulle fan vilja ha ett coolt smeknamn...:( Ds.

Taken

Denna filmen är skit bra!! Man satt på hel spänn igenom hela filmen och undrade vad som skulle hända....

Den handlar om Brian Mills och hur han ska försöka återskapa sin relation med sin dotter Kim. Kim vill fara på semester med sin kompis Amanda till Paris (säger hon iaf) och hon måste få hennes pappas underskrift för att lämna landet eftersom hon är bara 17 år. Men det visar sig att dom kommer att följa U2 på deras tour runt om i världen men detta får inte Brian veta förens dom är på flygplatsen. Men deras första stopp är till Paris och när dom kommer dit så delar dom taxi med en kille från flygplatsen till deras ställe. Och denna kille är ju sjklart super snygg och då berättar dom för honom vilken våning dom bor på och så bjuder han dom på en fest men bara en timme senare (om ens de) så kommer en massa karlar in i lgh och kidnappar Kim och Amanda. Sen får man då se hur Brian skall försöka få tillbaka sin dotter.

Taken får 4,5 av 5 möjliga.


Madagascar 2

Detta är en fortsättning på ettan (ÄHH!! vad smart jag är) den handlar om hur dom ska ta sig från Madagascar och tillbaka till NYC. Men när dom ska åka hem i pingvinernas flygplan så kraschar det i Afrika istället och där händer det en massa saker.

Denna får 2,5 av 5 möjliga. Tyckte den inte var överdrivet bra men den funkade väl...Skulle dock inte orka se den igen och jag brukar faktiskt vilja se filmer fler än en gång..


Zack and Miri make a Porno

Såg denna ikväll och jag tyckte faktiskt den var bra. Man visste redan hur den skulle sluta när man läste titeln på filmen:) Men ibland kan det vara skönt att se en sådan film. Måste säga att jag blev lite imponerad men samtidigt lite äcklad av Justin Long, men det var mest pågrund av hans mörka röst! haha
Helt klart värd att se om du har tråkigt nån kväll, den får en 3a av 5 möjliga:)

Titeln förklarar hela filmen typ, förutom att Zack och Miri är bästa kompisar och har varit det i 10 år och dom bor ihop. För att dom ska kunna betala räkningarna så kommer dom på att dom ska göra en porrfilm.



Ni kan se trailern och läsa lite mer om filmen här Imdb.

Skoda snabbt internet!

Kopplade in nätverkssladden istället för trådlöst och då gick det väldigt mycke snabbare...smart man är va!??

Vinter = Kallt!!

Idag blev det att fara till stugan i Gagsmark. Skulle ha stigit upp vid halv nio för jag skulle duscha men råkade somna om några ggr men vaknade till slut 09:11 och fick lite panik för vi skulle vara på coop klockan tio. Så det blev lite stress, hoppade in i duschen och klädde sen på mig en massa kläder. Ringde till Emma och det första hon säger "Du vann"  eller vad hon nu sa. Så hon hade inte ens stigit upp, jag fick då sakta ner lite grann. Vandrade sedan mot päronen för att hämta hundarna och när Emma sen kom så hade hon typ bara fått upp en av dörrarna för alla hade frusit igen!! Så det blev lite sparkar och lite slitande tills det gick.
Så bar det av till Coop, där handlade det vi behövde och så fick jag mitt schema över julen. Trodde faktiskt att det skulle vara fler dagar så jag ska ringde till Försäkringskassan imorgon och höra hur många uppstämplingsdagar jag har kvar men jag tror inte att jag har någon dag kvar och då kan jag tyvärr inte jobba på coop, för de var 5 dagar utspridda på 3 veckor:S Och bara tre av dom var 8h dagar....så får väl se ska fixa det imorron.
När vi hade varit på coop klart for vi och plockade upp Johannes och så bar det av till stugan. Vi gjorde varm choklad och limpmackor så körde vi mot tvärotjärn och satte oss där, åt och pratade:) Tills det blev skiiiiit kallt och mitt pekfinger var jätte kallt och kändes som det skulle gå av. Då samlade vi ihop alla hundarna och for tillbaka till stugan och spelade Monopol och lite kort och sen gjorde vi hamburgare. När vi hade käkat och diskat undan så bar det av hemåt igen och när vi väl var framme så höll mina fötter på att frysa av. Så jag värmde mig ett tag hos päronen tills mamma skulle hämta alex på karaten, då skjutsade hon hem mig.

Så nu har jag sett de nyaste desperate och så nu väntar jag på Gossip girl...see ya don´t wanna be ya:P


The League of Gentlemen

Det är måndag idag och är ledig typ hela veckan. Imorgon så ska väl jag och Emma fara någonstans med hundarna, vet inte riktigt vad vi ska göra än men hon ville fara iväg någonstans. Onsdag på kvällen så har pappa gett mig biljetter till Vi hade iallafall tur med vädret - igen. Det är så att åkeriet är bjuden nå VIP grejs så jag ska representera Åkeriet och Madde ska vara min gäst. Vi kommer få se Nokias nyaste mobiler och sen bjuder dom på en dricka och popcorn och så kommer vi få se filmen. Det kommer väl att bli kul får väl an se:)
Till helgen så har jag lovat sköta Alex och Clara för pappa och dom ska ha nå fest med Åkeriet på Havsbadet och dom kommer att sova över där. Så jag och ungarna far till Gagsmark redan på fredag. För på lördag så har dom julbord på byagården och jag har anmält oss dit:)  Har inte varit där på ett tag nu så kommer bli skönt.

Men idag har jag väl inget spec för mig...ska väl gå till Mamma & Pappa och käka hos dom för jag ska hämta nå papper om bion också:) Sitter och ser the league of gentlemen som brorsan rekommenderade och den är faktiskt gode så sjuk lite rolig också men mest sjuk!!! haha

Jag har lagt ut alla bilder på min Pixbox som ni kan se här.

Festen som blev hos mig...

Igår så skulle för förfesta hos mig och sen gå vidare till Tobbe men det slutade med att vi stannade tydligen hos mig hela kvällen tills det blev dags att gå ut på krogen.

Jag hade väl inte sååå jätte kul men det funkade väl. Vet inte riktigt vad som gjorde det. Kan väl vara lite grann för att jag inte riktigt tycker om att ha fest hos mig. Det lämnas tusen glasflaskor som man sen måste fara till sopstationen med och den är ju lååångt härifrån:S

Men här kommer det lite bilder från igår.

   

     

   


Ps: För ni som inte har sett det, så har jag skrivit klart inläget om london. Ds


Julgranen


Jag har inte hunnit julpyntat så himla mycket men Emma har huggit en lite julgran till mig så nu har jag pyntat den:)

Idag har jag varit på stan med Madde och jag har köpt en julklapp till Mor så nu har jag bara Far kvar. Så det känns gode så skönt faktiskt. Sen gick vi till hon och åt det vi hade köpt på Röda, för mig blev det en tacotallrik. Vi våg lite tv och sen sminkade jag Madde lite grann, prövade det nya sminket som vi köpte på Primark.
Vi gick sen hem till mig, vi skulle egentligen fixa lite skivor till madde men det blev inte av. Så for vi till Päronen och hämtade bilen och dogsen. Vi skulle då sen fara och handla, tänkte att vi skulle fara till Supermarket för att slippa allt folk. Men när vi kommer in i butiken så säger hon i kassan eller rättare sagt så ropade hon att dom hade stängt!?? Whats the deelio!? Ska dom inte annonsera sånt, att dom stänger tidigare alltså. Men då blev det Coopen istället, så vi köpte vi de vi behövde och for till Emma. Där var dom i full gång med att julpyssla:) Jag och Madde hakade på gode så snabbt, visade sig ganska snabbt att jag kunde iaf sticka:P Men orkade inte göra klart den, men kan vara bra att ha något att göra när man kommer dit och ska se film eller nå:P

Nu ska jag sova för jag skriver just nu med halv stängda ögon..hur går det? men ni går ha de så bra och hoppas vi söjnes ute imorgon:D byebye

RSS 2.0