Nomy

Jag tycker att jag har spridit denna låt gode bra! Men om det är någon som har missat den så här har vi den:P

Nomy - Cocaine


I helgen..

har jag jobbat både fredag och lördag. Men bara fyra timmar i lördags så de var gode skönt, sen så for jag till cissi och jocke och blev bjuden på hemma gjorda hamburgare. Tack älskningar:)
Sen skulle vi se film men det fungerade inte på deras dvd så vi ringde till madde och frågade om vi fick komma och se hos henne. Det fick vi så efter vi hade ätit så vandrade vi dit. Vi såg bara The Ruins men den sööög! Sen så följde jag Annette och Madde till 1906 men guuuuud vad folk det var!!!!!!!!! Dock behövde vi inte stå i kö så länge fast de var massa folk. Där inne så trodde jag att min hjärna skulle sprängas...det babblades över allt! Träffade CJ & co, pratade med dom ett tag. Sen orkade vi inte nå mer så jag följde med madde hem, för jag hade lämnat en påse hos henne.
Vi snackade ett tag sen vandrade jag hemåt. Träffade Malin A på kalles, stannade å pratade med henne i 5 min. Och så fortsatte resan hemåt och så gick jag å la mig å såg Las vegas. Är än så länge bara på säsong 3.

Ska fortsätta och se det nu faktiskt!

Adios


Hamburgare

Det blev så att jag och emma drog till gamla maxen:P Skita gott!!!!!!! Vi snackade om allt och inget:) skita kul!

Gick på toa och hittade mer blåmärken...fattar inte riktigt vad jag har gjort..måste ha lätt för att få dom men de konstiga är att jag inte har haft de tidigare. Det på högra låret ser ut som två fingeravtryck!?  weird!

Ska se The NeverEnding Story snart, favvo filmen när jag var liten!! Var så avundsjuk på mina kusiner Rickard och Erica, för dom har fyrmeningar i Tyskland så när dom var små så fick dom rida på hunddraken Falkor. Gud vad jag kommer ihåg hur avundsjuk jag var!! Men nu är de väl inte så allvarligt men ändå!

ÅHHH ser las vegas nu!! Gud vad man kan bli arg på folk som lurar andra människor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men nu blev de Rihanna som uppträdde där så då lugnar man ner sig automatiskt!

Jaja nu ska jag inte surra på här...

God natt gott folk!

Socker..

Har slutat jobba nu, kom hem för kanske 10min sen. Är hög på socker och känner hur det börjar rinna ut ur kroppen på en! Börjar bli hungrig oxå men har ingen mat hemma...eller god mat rättare sagt.
Vill ha hamburgare...nuuuu

Men men har inte så mycke till hjärna just nu...

ha de kram


All by my seeelf...

Hej alla som bryr sig...Har just nu en stund där de känns som om alla dissar mig:S Men det är nog bara nå som känns nu eller så är de så....Hoppas verkligen inte de för då vill jag veta vad jag har gjort för fel!

Jag har jobbar idag med på coop slutade 22.15 men hade så mycke pengar att räkna fast jag fick hjälp så var jag inte därifrån förens halv. Imorgon så jobbar jag till tolv på natten, himla summergames. Massa norskar och förstår inte alls vad dom säger:S Förstår danska bättre som är lite skumt.

Jaja nu ska jag väl sova nångång...

kram


Grööön

Nu har jag gjort om bloggen igen!

Linda hoppas du kan läsa detta nu när det är grön text!:P

Kram


Coopen

Har jobbat från 14.45-22.00 och från 16.15 så har jag varit alldeles själv på spal! Har faktiskt gått gode bra men känns som om jag inte har gjort något fast man ändå har gjort en massa. Några saker som jag inte kunde som nån annan får ta hand om imorgon!

Ligger i sängen nu å ser Superhero Movie, har dock bara skrattat en gång än så länge. Vet inte om jag tycker den är så bra än så länge men har dock bara sett en halv timme än.

I helgen så ska jag till Cissi å Jocke, äta massa grillat å se Shutter och The Ruins. Thriller filmer är vad de gillar:P Tycker väl om endel av dom och dom där två vill jag faktiskt se! Så de kommer nog bli skit bra!!

Jaja nu ska jag se klart den här iaf!

Kram på er alla

Hoppas ni har haft en underbar dag!

Kvällen

Jag har varit hos madde, blev ingen fotboll för turian skulle inte dit så då for inte vi heller. Vi såg filmen Charlie Bartlett men efter kanske efter en halvtimma så ringer det i maddes telefon, så efter det så börjar vi prata om allt möjligt. Och det slutar aldrig så vi går ut å går en sväng sen när vi kommer tillbaka så fortsätter vi att prata och jag fixar säkert 5 olika frisyrer på madde medans vi pratar ännu mer:D skit skönt att bara babbla speciellt när jag å madde är i samma sits men ändå inte...:D

Så nu ligger jag här och funderar över livet om allt möjligt, vikt, människor, wii, kärlek mm
Men orkar inte...man tänker alldeles för mycket på allt!!!!

God natt gott folk


Tiden går snabbt när men latar sig..

Har mest legat i sängen hellla dagen. Blev väckt av min väckare men orkade inte stiga upp sen ringde pappa och sa att han hade pratat med Kega som sa att Hummern var med på båten och att den kommer tre dagar tidigare än planerat!!! WOOOHOOO
Så snart så får man åka runt i en mega cool bil. Synd att jag inte kan köra den...de är C kort på den..men vem vet man kanske gör nå olagligt:P

De jag menade igår om att jag hade fått ett klagomål, de var inge dumt menat Linda:P Nä förstår att de var svårt att läsa med så mörk text. Och blir lite rörd att nån orkar läsa de jag skriver:D

Ska kanske till svensbyn vid 19 å se när jävre spelar lite fotboll..börjar bli lite för ofta allt detta fotbolls tittande. Men vem vet dom kanske vinner denna match, har hört att de har gått gode dåligt för dom den senaste tiden. Det är madde jag ska följa med och cissi ska nog säkert dit.
Om det inte blir de så blir det en film hos madde, måste köpa mig nå godis om de blir de. Men undra vikken film man ska ta å see..hmm...blir säkert en madde film. Alltså en film där man vet allt som kommer att hända men men kan vara skönt de oxå.

Såg en sån med Linda igår, for till henne efter jobbet å så körde vi lite italiensk mat färsk pasta, tortellini och permasana ost och lite oliv olja. Mega gott!!! Vi såg då It's a Boy Girl Thing, men tror båda av oss var så hiiimla trötta. Hon hade sovit en halvtimme och jag kanske 3 timmar...så efter filmen så gick jag hem och vilade...Men somnade inte för ens kring tre kanske så var nästan uppe 24h men de spelade inte så stor roll eftersom jag är ledig idag..

Så nu ska jag klä på mig lite kläder har duschat nyss så är ren å fin...eller så "fin" man kan bli, har blåmärken överallt typ eller kanske inte men iaf 3 st. Ett på smalbenet, ett på låret å de sista är på rumpan..:S Alla är på högra benet och skinkan...skumt...

Men men nu ska jag inte skriva en jävla massa igen:P

Vi höres nån gång, c yaaa

Wazzuup!?

Läget era jävlar? Fick ett klagomål från någon:P Så därför är min text just nu vit. Ska väl ändra hela skiten igen men orkar inte just nu!

Sikken helg alltså..blev nyktert Midsommar så jag, katrin å madde drivade runt på 3 olika fester plus att vi hämtade maddes brorsa i jävre och sen tillbaka igen.

Fredag började med att jag vaknade tio i sju och jag började kl 7. Var dock bara 5 min sen tycker jag var gode imponerande. Var på Coopen till 16.30 sen bar de av hemåt å duscha å göra sig klar. Sen kom madde och kattan så drog vi till Emmeli. När vi kom fram så lyste det ett väldigt starkt rosa ljus från gräsplätten där de spelade kubb, det var Emmelis chock rosa peruk. Den var så rosa att de gick inte att titta på den när solen lyste på den för de gjorde ont i ögonen. Ni ska få se bilder sen:P
Vi käkade där efter många om och men...var så svinit hungrig. Men då tog grillen tid å sen hade de inte stoppat in gratängen i ugnen. När vi hade ätit skulle vi dra vidare så först satt vi i bilen å diskuterade hur vi skulle göra.
Så jag ringde å snacka med CJ och skulle höra vars de höll hus. Då fick man höra en extremt vacker trudelutt från Arvid innan jag fick prata med CJ. De var i munksund så vi sa att vi kollar förbi när vi har varit till jävre å hämta maddes bror.
Vi hämtar dom å skjutsar dom till backen, madde körde så de tog sin lilla tid:P haha sorry nögdes bara stumpan:)
När vi väl hitta till huset där festen höll hus så travade vi in där och såg chockerande nog många kändisar där. Hälsade å kramade endel. Spec dessa umeå bor som typ aldrig är hemma. Vi var inte där så länge för madde å kattan kände inte så många och blev less på Arvids klagomål om att vi var nyktra.
Så vi tuttade vidare. Nästa parkering blev hos tomme å kickiii:P Där var de bara slå sig ner och chilla. De tog inte lång tid så kom det en kamera flygande (kanske inte flygande men ändå) från kickii hon ville att jag skulle ta lite kort. Var samma när vi var hos Emmeli då kom Linda med sin. Tycker de e skit kul, loooove it u guys men skulle skit gärna ha en egen:(
Efter vi hade varit där ett tag så börja tomme bli lite full å skulle sitta i mitt knä å prata EXTREMT högt. Tror jag blev halverst döv på vänstra örat ett tag den kvällen. Sen vid tolv så drog vi typ hemåt för jag skulle upp å jobba.
Men precis när jag var påväg till drömmarnas land så ringer dennis den jäveln:P å väcker mig. Men jag svarade inte för jag ville inte piggna till. Men de var den kvällen...:P

Lördag började jag kvart i tio så de var lite lindrigare än sju. Jobbade jobbade å jobba lite till sen bar de av å möta madde så gick vi till biggen å tog hem nå hamburgers till mig. Svina gott! Kanske inte så bra men men..
Sen gick madde hem så skulle jag göra mig iordning. Tog ett tag för min hjärna dog i ca 40 min men tog mig dit tillslut. Och sminke mig å platta håret där för min plattång är glapp å kommer väl snart att brinna upp eller bränna mitt hår som faaaan:S När man hade gjort sig eller iaf försökt göra sig pritty så började man dricka lite alkokol. Var bara jag madde å robban i början men sen kom de fler å fler...men ingen som jag riktigt kände förutom de "vanliga" jävreborna men dom satt ju bänkade framför tv för var de turkiet vs. holland som spelade, har ingen aning egentligen nä de var ju ryssland vs. holland kanske jaja vem bryr sig. Dom vi heja på iaf losade som fan...i straffar om jag minns rätt. Ni märker väl vikket intresse jag har alltså:D
Senare så kom Arvid å CJ dit å livade upp festen lite grann, sen saknades det bara lite alkokol på mina kläder som en Erik var så snäll å slå ut mitt glas över hela mig. Men snodde nå sockar av madde, så nu har jag sockar från två olika personer och båda gångerna så handlade det om alkokol på sockarna, så iaf jag överlevde. Jag å CJ stack tidigare ut på 1906 för tommy hade ringt å sagt att de var gode lång kö. Som tur var så gick de gode så snabbt att komma in och CJ var så gulli å betala för mig också:D Tack Gubben än en gång!
Så var vi där inne å träffa en massa folk å så lite till folk, dansade ett tag å sen ut å röka ett tag. Så gick de till typ hela kvällen. Men måste då säga att Thomas "bella" var min hjälte denna kväll. Det hände en sak som jag inte vill att min pappa ska veta för då skulle han döda mig typ:S Men the hero of the night bella räddade mitt liv, så nu står jag honom i skuld soooom fan!!
Sen så övergav jag alla för jag tog med en dude hem för att "mysa" lite:P Nämner inga namn:P

Söndag så vaknade jag flera ggr för mitt place är såååå himla vaaarmt! Men var inte alls bakis..förutom lite seg. Duschade och sen fick jag se en meeeega snygg biiiil!!! VILL HA! men jag fick den inte...:( Efter nån timma så for jag å madde å hälsa på kattan på coopen för att se så hon överlevde lördagen och de hade hon. Sen blev de pizza från Maxim hemma hos Madde å glo lite på TV. Efter att ha försökt trycka ner iaf halva pizzan så drog jag hem för att lata mig lite mer och så matade jag snakesarna. Sen bar det av till affären sen gagsmark men mellan där blev jag stoppad av polisen och fick blåsa. FY FAN vad mitt hjärta höll på att stanna..men den gav inge utslag så tog bara ett tag för benen att sluta skacka efter de...:S Men sen kom jag till gagsmark å for å träffa emelie å snacka med henne typ en timme om allt å inge.
Sen hem till stugan å sova för att sedan dagen efter bli väckt halv sex när jag kanske somnade två eller nå...

Så detta var helgens bravader...känns ganska overkligt idag men men kanske så de ska kännas...

Nu så ska jag ta å göra nå som aldrig brukar ske så här tidigt kommer nog inte att hända heller men man kan ju alltid försöka, sova...

Kram på er sötisar som orkar med mitt bullshit..

C ya lovers

Tiden..

Har inte haft så mycket tid för denna bloggen de senaste dagarna...Har jobbat å varit på stugan, just nu så funderas de på vad man ska göra midsommar. Ska vara nykter på midsommar för jag jobbar på lördag, hade tänkt dricka på lördag men blir mer å mer osugen på de. Så de blir nog så att jag följer med brorsan imorron till stugan sen köra tillbaka till stan för måste ha en bil i helgen så man kan fara på alla festerna:P Och sen så far jag till gags antingen lördag eller söndag. Men orkar inte ens tänka på de just nu...

Nu ska jag gå å sova för ska upp å jobba imorgon också:)

Kram på er alla

C ya

Jobba

Har varit i gagsmark från i lördags, har inte gjort jätte mycket. Hjälpt mamma å plocka ogräs sen trimmat lite gräs men tyvärr känns de i skulderbladen...
Nu ska jag snart fara iväg å jobba på coop. Min första riktiga dag...NERVÖÖÖS!!
Hoppas jag överlever. kram på er

Varför måste man köpa saker...

Har varit på stan med mamma å alex. De är ju rea övvvveralllt å då menar jag verkligen övvvverallt. Så de blev nya BHar och nå arbets skor och en ny hemtelefon också.
Så nu vet ni att den fungerar igen...tog bara ett år:P

jaja nu ska jag käka palt och sen bär de av till Cissi Ö:)

Good day, but fez, I sade Good day!

Sony Ericsson P1

Jag har en ny fåååån:P hihi
Visst är de sjukt, jag ville ha en speciell telefon som de var väldigt få människor har. Istället blev det en telefon som Mamma, Pappa å brorsan har:P Men dock är de en sprillans ny telefon och jag betalar bara 1500kr för den:P
hihihi är mega glaaaad:) Nu ska jag fixa å trixa med den:P

Adios

Jag såg..

Sex and the City idag:) Den var jäättte bra men dock lite same old same old. Faktiskt hade serien ett bättre slut men men ni får väl se den själv senare. Den får då 4.5/5 ändå bara för att de är dooom:)

Idag vaknade jag kl nio imorse helt utvilad men bestämde mig för att sova lite till:) Madde ringde å väckte mig å frågade om jag ville tjäna lite mer pengar å då sa jag nej! orkade verkligen inte städa. Sen hade tydligen Maria varit förbi men jag hade inte hört nå, men hon kom förbi igen senare. Så hon har följt mig å tvättat, till af till djuraffären och med jag å mamma till affären. Så sen skulle hon till farmor och äta palt, jag fick också palt men tänkte spara de till imorgon:)

Så jag har gjort endel men ändå inte så mycke, tvättar fortfarande och ser The 70s show. (som vanligt)
Nu har äntligen Fez, done it:P Im dooooing it är de mesta han säger nu förutom goodbye, goodbye I sade. Har också rengjort terrariet, dom blev gode glada mina snakes:P

nu är nog tvätten klar..ska nog ner å hämta den.

Adios Amigos


The 70s Show

Ligger å ser de just nu och hoppas på att jag kommer att somna tidigt ikväll. Gillar verkligen Fez, så himla rolig. Hela serien är fan rolig men ibland lite överdriven:) 

Denna dag är iaf äntligen slut. Ni fattar inte hur skönt de var när klockan blev 20.55 och man fick fara hem, rösten höll på att dö ut totalt. Fast jag har käkat en massa halstabletter. Men de var verkligen kul att se alla igen, trevliga människor:)
Synd att man inte jobbar där så mycket mer än v 27, men de har ju inte så mycket jobb under sommaren.
Men de spelar egentligen ingen roll för de är fullt upp på Coopen! Träffade Katrin idag på coop, extremt roligt att de är så många som man känner som jobbar där. Idag på jobbet har jag varit med Maria, ordet för att förklara henne är pratsam. Har aldrig varit med om någon som kan prata så mycket kl 6 på morgonen. Men sen när jag börja piggna till så babblade jag lika mycket:)

Tänkte berätta vilka filmer jag har sett i veckan.

Be kind rewind - Den får 2.5 / 5. Mycket för att den hade en skit bra början men sen blev den seriös och lite tråkig.
Definitely,Maybe - Den får 3 / 5. Är ganska bra men kunde ha gjort nånting för att rycka upp den ett snäpp till.
The Spiderwick Chronicles - Den får 3 / 5 också. Lite less fast ändå inte på detta Narina/guldkompassen grejen. Mycke magiska varelser. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om att Freddie Highmore spelade sin egen enäggstvilling. Kunde lika gärna varit bara han själv.
Speed Racer - Den får bara 1.5 / 5 av mä. Tycker den var kass. och höll på med annat medans jag såg den.

Denna har jag sett för ett tag sen men Untraceable får en 4/5 av mig tycker den var gode bra. Rekommenderar den faktiskt. Sen är det en film som jag vill att ingen ska se den får -5/5 av mig, kan ni gissa. Det är The hottie and the Nottie, fattar inte att dom låter henne fortsätta vara med i filmer. Jag lovar att jag skulle fan vara hundra ggr bättre skådis än himla Paris Hilton.

Det är väldigt sällan de är en film som jag kan koncentrera mig 100% på..måste oftast göra något annat samtidigt..vet inte varför men man är väl för rastlös eller något.

Men nu ska jag koncentrera mig på Kung fu Panda:) Verkar vara lite rolig, Jack Black är ju rösten till Pandan, LÖÖV HIM:)

Ha de gött alla läsare, lovar att de iaf är en som är inne å tittar och sen kom den personen på att detta var heeelt fel sida och surfar vidare.

C ya


Helt slut!

Jag är helt slut...har jobbat å slitit på Coop. Jobbade igår 9-18.15 och så var de bara å stiga upp kl 5 imorse för började kl 6 och var inte hemma förens 12.30. Så nu ska jag försöka vila lite grann för ska å jobba på swedbank kl 17. Men tänkte bara säga att jag lever så ni som läser lr rättare sagt ni som bryr er:)

jaja ha de gött kram

Energin finns bara inte...

Är hemma från jobbet idag, ligger i sängen just nu, snorar och ser That 70s Show.  I morse var jag ute och gick med morsan efter det försvann all energi så då var de bara att fara hem å vila ett tag. Så ringde morsan och ville att jag skulle följa och kolla på tapeter till deras vardagsrum. Självklart hittade jag en skit snygg en efter typ 5 min:) Har extremt bra smak, hihi.

Om man snabbspolar lite så for jag hem igen la mig i sängen, ringde jobbet och sjukanmälde mig. Sen har jag legat hela tiden förutom då jag behövde gå på toan eller röka.

Ska fixa mig nå mat snart...blir nog nå snabbmat. Och så måste jag tvätta lite kläder också måste vara ren å fin imorgon på COOP. Är min första dag och självklart ska man förkyld och ha väldigt låg energi.

jaja kram på er:)

*Gissa filmen - "mmm chicken, gooooood"*


NU kanske:P

Nu har jag pillat lite grann på detta, det var inte lätt men blev väl OK till slut. Men kommer nog att ändra den lite då och då.

Denna vecka har det hänt ganska så mycket. Har varit på Emmas stuga, tagit de lugnt fiskat å grillat. Hundarna fick vara med också, men jag tror att Bimbo älskade det mest. Hon badade som om hon var en fisk i vattnet:)
Sen har min bror tagit studenten i Torsdags, så vi var och åt på Pentryt hela familjen, var extremt gott.

Maj firade sin 50års dag i fredags, mycke folk och god mat:) Men en viss person, nämner inga namn men du vet vem du är:P har smittat mig. Så fick ont i vänstra halsmandeln mitt i firandet och blev allmänt seg. Vi for från kalaset kring 22 och så la vi oss (med oss menar jag Alex, poppe å jag) och såg Horton hears a Who!. Men jag somnade sov nästan 12 timmar.

Idag har vi firat Poppe och Marias student. Mycke (samma) folk igen och mådde lika dåligt. Men de var gott, smörgåstårta:P Har äntligen gett Miriam resterade Sims som hon ville ha. Sen blev man chaffis, fick skjutsa Maria och Johan till Rosvik. Jag och min stora mun lovade alex att han också skulle få Sims. Satt med detta i 2 h, inte de lättaste ska jag säga er..fick ringa experten Linda också. Tack för hjälpen gumman. Dock fick vi inte igång HM för fanns inga koder. Efter de var klart med trixandet så blev de mer smörgåstårta. Och sen skjutsa poppe hem mig och efter de har jag legat å fixat med detta.

Nu tror jag att jag ska sova lite granna. Annars orkar jag inte spela mini golf imorgon.

Kram på er alla som orkar läsa min skit:P:P

C ya

*Gissa filmen - "My dad is going to kick your ass"*

Försöker..

att göra denna sidan lite snyggare men tar sin lilla tid.

Återkommer nån annan dag:P

C ya

Har blivit en sån där bloggare jag med!

Jag blev så sugen på att skaffa en sån här jag med. Har mycke fritid vid datorn så varför inte skriva lite samtidigt:)

Lite sent nu ska försöka sova snart ville bara skriva å visa att jag finns eller nå:P

Ska försöka lista ut hur detta fungerar också, verkar vara ganska kompliserat eller så är jag väldigt trött. Ska försöka sova nu men skriver säkert nån mer gång.


Kram c ya

*Gissa filmen - "NYPD - Means I will (K)nock your punkass down"*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0