Tisdagen

Idag fick jag besök kring halv elva av Emelie, Joel och Lillemannen. Vi var på Dollar, barnenshus, clases och wedins Vi gick och käkade på arbaillo. Sen gick vi hem till mig och tog de lugnt sen till middag så gjorde dom kycklingsallad och Emelie diskade åt mig:D Hur söt kan man vara egentligen!:)
Jag höll på att tvätta och packa lite grann. Har haft så ont i min nacke hela dagen och helt seg. Sov typ fyra timmar inatt och skulle nog kunna gå och lägga mig nu. Vi ska ju typ upp kring halv fyra:S

Jaja Nu pratar vi om LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har kollat flygen och det verkar vara helt lugnt med flygen, vårat verkar inte vara inställt. Men med min tur så kommer det nog bli inställt och sen när vi väl kommer dit kommer jag inte komma in i landet.
Men men NU ska vi vara positiva:) Kommer bli skit kul!! Vi ska se Mcfly, se de där museumet med vax dockor, åka en sån där tour buss, se Mamma Mia musikalen! Och Cissi ska spela poker på fredan så blir väl att se på de med:)

Jaja nu ska jag ner till tvätten...sen blir det väl att packa klart. Kram

How I Met Your Mother - Pencil miracle (Paus i kriget)

Vissa saker kan bara få mig och skratta hur mycke som helst spelar ingen roll hur många ggr jag ser dom. tex porno bloppers med flugan:P Här kommer en till!!



Emma..Är en apa eller spelar hon bara en!??


Tina.. alla kvinnors våta dröm!


Back at ya BIATCH!:P

MOAHHAHAHA






ITs ON, ITS SOOOOO ON!!

Nu du nu jävlar! YOUR GOING DOWN VIRUS!!

Moahhaha

Medans Tina tror att hon har situationen under kontroll smider jag vidare på min plan. Men jag kom inte på nått elakt så jag tänkte jag lägger bara ut en fin liten bild på fina Tina


Ursäkta

Jag och en polare såg Tropic thunder, denna polare heter Madelene Westerlund. :P

OMG

Denna blogg har fått ett virus som heter EMMA!!!!!!! Hmmm undra hur man ska få bort denna utan att skada bloggen....

Kapad blogg

Tina glömde att logga ut när hon var hemma hos mig... så nu har jag kapat hennes blogg. Då är ju bara fråga hur man ska utnyttja detta på bästa sätt.

Moahahaha det varade inte länge Emma!! Jag tog tog över situationen väldigt snabbt:P


Jobba på en söndag!

Idag så har jag jobbat och de är söndag, känns lite pissigt:S Det var jobbigt som fan, jobbade 4 timmar alldeles själv. Har varit och käkat middag hos päronen och fick till och med efterrätt:) Sen satte jag mig i fällan, den super sköna fotöljen och somnade från typ halv sju till halv nio. Såg lite parlamentet, Erik&Mackan och sen lite Dr jekyll and Mr Hyde. Men det var en tredelars serie och detta var andra avsnittet så tänkte att det gav inget att se den. Så jag promenerade hem i stormen. Ville dock ha godis men orkade inte gå till 10 till 12.

En sak! När fick vi seven eleven här i piteå!?? Jag, Emma och Poppe var på Maxs DT och tittar över på andra sidan gatan och ser ett seven eleven!! När blev Piteå en stor stad:D haha

Funderar på att ändå gå till tio till tolv....vi får se byebye

Klockan 6 på morgonen

Sitter nu på statt och klockan är två min över sex och väntar på Madde:) Fy fan vad kallt de var att gå hit, skulle nog ha tagit vantar som mitt samvete ( eller vad man säger) sa men sjklart tänker man "äh int behöv ja sånt". Trodde min höger hand skulle trilla av.
Har inte sovit så många timmar inatt, men sov ju lite på dagen men man är ändå gode så seg. Satt och tänkte innan jag for vad jag skulle göra idag....det är ju ändå söndag. Mitt samvete sa att jag skulle städa och göra iordning lite grejer inför London tex vaxa ögonbrynen. Hoppas jag verkligen orkar de idag och att jag inte är lika död som igår.
Borde också sy dit en knapp på min kappa och diska och sådant. För jag jobbar ju imorgon också så blir ju inte att vara uppe nå länge.

Jaja nu komme Madde hit så nu ska det börja jobbas. Kram

Sånger

Idag har jag och madde gått och sjungit på mest Disney sånger. Hon kan ju sjunga men jag tycker lite suynd om henne som var tvungen att lyssna på mitt skrikande:P Men allt gick då bara bra lugnt men ändå svettigt.

Efter jobbet så gick jag hem och skulle se lite How I met your mother. Men istället så somnade jag på min sköna soffa i typ två timmar. Vaknade när Madde plingade på så då gjorde jag mig iordning medans hon såg how i met your mother.

Sen gick vi till Biggen och käkade lite food. När vi hade gjort de så gick vi till päronen och hämtade bilen och Diva och körde till Emmisen. Vi spelade lite guitar hero 4 blev mest att titta på men de var lika kul de:) Sen gjorde vi inte så mycke mer jag och madde for och kollade på resväskor, madde lånade min och jag tog alex så nu gäller de väl bara att packa den också!!:P

Wohoo börjar längta som fan. Vi far ju nästa onsdag!!!!!! Yippie!!

Dags för sängen eller!? Byebye all you sweeties:)

Ont i mina stora fötter

Har jobbat idag på Statt och mina fötter gör ont och den där bulan som man har på ländryggen. gör också lite/mycke ont. Ska upp och jobba imorron också så blir en tidig kväll ikväll.

Har dock färgat håret för andra gången denna veckan på Madde. Nu är hon äntligen lite nöjd iaf:) Sen så efter slingningen så for jag, ema, madde och jotta till Skeppet och "hängde". Vi spelade lite biljard och dart:) Jag kommer inte ihåg men jag tror jag spöade Emma i biljard men då spöade hon mig i Dart.

Nu ska jag se några till avsnitt av How I met your mother. kram

Back To Normal!?

Nu har jag då varit vaken i över 24 timmar och somnade då igår kring halv tio igår. Vaknade kring åtta halv nio:) Så nu är jag pigg, datorn har bara varit inne i vardagsrummet sen två dagar tillbaka och då går de lite bättre tror jag. Och så har jag börjat om att läsa Magins färger. Man somnar ju fortare då, det är lite tack vare Emelie också:P Tack gumman.

Hade tänkt ringa till mamma och höra om dom ville fara till ÖB och Dollar:)

Space Chimps

Såg denna också under nattens gång.

Tecknad film om apor i rymden. Måste säga att jag satt och spelade på King.com samtidigt som jag såg den så måste nog se den igen innan jag kommenterar den. Men den verkade bra iaf:P hihi


Saw V

Har nu sett denna film som man trodde äntligen skulle ska ta slut men man vet ju aldrig om det blir en till men de verkade som det.  Samma som dom förra finns väl inte så mycket att berätta det är ju bara en fortsättning.


Hatar dolt nummer!!

Sitter i min soffa, äntligen, och ser chuck efter att ha varit vaken hela natten. Mobilen är på laddning i köket och så ringer de så jag springer dit och svarar men precis när jag svarar så lägger personen på. Grrrr...
Hon/han/det ringde bara typ 4 signaler eller nå. Gud vad irriterande det är...för man kan ju inte kolla vem det är juuuuuu:S
Blir fan upprörd!! Bajs bajs bajs kan ju vara för att jag har varit vaken hela natten men borde ju inte vara trött för som sagt så vaknade jag ju halv fem igår så....
Nu har jag börjat se How I Met Your Mother, bara för att Emma har sett den och hon tycker den är jätte bra så då måste man ju se den.


Later dudes


Can you sleep to much!?

Idag vaknade jag halv fem!!! Vete fan tror inte att min kropp är van some hard work!? Dock var jag vaken gode länge igår så säkert därför men att man inte ens vaknar lite granna är ju lite skumt.!

jaja nu ska jag fortsätta se film byebye

-------------------------

Uppdatering 4 timmar senare.

-------------------------

Hej igen.

Jag och brorsan såg get smart och tropic thunder, han ville se dom eftersom han inte har sett dom tidigare. Sen for vi med Emma till Beppe och spelade settlers. Emma vann den jäveln.

Tillbaka till förra inlägget.
 

Som jag skrev så vaknade jag halv fem, fattar dock inte hur jag lyckas. Jag har bestämt mig att jag ska vara uppe hela natten nu! Måste fan få någon ordning på detta!!

Frida ringde mig när jag låg och sov men hon lämnade ett meddelande om jobb på lördag. Dock vill jag inte tacka ja till det om det är de enda jobb jag får denna veckan.  För jag stämplar ju och vill ju ha kvar lite dagar fast det är väl inte så många kvar ändå. Så ska ringa till henne imorron/idag.

Nu sitter jag och ser space chimps. Verkar helt ok. Lite vuxnare tecknad:P
Ska faktiskt ta och använda mitt vardagsrum och sätta mig i soffan.

Kommer inte riktigt på vad jag ska skriva.
Jag jobbade ju i helgen på statt med madde. Det gick jätte bra men de är hårt jobb. Tror jag har fått massa muskler i höger armen efter all dammsugning. Så ena dagen blev jag väckt av Robert halv tre på natten, för jag sov ju hos madde för att jag skulle vakna på morronen. Men istället så kunde jag inte somna om. så kl fem när väckaren ringde så var jag klarvaken. KUL VA! Så sen så var de första dagen då man ska lära sig ett nytt jobb och den dagen så var de ganska jobbigt. Sen somnade jag typ vid sju på kvällen och sov tills väckaren ringde. Andra dagen var inte lika jobbigt och jag var gode så pigg. Så jag var vaken till typ fyra fem nån gång igår natt så de var väl därför jag sov till halv fem idag. Men ändå va fan typ tolv timmar känns ju lite jobbigt.

Får väl uppdatera er om hur detta går med sovandet!

Adios amigos.


I Don't Believe You




I don't mind it
I don't mind at all
It's like your the swing set and I'm the kid that falls
It's like the way we fight, the times I've cried, we came to blows
And everynight the passions there so it's gotta be right, right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I want to remind you
You said we wouldn't be apart
No, I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend
To not love me at all

I don't mind it
I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams when you can't wake up
Looks like your given up you've had enough
But I want more no I won't stop
'cause I just know you'll come around

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I want to remind you
You said we wouldn't be apart
No, I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend
To not love me at all

Just don't stand there and watch me fall
'cause I, 'cause I still don't mind at all
It's like the way we fight, the times I cry, we come to blows
And everynight the passions there so it's gotta be right, right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I want to remind you
You said we wouldn't be apart
No, I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend
To not love me at all

I don't believe you..


- P!NK

Stugan

Ligger i gags och ser just nu burn after reading. All by my self. Skulle bara säga de och pröva internet på mobben oxå! Kram

Cleaning

Madde ska bli min lärare. Eftersom det är dåligt med jobb så ska jag kanske börja på statt på helgerna. Madde ska börja lära mig i helgen iaf så får vi väl se om det blir något sen. Skönt att få jobba lite grann fast det är på helgen.

Jag ska nog till gagsmark imorgon. Mest för att ge miriam sin födelsedagspresent men också för att slappa litegrann.
Men som ni ser på bilderna så har de snöat så hoppas det inte kommer allt för mycket så man kan köra dit.
Så jag kommer hem igen på fredag och kommer att sova hos madde då för att orka upp. Som nu är ju klockan åtta min över tre på natten och jag är inte ens lite trött..:S

See ya soon guys! Nu ska jag ialla fall försöka sova.

Första snön









Me NO rike..No more...

Nu är jag less min bloggs utseende! Ska bli lite förändring!:P Men inte just nu! Ska sova först hade jag tänkt:)

Men sov så gott älskningar.

Money and more money

Varför ska pengar kontrollera ens liv!?

Har varit på Arbetsförmedlingen idag och det är bara skit. Jag har ju hittat det jobb som jag vill just nu jobba med. Men dom har inte tillräckligt med jobb för mig just nu annars hade dom ringt.
Tycker det är bara så svinit jobbigt att ligga vaken på nätterna och tänka på hur man ska överleva nästa månad.
Känns bara så himla bajsigt!!! Men förhoppningsvis så vänder de, men känns som om man snart måste anmäla sig helt arbetslös om dom inte ringer snart. Och JAG vill inte söka nå mer skit jobb!

Ska fara och käka mat hos mamma och pappa men först ska jag en sväng till Madde och diskutera lite saker. Just nu ser jag det nyaste avsnittet av Gossip Girl. Är så bra, vill bara att dom ska göra en maassa avsnitt så jag kan se det hela livet. Kan man leva igenom en TVserie!?

jaja nu ska jag börja rulla! byebye

MaskeradFesten

Igår så hade Anna och Emma ordnat en Maskerad/Sen halloween fest. Hade jätte kul tills jag fick jätte ont i huvudet och ville mest hem efter de. Här kommer några bilder från festen.

Pelle                       Robert              Tomme
   

Micke & Bob         Cissi                Dennis
      

Emma & Anna                 Madde & Jotta
 

Massor med filmer

Har jag sett den senaste tiden, många blev det under dessa jetlag dagarna då man inte orkat göra så mycket.
Här har vi några av dom:P


Pineapple Express
 
Såg denna för någon dag sen, detta är en bakis film kan man som säga. Man behöver inte ha nå brainpower för att hänga med i den. Den får en trea av fem möjliga av mig. Den gick att titta på, var inte överdrivet bra men fanns några tillfällen då man skrattade till.
Den handlar om en kille vid namn Dale, som är smått beroende av majja och har ett ganska så slött jobb som process server, sånna dudes som måste hitta folk och få dom att säga att dom är dom och sen ger han dom ett papper och säger "you been served". Iaf så köper han sitt knark från den andra killen Saul som får sitt från början från en kille som heter Ted. Det visar sig att då Dale ska serva denna Ted och när han kommer dit så ser han Ted skjuta en kille och måste då gömma sig från dessa människor. Den är både rolig och knäpp.

Get Smart
 
För ni som har sett Johnny English så är denna film som den, förutom att den här är hundra ggr bättre (för jag tycker inte om mrbean).  
Handlar om Maxwell som har precis klarat sitt agent prov, kan man väl kalla det. Och så är det någon som har tillverkat massa bomber och dom ska då försöka hitta vem som är bossen över detta. Det som är bäst med den är att han är en bra agent, han kan de han ska kunna men han är bara så jävla klantig ibland. 
Värd att se jag ger den en fyra av fem möjliga.

The Notebook
 
Jag hade för mig att jag hade sett denna filmen tidigare men de hade jag inte. Så det var då hiiimla tur att jag såg den för den var skit bra. Den mest romantiska film jag nåååågonsin har sett!!! Tycker alla tjejer i hela världen måste se denna.
Fem av fem möjliga helt garanterat.
Handlar om två st som bor på ett hem och gubben Noah läser en bok för tanten Allie. Och resten får ni se själva:P

The sisterhood of the traveling pants 2
 
Ett måste att man har sett ettan först och främst. För annars har man ingen aaaning om varför vissa av karaktärerna är som dom är. Vet inte om jag har så mycket att säga om den. Bra fortsättning kan man som säga, dock inte lika bra som ettan men det är ju väldigt sällan det händer. En trea av fem möjliga får den faktiskt.

TinkerBell
 
En barnfilm måste jag säga. Brukar vara så van att dom gör sådana här filmer för oss unga vuxna också men denna var de mer riktat mot barn som var lite tråkigt. Har du barn så är denna filmen inte helt fel att sätta igång, spec inte om det är tjejer.
Handlar om TinkerBell och hur hon ska bli nöjd med att vara en Tinker.
En tvåa som vuxen och en trea som barn, kan man göra så!? av fem möjliga.

Tropic Thunder

Blev lite besviken, jag och en polare började se denna men ville sen se den i bättre kvalla. Nu var jag så elak att jag såg den själv i bättre kvalla men vad ska man göra när man har tråkigt. Men iaf så hade dom nog gjort en för bra trailer på denna så man fick så höga förväntningar. Rolig var den väl men inte så rolig som jag trodde att den skulle vara.
Handlar om några skådisar som ska göra en film och vietnam kriget och så ska dom försöka göra den "guerrilla-style", dom flyger ut i mitten av djungeln och har satt upp massa kameror där men då råker Cockburn som ska göra filmen kliver på en riktig landmina och sprängs i bitar men endel tror att det inte hände på riktigt utan det var speciall effekter. Så nu tror dom att de fortfarande håller på att spelar in filmen och att dom ska ta sig tillbaka genom djungeln och där så händer det en massa saker.
Lite coolt med detta var att jag fick veta att Ben stiller var Director till denna film och att han har hjälpt till med massa andra filmer som jag tycker är svin bra. Kan det vara så att jag å stiller har samma humor!? Jag som inte tycker om han som skådis, weird! Den får en trea av fem möjliga. Blir nog så att jag ser den nån mer gång och då kanske betyget höjs.


Ska se nån mer film snart. Byebye

Herrååoo

Hejsan!

Nu ar jag hemma, har väl varit de i ca 3 timmar. Är verkligen sliten! Är skit hungrig och ska snart äta tacos med familjen!! :P
Hoppas allt är bra med er! Jag ska nog bara käka hejn, ge syrran å klara lite stuffs sen bär de av hem mot min efterlängtade säng!!!!! Slippa ha Alex sovandes brevid en kommer vara hur skönt som helst!

Vi höres mer senare adios

RSS 2.0