District 9


 


 

 

7 av 10



Verkligen en unik film, inte sett något liknade. Och jag tror verkligen att detta skulle kunna ske om man nu tror på sånt. De jag menar är hur vi skulle reagera...

Värd att se Ja bara för att den är så udda:P

The long weekend.

Im aliveee! eller nå:P

Jag som ni vet spenderade min helg i skeå med min polare Emelie. Fredagen då jag kom dit så chilla vi bara, köpte kvälls mat och såg en film. Sen Lördagen så steg vi upp en ganska så respektabel tid så vi for en sväng på stan. Hittade mig ett par nya jeans men ni får inte se dom eftersom jag inte har nån kamera.
När vi kom tillbaka till läggan så prov sminkade vi oss och sen var de bara att frächa upp sig med en dusch. Tog ett tag för man såg ju ut som Chewbacca himself på benen...Sen efter duschen blev de kyckling och potatissallad. Efter maten kom Emma dit och joinade i festandet men det blev inte lika mycke för henne som de blev för Em:P haha
Jag tyckte jag drack en heldel men kände som inge..

Vi tog taxi till Matfesten och där ställde vi oss längst fram och diggade till den underbara musiken som spelades. Ständut blakk tror jag dom hette:) En spelade fiol och var riktigt duktig! Måste dock säga att de var dålig koll till öl tältet. Em fick med sig en cider in:P Å ingen leg koll eller nå...jasi jasi..

Söndagen var helt lugn för mig, Em hade inte mått så bra under natten men hon drack rövin så...E huvve dumt får huvve lida i detta fallet. Käkade skrov från frasses sen åkte jag med Emma & Dennis hem:) Dom hade varit på kalas i skeå. For inte hem utan vi for till E&D istället å lirade lite elgitarr:P Inge bra på de...men nån dag.

Idag vaknade jag rimlig tid igen å de var jävligt skönt. Emma ringde å fråga om vi skulle promma lite med dogsen, jaja sa jag då och då skulle hon höra med madz om hon skulle med å ta med sig Moa. Det blev så så först for vi förbi på polisstation å kolla om bilnyckeln var där men de var den inte..

On the road mot h-mark blev de. När vi äntligen satt alla i bilen:) Så vi körde in på nån skogsväg, parka och gick med dogsen. Moa fick ha kopple på sig först, inte van andra hundar och ALLDELES förmycke överenergi. Verkligen ett fall för Cesar Millan:P Men de gick då bra till slut fick hon spinga lös hon med. Men hon rök ihop med Diva en gång men direkt när vi sa till dom så sluta dom. Så de var ju skönt. Å hon var riktigt duktig på inkallning:) Motför Bu&Bä som inte kan nå när dom är med varandra...

Sen blev de tacos hos emma och dennis med lite gitarr plinkade och emmas syster kom förbi en sväng. Jo hämtade tapet och golv proverna oxå så nu är de bara att välja..hmm...

Sova time...Najt



Befinner mig i skeå

Jag är nu hos emelie och vi prövar kläder och sminkar oss i olika färger. Ikväll blir de party:P

Det är inte min vecka...

FY fan vikken vecka det har varit..usch! Varit sånna där små grejer som gör att man till slut nu vill bara sätta sig ner å gråta..

Min dator håller på att dö...
Trådlösa internet funkar inte..
Förlorade i canasta mot dum å dummare...
Jobbat sen i lördags...
Har inte sovit mycke..
Å pricken över i:t är att jag har tappat bort saab nyckeln...den enda vi har..

Låter väl som en trevlig vecka? eller..Å idag har jag jobbat 7-15.15 och sen 19-00 så jag är gode så jävla trött....
Imorgon vill jag inte vakna om inte nu vaktmästaren ringer å säger Opps nyckeln råkade visst hänga med oss...

Två roliga flosklar som hände under canasta spelet:

Katrin sitter och säger fitta under hela spelet. Och då frågar vi varför hon använde så grova ord:P
- För att pelle säger de hela tiden.
- Men varför säger inte du kuk då för att jämna ut de. (sa jag)
- Därför jag föredrar faktiskt fitta!

Madde under spelets gång..
- MEN! Jag/Vi får då sex hela tiiden.

Nä måste säga att de var jävligt tråkigt att förlora. Måste du verkligen flytta pelle...de känns inte bra att lämna de såhär. Men vi blev då bjudna på allt möjligt:P Sangria var nog de bästa:)

Igår blev de settlers hos Emma å Dennis och Högge var oxå med.

Sen tidigare i veckan så såg jag å Madde Män som hatar kvinnor, om jag inte redan har berättat de.

Detta inlägget blev lite konstigt men jag har jobbat ca 11-12 timmar idag så jag skyller på de...nu ska jag sova å jag ska sova LÄNGE! Å gud förbanne den som ringer å väcker mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kan man somna sittandes i en stol!?

Jag är väldigt nära nu att somna sittandes. Jobbade på coopen från 7-15,15 sen nu på åkeriet från 19-? tills jag är klar...så nu vill jag bara hem å sova...går inte nå längre...hungrig som fan.


Miin dator..ca 5 år...

Min dator vill nog inte leva längre...idag kring 18 tiden så höll den på att dö. Efter 3 räddnings försök så gick den igång..Men jag tror de var en pik på att den vill gå i pension..:S Eller att den behövs formateras om..Pelle H PLEZZ can u do it:P

Nu snart ska jag käka sen blir de en tripp till fårön:P byebye  

Luftslottet Som Sprängdes - Stieg Larsson



Lyssnar på denna nu..

Jobb Madz Sova

Jag har kommit hem från madz för nån min sen. Jag ska sova nu eftersom jag börjar 8 imorgon. Har inte hänt nå spec idag. Förutom att en karl kom in med sin hund på coop...haha knasboll!  

Så himla trött

Nyligt vaknat och har sovit gode dåligt på morgonen iaf. Drömt en skit konstig dröm som jag inte kommer berätta. Säger att den var bara konstig. Så nu ligger jag fortfarande i sängen med datorn i knät. Ska fara å jobba om en ca 30 min och skulle helst av allt ligga kvar å somna om. Men tyvärr så är ju inte fallet. Måste upp ta mig nå i maggen och så bege mig mot coopen.

Detta jävla Farmville. Emelie frågade mig varför jag inte hade gjort min åker större...trodde det var de jag väntade på att få göra genom att samla så mycke FV som möljigt. Men ICKE de var skit lätt så nu har jag en massa men då måste man ju odla en massa oxå, skit jobbigt.

Nu ska jag gå från min sköna säng å lämna er...sorry!

Svar på tidigare kommentarer:

Madde: hade ingen soptunna med grönt lock så den får duga tills vidare:P
Anonym: Vassego:) Vem du nu är!

Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson



Är inte klar men det är denna som jag lyssnar på nu.

Emma blemma super slemma

Har tillbringat större delen av kvällen nerhasad i Emmas soffa tills jag kom ihåg att hon har en gitarr så jag plinkade på den. Kan snart spela O'boy vilket vackert väder utan problem:) Sen har vi haft opera sång, tittat på lite fridrott och på hur pinsamma deras dräkter egentligen är om man tänker på killarna och mellan partiet:P

Så en skulle vi ha undervisning i blogg förändring som gick väldig bra (not) så jag tog hjälp av designadinblogg.se. Väldigt tur att denna karln finns annars hade kicki fått fixa min blogg:P (tror att de skulle bli snyggare om hon gjorde de)

Emelie har tvingat mig att börja med nå på facen som heter Farmville, inte bra. Nu ska man alltså ta hand om nån jävla gård oxå, räcker de inte med blommorna som man har uti fönstret...crazy..

Iaf så vet jag då inte hur de kommer så ut på min gård imorgon eftersom jag jobbar. Väldigt kul om allt bara dör...Ska se om jag kommer ihåg de imorgon bitti.

Nu ska jag lyssna klart på min ljudbok. Bye

Då var de helg och jobbet börjar:P

Idag har jag chillat, städat lite grann och ätit på Ängeln med E&D. Snart ska jag dit och chilla vidare:P

Sture har varit här och jag får till sovrummet nytt golv och tapeter och vardagsrummet nytt golv. Men ska nog tilllägga att jag vill ha nya tapeter oxå. Märkte när jag mätte att tapeten uti fönstret har släppt och jag får hela handen under tapeten..

Nu ska jag klä mig. Bye

Ikea

Har precis kommit hem från Happis:P Lång och tröttsam dag, har köpt lite saker och imorgon så kommer Sture hit och ska se om jag får nya tapeter eller nytt golv:P HOPPAS!

Nu ska jag dola på lite i lgh å sen blir de å hälsa på jottis:P     

En vanlig dag med en liten surprise:)

Jobbet började kl 8 imorse och jobbade flitigt till ca 14.15 så ansåg jag att jag hade gjort mitt och lämnade bygget. Jag skulle kunna ha dragit ut på de å suttit till fyra men jag pallar inte, spec när man har mensvärk. Så jag for å parka bilen hos päronen och märkte att dom hade nu flyttat hem från stugan. Kunde inte bara gå hem utan gick upp och snacka lite med morsan. Innan jag gick så fick jag några blommer av henne (som jag fick för typ 3 månader sen men har bara inte tagit hem dom).

Väl hemma så blev det lite dator och testar Monkey Island 4. Så ringer LINDA:) hihi hon skulle vänta på att jim skulle sluta så hon tittade upp en sväng. Tyvärr så blev det bara en kort visit för jag skulle ju till syrran. Men pratet är inte över min vän! Det var skita najs att få snacka av sig med henne. Nästa gång blir det hos henne:D så jag får se hennes nya/haft ett litet tag hus:)

När jag komme till syrran så skala jag potatis och hon fixa laxen. Medans vi väntade på maten så försökte jag stämma deras gitarr. GICK inte så bra...kan dock vara för att jag kan de inte och för att Clara har misshandlat strängarna litegrann:P Men jag plinkade lite grann till de sved i öronen, då la jag ifrån mig den...

Middan var suveränt GOD:) Min syster kan laga mat:P Så nästa gång har jag sagt att de blir palt men då ska jag hjälpa för jag tror inte att hon har gjort det nångång...inte för att jag är nån expert men nångång har jag gjort de:P

När Clara hade lagt sig så blev det en film....OMG! Säger jag då bara...En B film med extremt stort B!! Filmad konstigt men blev inte ens lite rädd, blod överallt och stora kackelackor...behöver jag ens säga nå mer...



Imorgon blir de upp tidigt igen, beger mig mot SANGIS emma:P haha eller så Ikea:P

Kram på er allaihopen!:P Lovs u!

Dagen

Skulle egentligen ha farit å jobbat, men hade ont i huvve och mensvärk såå....ville inte sitta på en stol hela dagen. Den spenderades med syrran och clara istället, på barnenshus, öb mm. Sen blev de middag och ridlekis:) Skit najs:)

Blev bra kompis med en häst vid namn MrX och kliade honom för fullt. När jag gick därifrån så slog han med hoven mot dörren och jag tog de som ett tecken på att han ville att jag skulle komma tillbaks. Men de blev inte så långvarigt för en tjej kom och skulle ut å rida med honom. Hon var väldig obrydd och sa inge när jag stod där utan hon öppna bara hans bås och var typ irri på att jag stod där (dock var hon typ 13 bast eller nå). Iaf så blev jag lite skadegla när jag såg att han inte riktigt ville följa henne och streta emot när hon skulle på med sadeln mm. Tänkte då sjklart att han ville vara med mig istället:P

Har då nyss kommit hem från Emma där jag och Madde har spenderat kvällen med lite gitarr plinkande och skolkatalog tittande...Najti najt

Im back in town!:P

Nu har jag kommit hem. Fattar dock inte hur jag har klarat mig med så lite kläder...men men dom har ju tvättas så klart men ändå...jaja..
Komme hem och samlade ihop en massa crap sen så tog jag en cigg och ringde till Linda som inte svarade...Då ringde jag till Emma som inte var hemma (rimma:P) För hon hade ringt mig vid halv tolv då jag hade precis vaknat och lät som om jag hade druckit whisky hela natten.
Söjna ser då schemat ut för denna veckan. Imorgon så kommer jag jobba på Åkeriet, vet inte vilken tid än men vid åtta till 16 säkert. Onsdag inga planer än beror väl på hur mycke fraktsedlar jag hinner med imorgon om jag måste jobba på onsdag med. Torsdag är de fullbokat iaf på dagen och eftermiddan med en trip till Ikea med syster. Fredag ledig. Sen jobbar jag lör-tis eller ons.
Nu har jag faktiskt dragit fram den enorm dammiga motionscykeln och tillbringat hela 20 min på den:P satte mig i soffan efteråt så vi får väl anse om jag kan stå upp...(otränad OoJA)

Madde jag har inte glömt dig min lilla pärla:P Kram dudes

Internet WOW!

Känns faktiskt jävligt skönt att ha varit utan internet i nästan två veckor:P Är hemma hos päronen nu och väntar på att syster ska komma med dogsen. Sen bär de av till gagsmark igen. Vet inte när jag kommer hem men troligtvis så ringer dom väl måndag och vill att jag ska jobba så blir väl då:P
Ska försöka trycka in en film kväll med cissi och jocke hade jag tänkt. Har inte hittat på nå med dom på evigheter. Men före de ska jag ringa Linda och komma förbi å titta på huset! Har varit skit kass på att höra av mig till folk! Ska bli bättring på de mine friends!:P
Smoki smoki tajm. å så kommer jag inte ihåg vikka sidor jag brukar kolla:P kram

Hejhej

Jag befinner mig i gagsmark utan internet så...

Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson



Nu lyssnar jag på denna.

Film och Canasta

Jobbat mellan 11-20.15 och sen blev de att gå hem hämta filmen och sen bege sig till Katrin och Pelle. Där sitter också madde och dom såg Bolt. Sen såg vi The hangover, riktigt rolig film:)

Efter filmen så gav vi oss på Canasta:) Ringde till Emma och fråga hur upplägget var, Tack Emma för poängen:P kommer ALDRIG ihåg dom! Hoppas ditt lag vann, hihi! För dom spelade nämligen också de.
Kan ni fatta detta, Madde och Katrin spöade jag å Pelle...helt weird iknow! Men vi måste spela igen med samma lag å då jävlar.

Nu ska nu ska jag gå å lägga mig och sen upp å jobba igen imorgon! Skulle egentligen ha varit ledig men men kan inte tacka nej till en Söndag!:P

Najti najt

RSS 2.0