Sexual healing

Har sett en massa tv ikväll. Bunkrat upp med filt, te och mackor med rom röra på:P Först såg jag nått avsnitt av 2 ½ män och sen blev de total recall men arnold. Efter de haade jag tänkt lägga mig men då började nått som hette sexual healing. Sjklart var man bara tvungen att kika vad de handlade om, tänkte att de var om dom brittiska oskulderna som for till amsterdam eller nått..Men de handlade om tre olika par som pratade med en "sex" psykolog om deras förhållande. Riktigt intressant hur mycke sex säger om ens förhållande egentligen.

En av killarna hade varit med om att hans pappa gjort övergrepp på honom när han var liten, sen hade hans mamma dött oxå. Detta hade han sett som att hon hade lämnat, övergivit honom. Riktigt intressant att få se hur detta som har hänt honom, hur de speglade sig på deras förhållande. Han var alltid redo på att tjejen hans skulle lämna han. Fast hon inte gjorde de, då kunde han orsaka bråk från ingenting bara för att hon skulle lämna honom.

En av kvinnorna var så nertryckt, undergiven mm...Men de var inte karls fel...eller han gjorde väl inte saken bättre. Men de visade sig att när dom var yngre och var ute och drack började dom bråka och han lämnade henne. Hon var full och en kompis bjöd in henne till sig och sen våldtog han henne. Eftersom hon alltid ansåg att de var hennes fel, att hon hade lockat denna kille mm. Så vågade/ville inte hon säga till om saker som hände nu med karl hennes. (Samma karl som lämnade henne då) Det han vill att dom skulle göra var väl bland annat swinging men de ville inte hon men hon sa aldrig till.

Tredje paret handlade om att tjejen hade varit otrogen för att hon inte fick kärlek hemma. Detta hade han inte släppt eller hon under 2-3 års tid. Han ville inte förlåta och hon tyckte inte att hon förtjänade att bli behandlad dåligt av honom nå mer. (i början ja men efter 2 år nej..) Och deras lösning var alkohol.

Lite att göra...eeeeeeeee..hmm...JA! hahaha Inte de minsta trött..jaja ska försöka sova! najt!

Gått på stan.

Har faktiskt gått på stan idag, med poppe och mamma. Blev ett linne från Lindex och en tröja/t-shirt från b-young och sen en jacka från kappahl. Nöjd ja! Försökte hitta bilder på nätet men dom hade då inte nån av dom sakerna på deras hemsida. Liiite dåligt. Jackan var inte ens på rean...jasi jasi

Sen var jag å poppe på barnenshus och böt hans spel som han fick i julklapp. Tydligen hade han fått samma förra året..kanske ett tecken på att vi börjar ha alla spel hemma:P haha Men nu blev de ett som hette Bandu? kanske man skulle då bygga med klossar iaf.

Nu ska jag nog lägga mig framför tven å slappa, de är jobbigt att gå på stan. Speciellt när de e så hiiimla kallt!

Ikväll smäller det!

Har nu latat mig gooode så länge! Ikväll klockan 22.00 blir de att äntligen se AVATAR:P MOAHAHAHAHA!
Längtar som faaaan! Kanske ska ta och städa lite grann, i detta stökiga hem..alltid stökigt! tråkigt men sant!

Jaja ha de gött alla!

Efter christmas..

Har fått många julklappar och firat dom härliga dagarna med familjen. Juldagen blev de ju sjklart utgång. Men blev lite mycke för mig men helt okej kväll. Men statt var dock en flopp. Bakis idag som fan, var dock tvungen att gå till jobbet kl kvart i tre. Var inte helt sugen på de men va ska man göra...Helt död i kassan, fick en liten överaskning när jag satt för elina en stund. Lite roligt längesen man sågs sist:)

Nu ska jag fortsätta i min bakishet att se film...


Goo jul!



Tänkte önska er alla en go jul! Nu ska jag snart (2,5h) fara å jobba sen far jag till Gagsmark och spenderar julafton med familjen och släkten:) Hoppas ni kommer ha de lika underbart som jag!

Många kramar och pussar!

Yawn

* Jobba 8-13.15
*Systembolaget
*Handla
*Köra maten, julklappar mm till stugan
*Hämta hem min HÅRDDISK!
*Städa
*Tvätta
*Göra klart julklapparna till Farmor och Erika. (kommer ta ett tag)

Så nu var den listan nästan klar...Har varit på sån himla bra humör idag:) Hel najs! Fick ringa och väcka Madz för första gången typ:P Inte hänt många ggr iaf. Sen jobbat på som vanligt, tappade dock en röbetsglasburk i golvet men inte vart jag nå sur över de, som jag brukar om de blir nån mot gång. Tycker detta är lite weird! :S
Men sen for jag, Madz och Cissi B till systemet och inhandlade de vi skulle ha till juldagen. Så fortsatte resan till Coop där jag handlade åt mamma och pappa. Fick oxå krossad is av Fiskhörnan! :P
För nån dag sen när jag satt i kassan så hade en kund köpt mynta och jag blev så förskräckligt sugen på en Mojito:P Så nu blir de det:P YEAH! Skönt med redan krossad is så man slipper böka med de!

Så skildes vi och bror min kom och hämtade mig. Så for vi till mig och hämtade julklappar och sen blev de Max, vi alla var jätte hungriga. När maten var uppkäkad så drog jag och Popps till stugan. Jag tänkte att de var en skit smart idé att ta E4 för dom kanske inte hade skottat brännlands vägen. DET VAR ETT HELVETE! Såg inte ett skit! Stackars broder! Men han klarade det fint, ringde oxå till Håkan (prata dock med rutan:) och frågade om han kunde skotta upp våran uppfart så vi kunde komma in. När vi kom fram hade han gjort de! TACK!!!!!!! Hade varit jobbit att plumsa igenom snön ändå upp till stugan flera varv med julklappar.

Påvägen hem var de min tur att köra och då tänkte jag att vi skulle kolla om brännlands var skottad och nog fan var den de...bättre än E4:an! Sweet för mig!
Väl hemma hos päronen så prata vi ett tag sen for jag hem och satte igång en tvätt och så tebax igen med dator och hela kittet. Var där strax efter 18 och tänkte att jag borde bli klar kring 20....halv tio vart jag klar. Då skulle jag då häfta ihop farmor sak och så gick häftapparaten sönder. Pillade lite med den och VIPS så har jag ett häftstift i tummen, inte bara lite grann utan heeela vägen in...kul! Men chockerande nog så skrek jag inte som en galning eller slog sönder nå. Vi kom fram till att stefan och dom har säkert en som jag kan låna...sen var de inge mer med de...

Nu är jag hemma, har betalat räkningarna, hämtat upp den tvätt som jag inte hinner torktumla och väntar nu på att den som jag torktumlar ska bli klar så jag får sova. Städa delen ORKAR jag inte göra. Jag kanske vaknar tidigt imorgon då kan jag isf ta itu med de då. Hann diska lite igår faktiskt:P

Hel najs dag! Mamma och Pappa var verkligen nöjda att vi fick med oss alla julklappar! Då ryms dom i bilen imorgon när dom far dit! Ska nu se om jag hittar nå tejp så kan jag slå in dom sista sakerna!

Bye u guys:P

Var lite tids optimist när de gällde Erika och Farmor.

The BIG plan!

Imorgon är de stora saker som händer:P haha nä men jag ska hinna göra en massa iaf!

* Jobba 8-13.15
*Systembolaget
*Handla
*Köra maten, julklappar mm till stugan
*Hämta hem min HÅRDDISK!
*Städa
*Tvätta
*Göra klart julklapparna till Farmor och Erika. (kommer ta ett tag)

Än så länge ser den bara ut så:P Kommer väl bli mer eftersom jag inte kommer att hinna göra nå dagen före julafton! Jobbar då 14-22..

Nu ska jag försöka sova...kommer inte gå så bra men hoppas iaf! Första gången på länge jag jobbar dag! usch! Men de går nog bra! Najt

Snow!

Gud vad det snöar ute! Ser snart inte ut..Vet inte alls vad jag ska göra idag. Hade tänkt kanske springa på stan men de var inte så intressant när de snöar så här mycke. Ligger just nu och ser Blood+, ny anime serie som jag hitta på viptv. Den är väl inte ny ny men för mig är den de.

Vill så gärna se Avatar nu!!!!!!!!!!!!!!!!

jaja see ya later bye

Förbannat...

Varit i gagsmark, for igår och kom hem idag. Skulle sätta mig och skriva ut lite saker och så märker jag att jag har glömt min externa hårddisk i gags...:( Inte bra!!! Måste fara och hämta den, har saker på den som måste skrivas ut innan jul!

I gags så igår käkade vi pepparsås, de var jag, clara, mamma, pappa, alex å poppe. Vi gjorde inte så mycket mer. Såg en film och sen blev de sängen. Jag hann somna två timmar på soffan efter att vi hade ätit.

Idag så kom syrran, pelle, danne och tim å så käkade alla palt. SKIT GOTT!

For en sväng upp på lida och hälsade på Emelie, celia, fille, rutan och håkan:)

Nu ska jag se klart CSI sen duscha!

Bye

Stressmage?

Har varit så extremt stressigt idag!!!!!!!!! Massor med folk, hela tiden! Och när de var ca en halvtimme kvar så fick jag skit ont i magen. Och har de fortfarande..:( Not good!

Ska försöka sova...om jag nu kan!

Not much!

Har inte hänt nå spec. Har jobbat å jobbat lite till:)

Idag ska jag till jobbet tidigare för att dom bjuder på jullunch:) Sen jobbar jag 13.45-22.00. Ikväll skulle jag ha farit till gagsmark men då fick jag jobb imorgon också 12-16.15 kunde inte tacka nej:P Blir ju 4 h arbete men betalt för 8:a:) Najjss! Sen bär de av till gagsmark. Brorsan kommer hem imorgon oxå så då kan vi fara dit tillsammans.

Mindre än en vecka kvar till julafton:) Inte helt fel. Tror att de kommer bli skit mysigt! Hoppas på de iaf!

Nu ska jag se om Bones har kommit så jag kan se de:P

Bye kram love u!

Avatar The Last Airbender



Ser om denna serie:) Så himla bra, tecknad fast inte jobbigt gullig eller för vuxen som mittemellan:) De var Madz som sa att filmen kommer ut till sommaren så då måste jag ju se om den. 20 mins avsnitt så den är ju inte alls lång heller, 3 säsonger:) Helt perfa:)

Nu ska jag iaf se den och kanske förhoppningsvis somna en normalare tid:P Najt

Dagens plan

Ska duscha snart sen blir de väl frulle:) Så ringde Åsa från coopen och sa att jag hade glömt ett häfte som oxå var en julklapp. Och att dom skulle ha jullunch med spalarna halv två! Så ska dit å fika med gänget:)

Efter de ska jag väl se vad häftet har att erbjuda:) Fick två kuponger iaf igår ena var på 50 för julgodis, då blev de en aladdin ask:) Ska ta med den till stugan! Sen fick jag 300kr rabatt på julmat, men de blir väl på något annat skulle jag tro. Jag fråga då Jonathan och han hade köpt nå fårtofflor och en pizza mm så tror inte att jag måste just köpa jul mat. NOG för att prinskorv och mimosa sallad inte skulle sitta helt fel:) LOVE IT:P

Sen jobbar jag 16.45-22.00:)

LÄNGTAR tills Poppe kommer hem:) Torsdag eller fredag!! Så blir de väl gagsmark med the family! Kommer bli sweet att bara slappa i gags!

jaja nu väntar duschen! BYE



Fixar å donar!

Har nu fixat alllllla julklappar! :) En kan vara ett problem men ska fixa de sen:P Håller på med Farmors och Erikas julklapp nu, kan inte visa Erikas men farmors kalender ser ut så här på framsidan iaf:P



Mays julklapp fick jag öppna igen bara för att jag hade glömt prislappen..:S
NU ÄR JAG SNART KLAR! Jag behöver iaf inte köpa nå mer! Inga mer pengar spenderas på de! YEAS!

Sen jag kom hem från stan är de det enda jag har sysslat med. Nu ska jag göra mig iordning för sängen! Najt!

Starvin' Marvin

Nu har de varit helg men jag märker de då inte..Har sovit sååå dåligt. Ikväll ska datorn av kl 22.00!

Lördag så var vi på Baby shower, Cissis baby shower. Vi var i jävre hos hennes mamma, mycke mat MYCKE MAT! Skit naajs! Efter de så for jag först hem och sen till päronen och sist men inte minst till Emma och där spelade vi lite kort. Jag, Emmeli, Emma och Johanna.

Söndag så ringde Emelie och sa att dom var på stan. Så jag mötte upp dom vid Röda och käka på Arbaillo. Sen gick vi lite på stan. Kul att träffa dom!:D
På kvällen skulle jag, mamma och Madz fara och se Luftslottet som sprändes. Innan de så fixade jag lite julklappar!

Idag skulle jag på Miroi klockan nio men har sovit så dåligt så jag försov mig helt enkelt!:( Men ringde och pratade med dom och ska dit imorgon.

Nu snart ska jag köpa klart alla julklappar..

The simple me and myself

Idag jasi...sov lite förlänge så fick stressa och hämta bilen sen till Arbetsförmedlingen. Där jag nu inte längre ingår i jobbgaranti för ungdomar utan har gått in i nått annat. Ska då börja hos Miroi å gå till en jobbcoach..så får väl se hur de går. Men hojna på AF var skit trevlig och jätte duktig!

Sen efter de for jag hem och sku käka nå, pratade med Emelie om kvällens planer och Madde om dagens planer. Så efter jag hade pratat med Em så ringer Coop tio min efter och säger att jag ska jobba 16.15-22-15, kan inte tacka nej. Så då ringer jag till Em igen å säger att jag inte kan komma:(
När jag hade fått i mig mat så ringde jag till Madz och så hämtade jag upp henne, de blev en sväng till Ö&B, colorama och djurmagasinet. Madz frågade än en gång om hon fick skaffa en kanin (hon gör de varje gång vi är där) och än en gång blev de ett nej:P haha Kul att de är jag som bestämmer eller nå!
Jag köpte lite schampoo, balsam, påsar, en ram, svart färg och orm mat. När vi var klara så skjutsa jag hem Madz igen för jag skulle prata med Mom!
Väl hemma hos dom så låg mamma fortfarande i sängen (jobbat natt). Så bestämde vi oss för tacos och att jag å alex skulle fara och handla. När vi kom tillbaka så stekte mamma köttfärsen. Vi hade lite tidspress eftersom jag skulle och jobba. Men vi hann käka klart men mamma fick skjutsa mig till jobbet.

Jobbade, hände inge spec. Fick lite mer tider nästa vecka i mejjan.

Efter jobbet gick jag tillbaka till päronen (hade lämnat mina kläder där). Så såg vi vem som vann idol, Erik....Sen kom pappa hem från sin middag. Hade fått sig en whiskey av burman pojkarna OCH av denna snälle Patrick fått erbjudande om att bo i hans hus i Thailand under våran resa! SWEEET! Bilder här! Bo gratis så kan vi lägga boende pengarna på nå annat skoj:) Så pappa ska ringa och prata med honom om datum:P

Sen fick jag pengar för min burmans städning! Najs!

Nu ska jag sova sova sova...hade ingen bra natt igår heller...så try again! bye



Sleep..I need it..

Trött och åter trött..Ingen bra natt..sov inte många timmar. Jobbat och spelat Canasta med the gang. Jag å Madz blev överkörda av en ockelbo 300, så dåligt gick de.

Nu ska jag slänga igång en film å sova. orkar inte hålla upp ögonen nå längre...

Svårt..

tycker egentligen inte om att jobba till 22.00 för då får jag besluts ångest varje gång om de är nå jag måste handla och så hinna bestämma mig innan vi stänger. Skit jobbigt:S Om man är sugen på godis eller nå men man vet inte vad...crazy..

Har inte hänt ett skit på jobbet idag. Har inte haft nå att göra. Fixat uti filmerna, får väl se om Katrin L kickar mitt ass imorgon! Hon kanske inte tycker om de...

Ska se klart Underworld snart sen blir de väl att försöka sova. Börjar 11 imorgon...kan vara bra att somna LITE tidigare än vanligt!

Madde: Renoveringsfesten kan jag ju inte ha förens jag har renoverat klart:P Har inte gjort texten än och trädet...så vill iaf helst måla klart först innan:P

Syster: Röd är deff min favvo färg...i köket:P Grön är min favvo färg..i toan..Svart är min favvo färg..i tvrumme:P Har dock ingen än till sovrummet...Lutar nog mot vit/beige eller nå..Koppar färg...funderar på att spraya rören här inne i kopparfärg...dock rädd att man skulle spraya på tapeten eller golvet..

Jenny: ALLTID:P

oj oj oj...

jag är skit trött...och förstår inte varför..Måste nog bara sova liiiite till innan jag far till jobbet. Kan ju inte gå dit å se ut som crap.

Mamma ringde när jag höll på att skriva så nu är jag inte trött nå längre..SWEET! kanske ska duscha..not sure.

jaja nu ska jag göra nå annat än att skriva här...bye


Jag får rysningar när jag ser denna bild! ÄLSK DEN!


And Let It Be Red:P


Här har vi första rutan! Å nej jag har inte tagit kort efter varenda en:P haha
Men då ser man oxå färgen å blommorna som var där..


Naaajs eller hur:P

Tänk nu vita fogar oxå!!
VÄÄÄLDIGT STOLT!
De enda som jag störde mig på är när jag har igång bänklampan ser de orange ut, påminner om stugan men men sånt man får ta! Har ju inte igång den jämt!



Bubblor smubblor..

Inte lätt detta dekorerade...blir lite bubblor, inte många men nån...å så måste jag köra dubbla på kakelplattorna som har rosor....:S Crapo..Jobbigt nog detta å ryggen tar värsta smällen av allt framåt lut....funderar på att skynda mig å köpa en cola så jag orkar göra klart skiten...då kanske jag kan köpa lite fogskit imorgon:P

Barca dag två kommer alltså när jag blir klar:P

Schmy gaaad!

Inte lätt detta! Försökt sätta upp kakeldekorationen...OMG..Första gick skit bra...sen har jag varit under fläkten...grr..nån bubbla här å där...men sen så kommen man där dom har delat av en kakelplatta pågrund av fläkten..crap...skar ut ganska bra men fick inte dit den så tillslut blev den en boll och jag gav upp..Kanske inte bästa saken att börja med halv ett på natten. Kanske dags för en film å lite sömn sen kan jag nog försöka igen!

This night is no different.

Har inte gjort ett skit, följde Madde till coopen och hon handlade. Träffade lite folk, Erika L btw ska på intervju imorgon! Dom har alltså hört av sig till henne:) WII då kanske dom hör av sig till mig snart. Om jag nu inte tillhör den gruppen som dom inte ens orkar höra av sig till. Håller tummarna åt na:)

Jag gick förbi Åsas kontor och hämtade lite mer tider som jag hade fått efter nyår:) Najs! Dessa var på kollo, charken och Mejjan. Åsa hade ringt tidigare idag om jobb på Torsdag och berättade om att hon hade annat åt mig oxå. Så då kunde jag ju inte motstå när jag ändå var där.

Vi gick förbi arbaillo så jag fick min efterlängtade biotallrik! Mmm:D Så väl hemma hos Madz så förde jag över lite movies och hjälpte henne med bilder mm. Sen fick jag hennes bilder från barca. Nu saknas bara Jennys. Håller på att skriva de inlägget men kommer att ta ett tag!

Sen när jag kom hem pratade jag med Emelie nästan 2 timmar i telefon om jävlat ALLT Å INGET:P haha Vi är jävligt bra på att diskutera saker:P Oftast tycker vi samma men de är ändå roligt:D

YEEEEEEEEEAS jenny har loggat in på msn! BILDER!

See ya!

Pulsen var hög!

Kvällen har ju bestått av Canasta hos Emma&Dennis. Kommer inte ihåg vem som vann första rundan men de var någon av dom andra. Jag och Madz kickade dock ASS i andra rundan. Trots att vi fick 600 minus poäng så rockade vi.Lite nöjd! :D:D

Nu blir de Dollhouse och sova!

Night u guys:P

Klor i näsan?

Känns som om jag har klor i näsan..som om jag har fått en kallsup eller nå..Slutar dock aldrig snora...Känns som om jag ska nysa hela tiden..

Som ni kanske märkt har jag sett endel film i helgen. Hade inte så mycke att göra både fredag och idag så resultatet blev film och en toa rulle vid min sida. Har mixade känslor om filmer, vill se alla NU men ändå inte för då har jag ju sett alla:(

Längtar till att få se luftslottet som sprängdes och Avatar:D

Den verkar vara skit bra! Handlingen verkar ok men WOW för allt dom har gjort. Bugar till dom som har animerat denna film!

Planerna för söndagskvällen är att fara till Emma och spela 6 manna canasta:) Emma&Dennis VS Emmeli&Johan VS Tina&Madz!

Ser just nu Laputa: Castle in the sky. Sen blir de en dusch..



Bye

Jurassic Park



10 av 10

Måste ju lägga upp lite gamla klassiker också. Första filmen jag såg på bio:) De var jag, syrran å pappa:)

Star Trek



10 av 10

Härligt att man inte ha behövt se nått av serien för att förstå nå:P haha De enda jag kände igen var Kirk & Spock..Lotta måste ha sett denna fleeera ggr:P

Four Christmases



7 av 10

helt ok. Typisk förhållande film, vara med familjen, klara av familjen bla bla..

Pandorum



8 av 10

Lite läskig, påminner om the decent och the mist eller nå...



Funny people



7 av 10

lite seg men kul att se Adam Sandler i en lite seriösare film som INTE suger:P haha

Angels & Demons



8 av 10

En tänkarfilm. Vem ligger bakom det- tänk alltså. Skönt faktiskt att man inte ha behövt se ettan för de var inte nån fortsättning. Nog för att jag hade sett den men men..

The Final Destination 4



2 av 10

Fattar inte varför man fortsätter å ser dessa filmer. Den enda av dom som var bra var den första..som jag fortfarande har problem med. Skulle aldrig ha sett den heller...usch!


Cloudy with a chance of meatballs



9 av 10

Ny härlig tecknad film:) Fattar dock inte vars dom får allt ifrån:P

All about Steve



8 av 10

Älskar Sandra Bullock! Pinsam härlig film :D

Jag överlevde!

Snorade en del men annars gick de bra. Hade tagit på mig massa kläder så jag inte skulle frysa i mejjan. Hade tom tagit på mig mössa och var redo om någon skulle kommentera de:P haha

Efter 20-20.30 så blev de gode så lugnt. Nån kund då å då. Men de är ju då tiden går så förbannat sakta. Satt totalt 4 timmar i kassan idag som var skönt för då slapp man kylan:) Träffade Erika & Björn idag, Erika hade hittat ett recept på Arla som hon hade tänkt pröva på men då visade det sig att Skagenpanna eller vad den hette hade utgått..Lite dåligt av arla att ha kvar receptet då tycker jag...

Erika & Mange tittade in och handlade lite mat strax före tio! Längesen man träffa dom! Ska bli så kul att vara med de gänget på julafton:) LÄNGTAR! Vi spelar alltid nå spel å har de skita najs:)

Nu hade jag tänkt se Medium men eftersom Viptv är så jääääävla sega lata å sämst så har dom ju självklart inte lagt upp de än..Så då får de väl bli nån film.

Köpte faktiskt Flickan som lekte med elden idag! Nu är de bara att vänta in den sista, måste dock gå å se den snart på bio...

Mental förberedning

Jag ska klara de, jag ska klara de!!

Jobbar i mejjan idag 13.30-22.15! Ska bli kul å jobba men eftersom jag snorar en del gör de ju inte saken bättre att man ska vara i en kyl hela dagen. Så min plan är simple klä på mig en massa kläder:P Jag ska fantame inte frysa idag! Och jag ska ha min mössa på mig! Å funderar om jag ska ha mina vanliga skor oxå!

Mitt the väntar!

Mmmmmmental förberedning!!!!!!!!

my throat hurts..

Vaknade av att jag inte kunde svälja ordentligt! Har blivit bättre nu ska dricka lite the:) Har inte tänkt att bli sjuk, jobbar imorgon så!
Lite tråkigt att man missar både jobbfesten och Jotta&Manges julknytkalas...men men inte mycke man kan göra åt de.

Inga planer för dagen. Har väl tänkt gå till coopen å handla nå food sen men inte just nu..

Nu har vattnet kokat:)

FY faan så kallt!

Jag som gnällde lite när vi var i barca...men va fan e hejna! Snoret rinner å man börjar hosta en jävla massa å då har man bara gått tre meter från ytterdörren..:S

Idag har jag slappat å sovit för de mesta! Jävligt skön säng motför den på vandrarhemmet. Sen ringde jag till moran å frågade om dom ville ha en middags gäst. Så då for jag dit käkade makaronilåda och sen tog jag Diva med mig till Emma&Dennis:) Satt å snacka en massa och käka bullar, såg när Dennis kickade some ass i poker!

Sen hem igen och lämna Diva fikade lite platta kubbar och såg crim minds med mamma och nu ligger jag här:) Ska nog se film å de blir nog Cloudy with a chance of meatballs..

Hoppas ni har haft en underbar dag!

Ska trakasera Jenny så jag får korten:P MOAHAH

Home sweet:)

Nu är man hemma i kylan igen! BRRRRRRRRRR!! FY fan så kallt de är, när man är van som minst 8-13 grader. 

Har inte så mycke att skriva just nu, trött, hade tänkt duscha å sova...

Måste få bilder från jenny å madz oxå:P

Najt

RSS 2.0