Nancy Drew




Handling----------------------------------------------------------------------

Är väl baserad på böckerna skulle jag tro...visst finns de sånna böcker, har iaf för mig det. Hon älskar att lösa mysterium. Nu flyttar hon och hennes pappa till hollywood ett tag och då bosätter dom sig i ett hus som har ägts av en känd skådis som dog och många tror att hon blev mördad.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

Barnfilm, Madde tycker säker om den. Funkade att titta på men ingen sån där höjdare. Får 3 av 5 möjliga. Är sämst på att de betyg men men....

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Kommer sen..

Let's go bowling...

Detta har jag gjort...
Jag har jobbat sen i torsdags förra veckan och anledningen för att jag inte har bloggat så mycket den dagen eller vad man ska säga...dagarna(?) jaja Jag har läst en bok...Jag vet helt otroligt, jag av alla människor eller nåå. Nä men allvarligt talat så har jag faktiskt läst nån bok i mina dagar har bara inte hittat den rätta för mig att läsa nu. Hittade denna på bokrean Den bortlämnade flickan. Funkade väl men ingen sån där höjdare kanske, ville dock inte lägga ner boken för man var så nyfiken på vad som skulle hända. Den handlar om en fostermamma Kathy som berättar om sitt liv med alla barnen och just denna bok handlar mest om en flicka vid namn Daisy. Den får typ en 3:a av mig av 5 möjliga. Hon har tydligen skrivit en bok före denna som heter De bortglömda barnen men den har jag inte läst.

Var ju på middag i Onsdags (samma dag som jag började läsa boken) med Emma, Dennis, Jens och Johannes. Johannes hade fyllt år och Jens fyllde år den dagen. Så vi käkade mat på hawaii eller hur de nu stavas och sen begav vi oss till bowlinghallen där det visade sig att jag har blivit svina kass..Dock i slutändan så visade det sig att Emma var kassare än mig så MOHAHA iaf inte sämst...
Blev att jag for hem efter de för jag var så himla trött och så ville jag fortsätta med boken. Sen har jag faktiskt sett en film som kommer lite mer info om den senare. Så igår så jobbade jag till åtta på kvällen och så var de bara fara hem och så påbörjade jag en ny bok, Eragon. Sen blev det bara att sova för idag så började jag klockan sju.

Gud så skönt att det är fredag:) Jag är LEDIG imorgon! Kan nästan inte fatta det ledig i tre hela dagar sen jobbar jag på coopen tisdag till fredag. Vet inte ännu om jag ska fråga Frida om det finns jobb den helgen, skulle behöva mer pengar faktiskt men men får se. Nu är det faktiskt inte länge kvar innan jag å Madde lämnar stan. Helt ofattbart..har inte tänkt på de så mycket förens det slog mig idag "Vi ska till London snart, va fan ska jag ta med mig!? Vad behöver jag!? En lista borde göras.." Så ska väl sätta mig ner nån dag här framöver och göra en lista på vad man måste inhandla å sådant, ett par nya jeans står högt på den fantasi listan jag har påbörjat. Idag har jag inte gjort så mycket efter jobbet, snackat med Madde och informerat henne om att vi far snart och de svar jag fick var " Jaaag veeet" med väldigt över exalterad röst:P haha Sen käkade jag tacos med Mamma, Alex, Clara och Syster Cissi. Pappa fick inte äta för att han skulle äta på Valles med Pelle och Tore men det hindrade inte honom att nalla lite för de, han älskar nämligen tacos:P Efter maten så åt jag å Clara en mums mums, gissa vem som kladdade mest de var då inte Clara iaf:D
När syrran skulle hem så skjutsade hon hem mig också och Pappa till Valles och brorsan till kioskpiraten och tillbaka, snacka om taxi. Det jag har gjort nu är typ ingenting förutom att ha tagit mig ett fotbad, tror verkligen att de var behövligt och sen har jag läst, läst och läst lite mer. Tyckte så synd om min kära dator som inte har varit igång på ett tag så jag startade den och tänkte se dagens serie som är CSI. Har läst lite över hundra sidor så det går inte så skita snabbt men men de tar sig sa mordbrännaren. Så en liten paus från läsandet och så sen blir det att sova. Kommer säkert vakna tidigt imorgon bara för att jag hade tänkt sova ut..:S men men klockan är lite över tio och jag är skit trött...bajs...hur kommer jag orka festa imorgon, inte taggad alls. (sorry madds)

HUUgs

Canon EOS 450D + 18-55/3,5-5,6 IS

VÄÄÄÄÄLDIGT SUUUUGEN!!!!!!

The books is on sale..

Joobbeli jobbat hela dagen, började 10-19.15. Bokrea för hela slanten, köpte mig två böcker och en till alex sen blir det en till clara imorgon. Ska se serier nu sen blir det att sova, börjar 6 imorgon...:S

Jag vet lite tråkigt inlägg...men men...bye

Pinker then P!NK:P

Sitter och kollar på biljetter till P!nk! Vill Boka NUUU! Men måste prata med Madde först så hon iaf är med så jag har nån att åka med! Vet inte om Linda ville följa eller hur de blev. Jag tänkte först "nä denna gång tar jag då sittplats" Men Va fan! Man vill ju fan hoppa och skrika och sjunga med, känns som att man inte kan riktigt göra det sittandes:S
Men men blir att prata med madde först.

Emmeli: Jo kan vara så, problemet är bara de att Bimbos nos är jämt torr....:S

I wonder in wonderland...

Ohh känns som om jag har fått mig ett heltids jobb:P Kan inte detta vara ett bra tag till eller iaf tills jag far till London, jobbar nämligen hela veckan eller t.o.m. fredag:D Sen ska jag faktiskt unna mig å vara ledig i helgen för har då jobbat 8 dagar i rad och för att Madde ska ha fest.
Jobbade idag 10-19.15 och så har inte hunnit göra så mycket, sett det senaste L word avsnittet och sen har jag sett slutet av Kung fu Panda och nu blir det Robots. Bara en massa tecknat tänker ni och de är de för I LOVE IT!!:P
Igår hann jag tvätta lite kläder faktiskt...nu ringer Emelie..brb
Oj blev inte bara hej hejdå samtal, vi pratade i en timme och en minut:P haha Men nog har vi pratat längre än de nog, så det är då inget rekord iaf.
Tillbaka till kläderna, alla hann jag inte tumla så jag hängde upp dom i torkrummet och hämtade dom imorse istället. Jaja Nu ska jag försöka sova litegranna

bye

Extreme Movie



Handling----------------------------------------------------------------------

Handlar om sex, Sex å lite mera SEX. Oskulder, pervon allt möjligt typ..

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

Ingen höjdare...vanlig sån där film, som disaster movie, superhero movie mm 1,5 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Är så många i den och olika människor så...orkaaaa

Paul Blart: Mall Cop



Handling----------------------------------------------------------------------

Handlar om Paul Blart som inte klarade av att bl polis så han är då istället en shopping center vakt. Han blir kär i en tjej som jobbar i ett stånd där och en dag så blir shopping centret rånat och några blir tagen som gissla. Och det är upp till Paul att rädda dom.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

att det är en gränsen till jobbigt pinsam film men den är väldigt rolig. Han gör ett bra jobb på att skämma ut sig själv igenom hela filmen. 3 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Kevin James - Paul Blart
Keir O'Donnell - Veck Sims
Jayma Mays - Amy

Futurama Into The Wild Green Yonder



Handling----------------------------------------------------------------------

Handlar om Amy Wongs Pappa som ska bygga en JÄTTE stor mini golfbana över hela universum lr nå. För att kunna göra detta så ska han förstöra nån planet eller vad det är. Sjklart så är det nå levande djur där och Leela måste ju då vara emot detta och försöka stoppa det. Bender är ju sjklart på den onda sidan och Fry råkade göra illa sig så han kan nu läsa tankar.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

den var lite som alla andra. Som om dom gör massa filmer istället för att göra serie avsnitt. Den gick och titta på iaf, 3 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Billy West - Fry
Kately Sagal - Leela
John Di Maggio - Bender
Amy Wong - Lauren Tom

Australia



Handling----------------------------------------------------------------------
Denna handlar om Lady Sarah Ashley som far till Australien för att hälsa på hennes man som har varit där ett väldigt bra tag och jobbat med att fösa kor till King Carney som vill köpa dom. Men när hon kommer dit så hande han blivit mördad och då stannar hon för att fortsatte det arbete han hade gjort.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------
denna film var väldigt bra:) Hände mycket och den var väldigt intressant. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för det var ett tag sen jag såg den. Den får 4 av 5 möjliga, tänkte ge den 5 men vet inte varför jag ändrade mig.

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Nicole Kidman - Lady Sarah Ashley
Hugh Jackman - Drover
Bryan Brown - King Carney

I see you like to chew maybe you should chew ON MY FIST!

Legend tells of a legendery warrior whos kung fu skills where the stuff of legend. He traveled the land in search of worthy foes.
- I see you like to chew maybe you should chew on my fist. (bad guy)
The warrior said noting for his mouth was full, then he swallowed and then he spoke.
- Enough talk, lets fight. (Po)
KAAABLOOOIII!
He was so deadly, infact that his enemys would go blind of over exposure to pure awesomeness.
- Ahh my eyes....His too awesome..and attractive..how can we repay you..? (people)
- Theres no charge for awesomeness...or attractiveness. (Po)
KAABLOOIII!!!
It mattered not how many foes he faced, they where no match for his bodasity.
Never before had a panda been so feared and so loved. Even the most heroic heros of all of china, the furies five bowed in respect to this great master.
- We should hang out. (furies five)
- Agreed. (Po)
Hiija!!
But hanging out would have to wait cause when your facing the 10000 demons on demon mountain. Theres only one thing that matters and thats...
- Po get up, you be late for work. (Pos dad)
- What?  AHHHHHHH...(Po)



För er som har sett filmen, se början igen om ni har den! Hittade tyvärr inget klipp som visar hela texten som jag har skrivit! Men de är sååå himla bra:P:P Men här kommer det coolaste iaf:P

My Dick

Muppig låt...nu censureras de inte längre:P haha


Like a fish in the sea:)

Efter jobbet idag så blev de som sagt tidigare, bad på havsbadet. Mamma, Alex, Clara och jag blev det som simmade runt som små fiskar i vattnet. Vi sa till ungarna att när vi sätter oss i bubbel badet så blir det inge mer bad. Men det gick inte som planerat för Clara började ju surra ganska så fort att hon ville åka mer ruschkanor....Ja då var det ju bara å sätta sig i de kalla vattnet fyyy fan vad jag frös! Men skönt med en varm dusch och så käkade vi där. Clara håller på att tappa två av dom nedre framtänderna. Fick säga till henne flera ggr att hon inte skulle stöta in dom i kanten. När vi lämnade av Clara hos päronen hennes så försökte hon och Pelle rycka ut en av dom. Men tråden lossnade hela tiden för att hon böjde ner huvudet hela tiden när hon skulle dra i tråden..:P

Nu ska jag försöka hålla mig vaken tills jag ska få tvätta mina jobbar kläder. Kram

A mello feel too it...

Blev så att efter my nap att jag for till Madde för att se mello men var mest för att jag var så jävla hungrig:P Det blev så iaf så jag kom fram till Madde, var chockerande nog där före Cissi och de händer typ ALDRIG. Så när hon kom så gick vi mot gottis hållet för dom ville ha godis och jag ville ha mat. Köpte det och så gick vi tillbaka till Madelene, började först med lite myspaceande och youtubande sen blev det dags att välja en film och efter MÅNGA om och men så blev det Extreme Movie. Mello hade börjat så vi flippade till den kanalen och såg bidragen, ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg nån av dom typ. De som var minnesvärt var den GIGANTISKA kjolen, lovar att de skulle funka som ett tolvmanna tält. Vi babblade så mycket under tiden bidragen var så det var nog därför man inte kom ihåg nån.
Men sjklart en person som sticker ut mer än alla andra är ju denna Petra Mede, från under vilken sten kröp hon fram från!???? Hon är ju inte ens LITE rolig...Hon pratar alldeles för snabbt så man hör inte vad hon säger och så hennes skämt är soo last season eller nå:P Hahah nä men tycker dom inte alls är nå roliga och det kan ju bero på att man hinner inte höra dom för hon babblar så jävla snabbt! Vad hände med Björn Gustavsson eller Kristian Luuk! Dom funkade fan bra ihop. Skulle fan tycka det var bättre om Magnus Betner var där istället, bättre humor iaf...
Tror de här blir ett mönster dissa mello varje lördag....:S Linda vill du inte se de med mig:P hahahaa

Ska stiga upp tidigt igen imorgon...och så tror jag att de är dags att städa, börjar lukta lite unket....men de kanske bara är jag som luktar:P haha Så kanske det blir havsbadet med mamma, alex och clara men inget bestämt! Vi får se vad som händer, sova sova sova

Some sleep in the middle of the afternoon:)

Var fan såå trött efter jobbet idag, jobbade mycke och lääänge:P Somnade efter jag hade sett gilmore ett tag, vaknade halv sju typ:P Ska stiga upp och gå till Madde för att sen se Mello eller sova igenom den...får väl se har inte planerat det så hårt:P adios

Into the job!

Blir ett kort inlägg...Jobbat 7-15.15, slappat 15.30-17, åt 17-17.30, slappat 17.30-19.23, ska till madde slappa lite mer och käka godis. bye


Home home home

Jag har jobbat 4,5h och så hade Emma ringt till mig så jag checkade min röstbrevlåda där hon har babblat in ett meddelande om att hon och beppe skulle göra mat och frågade om jag ville käka med dom. Så jag ringde upp och då var hon och dennis precis brevid coopen så dom kom och plockade upp mig.
Så vi käkade kött och typ potatis på smördeg och nå ost de var jätte gott! Så blev det efterrätt semlor och glass, så spelade vi settlers (losade igen) och nå annat spel som jag inte kom ihåg vad det heter.
Så gav vi beppe hans present en kväll med mat och bowling:) Som troligtvis blir onsdag nästa vecka. Kommer bli svin kuuuul!

Nu ska jag sova för jag börjar tidigt imorgon..byebye


Bimbo

Hn mår bara bra, ätit och druckit:) Så jag å mamma ska snart fara och hämta henne:)


P!NK

Hovet den 10 november:P:P:P:P

You've Been Gilmored

Pratade med mamma om Bimbo och dom hade ringt och sagt att allt hade gått bra och att dom skulle ringa imorgon å säga när vi kan hämta hon:) Om det blir före ett så kan jag följa med och de vill jag, min lilla Bimbo:) Hon blir tolv år iår och jag blir 24 så det betyder att hon har funnits i halva mitt liv:)

Nu ska jag sova och se lite mer gilmore..

I Get A Sidekick Out Of You!

Har varit i Gagsmark och spacklat de som skulle spacklas det gick gode så snabbt så vi började fara hemåt strax före två:) Så nu är jag i liggande ställning och ser gilmore och har inte så mycke kvar nu!:) En sak som jag undrar är varför skådisen som spelar Kirk i verkligen ser ut så utan tröja och om han gör de de så varför är han då villig och visa sig! Jag ska försöka hitta en bild!

Nu till en lite mer allvarligare sak! Bimbo har ju inte mått så bra den senaste veckan, har inte ätit och druckit mycke. Så jag ringde vetrinären eftersom hon har varit så här i en vecka och det började som lite efter hon hade fått pencillinet. Iaf så sa hon att hon kunde ha en liten infektion i njurarna eller levern. Vi bokade då en tid till idag kl 14 och eftersom jag och pappa var i gagsmark så fick mamma och syrran fara med henne. Mamma ringde nu när vi hade kommit hem och sa hur det hade gått. Hon hade kommit hem utan hund, för dom hade hittat vad som var fel, en väldigt inflammerad livmoder. Så dom håller på att opererar hon nu och hon kommer få stanna där tills imorgon. Fatta vad hon skrämde mig när hon säger att hon kom hem utan hund. Visade sig oxå att hon hade feber som vi trodde, tror fan inte ett skit på att hundars nos bli varm när dom har feber!!! Jag har känt på den fleeera ggr och den har aldrig varit varm! Jag kanske ska följa och hämta henne beroende på hur länge hon måste stanna där för jag börjar jobba kl ett.
Ett tips till er som har hund, försäkra dom!!!! Bimbo har tyvärr aldrig varit försäkra och det kostar, de kostar VÄLDIGT mycket!!


再见

Whats up duck!?

Vaknade kring tio och såg lite serier och sen bar de av till Röda där jag, Katrin och Madde käkade lunch!:P Cissi tog sin rast när vi var där så hon joinade oss:D Ännu mer fun!
När jag hade käkat upp min taco tallrik så följde jag med Madde och lämnade av henne hos naprapaten...stavas de så!?
När jag lämnade in henne hos knackande händer så fortsatte min vandring mot Coopen!:P Jobbade 14-19 idag, hände inge spec. Träffade Madde och Katrin igen, dom var och handlade lite food.
När jag slutade så kom min far och hämtade mig för han skulle ändå hämta Alex på karaten, så skjutsade han hem mig:D
Så nu ser jag serier igen:) Slutar där jag började :P

adios


Vecko nr 8

Idag så vaknade jag kring tio och såg desperate housewive och sen vid tolv så började jobbet på coop. Satt lite i kassan, packade upp lite varor, mallade om lite grann med Carin. Efter jobbet så såg jag det förbannade L Word! Gud jag blir så arg jaja iaf så ringde Emma och hon hämtade mig så for vi till deras nya hem:) Så åt vi Emmas mammas jätte goda flytt limpa och så spelade vi Settlers, gud så sur jag blev:S Dom bara förstörde för mig heeeela tiden och sjklart vann ju INTE jag!:( Blev skit trött efter de, tror att all min energi gick åt åt att vara sur! :S

Jag ligger och ser Gilmore och kommer nog att somna alldeles strax. Imorgon är de jobb igen och troligen fullspäckat hela veckan...

BYE

The L Word 6x05

OOOOMMMMGGGG!!!!! Jenny är SÅÅÅ HEMSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG DÖÖRR!!! Människan är ju för fan sjuk i huvudet!!

Uppdatering kommer....


ä nu får det vara nog!!! jag fattar precis början av serien nu!! usch tvi å bläää

Arbete

Nu har jag varit i Gagsmark heeela helgen!:) Orkade inte vara hemma å deppa för att man är ALL ALONE eller nå på alla hjärtans dag så då är man med familjen istället. Ingen lugnt helg dock, köket skall bytas ut så vi har rivit de sista satt upp gips plattor på väggarna, skrapat golvet, dammsugat sågspån mm. Så det har varit en massa jobb.
Dock hann jag se bidragen igår på mello och fyyyy faaan, fattar nu varför jag inte tittar på skiten!!!!!!!! Den enda låten jag tyckte om åkte inte ens vidare! Vad är de för jävla bullshit! Dom andra sög ju balle!! Usch vad aggressiv jag blir! Det var iaf Cookie n' Beans jag tyckte om, lite Dolly Parton stuk på låten. Linda jag fattar inte att du orkar meeed det! Alla andra söög ju, Amy hon var bra men låten sög, Måns och alla hans fjortisfans inte så underligt att han gick vidare, nästa gång ni röstar rösta på LÅTEN!! grr jaja orka, jag ska släppa det nu!

Det har inte hänt så mycket mer faktiskt. Har kört lite skoter idag men de e ju så mycke puder snö så så roligt var de inte. S Vi käkade på Tre kronor när vi kom hem sen har jag duschat skit läääänge. Ska väl sen fara å hjälpa Emma och Dennis packa upp lite saker för dom får börja flytta nu:D Swweeet!

Tydligen så är de också bestämt att vi ska festa sista helgen denna månad för att vi ska fara och Annika så de blir nog säkert bra. Ja visst ja, jag å pappa kanske far till gags på onsdag oxå för att spackla lite och så skulle han och stefan flytta om nå rör eller nå, men de beror helt på om jag inte får nå jobb den dagen.
Nu ska jag göra nå annat byebye


De händer saker:D

Hej Hej

Idag så blev jag väckt av min nya väckarklocka Bärnt har jag döpt den till:D haha Man kan då säga att man vaknade iaf, frågan är bara eftersom den skakar gode mycke tappar man en massa hjärnceller då varje morgon!?
Begav mig till statt och det var SVIN kallt! Usch tur att det inte är så långt från mig. Jag och Madde jobbade tillsammans och det gick skit bra men vi hann inte alla rum, vi fick lämna 4 eller 5st. Men men de får dom andra ta imorgon, vi hann ändå vad var de typ 33 rum eller nå sånt.
Mamma ringde när jag var på jobbet och bad om Saab nyckeln som jag hade råkat ta med mig. När jag då slutade så gick jag direkt till dom. Brorsan har ju kommit hem från Kramfors så pratade med honom och fick se hans nya Ipod touch som dom fick av Kramfors för att dom skrev in sig där...orättvist. Men iaf så blev det en liiiiten middag där ugns stektkorv och mos.
Sen lånade jag Saaben igen och begav mig till Emma där det blev ännu mer mat. Vi fondueade kött och åt massa smarrit till! Mmm de var skita gott. Efter maten så spelade vi Settlers, det var jag Emma, Dennis och Johannes, Emma vann....:S Men jag var då så mätt och seeg så jag tror inte att jag hade den minsta chans att vinna egentligen. När vi hade spelat klart så skulle vi hjälpa Emma med stolarna, först bunta barstolarna och Johannes skulle slipa en av köks stolarna. Men han hann inte så långt för sen verkade det som att dammsugaren gick sönder:S He broke it:P eller nå så de blev jag och Emma som fick fortsätta the missionet. Jag gav upp efter att jag hade buntat min dyna som inte alls blev nå bra. Men då fick Emma ett ryck och började betsa en av köks stolarna som redan var slipad. Färgen blev skit bra mn de blir nog ännu bättre när dom är lackade och klara:)
Mitt i allt detta kring nio så ringde AnnSo från Coopen och frågade om jag kunde jobba imorgon kl 8-14.30, självklart sade jag så där vid halv elva for jag från Emma och nu ligger jag här. Har tagit fram coop kläderna och allt som behövs, så slipper jag springa runt imorgon bitti och söka de. Nu blir det att se nått på datorn, skulle se gilmore men de har inte kommit ner än:S


Adiosens Amigosens


VILL HA

   
Tidnings ställ                    Chokladfondue skål
   
BlackBoard                    Kakfat
 
Grytunderlägg                    Kaffeburk

Nästan allt detta är från Favoritsaker.se


Sonic Bomb

Woow! Om jag inte vaknar av denna så är jag nog inte levande nå längre. Man vibbrerar typ av sängen! haha Och ljudet är det mest irriterande jag har hört! hihi!!

Aldrig mer försova sig eller!?

Avklarat

Nu har jag varit på stan och köpt mig en ny väckarklocka, The Sonic Bomb:P haha De var jag och emma som gjorde staden osäker:) Vi gick runt och kollade på tyger och en vinter jacka till mig men hittade inget intressant. Sen käkade vi på Röda och snackade lite med Cissi. Så var Emma tvungen att lämna mig för att hon skulle hämta upp Dennis på skolan.
Så när vi sade adjö (glömde att ta batterierna:() så träffade vi på Emmeli och Ida utanför Aditro och så följde jag med Ida in och hälsade på lite människor där, spec Linda! Fan va avis jag är på hennes hååår! Låååångt lååångt lååånngt! Vill ha men har inte råd att göra sådant. Fortsatte sen till VC :S Fick vänta typ 3 sek sen var de bara att träffa denna Ingrid.Hon var jätte bra på att förklara vad hon skulle göra och allt sådant. Men kände att hon var lite "oh femhundrade patienten idag vill hem blabla" Lite för snabb, skulle vilja ha en som visar liiite mer intresse om vad man frågar eller att hon kunde ha sagt till mig jo testa dig för allt istället var de...nja känner du att du behöver de...jaja ska nog ringa till Cissis gyn. och höra om hon har tid att prata med mig lite mer ingående..

Jaja nu ska jag pröva den nya väckaren. Kram

Ont ont ont

Vaknade nån gång då och då imorse av olika saker men sov till halv tolv. Jag har ont i axlar och armar och ben och rygg....å överallt!! Ska väl vara med Emma på stan sen ska jag väl på den där cell grejen och då skulle madde följa med.

så nu kanske man ska stiga upp!


Kan inte sova...

Ligger å halv tittar på I Robot men kan som inte slappna av å somna fast jag är jätte trött...

Har kommit till den där scenen i början då en robot har varit och hämtat en kvinnas väska för hon glömde asma sprejet hemma. Men de som är så bra med denna scenen är vad hon säger i slutet av den.

" U Lucky I can't breathe oor I'd walk all up and down your ass"

hihi men men ska ta en sista cigg sen blir de att vänta på Mr john blund....

Ps: tror man börjar bli lite deprimerad nu runt alla hjärtans dag...Ds

Stressig dag

Började med att jag blev inringd på jobbet så det blev att jobba från 8.30 till 13.30. Så blev de att gå hem byta byxor och sen gå vidare till mamma. Vi hämtade upp alex for till sjukhuset och på Alex ögonkontroll, gick bara bra:) Bara jag och han i familjen som inte har glasögon:P
Efter den, som gick väldigt snabbt så vi tog en fika i cafeterian på sjukhuset. Där träffade vi Helena Hortlund, kände inte ens igen henne förens hon sa vem hon var mamma till. Vi käkade upp vårt fika så skjutsade jag hem dom och så for jag till Åkeriet och skrev ut lite papper och så blev det att stressa till arbetsförmedlingen för jag trodde att dom stängde kl tre för mamma sa de men dom stängde inte förens kl fyra:S Fick de underskrivet och så pratade jag med skatteverket och försäkringskassan men det verkar inte finnas nått bidrag för denna utbildning...
Jag tog bilen och körde till affären, köpte lite mat till mig själv och for hem packade gympa kläderna och lämnade maten. Så for jag tillbaka till mamma och så bjöd dom mig på en underbar middag:P Köttbullar och potatis och lingonsylt:P
Pappa skulle skjutsa alex på karaten så då skjutsa han mig till Korpen först. Så var jag på Aerobics och Core och nu är jag helt slut efter en skön dusch. Ska väl ta mig en macka eller två så blir de att sova sen.

Tudeluuuu

Poff pizza och film

Dagen blev sån att jag hjälpte Madde med panten, fick en rassel/mellis för de. Sen kom Dennis och Emma å hämtade mig. Så for vi till Johannes och så gjorde vi poff pizza och såg Bolt:) Den var mycket bättre andra gången och bättre bild, allt blir alltid bättre på en projektor:P

Imorgon så har jag på listan, mammas dator, arbetsförmedlingen och träning. Sen får vi väl se om det kommer något i mellan detta:)

Ser gilmore girls byebye

Finger eleven - Paralyzer

Pelle K visade denna låten för mig och några andra. Diggade den verkligen.


SAS

TIdigare idag så bokade jag resan till stockholm:) Så nu tar vi oss till London iaf:P Haha Skönt att ha gjort bort de! Så vi åker från lule den 14 mars kring 14 tiden! Så nu kan vi ha festen hos Emma fredagen, där vi ska se om jag och Madde överhuvudtaget ska vara brevid alkokol egentligen. Kanske skulle ha gjort de före vi anmälde oss!!? jaja vi märker ju, nu väntar en dusch och sen ska jag hjälpa Madde att dra massa säckar med pant till coop:(


Måndag och vaken före tio:P

HAhaa helt coolt. Men kan vara för att jag somnade före nio igår kväll! Sov typ tolv timmar (om inte lite mer).  Vet inte alls vad jag ska göra idag! Frida skulle ringa sen om jobb och sen tar de slut med grejer som är planerat idag...hmm
Kommer väl på nå sen efter jag har sett serierna för idag:P Kram på er lovers!

Egofrågor

När du svarar, kom ihåg att du bara får använda ETT ord som svar. Bara ett! Det är inte så lätt som det verkar!



1. Var är din mobiltelefon?
Köket

2. Var är din äkta hälft?
England?
3. Ditt hår?
Uppsatt

4. Din mamma?
Sötast

5. Din pappa?
Bäst

6. Det bästa du vet?
Resa
7. Din dröm inatt?
Katt
8. Din dröm/ditt mål?
Rik
9. Rummet du är i?
Sovrum

10. Din hobby?
Dator
11. Din skräck?
Sjukdom

12. Var vill du vara om 6 år?
Överallt

13. Var var du igår kväll?
Katrin
14. Vad du inte är?
Gift
15. En sak du önskar dig?
Väckarklocka
16. Var du växte upp?
Jävre

19. Det sista du gjorde?
Jobba

20. Dina kläder?
Skitiga
21. Din TV?
Avstängd
22. Ditt/ditt husdjur?
Ormar
23. Din dator?
Gammal
24. Ditt humör?
lättpåverkat

25. Saknar någon?
nja

26. Din bil?
Vilken?

27. Något du inte har på dig?
Vantar
28. Favoritaffär?
Dollarstore

29. Din sommar?
Jobbar
30. Älskar någon?
Mig
31. Favoritfärg?
Lila
32. När skrattade du senast?
Igår

33. När grät du senast? 
Onsdags!?


Eros

Har kommit hem från jobbet nu:) Varit väldigt lugnt idag men ändå väldigt jobbigt att stiga upp så tidigt...

Komme hem och tänkte att jag skulle ge mina ormar lite mat, kollade hur dom mådde men kunde inte hitta Eros någonstans!!!! Sökte inne överallt och sen ute i vardagsrummet, helt chockad! Men sen tänkte jag, tänk om jag mosade han med vattenskålen när jag rengjorde den sist. Kollade under den och där låg han, han hade gjorde en liten grop så han rymdes där under...skrämde nästan ihjäl mig.

Tänkte ta och ge dessa mat sen blir de nog en lite vila så jag inte somnar kl 6 ikväll.

Jaja adios amigos

Har snoozat på maddes soffa

Jobbat idag 6-14:) Trött efter detta, är ju inte van att stiga upp så tidigt så igår så försov jag mig..men icke idag:D:D:D
Fick lite mer sömn inatt, mest för att jag inte fick så mycke sömn igår natt pågrund av hostan. Önskar att man kunde få lite mer rutin på detta:S Men men måste nog ringa till Åsa och se om de finns nå jobb snart. Kan ju sitta fint med lite extra kosing innan London.

Syrran frågade om jag ville jobba på åkeriet i sommar, inget är klart än men vi får väl an se. Måste prata med Åsa också om de å se om jag har nå sommar jobb där. Annars kanske man kan försöka fixa ihop de så det typ blir en heltid. För dom behöver ju inte lika mycke hjälp på åkeriet, vad jag vet iaf...men men en senare fråga.

Duschen väntar, ska fara sen och käka tacos med några kompisar:) See ya guys later:P

Tina Maria Lindkvist

Fyller 24 år om 75 dagar, född den 22 april 1985

Namn

Förnamn: Tina Maria
Tilltalsnamn: Tina
Efternamn: Lindkvist

Postort: Piteå

Ålder och födelseinformation

Ålder: 23 år, 9 månader och 15 dagar
Född för antal dagar sedan: 8 691 dagar
Född på vilken veckodag: Måndag

Stjärntecken: Oxen

Kinesisk astrologi

Födelseår: 4683 (enligt månkalendern)
Element: Trä
Djur: Oxe

Vilken veckodag inträffar födelsedagen på

2000 = Lördag
2001 = Söndag
2002 = Måndag
2003 = Tisdag
2004 = Torsdag
2005 = Fredag
2006 = Lördag
2007 = Söndag
2008 = Tisdag
2009 = Onsdag
2010 = Torsdag
2011 = Fredag
2012 = Söndag
2013 = Måndag
2014 = Tisdag
2015 = Onsdag
2016 = Fredag
2017 = Lördag
2018 = Söndag
2019 = Måndag

Kändisar som fyller på samma dag

Kristofer Östergren, Artist

Oxen (20 april - 20 maj)

Jordens natur är att vara praktisk, stabil och negativ

Nyckelord: Konst, ägodelar, pengar, egendom, mark, skönhet, musik, sång, tillgivenhet, sinnlighet
Färg: Blå eller Rosa
Metall: Koppar
Stenar: Mossagat och smaragd

Den verkliga oxen har ett djupt intresse för åtminsone någon konstform där sinnligheten kan komma fram. Praktisk, tålmodig och beslutsam, vilket ibland kan övergå till envishet och motvilja till förändringar. Stort trygghetsbehov. Dominant och ärelysten. Inte rädd för att ta på sig stort ansvar. Blir sällan arg, men blir han retad kan han vara farlig. Inte så lättlärd, men lär sig i gengäld saker och ting grundligt. Älskar lyx och egendomar. Till sinnet godhjärtad, tillgiven och sensuell. Stort ägandebehov, vilket ofta tar sig uttryck i svartsjuka.

Lämpliga yrkesval: Allt som har med naturen eller konstnärlighet att göra, ex Musiker, arkitekt, blomsterhandlare, eller något ansvarsfullt som börsmäklare eller ekonom.
Fysiska kännetecken: Kraftig, sensuell mun och melodisk röst.
Känsligaste kroppsdel: Halsen

Typiska egenskaper för en oxe är:

Viljestark, bestämd, ambitiös, envis.

Typiska egenskaper för elementet trä är:

Solid, omtänksam, generös.


Förkyld

Det är då bara gnäll från mig hela tiden. Har blitt förkyld nu efter magsjukan och tycker då synd om mig själv som vanligt...Nä men har varit ut ur lgheten idag, vart till päronen och käkat och gått ut med hundarna.
Im sorry att jag är en sån tråkmåns!!

Emmeli- Tror inte att jag är så sugen på skridskor faktiskt, vare sig jag är förkyld eller inte. Skulle hellre gå med på att fara å köra skoter:P

Karantän

Borde sätta upp en skylt på min dörr som är stor röd och med gigantiska bokstäver där de ska stå Karantän!! Jag har sååååå tråkigt! Har sett en hel säsong med gilmore och nån film som ni kanske har märkt...:S

Boring boring boring...Jag vet att jag brukar göra detta i vanliga fall men nu när man inte har något annat val så är de fan de tråkigaste nåååågonsin! :(

jaja ska väl gå tillbaka till mitt väldigt spännande liv...

Angus, Thongs And The Perfect Snogging



Handling----------------------------------------------------------------------

14 åriga Georiga som vill ha en pojkvän att gosa med.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------


Brittisk film som är en typisk tjej film med killar, problem, vänner mm Men denna verkligen SÖÖÖG!
Vet inte om jag egentligen ska se film just nu, kan vara bitter eller nå...men den här ville jag nästan inte ens se klart. Föööör förutsägbar och nästan bara jobbig...

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Georgia Groome - Georgia Nicolson
Eleanor Tomlinson - Jas
Aaron Johnson - Robbie

Yes Man



Handling----------------------------------------------------------------------

Handlar om Carl Allen som säger Nej till allt. Efter att ha träffat en gammal klass kompis så går han på en såndär hjälp dig själv grejs och måste efter de säga Ja till allt.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

Vet inte om det är jag som inte var på humör för en Jim carrey film eller vad det är...:S Men var väl OK men inte nå speciell, ska se den igen sen när den har kommit i bättre kvalla. 3 av 5 möjliga får den i vikket fall som helst. Återkommer om jag ändrar nå..

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Jim Carrey - Carl Allen
Zooey Deschanel - Allison
Bradley Cooper - Peter
Danny Masterson - Rooney

The Secret Life Of The Bees



Handling----------------------------------------------------------------------

Denna utspelar sig 1964 och handlar om 14 åriga Lily Owens. Som barn råkade skjuta hennes mamma och tvingas  bo med hennes far som inte alls verkar tycka om henne så jätte mycket. Eftersom hon aldrig får veta något om hennes mamma så rymmer hon iväg för att ta reda på saken.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

att denna film är JÄTTE bra. Känslor, känslor och käääänslor:P haha Nä men man sugs verkligen in i filmen och kan inte sluta titta. Skådisarna i denna film är ju helt underbara och handlingen är helt utmärkt. 5 av 5 möjliga!!

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Dakota Fanning - Lily Owens
Queen Latifah - August Boatwright
Alicia Keys - June Boatwright
Sophie Okonedo - May Boatwright
Paul Bettany - T. Ray Owens

Sex Drive



Handling----------------------------------------------------------------------

Titeln förklarar allt, en kille som är oskuld och kan typ bara tänka på sex. Så han snor hans brorsas bil för att fara och träffa en tjej som bor många mil därifrån för att ha sex med henne.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

American pie och mååånga andra filmer (som jag sjklart inte kommer på nu) same old same old. Gick att titta på men inge mästerverk och verkligen inte originell..1,5 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------
Josh Zuckerman - Ian
Amanda Crew - Felicia
James Marsden - Rex
Seth Green - Ezekiel

Doubt



Handling----------------------------------------------------------------------

Den handlar om en kristen skola, som sköts av Prästar och Nunnor.  Sister James märker att Father Brendan Flynn har en speciell relation med den första mörkhyade pojken, Donald Miller. Hon berättar detta för Sister Aloysius Beauvier som undersöker saken.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

att filmen var inte alls spännande, nästan tråkig. Hände som inget som gjorde att man ville se klart den ens. Jag vill bara säga att jag ligger ju och är sjuk så kan ju ha något med saken att göra. Tycker att man ska se filmer för att få en egen uppfattning om dom, speciellt när man har olika smaker. Denna får 2 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Meryl Streep - Sister Aloysius Beauvier
Philip Seymour Hoffman - Father Brendan Flynn
Amy Adams - Sister James
Joseph Foster - Donald Miller

The Tale Of Despereaux



Handling----------------------------------------------------------------------

Denna handlar om tre osannolika hjältar, en mus som hellre läser böcker än att äta dom, en olycklig råtta som vill inget hellre än att komma ut ur mörkret från fängelset , en dum betjänt flicka med blomkåls öron. Deras öden är samman flätade med prinsessan i slottet. (översatt av mig från imdb, orkade inte)

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

att den är söt och väldigt speciell. Blir imponerad varje gång av dessa tecknade filmerna och hur man kan komma på nya saker varje gång:) Denna får 3 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Matthew Broderick - Despereaux
Dustin Hoffman - Roscuro
Emma Watson - Princess Pea
Tracey Ullman - Miggery Sow
Kevin Kline - Andre
William H. Macy - Lester

Popcorn

är det när man är magsjuk man ska äta mycke salt!? Eller gäller det alltid när man är sjuk...tänkte popcorn är små och mycke salt...

Det fortsätter..

Fortfarande sjuk...Tror jag håller på att bli fökyld också, ont i halsen....

Har mutat min far med cd skivor för att sen komma hit med nå cola:P

Det är de enda som går ner..Emma sa en rolig sak, att dom (vet inte riktigt vem dom är men men) säger nu att man inte ska dricka cola, nyponsoppa och alla dessa grejer som man åt när man var liten och hade magsjuka. Dom säger att tarmen blir uttorkad eller nå...HAHAHA Då borde ju många ungar vara uttorkade där bak! Hahaa okej sorry kanske mycke crap info på en och samma gång...

blä blä blääääääääääääää

Huvudet i toan...

har varit där ett bra tag nu...fy fan....

Magsjuk...

Ont i magen och yr i huvudet...

Har prövat käka mer mat nu får se om det stannar kvar, första gången gick det inte så bra...

Känns så pissigt....



Kan inte somna....

När man festar så är man ju uppe länge och sjklart så är man ju bakis dagen efter och därför så sover man väääldigt länge på dagen sen...minuset är ju att nu kan jag inte somna på kvällen eller nu är det ju natt! Bajs bajs...

Såg kalla fakta idag när jag var hos Emelie. Usch tvi å blä!! Stackars gässen! Visste ni att typ 80% av allt dun kommer från gäss som plockas levande 4 ggr under deras livstid och en gång när de har slaktas. Det är som om du eller jag skulle först bli våldsamt fastbunden och sedan fått vårt hår avdraget bit för bit utan bedövning eller nått!! Endel av gässen blev skadade i skinnet och fick sår upp till 10cm långa som de sedan sydde ihop med nål och tråd och fortfarande ingen bedövning. Jag överväger starkt att kasta min dun kudde som jag har i min säng!!! :(

Nu ska jag sluta tänka på de och försöka sova lite!

Helgen i skeå

Nu har jag äntligen tagit mig hem:) Gårdagen var väldigt trevlig, började med förförfesten hos Joel. Sen efter ett tag så pratade Joel med en av hans polare och så for vi på förfest hos honom. Träffade faktiskt en tjej där som brukar vara i gagsmark på pubafton. Sen blev det utgång på station 8 eller statt eller vad de nu heter:P Emelie tog sig faktistk in, dom kollade inte ens leg på henne! Swweet.
Väldigt stort place, rökrum inne, två dansgolv och många ställen där man kunde bara sitta och prata oxå om man ville. Väldigt fint tyckte jag. Lite roligt att jag träffade fler människor som jag känner än Joel och Emelie:P hihi Och jag är inte ens därifrån, hihi!
Sen på vägen hem så blev det Deeeep talk efter de så gick jag å joel till han och emelie till sig. Sov på Joels soffa, otroligt skön var den.
Sov till typ 14 förutom att jag vaknade några ggr av ljuset, alarm på mobilen och törst. Sen där vid två vaknade Joel också så vi låg i hans soffa till typ fyra halv fem nån gång innan vi orkade röra oss till Emelie. Så beställde vi pizza på internet och tog ca en timma så ringde dom på dörren, gode så jävla sweet att man slapp röra på sig och den var jätte god. Kring åtta så började jag fara hemåt, först till gags för att plocka upp hundarna sen till stan.
Känns himla skönt att få sova i sin egen säng faktiskt och bara slaaappa....ångrar dock nu att jag inte köpte nå ätbart på 10till12 när jag var där...jaja nu ska jag se gilmore. kramisaaar

RSS 2.0