Ge swettsing!

Min lägenhet är en bastu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag dör! Har öppet alla fönstren å de är fortfarande svin varmt här inne..hjälper ju inge för de e ju så varmt ute...!
VILL FLYTTA NU TACK!!!

Tittat på alla fina bilder från Almuñecar där tjejerna tillbringade midsommar.

Har jobbat idag, försov mig självklart. Eftersom jag har solbränt mig, min lghet är en bastu och alla dessa myggbet så låg jag å vred mig i sängen till 4 på morgonen, så jag hörde inte väckarna som jag hade ställt...
Det blev en god lunch med Emma på pitstopp. När jag slutade så käka jag å brorsan sen blev det att fara å se mirre spela match mot Finland..tyvärr så losa dom och jag skriker som en galen 75 årig hostig tant...Tillslut går man därifrån å tänker fan tom jag skulle kunna träna dessa ungar bättre...:P

Sen så skjutsa brorsan hem mig så nu ligger jag här i värmen å smälter bort...Imorgon börjar jag 7 på morron så de blir säkert att städa kassorna å sen sitta 2 h...not najs men Erika jobbar så de e ju bra:)

Försökte få tag i madde men jag tror hon e på bio, trodde dock att dom skulle se den sena bion men men..

Håller också på att samla ihop saker till brorsan, nästa vecka är jag nämligen i kramfors tis kväll till torsda kväll. Brorsan ska byta lgh, dom ska separera han å Allan, gick tydligen inte så bra att hålla varsin städvecka mm men men bättre att flytta isär så man inte blir ovänner. Så blir väl att springa på ikea och köpa lite saker för brorsans pengar:) Har samlat ihop tallrikar, bestick, glas, stekpanna mm åt honom, så de blir nog bra.

Jaja nu ska ni få återgå till era mycke roligare liv:) kram

Jobbar..

har inte varit hemma på sistone! Har varit på stugan å bränt mina axlar igen...så har jag jobbat och ska upp å jobba imorrn..

Gagsmark

blir de ikväll till torsdag:)  

Funderar

på att fara till stugan imorgon.

Come here fiiishyy fiiishyy

Har nu idag kommit hem från Kronogård, for väl därifrån kring tio imorse. Kom hem skitig, myggbiten och trött...

Det vi har gjort under helgen är ätit, ätit, ätit och fiskat, fiskat å fiskat:) Å jag fick mig bara en fisk, en abborre:( Och det var inte ens meningen. Jag råkade kroka den under gälen...
Hade en röding på fluga men den slapp..:S Så det har inte varit den bästa fiske helgen men det är ju alltid kul att fiska!

Nu är jag jätte sugen på nå sliskigt och har inte orken att fara å köpa något..

Glad Midsommar!!!!!!!!!!!!:D


Bad day...

Dagen som började så bra och slutade väldigt tröttsamt...
Gick till systemet och sen till röda, köpte lite food. Var på coopen tidigt och satte in sakerna i mitt skåp precis när jag stänger igen låset så kommer jag på att jag har nyckeln i väskan och väskan är i skåpet!!!! FUCK!
Jaja tänkte jag, niklas kan fixa det åt mig...
Så jag äter i lugn å ro så frågar jag kerstin om hon kan ringa niklas och be ha komma och knipsa upp det. Hon går iväg men sen så ringer hon upp igen och säger att han inte har nån bultsax eller vad den då heter. Så jag ringer upp han och han säger att coop har skaffat in en egen som just nu var spårlöst försvunnen och de som var så typiskt är att han hade tagit hem sin egen för två dagar sen. Så han skulle ringa Leif vaktmästaren men då svarade han inte så jag satt där i kassan och tänkte vars fan ska jag sova...:( mina lghets nycklar var inne i skåpet...

Men då kom smarta jag på att jag har världens bästa pappa som har två företag som borde ha nån sak som kan knipsa saker! hihi så jag ringer till han och han komme sen efter fyra och hjälpte mig. Tur att man har nån som är villig att hjälpa en!! Erika var som tur inne i stan så jag köpte ett nytt lås och så fick hon den nya nyckeln av mig. Då berätta hon att när hon låste in nyckeln så använde niklas bara en hammare och skruvmejsel..tydligen är man inte lika poppis som man trodde....:'(

Nu har jag tröst ätit och ska sova gott igen så får vi hoppas att morgon dagen är bättre...


Get some sleep ej?

Börjar inte förens kl 15.15 så de är himulskt skööönt!! Har sovit sovit å sovit lite mer, riktigt skönt. Så nu har jag sett klart Night att the museum 2, somnade visst när jag såg den igår. Jag ska gå till jobbat lite tidigare, kring 14 för jag ska förbi systemet och sen köpa lite mat och käka de på jobbet.

Fick en räkning igår från tandläkaren! Trodde jag skulle falla av stolen, 2090kr!!! Ringde direkt till dom men då hade dom stängt för dagen. Så jag ringde nu när jag hade vaknat. För det är så att jag har ett abonnemang så dom drar 190kr varje månad. Men hon i telefonen verkade inte heller förstå varför dom hade skickat de. Men jag skulle hålla utkik så dom skulle dra de nu i slutet av månaden:)

Börjar närma sig "semestern" hela tre dagars ledighet, alltså midsommar. Som ni vet kommer jag tillbringa denna midsommar med familjen och Madde A, hennes familj och hennes föräldrar. Äta gott, fiska och spela massa spel:) Sweet!
I måndags så hade vi möte om de hos syrran och mamma cyklade dit med diva. När vi kom fram så hade inte mamma kommit dit än. Hon kom samtidigt som dom andra och hon hade världens bula på huvudet. Hon hade cyklat förbi ett rött staket och från ingenstans så började en hund skälla och Diva blev skit rädd och sprang rakt in i cykeln så mamma ramla omkull:( Hon fick då en stor bula på skallen, armbågen och knät. Som tur är så mår hon bra och hon håller på att vila upp sig till helgen nu:)
Men vad lär man sig av detta JO använd HJÄLM! Det roliga var att Alex har ju cykel och hjälm och när mamma hade köpt sin så hade han sagt nu måste du också köpa hjälm mamma. Men vi är ju vuxna, ähh inte behöver jag nå sånt...

Nu ska jag göra mig iordning för en härlig dag:) hugs and kisses

You know. The usual. This and that...

Jaha så jag tror nu att min kamera har gått bort....:(

Ligger och ser Night at the museum 2.....

sova snart...najt

Elsewhere



Handlar:

Om två tjejer som är totalt olika men är bästa vänner. Den ena är top elev och atletisk. Den andra är the bad girl som egentligen bara fara från den staden de bor i. När hon börjar chatta med killar på internet så försvinner hon...och ingen bryr sig...

Tycker:

Den var så där, låg budget film och kanske inte de bästa skådisarna. Men gick å se, 3/10.

Skådisar:

Anna Kendrick - Sarah
Jon Gries - Mr. Tod
Tania Raymonde - Jillian
Olivia Dawn York - Darla
Paul Wesley - Billy


Fast & Furiuos 2009



Handlar:

Det är en fortsättning på 1:an kan man som säga:) För ni som inte har sett dom tidigare filmerna så handlar denna om
bilar, bilar å lite mer bilar. Men inte bara det, handlar om en Campos en knark boss som har lyckats fått in en massa knark in i usa. Dominic vill komma åt Fenix och brian vill komma åt Campos eftersom han fortfarande jobbar åt polisen.

Tycker:

Har saknat en Vin diesel film, hetaste karln:P Skönt att få ett slut på de hela, kommer de några fler nu så borde dom inte heta fast&furiuos. Har man sett ettan så ska man se denna! 7,5/10.

Skådisar:

Vin Diesel - Dominic Toretto
Paul Walker - Brian O'Conner
Jordana Brewster - Mia Toretto
Michelle Rodriguez - Letty
John Ortiz - Campos
Laz Alonso - Fenix Rise

Måndag...

Sitter på Åkeriet och väntar på att scannern ska vara klar och hoppas på att den inte ska tjorva nått...
Igår var jag jävligt bakis, låg i sängen heela dagen!

Har inte kollat ordentligt men jag tror min kamera är död...:( Ska kolla mer när jag kommer hem men den visar inte att den har slut batteri...:*(

jaja ska jobba nu eftersom scannern är klar...byebye

He's just not that into you



Handlar:

Om olika människor, deras relationer, killar och giftemål.

Tycker:

Det är en chick flick och den var faktiskt gode bra:) Tycker att upplägget av filmen var bra, tre olika tjej jobbarkompisar deras relationer. Många kändisar i den som tex Ben affleck som man inte har sett på ett tag i en film. Denna får 7 av 10.

Skådisar:

Ginnifer Goodwin ... Gigi Haim
Scarlett Johansson ... Anna Taylor
Bradley Cooper ... Ben Gunders
Justin Long ... Alex
Ben Affleck ... Neil Jones
Jennifer Connelly ... Janine Gunders
Jennifer Aniston ... Beth Bartlett
Natasha Leggero ... Amber
Drew Barrymore ... Mary Harris
Kevin Connolly ... Conor Barry

Crossing over



Handlar:

Om invandrare/invandring i USA. Vad folk gör för att få stanna och vad Usa gör när dom hittar illegala invandrare.

Tycker:


Den var bra, visar hur folk så lätt kan bli utkickade och vad folk gör för att få ett green card. Inte en av favoriterna men den får 6/10.

Skådisar:

Harrison Ford ... Max Brogan
Ray Liotta ... Cole Frankel
Ashley Judd ... Denise Frankel
Jim Sturgess ... Gavin Kossef
Cliff Curtis ... Hamid Baraheri

The international



Handlar:

En Interpol agent försöker avslöja ett högt finans instituts roll i ett internationellt vapen delning. Eller vad man ska säga han försökte stoppa the bad guys från att sälja vapen till fattigare länder...

Tycker:

Måste börja med att säga att jag var väl inte riktigt på humör för en sådan film och halv såg den bara.
Den var lite tråkig, hängde som inte med i filmen....så njäää...fick lite bond känsla över den. 5/10.

Skådisar:

Clive Owen - Louis Salinger
Naomi Watts - Eleanor Whitman
Armin Mueller-Stahl - Wilhelm Wexler
Ulrich Thomsen - Jonas Skarssen

Handlat en jääävla massa:P

Idag efter jobbet så for jag å madde till systemet...INTE BRA! haha köpte baileys, amaretto, midori, kahlua och vodka...hmm ska nog bli full imorgon:P Med detta kan vi göra Midori sour, amaretto sour, screaming orgasm, godmother, black russian, white russian, colorado bulldog och en shot Quick fuck:P sweeet!!
Dock väldigt besviken att dom inte hade Chambord!!!:( Den är sååå himulskt god. Svarta hallon är de mmmmmmm! Det är nämligen bara en beställningsvara...:S å de skadar ju inte att flarran e gode snygg!

Efter den mega långa kön så komme katrin och vi begav oss först till coop för att köpa oss en parisare för 10 spänn plus festis:P hihi inte illa..
Så for vi till Ö&B...INTE BRA! Handlade för nästan 500 spänn...Köpte en egen fiskelåda! MOAHA My shit! rör ej:P Så massa annat nödvändigt. Så blev de djurmagasinet där jag blev förälskad i en guldhamster som nu enligt mig heter Bertil! Men jag köpte inte nå:P
Men då kom Dollarstore..Inte så farligt faktiskt, köpte mest till Emelie, 4 pack tvättlappar. Katrin var så snäll å skjutsa hem mig så jag slapp bära allt!

Så nu har jag städat undan lite granna och håller på att tvätta...Arbetskläderna var de dags för å hade slut strumpor. Måste dock köpa nya strumpor denna PDOL..börjar gå sönder en del av dom iaf..

Snart ska jag ge mig på min gigantiska hög med disk:S vill dock inte men men...     

Trött å sliten...:S

Som jag skrev igår så trodde jag att jag började kl 7..feeel! Började kl sex å det märkte jag tjugo över sex efter att jag hade duschat...så då var de bara att skynda sig å klä på sig..
Varit en helvetes dag på jobbet, suttit i kassan större delen av tiden och första gången när jag skulle ha lunch så kunde inte katrin komma till kassan så då fick jag fixa nån annan enligt henne. Å andra gången samma person som inte ens kommer. Sen så säger hon att hon var på fack möte och att Åsa skulle ha fixat nån annan...jasi jasi..

Sen jobba jag ju över för att jag var försenad...Å när jag väl kommer hem så tänkte jag vila lite grann men då får jag skit ont i magen:( Tror de har nå med ägglossning å göra...men nu är de då ok men försent å sova...:S

Najjsss, real Najjs:P

Bilbingo idag efter att ha jobbat och varit på arbetsförmedlingen och för första gången så vann jag:D 1000 kr:P Inte helt fel:P     
Planen nu är att gå å sova, börjar sju imorgon! Najt     

And I survived:P

Hårt men de löste sig, var inte så svårt faktiskt...en ville att jag skulle fortsätta jobba till kl 22 men då sa jag Nope! vill överleva heela sommaren faktiskt:P

Efter jobbet så har jag tillbringat tiden hos madde. Skrivit kontraktet, väldigt vackert blev de:P hihi Nu fattas de bara ett KONTO nr (madde:P) så jag kan börja föra över lite money!
Jag bjöd katrin och madde på jordgubbar och så såg vi lite tv. Sen komme precis när jag å katrin skulle gå hem men då blev de att stanna ett tag till å surra lite mera.

Imorgon funderas de på att dra till måttsund:) Står då här att dom har börjat http://www3.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=129320...så får hoppas på de..

Fick skatten idag:P SWEEEEET! behövde det verkligen:P Ännu mer pengar som kommer hamna i maddes ficka:P

Jaja nu ska jag sova my loves, bye  

Its a guy, look at his booobiiis!

Idag har jag jobbat på åkeriet 12-16.30 och efter de blev det mat hos päronen. Alex tvinga mig att hämta datorn, så nu har vi sett Monsters VS Aliens tesammans. Imorgon blir det en hård dag. 8-12 åkeriet, 13.10 tandläkaren och 14-19 coop...:S Får väl anse om jag överlever...

Nu ska jag lägga mig blev så förbannat trött...MEN jag lovar direkt huvudet landar på kudden så kommer jag bli ass pigg igen...



Im a Pirate!


Kluven..

Vet inte vad jag vill göra idag. Stanna hemma å bara lata mig eller festa....hmmm..

Vill du se film??

Idag på movieonline så har vi en hel del bra filmer som är gratis:P tex Coraline:P, hes just not that into you mm. Kolla in de:P De enda man behöver göra är en användare sen så finns dom under free movies. ;)

Funderar på att ta en trip till 10till12 och köpa mig ostbågar å dipp..

För ni som tror att jag ser mycke film, dom jag har lagt upp nu de senaste dagarna är dom filmerna jag har sett sen mars...då blev de inte så mycke:P


Friday..

Har jobbat och nu skulle jag helst gärna vilja sooooova...

Lunkan vill fara å fiska i sjulsmark men jag vet inte, gode så kallt ute och blåser en massa.

blä blä bläää

The Secret of Moonacre



Handling:

Den är om en flicka och hennes far dör därför måste hon flytta till sin farbror där hon märker att hon måste föra ihop två olika familjer som är i bråk om ett månpärlhalsband.

Tycker:

att ibland så kan dom förstöra en riktigt bra handling/story med dåligt regi och skådespeleri. När de visar en sak som händer i det förflutna och så är det tre karaktärer som sedan är med i nutiden!? Om det ska vara så så kan dom väl använda andra skådisar på nått av ställena. När en film både ska vara allvarlig, rolig å fantasi så måste den vara upplagd på ett bra sätt, denna är det inte. ÅHHH detta kunde verkligen ha varit nånting I just feel it:( En film som la ner hela budgeten på slutet.....
Denna tjejen har jag sett i guldkompassen, där var hon bra iaf vad jag kommer ihåg, det är därför jag undrar om det är dåligt regi. 1,5 av 5 möjliga.

Skådisar:

Ioan Gruffudd - Sir Benjamin
Dakota Blue Richards - Maria
Tim Curry - Coeur De Noir
Natascha McElhone - Loveday
Juliet Stevenson - Miss Heliotrope

Coraline



Handling:
Handlar om Coraline vars familj har flyttat in i ett nytt hus, Pink Palace. Mamman och pappan har inte riktigt tid med henne för dom båda är författare. Så hon försöker hitta något annat som är roligare. En dag så kommer Wybie Lovat hennes nya granne med en docka som ser precis likadan ut som Coraline. Det är då hon hittar en gömd dörr i vardagsrummet som leder till en parallelt universum där allt ser likadant ut, förutom att alla har knappar till ögon och de älskar att ta hand och vara med Coraline. Men det är något som inte riktigt stämmer...

Tycker:
den var bra, har velat se den länge nu men den hade inte kommit. Henry Selick var också regissör på the nightmare before christmas. Bra story och lite udda som jag gillar det:P Det enda jag irriterade mig på var Wybie, han lutar hela tiden med huvudet...men men det är väl hans karaktär... Denna är ju "animerad" och av mig får den 8 av 10 möjliga. Ändrat från 1 till 10 istället...blir som samma hela tiden annars...

Skådisar:
Dakota Fanning - Coraline Jones (voice)
Teri Hatcher - Mother / Other Mother (voice)
Jennifer Saunders - Miss Spink (voice)
Dawn French - Miss Forcible (voice)
Keith David - Cat (voice)
John Hodgman - Father / Other Father (voice)
Robert Bailey Jr. - Wybie Lovat (voice)

Bride Wars



Handling----------------------------------------------------------------------

två bästa kompisar som hela sina liv har drömt om det perfekta bröllopet. När deras pojkvänner äntligen friar så ska dom hjälpa varandra med allt. Allt flyter på jätte bra olika datum samma månad på samma plats. Men då mixar assistenten ihop allt så dom blev bokade på samma dag. Då utbryter det ett krig mellan dom om vem som ska få använda vad mm...

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

Filmen var bra, kate hudson slår aldrig fel!:) En vanlig chick flick film helt enkelt. 3 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------

Kate Hudson - Liv
Anne Hathaway - Emma
Bryan Greenberg - Nate
Chris Pratt - Fletcher
Steve Howey - Daniel

Push



Handling----------------------------------------------------------------------

människor med unika talanger. Som ska försöka hitta en flicka innan den dumma organisationen som kallas Division hittar henne.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

tyckte den var sådär, påminde lite grann om jumper. En av dom sämre Dakota Fanning filmerna. 2 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------
Chris Evans - Nick Gant
Djimon Hounsou - Henry Carver
Dakota Fanning - Cassie Holmes
Camilla Belle - Kira Hudson

Ledig!

Idag är man ledig, känns lite konstigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra, ligger i sängen just nu och ser law and order. Vill ha pengar så jag kan köpa nå!:S Vet inte riktigt vad men måste ha nå flytt kartonger så jag kan packa ihop lite saker till poppe.
Skulle också behöva KASTA en massa saker från en förrådet och i lägenheten, men då måste jag fara till soptippen... Jaha dom stänger typ halv fyra eller nå..

Jaha man kanske skulle göra nått iaf....städa kanske...

Inkheart <3



Handling----------------------------------------------------------------------

pappan har en hemlighet som hans dotter inte vet någonting om. Förens massa män tar dom tillfånga då får hon veta att hennes pappa kan läsa ut saker ur böcker. Och att de var så hennes mamma försvann, dom ska då försöka få henne tillbaka med hjälp av en bok, Inkheart.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

om Brendan fraser, äventyrsfilm:) Eliza som spelar Meggie hans dotter är också en bra skådis. Bra film men sjklart förutsägbar, men orginell inte sett någon med sådan story förut, vad jag kan komma ihåg. 3 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------
Brendan Fraser - Mo 'Silvertongue' Folchart
Sienna Guillory - Resa
Eliza Bennett - Meggie Folchart
Richard Strange - Antiquarian Bookshop Owner
 Paul Bettany - Dustfinger
Helen Mirren - Elinor Loredan




Beverly Hills Chihuahua



Handling----------------------------------------------------------------------

 På semester i Mexico, Cloe den rika beverly hills mini hunden, tappar bort sig själv och måste få hjälp av andra "inte så rika" hundar för att ta sig hem.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------

shitty boooring. Förutsägbar, tråkig, been there done that film. 1 av 5 möjliga...

Skådisar----------------------------------------------------------------------
Drew Barrymore - Chloe (voice)
Piper Perabo - Rachel Ashe Lynn
Andy Garcia - Delgado (voice)
George Lopez - Papi (voice)

The Duchess



Handling----------------------------------------------------------------------

denna handlar om Georgina, Duchess of Devonshire, hon blev känd för hennes politiska och hemma liv.

Jag tycker-------------------------------------------------------------------
same old, same old. Kan inte Kiera pröva på någon annan sorts film. Men hon spelar bra, men som sagt börjar bli aningens less på henne i dessa filmer.  3 av 5 möjliga.

Skådisar----------------------------------------------------------------------
Keira Knightley - Georgiana
Ralph Fiennes - The Duke
Charlotte Rampling - Lady Spencer
Dominic Cooper - Charles Grey

Träskmonster!

Jag var å fiska igår med Emma och Dennis i hemmingsmark. Fick en abborre men sjklart så lossna den precis innan jag fick in den i båten:( Så när jag skulle ta bort lite sjögräs från kroken så for den in i min tumme...märkte idag att jag hade lite ont i den...ajaj...kanske blir ett träskmonster!:S
Efter fisket så for vi till Emma och spelade canasta, kanasta (?) vet inte hur de stavas. Himla kulit spel faktiskt. Det var jag, emma, emmeli och johan. Det är ett spel som måste spelas igen. Blev gode så sent, var väl hemma kring ett, halv två...och jag hade stigit upp typ tjugo över fem.

Idag har jag SOVIT äntligen, å länge blev de. Så duscha jag och såg nå serier innan jag började. Träffade Linda idag!! Skita kul. Var väldigt längesen jag såg na, blir nog att fara å hälsa på henne imorgon och se hennes nya hem. Elle rättare sagt Linda och Jims place.

Så nu ligger jag å ser Law and order:)

Kram  

Fiskespöö!!

Har nu varit med familjen på fritid och vildmarksliv och skaffat mig ett nytt fiskespö!! Så blev de några drag med! Nu är jag alltså redo för att fara till kronogård på midsommar:D

RSS 2.0