Stable

Just nu känns de så : Stable

MItt humör har varit ÖVERallt. Helt crazy. Älskar å vara med familjen å bo här hos dom men på ett sätt blir de som för mycke. Å det är INGET som dom gör utan de enbart jag som bara flippar. Har bott hemma ett år sen jag fyllde sexton. Så man är väldigt van att vara själv. Och nu ska man anpassa sig efter andra, hjälpa andra när jag har tidigare bara behövt bry mig om mig själv.

Planen nu är denna att jag å Madz ska fara å basta på åkeriet. Jag kommer köra en bil som jag vet om inte kommer strejka. Jag har redan varit dit och satte igång den. Tog med mig hundarna så dom fick springa av sig. Kasta lite frisbee med Diva och Bimbo gick in i skogen. Så efter ett tag när hon inte kommer tillbaka så måste jag in i snårskogen å söka efter henne. Jo men självklart har hon gått in på ett inhängnat område där dom fortfarande jobbade å köra lastbil å höll på. Jävla pucko hund. Så råka jag kasta upp ena frisbeen på en container som står där. Mindre smart men får väl åka dit nån dag å ta ner den med hjälp av traktorn eller nå.

Ska ju sprida detta vidare:) Cissis älskade mamma Eva är med på 24 norrbotten. Här
Nu ska jag packa majne stuff.

bye u guys!

Rita ett finger

som ser ut som en snopp, men du tänker inte på de förens killen brevid dig stirrar på de du ritar! HAHA
Gjorde det misstaget idag på grejen med AF. Skit boring å få veta att de finns jobb om 4-10 år. trevligt men hurru då syns vi då!

Varit med lite mat åt syrran oxå. Hon är så himla förkyld så hon har inte orkat handla. Så snäll som jag är erbjöd jag mig att göra de åt henne.

Jag å mamma har suttit vid datorn å utubat robert gustavsson. Ett gott skratt förlänger livet:D

Såg 2 1/2 män igår. Jävligt härlig serie!

- Don't bojnk a woman how owns a snake or a bird!
- Why??
-Because there crazy!

De enda jag säger... Madz then we know:P haha

Amsterdam

ser inte helt fel ut nu...bara äta massa brownies å skita i allt å alla...röka på lite å skita ännu mer i allt å alla...Får inte datorns web cam att funka...HATAR nya saker...JÄVLA Win 7 ulitmate...hats it! kan inte ett skit om de...samma med vista...gå å drunka...bllllllllllllääääääääääääää







BITTER !? De kan du hoppa upp å sätta dig på! Å rotera lite medans du ändå har hoppat upp dit..

HELVETES JÄVLA BIL JÄVEL!

JAG ÄR SÅ ARG!


Jag hade planerat en bra kväll, basta ta hand om mig själv kväll. Packat allt jag behövde, skulle förbi coop å hämta mina cigg å sen fara å hämta alex. Men när jag sätter mig i bilen (SAABEN) så gör den som den alltid gör så klart. Men sen då vill den inte alls och så dör den...JAG blev så arg att jag ville bara gråta....Ut med hundarna, upp med sakerna å hämta audi nycklarna. Ner med hundarna igen å sen var de bara hämta alex. Å i all denna rush så lossnar en plopp på mina hörlurar som jag nu inte alls vet vars den är....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NE jag kunde inte ta audin för mamma jobba. HADE JÄVLA lust med de så hon fick ta hummern. Tror inte pappa skulle ha blivit så glad om jag hade tagit den..


PIIIIIISSSS


Å SÅ en sak till som jag inte fattar är varför folk inte kan vara ärliga säga bara som de är. Varför man vill eller inte vill FÖRKLARA är de så JÄVLA SVÅRT!!!!!!!!!

See u on the flip side

Ska fara å jobba nu. Hoppas de blir en bra dag.

Funderar sen ikväll på att sno nyckeln till Åkeriet:P

Rund å inte så goo..

Mitt lillfinger är så runt och gör ont:(

Blev nå med nagelbandet å det vill inte ge sig. Har zinkhäfta på de nu å har haft det hela natten men de blir bara rundare...hmm

Sätt dig, sätt himlat rakt.

Bad mamma knuffa mig ur sängen för att jag skulle upp till tandläkaren. Som tur var så tog hon det inte bokstavligen men när hon väckte mig imorse så satte jag mig rakt upp. Mamma säger då vet du vars du är? haha Du är hemma hos oss eller nått sånt. Tyckte de var lite roligt.

Har nu varit där. Inga hål än, chockerande nog men MASSOR början till hål. Så MÅSTE sluta dricka cola eller så får dom slå ut alla mina tänder å sätta dit fake:P haha Blir säkert bara snyggare som Madz sa.

Nu ska jag se om house har kommit ner. Bye

Måndag efter helgen

Som sagt hade en super trevlig lördag. Mindre trevlig bakis dag som alltid men ska köpa mig nå bakis brustabletter så nästa gång kanske de blir bättre.

Idag ringde Emma å väckte mig nio å frågade om jag ville fara till ikea...nääää sa jag trött å nyvaken. Sen ringde hon två timmar senare; Men lulee dåå!? Okej dååå sa jag. Så vid tolv bar de av till lule jag, Emma å Madz.

Först storheden där Emma införskaffade sig en kamera. Sen mot staden, gick runt en massa. Jag köpte en såndär babyliss platt-/locktång. Emma massa orange saker å Madz en turkos matta till toan. Så åt vi sen blev de Rusta å mera mattor till de andra. Jag titta på nå tapeter till köket men är fortfarande inställd på att skriva.

Blev att stress köra hem sen för jag å Madz skulle på styrkemixen. Cissi den söta hade fixat plats åt oss när vi kom dit:D Jobbigt var de som alla andra ggr.

Nu har jag duschat å ska lägga mig snart. Blir en tidig kväll för jag ska till tandläkaren imorgon på morron. Å jobb efter tolv. Så goood najt!

När man är bakis..

vill man helst vara själv. Dra täcket över huvudet, drown in your own misery typ. Har varit skönt hela dagen å nu har päronen å alex kommit hem, INTE för att dom är jobbiga eller något sånt. Utan man märker själv att man saknar sitt eget place när man inte har möjlighet att vara där. Jag är väl egentligen lite antisocial när jag är bakis. Orkar aldrig göra nå så why dra ner andra i mitt misery. Men men nu ska jag gå å lägga mig igen i sängen å se 2 1/2 män.

Oh Yes

I did it! haha

Jag har kommit hem å ska alldeles strax trycka i mig pizzan å jag känner mig sååååå förbannat hungrig!

Ett stort steg för Tina Lindqvist

Nu ska jag bege mig å köpa mat. Men har känt mig så illamående så vete fan om jag vågar...vill inte pjuka på vägen till blå ängeln! men men I've got to try...

Bakis mat å ett slag i skallen...

Hade faktiskt SKIT kul igår! haha! UNDERBART!!!
Men de väger aldrig riktigt upp när man mår piss dagen efter för jag gör de varenda jävla gååååång!


Nu ska jag äta nå hade jag tänkt men vete fan om man orkar röra på sig.

Greys and greys again!:)

Sitter i datastolen hos päronen och ser Greys andra avsnitt som har släppts idag. Dagen började med jobb, heeela tre timmar. Efter jobbet så fastnade jag i Sims 3 i nästan tre timmar...fattar inte hur man kan bli såååå uppslugad av ett spel! Helt otroligt!

Sen såg jag första avsnittet av Greys :) Sweet att de har börjat om. Sen ringde Cissi å frågade vad jag gjorde och då blev det att hon kom hit å sen kom Madz, jotta och Mange. Så såg vi Idol och sjklart så babblade jag VÄLDIGT högt....Men hoppas ni överlevde.

Sen kom Emma, Dennis och Pelle å så spelade vi bet your brain:D Cissi lämnade oss för hon skulle upp å jobba imorgon. Pelle,Mange å Jotta spöade oss:S Men det var kul iaf:P haha

Nu ska jag se klart greys och sen vet jag inte, duscha å se nån annat. kram

Card of house or House of cards

Jag har blivit extremt tråkig, på hur jag skriver på bloggen. Och de värsta är att jag orkar inte bättra mig idag iaf. Kanske imorgon:P haha

Idag har de varit jobb, laga mat, träning och bones. Sen har de inte hänt så mycke mer.

Körde Core boll idag, känns efteråt. När jag kom hem så la jag mig direkt på gästsängen och så tog de typ 20 min innan jag tog mig upp igen. Nu är jag heeelt död å ska käka kvällsmat å lägga mig i sängen å se tv.


Goood night my lovers:P

Latmans dagen

LAT!

Jag har suttit legat å gått extremt lite:P haha Nä jag har varit ut med hundarna sen var jag å alex å köpte lite filmer. Sen har vi sett The dark knight nu och ska snart sätta mig å se Idol. Blir väl en runda med dogsen innan sängen. Måste till 10till12 å köpa cigg...adios

Underbar dag

Allt är fixat i läggan som ni vet, varit på ridlekis där jag assisterade läraren för alla andra föräldrar satt bara å titta på och madz var å kollade på alla fina hästar. Jag hittade en ny favvo där som heter Artist:) Skit söt häst/ponny...

Varit hos Madz och spelat Bet your brain med henne, Emma och Jotta. SKIT KUL! Deff värt 650 kr. Som TP fast MYCKE roligare å nyare frågor som är skit bra. När jotta hade farit så spelade vi nog 3 rundor till:P haha

Nu ska jag sova UTAN min dator, undra hur detta ska gå. Kan inte se nån film heller för då stör jag mamsen å pappsen...hmmm najt

Bosatt i annan lägga

Nu har jag flyttat hem till mina föräldrar! haha känns som om man är sexton år eller nå. Nu ska jag se house om de har kommit ännu sen blir de väl att fara å spela spel med tjejerna hos Madz.

Nip/Tuck




Låg på topplistan på viptv.net så var ju tvungen att kolla in den. Tror faktiskt att Emma har snackat om den tidigare. Men iaf helt ok serie. Har dock bara sett det första avsnittet än så..

Up



 





8,5 av 10

Riktigt bra teknad film. Lite sorlig tyckte jag ibörjan iaf men var den tiden i månaden för mig så kanske bara överkänslig:P haha

Year One



 





4 av 10


Fatta som inte den. Jack black brukar vara rolig men nu känns de ganska tjatigt.
Kan ha varit jag som inte var sugen på en sådan film men men. Tyckte att bloopers vid sluttexten var de roligaste i filmen men de är nog kanske bara jag.

The Ugly Truth



 




7 av 10


Helt ok! Bra chick flick, tyckte de var på tiden att få se Katherine Heigl i en ny film.




Ligger på golvet

men ändå inte för jag har en madrass under mig:P

Träningen gick så där idag, svettades gjorde jag men de var faaan ingen luft där inne..men men på onsdag då kanske de e bättre.

Har nu monterat isär sängen. Ramen är inne i köket å bara jag å madrassen kvar. Kom dock på att jag kommer typ inte få ut den ur rummet, eftersom jag har ställt terrariet ivägen typ....kanske går. Jag å madde får klura ut nå. Blir nog inga bilder förens det är klart för jag vete fan vars jag har lagt kabeln till mobben. I nån kart eller påse nånstans...hmm...

Vill inte ta ner persiennen förens imorgon...vill inte vakna å se den där kran gubben stirra in hit..:S Creepy!

Svettas innan träningen...

Har varit EXTREMT lat idag, somna väldigt sent/tidigt kring fem-sex tiden. Fick nå jävla skit i ryggen så kunde inte somna. När jag väl steg upp så har jag flyttat terrariet alldeles själv! GUD så tungt, blev att knuffa de men de va fan inte lätt. Men nu står de där de ska stå under renoveringen. Ikväll efter träningen blir de att montera isär sängen, får sova på golvet på madrassen sjklart.

Imorgon så ska jag tror jag sova hos morsan å farsan. Mamma far på nå utb. eller nå å pappa skulle fara till Ljung å kolla på nån lastbil eller nå som dom har köpt. Så kommer sova där hela veckan. Måste då packa de jag behöver jobbar nämligen tors fredag. Och dom kommer å tapetserar tors- fredag:P Undra hur dom tar sig in..hmm..

Ska med Clara på ridlekis imorgon:) Kommer bli skoj:P tror man ska leda hästen å sånt..

Poppar Missy Elliott i mina högtalare:P Tror mina grannar blir nog chockad över att någon lever här inne. Blir en ny lghet fest sen:P haha

Jaja ska göra mig iordning för träningen, bye u guys!

Njjjaa

Snacka om att försöka mjööölka så mycket som möjligt ur Twilight! hahahaha Inte alls nån hit ska dock se "första" avsnittet nu såg bara Pilot avsnittet.

Men denna serien gjorde så jag blev sugen att kolla på trailern New Moon:P som kommer SNART:P hihi Iaf så hitta jag en till, Meet Jacob Black trailer 2. Å jag var tvungen att stänga av den för den visade nästan för mycke! Man vill ju ändå bli lite överaskad av vem som spelar vem å så, man har ju läst boken så man vet ju vad som händer. HOPPAS VERKLIGEN att den är jääätte bra. Men de tror jag!

The Vampire Diaries



Ska ge mig på en ny serie, nån som rekommenderade den på blogg.se. Så får väl se om den är nå bra...

 

 


Filmerna

Som jag har sett får ni veta om sen. Vill inte säga nå om flickan som lekte med elden riiiiktigt än...blir nog efter helgen för då tror jag att dom flesta har sett den.

Out cold

Somnade kanske halv fyra och vaknade halv två. Sån där sömn där man är halv död för när man vaknar så blir man nästan chockad att man har sovit så länge. Fattar inte att jag inte har hört att telen har ringt. Jaja ska göra mig i ordning ska ju kanske till gagsmark ihelgen. Funderar på att plocka lingon om de finns några kvar. Om man orkar göra lite sylt till Familjen å mig sj!.

Upp Upp å IVÄG!!





nope kunde inte flyga..:/

Sure Sure

Ligger å käkar godis så jag inte ska somna:P hahaha Visst är de roligt att man i vanliga fall brukar vara vaken till 2-3 på natten men när man ska hitta på nått kl 00 så blir man skit trött....skumt..


Blir lite besviken på ägarna till bloggarna jag läser....tycker ni skriver ALLDELES för sällan. Eller så är de bara jag som skriver alldeles för mycke nu förtiden...

Jag röstar på att Madz skaffar en blogg!! Vem är med mig??:P

hmmm tråkigt att vääänta...Längtar till Flickan som lekte med elden:P Tror de är sockret som snackar så nu ska jag göra nå med mitt liv...bye

Idol med mor!

Sitter vid deras dator å lyssnar på lite P!nk före Idol:) Mamma visa mig att Patrik Öhlund om han nu heter så, gick vidare igår:) Lite kul! Å så var de nån annan från piteå nån ung kille som Bagge hitta...lr nått sånt. Fick värsta tanken då, kanske skulle ha ringt till bagge om en viss person då:P Vet att hon hade nog blivit ass förbannad men va fan.

När jag nu skriver om folk som jag tror kan sjunga så kom jag att tänka på Soffan:) Har ett minne när vi står utanför skolan och jag sjklart röker och så var den där extremt tjejiga killen med (kommer inte ihåg hans namn). Å så sjunger dom en liten truddelutt tillsammans och jag kommer bara ihåg att jag tyckte soffan var sååå duktig. Behöver inte vara sant men jag tror de:P
Men tyvärr var de inte dig jag pratade om tidigare soffan:P Tror du kanske skulle döda mig om jag inte har helt fel:P

Nu börjar de...bye

Vibrationer

Ligger i sängen å ska försökt vila så jag orkar med bion ikväll. MEN dom håller på med nått här utanför så hela lgheten vibrerar...tom rösten vibbar....vääääldigt irri! Fattar inte vem fan som står för sånt här skit. EGENTLIGEN! Inte fan fick jag nån ersättning när dom byggde på våningen brevid...Inte ens när dom spruta cement på mina fönster....Å nu ligger man här å vibbar....JÄVLA HUS BYGGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLÄ!
Har jävla lust att öppna fönstret å skrika DO U MIND! TRYING TOO SLEEP HERE!!!!!!!!!!!!!!!
Dom skulle nog bara skratta åt mig:( Jobbigt nu oxå, vet inte hur ni är när ni stiger upp men jag kliver upp som jag är, tar en cigg, chillar går på toa, aldrig behövt bry mig om kläder tidigare. NU har dom satt upp en kranjävel så den som styr den där kan se rätt in i min lgh! Widescreen..inte för att de e så mycke att se men ändå privacy liksom....

Jag tog mig upp till jobbet, steg upp kvart i sju å började vandra, kunde inte sitta still imorse, konstigt nog var jag gode så pigg. Fast de blev två filmer igår. (skriver vikka sen)

OMG! nä nu stiger jag upp innan jag får huvudvärk....grrrrrrrrr

*Pust*

Hemma från träningen. Måste säga att de var lite mer tjorvigt med denna tränaren...Hon visa inte lika bra som dom andra har gjort. Lite roligt, hon satte igång en låt till sista sputten innan stretchningen och då säger hon nu blir de P!nk och det är därför jag tog dom hära skorna. Låten som hon sätter igång är I kissed a girl med Katie perry. HAHA Hon märkte de inte ens..jaja...

Linda: VI ska ta våran kväll! Har haft så mycket med lgheten....tom så jag glömmer bort jobbet. hmm:(
Funderar om vi ska kicka ut Jim å köra en tjej kväll eller dra till stugan...hmm..Vi kan ju snacka om saken.

Blev ingen film igår så funderar på att ta den nu...Har valet mellan Up, The ugly truth och Year One. Hmmm

JAG SKA Å JOBBA IMORGON! JAG HAR REDAN STÄLLT VÄCKAREN:P Jag kommer inte att glömma de!!!!!!

bla bla nu ska ni slippa mitt tjat..bye  

Gå bort ilskan..

Jag och Madz gick på en promis till Emma. Var där ett tag och har nyss kommit tillbaka...

Pratade med Åsa...hon lät inte så glad. Men men kan ju inte göra så mycket åt de nu....damn! :'(

Glömma bort jobbet...

Jag vete fan vad de är för fel på mig....Jag har totalt glömt att jag skulle jobba idag!!!! 8-14.30...HUR jävla puckad kan man vara? ringde nu men får inte tag i Åsa...

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Normal dag..

Har inte gjort så mycket, tittat på lite serier och gått ut med hundarna. Sen blev de middag med E&D:) Svinit gott, fläskfile som kebab typ. MMMmm! Sen blev de turkisk peppar glass:) Å så såg vi Idol.

Sen har jag skruvat lite här hemma. Höll på ramla av soffan:S men lyckades hålla balansen så jag lever:)

Vill bara att dom ska RINGA!! NUUU! Så jag får veta NÄR de kommer att ske...NÄR jag måste montera ihop sängen..NÄR jag ska flytta till päronen...mutter butter...jaja

Är på sista boken av twilight igen! hihi:P Love it! Längtar till New Moon!

Kom på att jag har nu bokat nattbio biljetter till Flickan som lekte med elden:) Blir jag å Emma. Madde SVEK oss, hon ville hellre gå med Magster! Då vet vi Madz:P hahah Men de blev Röda kvarn för sagan var full...den är ändå mysigare så jag bryr mig inte så hårt...

Åh blev sugen på att se film! hmmm vilken...helst en tecknad hmm..


Nu börjar de...


Oj oj vikken söndag:P

Madde ringde och väckte mig kring elva men jag ville sova lite till så hon ringde upp igen vid tolv och min tanke var då men du ringde ju fem min sen...knasigt..

Vi har fixat, donat, städat, packat, lyft och stuvat. Så nu är min lgh halv tom. Imorgon så blir de bredviksberget, repris, röda korset.

Måste bara berätta en grej som hände i hissen. Vi hade stuvat den full med min tv grej och så börjar vi åka neråt. Helt plötsligt så stannar hissen mitt mellan två våningar och min första tanke var: crap för tungt eller nå. Men då säger Madz;
- De är nog ditt arsle som gick över linjen och stoppade den.
Jag tror på detta å tittar mig runt. Sen ser jag att madde har satt sig på stången som man kan hålla i sig i, och så har hon stopp knappen bakom sig. Så mitt svar blev;
- Nä men ditt! Vänd dig om.
Så brast vi ut i skratt...Madz vet inte om de var riktigt så vi sa de men de får duga.

Så upp imorgon å köra bort lite saker. Förbi BDB och fråga när dom kan komma. nu ska jag försöka sova.

Sjklart när man är som tröttast så kan man inte somna.

sov kanske 2-2,5 timme förra natten och sen jobba jag 6-15.15 och så har jag varit förbi mamma och sen hos Emma och Dennis resten av kvällen.

Så nu ska jag sova. Men sjklart var jag tvungen att göra klart i farmville först:P

najt

Lite bilder.




 

Fönsterbrädan som BDB har "fixat" åt mig.

 


 

 


 

 

 

Stökiga lägenheten.

 


 

 


 

Kristallkronan på Antnäs Möbler som jag vill ha!!

Måste lägga till att jag börjar verkligen HATA att lägga upp bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fy fan kan de inte vara som de var förut. Nu måste man göra en maaassa mellan rum när man har skrivit text för annars far bilden över texten...skit skumt!

Spagetti ala mamma

Sitter just nu vid mammas dator å kollar lite nödvändiga saker och sjklart var bloggen en av dom.

Har rallat runt lite idag faktiskt, sov bort halva dagen så jag for å låna bilen av mamma. Begav mig till åkeriet för att få arbetsgivarintyg av Ylva och ett försäkrings papper. Så när jag hade fixat de så bar de av till AF. Väl där så gick de gode snabbt och han jag fick hjälp av var väldigt trevlig.

Sen träffa jag Robban där oxå. Å sjklart när vi ska gå ut ur placet så lyckas jag gå rätt in i en skylt...jävla typiskt. Stod jag å Robban å snacka om allt å inget. Tillslut blev de bestämt att vi skulle starta ett eget företag där vi skulle göra smörknivar eller nå sånt.

For tillbaka med bilen och då var syrran och Clara här så jag följde med dom på stan. Där träffa jag Robban en gång till, på nya gallerian.

Mamma och syrran inspekterade clases. Sen blev de presenten och coop. Nu ska vi bli bjudna på spagetti å köttfärsås inte helt fel:P

Ska ta lite bilder sen så nu får se hur min lghet ser ut. (med mobben)

kram

*Tycker inte om att bli omkörd, spec när jag inte tycker att jag förtjänar de*

Land Of The Lost


 


 


 

8 av 10.


 

Härlig Will Ferrell film:) haha Måste bara visa det äckligaste NÅGONSIN! Bilder från filmen, om ni inte vill se de så scrolla inte ner.


 

 


A mosquito.



Same mosquito but bigger.



A BIG fuckin mosquito bite.

Helvete vad den där ska kila...


 

 

 

 

 


090909

Inte gjort så mycket idag. MEN helvetes vad skräp man samlar på sig under åren...! Hela mitt golv i vardagsrummet är täckt med kartonger och saker...och ändå har jag saker kvar i förrådet. Men blir jävligt skönt att få bort en massa saker sen! Lyssnat på twilight medans jag har gått igenom endel saker.


Sett lite True Blood, Land of the lost och nu lite dexter.

Storstädniiing!?

Har börjat rensa förrådet nu...fy fan vad många tomma kartonger jag har snört in där...å papper å bara massa crap!
Och allt luktar unket och instängt. Hatar mitt förråd! Lovar att allt egentligen är förstört som är där inne...Eftersom det är öppet, luften kommer å går som den vill. Så om det regnar tex och det är väldigt fuktigt så kommer fukten in gode så bra! Jävligt irri...

Men men..

Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp detta och vad jag ska slänga men hoppas att de löser sig..

Madz...jag var ju tvungen att börja nångång..

Br Lindqvist Åkeri AB

Sitter å jobbar. Just nu så väntar jag på att scannern. tar sååå lång tid på sig!

Inglourious Basterds

 

 



 


 

 

8 av 10.


 

 

Drog av några points för segheten som var ibland! Men annars jävligt bra film!!

 


Hurtig idag:)

Vaknade och ringde till AF för jag trodde att jag bara behövde ringa till Jan när jag blev arbetslös igen. Men icke var tvungen att fara till placet. Så ringde till morsan hörde om bilen och kom fram till att vi skulle ut med dogsen oxå. Ringde till Madz och hörde om hon skulle med men då hade hon blivit utringd. Ringde till Åsa för att få nr till dom som har hand om arbetsgivarintyg på coop. Men hon skulle återkomma på en timma. Så jag ringde till Tele2 och bad dom skicka en ny box.
For till mamma och så surra vi ett tag innan vi kom oss iväg. Först på AF och där visade det sig att de gick skit snabb inte alls nå mycke folk där. Men då var jag tvungen att komma tillbaka kl 14 för att bli inskriven i jobb garanti för ungdomar oxå...crap...
Gick bra att gå med hundarna och efter de så såg jag att Emma hade ringt sjklart så ringde jag upp na. Men då svara hon inte:S Tre sekunder senare ringde hon å sa att hon hitta inte mobben. Hon skulle på stan men jag kunde inte hänka så sa att vi kunde höras efter middan.
For å dumpa mamma och snodde bilen. Körde direkt till BDBF och fick mig en ny parklapp. Och så fråga jag Sture om nya tapeter i tvrummet med, det var han inte så sugen på men då sa jag att vid fönstret får jag under hela handen bakom tapeten och så syns ju alla deceniers tapeter där spaljen har suttit. Som svar fick jag: du har tur du:) haha
Så sjklart skulle jag få de där då. Och så sa han att höll på att kolla upp Bredband nu:P
Körde hem och försökte få tag i Åsa, 1.5 timme sen hon skulle ha hört av sig...Hittade ju min Mp3 hos päronen så fyllde den med Twilight igen:P SWEET. Ringde till Farmor och fråga om hon skulle vara hemma och de skulle hon. Men jag behövde inte skura golvet för hemsamariten skulle komma på onsdag. Så efter mitt jet again snabba besök på AF så for jag till farmor. Hon bjöd på fika och mackor och sen så diskade jag:) Men tog ett tag innan hon ens lät mig göra det. Stannade ca en timma och sen så for jag tillbaka med bilen.
Mamma skulle på djurmagasinet så jag hänkade på, där köpte vi nå örongrejs till hundarna. Diva har fått nå inflammation eller nå så jag har nu tvättat örat.
Blev nu bjuden på lax på gene bröd:D Svinit gott!!

Ska följa till Antnäs med päronen nu. Kram


BIOOO!!

Träningen var sådär...var inte fullt fokuserad som jag skulle ha varit. Konstigt jag brukar gilla pilates å sånt men efteråt kände jag bara...jaha thats it?...Skulle hellre ha kört på styrkemix eller nå sånt...

Nu ska jag snart fara mot bion! Längtar...filmen okej men att gå på bio!:D YEAH!

Sunday

Kommit hem från jobbet. Suttit mest i kassa idag, fanns ändå inge å göra på golvet så:) Eller de finns alltid nå å göra som å städa å sånt. Men var tillslut tvungen att sätta mig i shoppen för de kom så mycke folk.

Planen nu är att slappa tills man ska på pilatesen. Dock är min Mp3 borta...jag tror jag har glömt den hos päronen. Annars tror jag att jag har fått Alzheimers eftersom jag har börjat tappa bort saker hela tiden. Eller så är de min lghet som slukar sakerna..kan vara de med.

Efter pilatesen blir de BIO! SWEET som fan!

Nu ska jag kolla på tårtor på internet:) Ska se vad jag ska göra åt brorsan som fyller 11 år på fredag:)

Kram     

Twilight jet again:P

Kunde inte hålla mig. Var bara tvungen. Måste lyssna på dom igen:P

9 Crimes - Damien Rice

Hemma nu från jobbet. Ska vika lite tvätt men just nu lyssnar jag på lite ny musik på Spotify, ny för mig kanske jag ska tillägga.

Awaky paky!

Sov aningens för länge idag men va fan de e lördag och jag hade inte tänkt göra nå spec. tills jag börjar jobba, ska jäävlat bara slappa:)

Är jävligt less nu på att inte ha en kamera..:S känns skumt..Så jag tror de e dags att införskaffa sig en ny BILLIG en:P Såg en på Elgiganten för typ 1000kr:P så de blir nog en sådan:P Oj kollade nu och dom flesta är under 1000 lappen...hmmm svårt att välja!
Ska kolla mer på den saken sen, har ändå inte råd nu...

Imorgon blir det denna filmen på bio:


Men före den ska vi på pilatesen! jag lääääängtar verkligen!!

Nu ska jag kolla vidare på kameror! huugs  

ZzZzZzzz

Var på stan en snabbis med Emma. Åt på tre kronor och sen blev de dollarstore. Men sen var jag tvungen att fara hem för jag jobbade 13.45-20.15.

Efter jobbet så handlade jag onödiga saker...Sen gick jag snabbt hem, trevlig överaskning väntade på mig...Hissen funkade inte jet again..:S Så fick springa upp för trapporna in i lghen ta på mig andra kläder och sen ner igen. Där stod E&D å väntade på mig. Så begav vi oss till J&M för en spel kväll:) Blev Så kan de låta en match, blev jag, Emma å Dennis i ett lag. Pelle k, Madz och Mange i ett lag. Jotta och Kate tittade på, tills Pelle var tvungen å fara då fick Jotta hoppa in. Marängvisch, HIMULSKT gott! Tack J&M:D

Vi märkte efter ett tags surrande att Dennis hade nickat till några ggr å Mange såg vääääldigt trött ut. Så jag, Emma å Madz for till Madz å kolla lite youtube.com och lyssnade på musik:)

Nu har jag fått någorlunda koll på datorn men den måste formateras om...har ett sånt där Troja virus nånstans...:S

Najt

Dagens events:P

Sjklart så börja dagen med jobb, sov kanske 2 timmar inatt. Kunde inte bara somna, tror att jag kommer ha problem med de nu med...crap!

Slutade kvart över tre och hade fått en fint meddelande av min far om att jag måste gå ut med hundarna...Men de löste sig så jag slapp. Så jag hann power napa i ca 10 min. Men de var inte så att jag sov utan jag gick väl in i nån dvala:P Kunde inte somna för jag hade datorn i knät.

Sen bar de av till Madz. Där dom stod å lagade tacos för fulla muggar. Jag var ju lite groggy efter napen så de enda jag gjorde var att röra om lite i grytan å hacka lök. Kate hade köpt sig en ny dator och en mobbe. Så fick titta på dom:) Hon ville ha hjälp att installera datorn men de klarade hon alldeles själv. De enda jag gjorde var att sätta ett snöre på hennes mobila bredband:P haha

Efter maten så blev de så att jag följde med Madz å kolla på fotboll. Kate kunde inte följa för hon hade träning. Men något chockad Madde blev när jag sa att jag kunde följa om jag rymtes:P hahaha Så åkte med Turian å co till Rosvik. När vi kommer dit så är matchen i full gång, men de hinner inte ens gå en minut så får motståndarnas målvakt axeln ur led så då blev de en drygt 20-30 mins paus tills ambulansen kom å hämta han. Cissi komme dit oxå, hon ville se med egna ögon att jag var där:P
Sen fortsatte matchen. Jag måste säga att de var svinit kallt. Men trevligt sällskap och så såg vi inte så mycke av den för dom ledde de hela ganska så stort:P tror de blev 5-1 till jävre.
Fick skjuts av Cissi hem, hade tänkt att först svänga förbi godis huset men dom hade stängt. De tycker jag är väldigt konstigt för förra veckan så for jag dit precis innan dom stängde kl 21...weird...kanske hade öppet så på sommaren.

På söndag är dagen planerad:P Jobb 9.30-15.00 sen pilates 18.00 sen bio 20.30:)

"Man ska lära sig prata med personen det berör och inte gå omvägar"

Förbättring lr Försämring av blogg.se

Tycker dessa förnyelser på blogg.se är inte så himla bra. För de första blev de jävligt irri att man måste gå på arkiv för att se inlägget man skrev igår. Och jag höll totalt på att missa kommentarerna som mina underbara vänner hade lämnat, för dom var oxå under arkiv fast dom skrevs idag...DÅLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen statistiken blev bara underlig....too big eller nå...

Dagen som inte blev min..

Vaknade och försökte få ut hundarna ur sovrummet så mamma fick sova in peace. Så sen käka jag frulle men innan jag hann ta första tuggan på mackan så ringer Madz. haha De första jag sa till na var att jag skulle ju ringa henne. Då blir hon piss å säger MEEN du ringer ju aldrig. Hon vakna åtta å jag halv elva så...

Ändrade planer skulle med Ami på djurkliniken kvart i två..hmm

Jag tog dogsen for hem till mig å bytte skor sen hämta vi upp Madz å drog till Haraholmen. Gick där en timme och sen vart de å hämta kissen, sätta igång en maskin och sen lämna dogsen. For till kliniken, fick vänta, våran tur, kisse blev sövd, fick vänta. Sen visar det sig att hon håller på att tappa en tand så vi fick lämna henne där och komma tillbaka sen.

For på Trekronor å käka:) mums:P Blev där ett tag. Sen så for vi hem till mig och satte in en ny tvätt. Blev en sväng förbi djurmagasinet och köpa en värme lampa och mat till snakesen. Madz köpte en ny säng till Ami. Sen bar de av mot kliniken igen å gissa vad vi fick göra jooo vänta...haha man får alltid vänta när man kommer dit. När vi äntligen fick ut katten så for vi förbi apoteket så madde fick köpa medicinen till Ami. Lämpa av dom hemma hos Madz och sen lämna tillbaka bilen och efter ett antal minuters surr med mamma så bar de hemåt. Å då var klockan 17.30....

Klockan sex for jag å satte igång en till maskin sen bar de av mot korpen å mitt första träningspass sen gud vet när..Har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Men de kändes bra:)

Så kom hem strax efter åtta...vikit lite kläder nere i tvättstugan och sen har jag inte hunnit göra nå mer. Men eftersom jag har varit madz personliga chaffis idag så är hon skyldig mig sitt liv:P MOHAHAHAA

Nu ska jag hämta dom sista kläderna sen DUSCHAA!!!!!!!!

Sova borta

Har kommit från jobbet och ska sova hos päronen idag. För mamma jobbar natt och pappa vet jag inte vars han är...stockholm!? kanske...hmm..

Började jobba idag kl 16 så hann diska nästan all min disk. Inte så extremt hurtig idag men men.

Morgondagens plan ser väl ut lite så här:

Stiga upp
ringa Madz
Gå ut med dogsen vi haraholmen kanske.
Hem å tvätta.
Rensa i mitt förråd.
Låna gulingen å köra med crap till tippen
sen vete fan...

Hoppas jag får med madzen:) Jag MÅSTE verkligen få ut allt crap som jag har i mitt förråd. Så jag kan rymma lite mer crap när jag ska göra om i sov å tv rummet.

Kvälls mat å sen sova! Najt

RSS 2.0