Hoppidula

Jag sov för tre personer igår...Somna tror jag strax före eller strax efter tolv och vakna av "säkerhets väckaren" kl tio över tolv idag. Trött much? haha

Jobbade 13.45-20.15, handlade lite stuff på coopen sen gick jag till Cissi Ö. Fångarna på fortet igen men såg väl inte så mycke av de. Satt å tryckte i mig allt möjligt gott som cissi hade. Sån trevlig gäst var jag. Men dom fick igen när deras tvål sprutade på min jobb skjorta och byxor:P Nämen snittarna var skiiiiit goda:P Thanx Babe!

Ingen kamera med denna gång. Neo lägger sig typ kl 18 så hade ändå inte fått nå himla kort på han!

Nu ska jag se nån film (ÄH igen) och så sova (ovanligt)!

Dudeluuu!

The Last Song6/10

Kunde ha varit massor bättre med en annan tjej...sorry Miley! Men du är ingen skådis, håll dig till sjungandet..

Waka Waka


Jobbbb!

Jobbar hela tiden känns de som så de händer inge intressant. Dock är jag sugen på en sista minuten!! Snacka om att kylan som har lagt sig idag väckte dom känslorna...usch vad kallt de har varit idag!!!

Snart ska jag fara å se bio med brodern:)

Blog award - Blev lite bortglömt!

Tack Cissi!! För detta fina priset som du har gett mig! Fast jag är så glömsk och glömmer bort det!-Som award ska jag/ni kopiera in award-bilden i din/min blogg för att visa att jag/du fått den.
-Tacka och länka tillbaka till den jag/du fick awarden av.
-Ge awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder.
-Skriv 7 intressanta saker om mig/dig själv.

Skulle vilja ge till många mer men jag ger detta award till Linda, Tezsa, Syrran, Annika, Ellan, Emma, Soffan.

Visste du att...suttit nu i ca 10 min och kommer inte på en enda saaak!! OMG roligt liv jag har haft då!!

1. jag hade blåa ögon men nu är dom gröna.
2. jag var med i en bilolycka när jag var mindre.
3. jag tycker om fantasiböcker, onaturliga saker, saker man skulle vilja var sant.
4. jag ser alldeles för många serier och filmer.
5. jag hade sett på tv folk som stoppa svärd i munnen och käkade glas. Så sjklart så dum som jag var så provade jag de, inte svärdet utan glaset..Hände SOM TUR VAR ingenting! Började inte ens blöda!
6. jag har alltid velat pierca läppen men vill inte ha nå ärr...ett sånt dilemma.
7. jag är inte så förtjust i stora håriga spindlar.

Tog bara så där en halv timme...haha

Nu ska jag sooooovva!!!

Tillbaka i stan!

Nu har jag gjort de jag skulle göra i gagsmark. Har varit extremt skönt att vara där och "slappa". Tack familjen!!Jag har gjort Mormors saft! Smultron smak!:)Mitt projekt! FYY FAAN! Det är bara väggen mot vägen som inte är målad pågrund av högen av plankor som ligger där och 35% av dom har spikar i sig. Jag ville inte riskera mina fötter för den väggen. Här ser man alltså slutresultatet. Och min snygga vita fläck på marken. Stod på stegen och marken var tydligen inte så "packad" uti bodan så stegen sjönk efter ett tag och hinken med färg flög! Men snyggt blev de då iaf, bodan inte fläcken!:P

Nolia för hela slanten!

Har gått å gåått å gååååått idag! Fötterna donkade gode så hårt när man kom hem. Dags å köpa nya skor säger jag dååå! Köpte faktiskt nån ögonbryns plockare, rakgrejs och BH bands grejs. Och självklart ett twinner munstycke till dammsugaren.

Pappa och Alex köpte varsin Öronvax utsugare och vi prövade den nyss på Alex, naaasty som fan men de funkar. Så ska fråga om pappa kan köpa de imorgon när han ska in! hahaha

Nu snart blir de nå maaaat hungrig som fn! Sen ikväll ska jag till Kusinen Therese och fira Erika G!!

MAAAAAAAAAT

Hade nästan glömt!

Men nu är jag klar!! Nu slipper jag ge nån annan mina pengar! MOAHAHHAHAA SPARAS ska de göras nu! Så jag kan åka på semester så fooort som möjligt!! Tack Madz för lånet!!!

Japan brorsan har kommit!

Brorsan ringde och väckte mig imorse! Sa att jag hade ringt honom när jag inte hade gjort de! Kul att höra att han var hemma men jag somnade om och sov dock lite för länge men sen for jag till päronens lägga och träffade japanen! Han hade haft de jätte bra (han har bara varit borta en vecka), han hade gått överallt och påvägen hem dragit på sig en förkylning. Inte kul!
Så jag for med honom till stugan och såg deras framgång där. Jag som hade tänkt umgås med honom men de sket sig halv nio gick han och la sig! Men men jag orka inte sova där så jag for hem istället. Ska spela lite mahjong. KANSKE lite beroende:P haha

Kicki = inte en mongis!Klagomål:P hahaha Bättre? Håller på att skicka bilderna från inflyttningsfesten och denna fest. Men de tar ett tag eftersom dom inte är så små!

Snacka om tuuur!

Först hittar jag ett plektrum till Erica, sen vinner jag 2 kg choklad på hjulet och nu har vi varit på bilbingo och jag vinner 1000kr:P Moahhahaha

Händer inte så mycke i mitt liv just nu, iaf inget som är värt att tråka ut er med. Har jobbat hela veckan sen idag har jag varit ledig men har bara slappat och varit på bilbingo. Jag och madde har nu sett klart Band of brothers som var skiiit bra! Har ni inte sett den sååå se den!

Så jobbar jag resten av veckan..intressant eller hur!?

Nja men på lördag ska vi faktiskt ha tjej fest så de kommer väl bli skoj. Ska ta med mig kameran så jag har nå att lägga upp på denna blogg..

Najsigt väder vi har, spööö i backen! Inte kul när jag skulle köra från bilbingon ikväll. Nu ska jag lyssna på ljudbok och spela Mahjong!

Då var pdol över för detta år!

Har haft en bra helg! Som fan alltså! Fredag var de förfest här och jag drack som en pirat! Vi var ute på Kärlekslandet, Valhalla och Kittel men var i min egen lilla bubbla så jag träffa inte så många som jag kände! haha

Lördag BAKIS! Som fan alltså! inte kul alls! Så jag slappa heeela dagen och sen gick jag på förfest hos Maggan och sen gick vi ut. Så såg vi en bit av the sounds men jag orka inte stå där så jag, robban och emma gick runt en sväng och hamnade på Movits. Skit härlig musik. Sen for robban hem och jag å emma gick runt tills jag lämnade henne vid kittel kön. Sen gick jag och mötte upp Erica, Mirre och magnus! Så gick vi och såg Kent. Massa baaas! hahaha jag och mirre stod nästan längst fram. Efteråt så kastade dom ut plektrum och sånt så vi sökte och sökte bland alla pappers svalor på asfalten. Tillslut jag hittade jag ett och sen mirre ett så Erica och hon fick varsitt!:P

Nu har jag städat på Burmans. Jag svettas som en gris när jag städar, har aldrig varit med som nå liknade! Ursch!!

Jaja nu ska jag slappa! Bye

RSS 2.0