Gott nytt år folks!

Sorry people! Har varit lite upptagen på sistone, ni vet med jul och jobb! Jobbar jämt känns de som fast jag kanske inte gör de! Gnäller alldeles för mycke! Nu har jag iaf slutat städa på burmans, sista dagen var i onsdags. Gillar de som faan!

Som ni kanske har märkt så har jag tagit bort dom flesta bilderna, blev paranoid....Men ska göra en ny blogg efter jag ha fått mig en ny dator. Då kan jag fixa å dona en massa utan att datorn kruppar.

Min externa hårddisk måste formateras om och har ca 76 gb bilder på den...Ska låna mammas så jag kan föra över dom till deras:P

Nu är de då fredag och de är nyårsafton, denna dag kommer spenderas med Madz, kate och borgen. Ligger just nu å ser unstoppable. Sen blir de en snabb dusch och möta upp girlsen:)

Happy nytt år på er alla:)


God Jul & Gott Nytt År!Hoppas ni har en trevlig helg!

People

Jag blir inte arg om ni nån gång skulle lägga in en liten kommentar:P Tar gärna emot kritik på mina bilder och om ni har tips på saker å ting:)

Flower Power


Blomster


Pharrell Williams


Blommor

Har tagit hem nå blommor från jobbet som skulle kastas och har fotat lite. Ska fota mer när jag kommer hem men jag ska till madz och spela spel med kate å Maria B. och sjklart madz:P


tråkigast..

när det är snöstorm ute och man vill inte gå ut. I vanliga fall så vet man att man har möjligheten att gå ut men nu har man inte de på samma sätt och då känner man sig fast...längsta dagen ever..

Funderar på att göra nå vettigt med mitt liv...men vete fan vad..har prövat måla med lite akvarellfärger men orka inge mer..

Ska väl sitta här och se cold case..

Måndag..

Jaha då var de måndag igen och man är ledig igen. Ligger och lyssnar på Sigurd Granström - Hemming S Mark.

Har ringt och pratat med BDB men dom vet inget om bredbandet...dom man tycker borde veta. Så jag ringde till BBB och dom såg inte att de var indraget...Så dom skulle skicka iväg ett meddelande och återkomma. Har bara väntat typ ett år snart sen dom koppla in i lgheten..

Nu kanske man borde göra nå vettigt, kanske gå å duscha och gå en sväng på stan men vete fan alltså...får se:P

Mera bilder


South Park

Cartman: No! Goddamnit we're serious! We'll only talk to the President! Stop! Fire a warning shot, Butters! [Butters shuts his eyes and shoots. The Chinese officer is struck in the groin and it explodes all over his clothes]
Chinese Officer: [puts his hands over his crotch] Ow! Ah, o-ow! [Cartman looks on in disbelief]
Cartman: DUDE! WHAT THE FUCK ARE YOU DOING?!
Butters: What? What happened? [looks outside the window]
Cartman: God damnit Butters, what did I say about shooting guys in the dick?!
Butters: Aw, I did it again?
Cartman: What the hell is wrong with you?! That is NOT COOL, Butters! That is NOT COOL! [looks away for a few moments, but...] You don't fucking do that! You don't shoot a guy in the dick!
Butters: [finally speaks up] Well okay, I'm sorry!
Cartman: ...It's NOT okay! Defeating the Chinese won't mean anything if we do it by going around shooting people in the dick! [walks away] God damnit!

Bilder

Blev bara bilder på barnen!


Julfest

Ikväll är de julfest hos jotta och magnus. Ska bli ca 25 pers och jag ska ta med mig kameran och stativet för nu ska Neo dit!! Träffar han så sällan vaken, okej inte då dom handlar på coopen då är han vaken men då har jag ju ingen kamera...


Så nu snart blir de en dusch och sen så vete fan. Lata mig innan jag ska fara...

Never..

be some one your not..

idag är jag trött. Och jag blev sååå sugen på indisk mat...Hitta ett recept på coop.se som jag nog ska pröva imorgon:) Piroger:P

Igår så skulle jag ta en p-nap så jag skulle orka med innebandyn men då ringde emelie och vi snacka typ över en timme och när vi la på skulle jag bara ta en snabb en. Men blev väckt kl 22 av madz. Sen kunde jag inte somna om förens kl 1...

Idag, jag har jobbat till 15.15, städat på burmans och skött Clara. Nu ska jag käka kvällsmat och sooova:P

Dagen

Blev väckt av morsan, klockan var typ halv tolv så absolut dags att stiga upp. Gjorde mig klar och så gick vi och hälsade på farmor. Hon var pigg och glad faktiskt. Det var hon inte sist vi hälsade på. Men då bodde hon i en annan lägenhet för dom höll på att renovera hennes. Synd att de inte blir så ofta som man hälsar på.

Så fortsatte resan vidare mot banken, där jag satte in mina spargris pengar. Blev faktiskt 6000kr, har aldrig på mig lösa kontater utan stoppar ner de direkt i spargrisen så de springer fort iväg. Men efter lite bråk med maskinen fick jag gå till kassören..eller vad säger man..så hon fick ta emot mina pengar där istället:)

Vidare for vi mot polisstationen, jag hade totalt glömt att dom hade flyttat så de var tur att mamma följde med, annars hade jag vandrat runt i pite hela dagen.
Kom dit och satt och vänta ett tag. Först träffa jag en polis som jag halv känner. Sen hon som var uti disken känner mamma och vi har gått vattengympa med henne så då blev de lite snack där med. Lite kul att man alltid ser ut som ett miffo på sådana kort. Skulle ha bett henne tagit om dom:( Sticker ut med hakan heeela tiden...

Så hemåt. Hemma gjorde jag ingenting. Hade tänkt ringa till BDB men kom på att dom hade ju stängt. Så fråga Maria B mig om jag ville käka på Max (billigt skrov). Först ville jag inte för jag åt de som bakis mat igår men sen orka jag inte bry mig. Vad skulle jag annars ha ätit?

Vi träffades där käkade, gick hem till mig och såg senaste avsnittet av Grey's och sen kom Kate & Madz. Efter många om och men så blev dagens film; Esay A. Sett den redan men en bra chick flick...

Nu sova upp och jobba kl 6 imorgon. Kruxet är att jag kommer aldrig att somna...crapio!

Ikväll

Så är de firma fest på Burmans. Ska snart ta och stiga upp, kanske gå en sväng på stan. Se om man hittar nå julklappar och sen bär det av mot havsbadet:)

RSS 2.0