Fiskar i badet!

Idag har vi slappat vid poolen igen. De som är lite tråkigt med detta ställe är att de är en bit från allting. Inte som i Ao nang där du bara går ut på gatan så finns de massa små shoppar mm. Här måste man fara till Phuket town med taxi. Och idag gjorde vi de, for till Festival Central men de var mest priser som hemma. Köpte mig en badboll och simbrillor och så köpte vi en massa mat. Höjdpunkten för pappa var nog att dom hade endel massage ställen inne i köpcentret, så mamma och pappa tog sig varsin fotmassage. Jag och Alex prövade på en sån där fisk fotbad. Grymt härligt. Kittlade lite ibörjan men sen var de bara skönt. Tills dom hitta ett av mina myggbett på högra foten. Detta käkade dom på tills de börja blö så jag fick lova att dra upp den foten efter ett tag. Men annars gjorde de inte alls ont. Så nu har man super mjuka fötter:)

Imorgon vet vi nog inte riktigt vad vi ska göra. Ska nog KANSKE fara till nån strand, Pansea Beach men vet inte om dom andra ville fara till Patong. Får väl anse.

Ha en bra dag där hemma!

Emmeli J: Hur var din resa till London???

Pearl Island

Första dagen jag blev väckt. Ska berätta, jag har vaknat VARJE morgon före alla andra!!! CHOCK!! Did u feel it?
Men igår var vi uppe lite längre och såg film så då väckte faktiskt pappa mig. Så efter frulle for vi till "mötes platsen" och där kom vår longtail båt. Så visade det sig att de var samma kille som hade kört oss till Phuket town då vi handlade mat. Han verkar "äga" allt. Imorgon ska han skjutsa oss när vi ska å shoppa. Vi har hans nr så..inte helt fel, chaffis:)

Händer faktiskt inte så mycke här förutom massa latande och solande (mest skugga för mig). Har faktiskt inte lyckas bränna mig än. Kan vara för att jag använder solskydds faktor 50+ haha. Imorgon blir de 50+ på axlar och 30 på resten. Måste ju visa att jag har varit utomlands iaf. Är vitast av alla:P haha

Nu ska jag lyssna klart på ljudboken innan dusch och middag! Många kramar till er och försöker verkligen skicka lite av detta väder till er!


Bangkok

Hejsan!

Sstar vid en gratis internet sak. vantar pa flyget till phuket. hatar knapparna pa den!!!!!! ahhh

Iaff 9 timmar tog de sen var vi har. enda skillnaden mellan sas och thai ar benutrymme...

Intee sa mycke att rapportera.

hoppas nihar dee bra! kraam

Dead as a Doornail!

Trött som fan! Har bara packat upp en massa drickor idag...usch tvi å blä! Luktar apa och tänkte hoppa in i duschen snart! Men skönare att vara på golvet än i kassan. Dock har de varit kaaaos hela helgen med schemat! Hoppas dom fixat de när jag kommer tillbaka!

Semester, semester å lite mer SEMESTER! Skönt som fan, två veckor i solen! Usch var jag längtar.

Hurni nu ska jag gå mot toan men hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag och helg! See ya'll

Slö

Ser en massa film, eller har hunnit se ninja och gamer idag. Resten har jag sett nån annan gång men har inte skrivit upp dom.

Jobbat idag 11-17 och sen käkat ett skrov och sett film. Ska se klart daybreakers sen blir de tillbaka till ljudboken:)
Dock så handlar denna film om en MASSA vampyrer, pik syster du som är inne i sånt nu:P


Gamer




8/10

Ninja Assassin



2/10

Men lite najs att titta på:P


MMMmmmM;P


Couples Retreat



7/10

The Fourth Kind



5/10

Princess and the frog



9/10

Somethings wrong..

med mina öron..hör då och då syrener...kan de vara en ny sort av tinitus?

Wooosch!

Sa fredagen...På morgonen fram till 14 så kändes de inte ens som om de är fredag idag. Fick tänka om några ggr innan de på riktigt sjönk in.
Har för första gången haft en kund som varit lite "arg" eller mera PÅ kan man säga så. Han sa flera ggr MEN förstår du vad jag säger...Men de gick bra och de löste sig.
Fick gå runt med en kund idag, så de blev lite övertid. (han är blind och får hjälp av oss att hitta varorna) Kan ju inte bara lämna han för att jag slutade. Sen när jag hade lämnat alla telefoner och flisjackan på rätt plats och hade betalat å klart mina saker så hade Annika en kund i telefonen som jag helt plötsligt pratade med om ostar...
Har oxå grillat en massa kyckling och karré idag. Så hoppas den smakade om någon köpte. Tydligen hade jag grillat för många kycklingar nu men förhoppningsvis så blir alla köpta..:S
Sammanfattning full rulle och raka rör...

Hört en massa viskningar att folk vill att jag ska ha ett till Kläm och känn party:) hahaha Ska kolla upp de när jag kommer hem, kommer inte ihåg vad dom heter som har varit hos mig, dom brukar ju ringa mig:P

Nu ligger jag å käkar godis som inte är så bra eftersom jag borde äta middag istället. Tror de blir serier å en film innan sängen kallar. Ni ser ju om jag skriver nå mer sen!

PS: jag ska gå med i nån klubb, hata alla hjärtans dag eller nå:P Ds


Älskar att lyssna

på ljudböcker:) Riktigt najs.

Klarade av jobbet, har märkt efter många olika yoga övningar att de gör mest ont när jag tittar ner. Ris säcken är uppvärmd och är placerad på rätt ställe:)

Inge nytt har hänt lyssnar på ljudboken, målat lite sen blir de väl att sova.

Hoppas ni andra har haft en underbar dag:)

Vid denna tid nästa vecka tror jag att vi antingen är framme eller sitter i flyget på väg till Thailand!!:P

Soon really soon:P

Snart så får jag bredband! Två karlar har varit och kopplat in de idag men de är inte igång än. Så snart sååå:P
Ska ringa till BBB å höra hur jag ska göra. Men gör de inte idag.

Har fortfarande ont som fan men ska fara å jobba. Känns som att jag borde klara av 4 timmar:)

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet!

Kjam

Im in PAIN!

Jävla rygg har bara gått å blivit värre. Känns som ryggraden har slingrat sig runt vänstra lungan plus nått revben. Hostar gör skiiit ont och om jag försöker trycka där bak (som är nog svårt för man har inte världens längsta armar) så hittar jag inte "punkten" som gör ont! förbannat...

IT crowed = jag!

Har jobbat till 16.15 sen kom jag hem och såg House:) Så begav jag med till syster och så klippte hon mig och så fick jag böckerna:P SWEET! Tack syrran:) Och nu ser jag till och med världen för luggen är kortare.
När jag kom tillbaka till päronen med bilen så fick jag massage av mamma för min rygg håller på att gå av:( De sitter mellan skulderbladen...Så satt Alex å surra om massage och sen fick mamma de av mig. Snart så slipper alla av oss massera och bara bli masserad:P

När jag kom hem så ringde Madz och behövde data hjälp så efter 40 mins snack så fick vi allt att funka:) Sen så kollade jag upp åt maria om hon kunde få internet:) De kan hon och vi välkomnar vi henne snart till denna värld:P

Nu ska jag lyssna lite på ljudbok och ligga på golvet ett tag...dumma rygg...

Nya schemat..

Nu när Willys ska öppna så har dom lagt om schemat och de känns inte bra. Kanske blir bättre när dom har öppnat men just nu är de kaos..:( Men jag jobbade inte så länge så allt var ok:)

Himla syster har fått mig att lyssna på True blood böckerna. Dom är faktiskt jätte bra och ÄLSKAR läsaren:) Hon är så hiiiimla bra! Är redan på 2:a boken och ska till syster imorgon å bli klippt samt få dom andra böckerna!

Nu ska jag sova, ska upp kl 7 imorgon!

NAJT

Lika bra!

Avatar var lika bra andra gången:) Mycke bättre platser fast dom skulle ha haft nå nack kuddar eller nå...fick ont och jag tror inte att de var för att vi satt på 4:e raden, utan har minne av att jag fått de dom andra ggrna oxå..

Jaja nu ska jag se en film...

Lugna söndagen.

Lyssnar på true blood och städar. Varit till och med bakom spisen:P Måste dock fara med sängramen till tippen, den är bara IVÄGEN!
Kan ingen rik människa skänka lite pengar till mig:) Vill ha så mycke, spec en ny säng:D Men men nu ska jag nog måla lite på väggen om jag orkar...:P

Klockan 17 blir de bio:)

Washa some clothes

Tog mig upp...har tvätt tid 10-16 idag så jag tog mig faktiskt upp och har nu startat två maskiner. Nu då? Ska nog se ett avsnitt av Big Love sen blir de ljudbok Dead until dark (nöjd syster?). Gillar faktiskt läsaren:) Och förhoppningsvis så ska jag komma igång med lite städande. Men de brukar bli så när jag lyssnar på ljudbok. Kan inte sitta still..

Sen klockan fem blir de AVATAR igen men denna gång BRA platser!:D

bajs bajs

Lördags mys!

Jobbat från 11-17 sen blev de middag och film med Magster och Robban:) Myyys! Vi såg Prinsessan och grodan och Zombieland. Skit najs var de. Självklart ska de hända igen:)

Nu så blir de medium sen sova:)

*Suck*

Trött borde måla lite mer men känns jobbigt....Shoulda coulda woulda:P

Har inge att skriva...

And it strikes again...

Oturen förföljer mig....När jag kom hem så tänkte börja med de andra benet. Tar ut vaxet ur micron och så börjar jag röra om så var de "lösare" än vad jag trodde så de for ut lite och landade på min TUMME! Samma som jag skar mig på...:( AJ! I panik så tar jag pekfingret och försökte ta bort de...som tur var brände jag inte pekfingret oxå.

DUMMA EMELIE! Jag är inte klumpig...jag har otur!

Tack emmeli och cissi:)

Aja nu ska jag väl lägga mig å sova. najt

Mindre än två veckor nu:P

Gud så skönt de kommer att bli med semester:) LÄNGTAR!

Don't play with knifes...they can cut you up! (Varnar känsliga läsare)

Igår blev de tyvärr inget inlägg för jag somnade klockan nio på kvällen. Detta hände för att jag inte fick så mycke sömn dagen innan (mitt eget fel) och jobbade hela dagen. Som plus så käkade jag palt hos mamma med alla syskon utom poppe. Riktigt gott var de:P
Jag skötte Clara Bella ett tag medans Alex var på karaten och mamma och syster for och solade. Men de var inte alls så ansträngande jobb. Hon såg på bolibompa och jag nickade till i fotöljen tills hon skrämde skiten ur mig. Vaknade upp av att någon tog på mig så öppna jag sakta ögonen så är hon 2 mm från mitt ansikte....
När dom lite brunare tanterna kom tillbaka så titta vi lite på tv sen så började vi se Pans labyrinth men jag fortsatte att nicka till så då var de bara att pallra arslet hemåt..

(Sorry om texten saknar några P:n men den tangentknappen börjar bli dålig)

Idag har jag då fått massor av sömn men var lite motvillig att stiga upp ändå imorse. Men jag tog mig upp tillslut och var på jobbet i tid. Allt gick skit bra idag tills vi hade mötet...Första gången man verkligen känner sig delaktig å få vara med mm...och så blir man ut ring dom jour, fick gå å sätta mig i kassan. Kände mig mest ledsen när man då första gången känner sig riktigt med så NÄ....
Så jag var mest butter resten av dagen. Men som tur var så var de inte länge tills jag slutade.

Kom hem nöjd å lite trött men jag började diska och tänkte fixa uti micron (sätta den vid fönstret) Men då sakerna som man kan fästa kabeln på på baksidan stack ut så mycke. Och då kommer jag på den smarta planen; Här tar jag min sprättkniv och kuttar bort dom. Hips Vips så har jag skurit mig nedanför tummen och de blöör..crapo..
Som tur var hade jag första hjälpen grejs hemma. Nu måste de då läka jävligt snabbt, innan Thailand. Var ju bara tvungen ta kort på min klumighet. Detta är när jag rengör de andra gången...som tidigare skrivet i rubriken, varnar känsliga läsare!! (blod)



Så har jag äntligen börjat måla mitt träd men måste dock köpa en TILL pensel, en mycke mindre..



De var väl de...hoppas jag har underhållit er ett tag.

Ni får gärna lämna nån sorts kommentar!:) Tackar inte nej till sådant! Vete fan ens vem som läser denna skit:P Ni kan ju skriva hur SYND de är om mig lr om min hand kanske man säger..



Ser ni, jag försöker:P

Skön dag idag. Sov länge och sen efter ett tag gick jag mot stan med ett uppdrag, att hitta en Bikini. Jag lyckades inom loppet av en timme hade jag hittat en bikini, penslar, ögonbrynsfärg och presenter till lilla Billy. Något stolt:) Märks de att jag kanske inte tycker om att gå på stan så mycke. Har egentligen inte råd att springa å köpa massa saker. Så därför gick de så fort så man inte blir lockad av annat:P


Shop Intim eller Intim shop, vad den nu heter. 575kr, enkel å bra:)


Classes:)

H&M

Så tog jag de lugnt och såg ett avsnitt av desperata, käkade lite food. Sen ringde Emma och frågade om jag var långt bort. Deras bil hade lagt av så jag skyndade mig, hämtade bilen och hämtade upp dom. Självklart så glömde jag kameran så de blev inga söta bilder å lill billy:) Gud vikken sötnos:D Dom fick ett par jeans, skjorta och en tjock tröja med dragkedja.

När jag kom hem så började jag med ögonbrynen. A little bit darker.

Före

Efter. Färgade ögonfransarna oxå men syns inte så mycke.

Efter färgningen så vaxade jag dom oxå. Jag började vaxa högra benet. Men varför ska de göra så JÄVLA ONT! Och så rycker de inte alla hår, utan man måste dra å dra igen:S De är inte ens färdig vaxat än...:( Så jag sparar de och de vänstra benet tills imorgon..


Högra...typ utan hår

Vänstra...med hår..(sorry men kommer väl bli bilder på allt nu) haha

Så nu borde jag sova...men har verkligen fastnat för denna nya knäppa serien Big love.

RSS 2.0