Muuu

Har gått gode bra idag. Suttit totalt 5 timmar i kassan, då blir man lite mör i huvve. Men hade bara en sur kärring:) Nöjd! Nu blir de nå kvällsis mat och en film.

Ha de kram

Baa..

Ingen ork idag. Skulle kunna ligga å lata mig heeeela dagen. Börjar inte förens 13 så kommer väl att göra de tills jag ska fara. Blev en stressig dag på jobbet igår kommer förhoppningsvis inte vara de ikväll.

Såg på blogg.se om en konstnär och hennes tavlor är fucking skit snygga! Audrey Kawasaki
Vill ha alla tavlor...men men

Nu då...kanske se nån serie..

The invention of lying



7/10

Dagen

Har inte varit den bästa men sånna dagar måste man ha oxå. Ligger å lyssnar på ljudbok och har fixat bilderna. Har pratat en massa i telefon oxå direkt jag slutade jobba:P haha Man e visst lite poppis idag.

Nu ska jag sätta igång en film och sen sova.

Hon som säljer skrivbordet har hört av sig. Måste ringa och prata med henne, dock så jobbar jag så mycke så vet inte när jag ska få tid att fara å titta på de.

Hoppas ni har haft en bra dag! Najt

Popper, Poppe, Crille, Christoffer Lindqvist!



21 år, den 30 mars. Blev lite sent upplagt! Grattis brorsan:)

Dags för jobb snart.

Har legat tills nu i sängen. Ska upp å göra mig i ordning för jobbet. Blir mejjan för hela slanten..

Var på kalas hos Emma idag, har lite kort men har inte lagt in de i datorn än. Hade trevligt å käkade fika för 3 pers...kanske inte de bästa..

Men hoppas ni har en bra dag för nu orkar jag inte skriva nå mer..

Shutter Island



7/10

Imma be

Då har man jobbat klart för denna dag. Fått göra lite nya saker som jag måste kunna nu till sommaren. Sen fyller ju en underbar människa år idag, Emma som har blivit hela 25år!!:D Så sjunger vi, JAAAA må HON leva JAAAA må HON LEVA! HIPhip HURRA HURRA HURRA!!



Så jag har varit å shoppat en present från Madz å mig! Fast de var jag som har fixat allt så mer kredd till mig:P haha

Nu blir de väl lite food och kanske en dusch, känner mig lite stinky! Så blir de att sno bilen från föräldrarna och sen fika hos Emzan!:)

Tiden går fort idag.

Har jobbat mellan 7-14.30 idag, inga större problems:)

Sen gick jag hemåt böt kläder sen blev de stan med mor. Vi köpte en blomma åt Farmor och sen eftersom mamma ska ha fest ihelgen så behövdes lite alkokol.
Efter stan for vi till farmor med blomman och bjöd henne på en semla (rättare sagt en halv) Så prata vi lite om allt möjligt när vi hade fikat klart så diskade jag undan allt åt na. Dock så har ju hennes minne blivit värre :(

Efter de så har jag hunnit äta, fixat lite musik till MP3n nu så blir de en dusch och för att svara på din fråga Jenny så drar jag till stugan ikväll. Ska sköta min systerdotter Clara med farsan och alex. Det var extremt längesen vi sågs och sjklart är de snart dags att hitt på nå:)

Tack för alla fin fina kommentarer! Ni är alldeles för gulliga. Och de blev endel photoshop:P haha Så nej jag är väl inte riktigt så blond i verkligheten jenny:(

Ha en trevlig helg! Kram

Tofflor:)

De blev jag som fick göra maten för mamma var så himla seg. Men visade sig att hon var å handlade på Willys, den svikaren!!:P

Men de var himla gott! Längesen man åt våfflor. Dock orkar man inte äta så många för de är ju himulskt sliskigt! Blev gode så chockad när jag drog fram våffeljärnet, såg ut som de hade tillverkats 1800 talet nån gång:P Men de funkade utmärkt säkert bättre än många nya järn.

Har målat lite granna...är fortfarande inte klar med trädet. Jag vet jag är den segaste målaren NÅGONSIN! Men börjar närma sig slutet iaf. De är ju så jobbigt att hålla upp armarna, allt blod rinner ju ner till fötterna.

Ska nu se om man kan "rädda" mina bilder med photoshop.

Kort dag.

Inte jobbat så länge idag, tror de blev 4 timmar totalt. Känner dock att lönen inte kommar vara så bra denna månad..:S En kund blev arg idag så jag fick ringa till chefen. Ingen större deal sen när han kom.
Idag är de ju våffel dagen så då blir de tredje dagen irad jag äter hos päronen. Men denna gång står jag för endel av maten. Kommer väl inte göra nå speciellt idag. SKA försöka plocka ihop lite i min lghet eftersom allt jag har ligger på golvet.

De är därför jag vill ha lite saker som sängen och skrivbordet så man kan sätta datorn å räkningarna mm där. Sen vill jag ha ett skåp till toan så jag har nån plats med allt smink.
Hoppas ni alla haft en bra dag!

XoXo

Härlig

Dag idag, de har gått ganska flytande. Nu ligger jag å latar mig tills jag ska fara till föräldrarna. Pappa är i ljungby och mamma ska jobba natt så jag ska sova över så alex inte känner sig ensam. Sen måste jag ut med Diva innan jag börjar jobba imorgon.

Måste dock städa.

Måste köpa mig en ny säng och ett skrivbord. Få bort en massa saker. Måste då spara ihop lite pengar så jag har råd..

Okej...

Blir inte bra på kort...sminkat mig i onödan..

Funderar..

På att sminka mig...å ta lite kort..

Drömmar

Jag brukar inte drömma så ofta, inte vad jag kommer ihåg ialla fall. Men i natt så vart jag ovän med Madz. Jag kommer inte ihåg allt men vi var i gympasalen i Jävre, tror Cissi och Emma var där med. Men jag kommer mest ihåg att jag var så himla arg på Madde, har ingen aning vad hon hade gjort men jag var så arg. Sen så var jag helt plötsligt på nån marknad med päronen och alex och försökte köpa tillbaka mina saker som folk hade snott...

Jag tror detta betyder egentligen att jag tycker att Madde ska skippa Umeå å komma hem nån gång!!!!!

Nu ska jag byta kläder sen blir de korvstroganoff hos päronen. See ya'll later!

Stel

Jobbet gick bara bra. Gode så lugnt faktiskt. Dock efter dom två första timmarna i kassan, när jag skulle ställa mig upp. De var goode så strängt, stel som ini bomben. Men efter att ha fått vandra omkring ett tag så blev de bättre. Hoppas de har gått över tills imorgon. Ska värma rissäcken och smörja in hela mig i tigerbalsam.

Vad skulle man inte ge för att ha ett badkar just nu!!

Ska göra lite pasta sallad hade jag tänkt. Chockerade I KNOW! Jag brukar ju inte laga mat man blev sugen på syrrans sallad så de blev resultatet. Tänkte ha med mig på jobbet imorgon.

Hoppas alla ni har haft en underbar helg. Sov så gött!

Muskler...

Som jag inte ens har gör ont. Har ont i nacken också men de kan bero på ett hopp som inte alls var planerat. Har inte tänkt göra ett skit tills jag ska fara å jobba. Har stretchat lite grann och sett desperate housewives. Snart blir de nå mat och sen fara och jobba. Tur att de inte var allt för många timmar.

Imorse ringde en fel till mig och hon ville som inte acceptera att de var fel nummer. Såg sen att hon hade ringt tidigare också och t.o.m lämnat ett meddelande.

Jaja tillbaka till att göra ingenting..

Sorry men jag glömde juuu!!



Farmor fyllde oxå år den 18 mars!!:) Grattis!





Sen Stefan den 19 mars tillsammans med Fille!

Ska fixa lite bilder från i helgen och så blir de en LÅNG SKÖN DUSCH. Förklarar sen..

Marianne Westerlund & Clara Holmqvists dag



Clara fyller sex år idag och Marianne lämnade oss för sex år sen exakt samma dag.



Här har vi en låt till dom båda:)




Inte glad!!

Ringde och skulle lägga upp en plan med mamma om ihelgen. Har då planerat att ha trevligt och köra lite skoter och grilla mm. Detta tror jag har sagt till far min. Så berättar mamma nu att PAPPA har lånat bort Egon ihelgen (den nyare skotern, ensitsig) Så jag får köra Bettan som är OLD och dubbelsitsig!!! GUD FÖRBANNAT! Tro mig de är inge fel på Bettan isig, hon är trogen å fin och startar i dom svåraste väder men när man vill ut å ha kul vill man ha en yngre modell som man kan leka med...:(

Lite upprörd som ni kanske märker..

Tung dag!

Presenter..



Ur vulkanens mun - Helena Von Zweigbergk
Är det någon där - Marian Keyes
Rymmaren - Thomas Bodström



Vattenfast mascara - Loreal

Mer presenter..


Makeup remover och ett hårband.

Och så hjälpte jag en kund igår som inte mådde så bra. Fick sätta han i rullstol och ringa en taxi.

Idag har jag varit lite seg, trött och tror jag håller på att bli sjuk! :(

Nu ska jag vila!

Little Nicky



8/10

Whiteout



5/10

LÅÅÅNG DAG!

Trött som fan. Mina fötter dunkar...:/ Har bara jobbat å jobbat å jobbat hela dagen..Så nu unna jag mig två saker! Har beställt detta:


Pann underlägg

Bokhylla!

Har nog aldrig beställt något på internet åt mig själv! Så nu var de fan dags.

Måste börja spara pengar till en ny säng. Det är nästa mål!

Did you hear about the Morgans?



7/10

Blond blondare blondast

Idag så har jag varit på stan med Emma och Billy. Vi åt lunch på Subland och vandrade på stan. Kollade upp vad de skulle kosta att "rama" min tavla jag köpte i Thailand, 1334kr. Dubbelt vad tavlan kostade...

Sen så bar de av mot Miroi, där jag spenderade hela 5 min av min tid. Hon har inte så mycke att säga eftersom jag jobbar så mycke jag får.

Efter den korta stunden for jag tillbaka med bilen och pratade med mamma. Så kom hennes kompis Maria och pratade en stund. Jag övertygade mamma att fara till Ö&B, Willys, Sporthallen och Barnens hus. Handlade lite nödvändiga saker på Ö&B och Willys var mest bara för att kika hur de såg ut. Sporthallen där köpte mamma nå inomhus skor till Alex. Sen blev de en massa saker till Clara på barnens hus, hon fyller år på torsdag.

Blev middag hos päronen, Korv och mos!:) NAJS!

Nu har jag slingat håret och vaxat ögonbrynen. Blev lite rädd hur de skulle bli eftersom man inte ser nå när man har hatten på sig. Men de funkade och blev bra.

Nu gäller Did you hear about the Morgans.

Percy Jackson & The Lightning Thief



3/10

Till Emmeli:

Jag tyckte att denna enbart förtjänade en 3:a för att..

Den var förutsägbar
Barnslig
Filmen påminde om Xena Krigarprinsessan.

Idén var bra men dåligt utförd tycker jag. Kunde ha gjort den mycke coolare...

Inte alls värd att se på bio IM SORRY! De är vad jag tycker.

The Blinde Side



9/10

Alice in Wonderland!



10/10

Så där ja..

Nu har jag lagt upp "alla" kort från Thailand! Se å njut.

Har inte gjort så mycke sen jag kom hem. Sett lite serier och jobbat. I helgen så for jag, poppe å alex och såg Alice i underlandet, skiiit bra. Ska lägga upp den sen (postern).

Sen idag så har jag varit hos farmor en sväng och gått på stan med pappa och diva. Så for jag till Lf arenan och såg munksund spela mot nån annan:P haha Blev inte så mycke tittande blev mest prat med cissi!

Nu ska jag se en film :)

Har tråkigt.

Detta har jag gjort!

(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(/ ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) börjat gråta av en film
(x) börjat gråta av en låt
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) köpt ny mobil senaste halvåret
( ) somnat helt blodig
(/) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
(x) druckit en god drink
(x) haft sex med någon som somnat efteråt
(x) druckit en äcklig drink
(x) gått hem från stan klockan fem på natten
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) varit kär i någon av samma kön
(x) varit nykter när alla andra varit fulla
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( ) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
( ) haft sex med någon av samma kön
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) ljugit om din sexuella läggning
(x) byggt en avancerat snö figur
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) drömt om att bli våldtagen
( ) lekt uppklädd
(x) bett någon köpa ut cigg/snus
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) köpt något totalt idiotiskt
( ) åkt dit för att ha tagit tjack
( ) varit nära på att åka dit för att ha tagit tjack
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) skrikit åt en lärare
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) varit vaken 3 nätter i sträck
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) ätit något som fått dig att spy
(x) spytt självmant
(x) vunnit en tävling
( ) fotat några som haft sex
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) svimmat av ren utmattning
(x) känt dig utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) Varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
( ) varit otrogen
(x) varit ihop med någon som varit otrogen mer än 5 ggr
(x) blivit tillfrågad att ha sex med någon för pengar
( ) haft sex med någon för pengar
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något mot dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
( ) legat i en vattenpöl mitt på natten
( ) försökt begå självmord
(x) pekat finger åt någon
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) sårat någon väldigt mycket
(x) gjort upp eld på en strand
(x) skrivit en låttext
(x) varit seriöst besatt av någon
( ) burit hakkors/vita skosnören/bombarjacka i syfte att provocera
( ) sovit på en busshållplats
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) skadat någon väldigt mycket
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) kastat sten på en anka
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en snusare
( ) genomgått medveten självsvält
(x) kysst en fisk
(x) varit ihop med en tönt
(x) varit ihop med en gangster
( ) låtsats varit full
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) blivit aggressiv under en fylla
( ) jagat någon genom halva stan
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) gjort en kriminell handling
(x) tror på spöken
(x) burit annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) köpt underkläder på myrorna
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) haft sex hos en kompis
(x) haft sex med en kompis
( ) brutit ett ben
(x) vela döda någon
( ) haft chansen att döda någon
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) haft en myskompis
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
( ) sugit av någon offentligt
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

Snodde den av Mirre min kusse:) Ska se Cougar Town! Såg ett avsnitt på tv skit skoj!:)

Bangkok-Stockholm-Luleå-Piteå-Umeå!

Ska man fortsätta å ta hela sverige runt när man ändå är igång...?

Nu sitter man hos Madz i umeå och ska väl ut här ikväll:) Hoppas allt är bra med er kram

RSS 2.0