Stargate; UniverseHar sett till andra säsongen på denna men vete fan om den är värd att fortsätta med...ganske same same. Händer som inge spec..

Tänkte pröva SG;Atlantis å se om de är nä..

Vyssan lullLyssnat på denna med, helt ok. 5/10

Usch!

Jag har precis gjort en pizza med sån där färdig deg...usch! Jag skulle ha bakat ut den...bläää den blev då inte god! Kan vara för att jag använde färska champisar men jag har då tyckt om de tidigare...blä!

Och så ringer pappa och säger att han har varit på stugan och kollat hur bygget går. De roliga med de samtalet var att vi glömde att prata om hur de såg ut...Men iaf så har elektrikern varit där. Och den dumma jävlen har plockat ur en säkring som gick till övervåningen och inte stoppat tillbaka den.
På övervåningen har vi en frys som är jävlat proppfull. Allt är förstört! 20kg blåbär, 1kg löjrom, älgkött mm...Ni kan ju tänka vad 20kg upptinade blåbär gör...så golvet är blått och frysen är förstörd. Skulle inte vilja vara denna elektrikern..Jag hade strypt honom!!!
Den stora frågan är varför han hade gjort de överhuvudtaget för dom bygger om på nedervåningen inte övervåningen...
Stupid people!!

Oj då!

Sorry, har varit upptagen med jobb sen i söndags!

Lördag var vi på fest hos Kicki och Tomme. Jag var nykter men alla var super trevliga och jag hade skit kul! Tills jag skulle köra in dom jävlarna som aldrig ville fara:P

Söndag-tis jobba jag på coopen.

Onsdag så jobba jag på Åkeriet och var typ själv hela dagen i kontoret men jag överlevde. Som tur var så fanns de människor där som kunde hjälpa till ibland:P

Idag är de alltså torsdag och jag har jobbat på coopen och samma imorgon. Burmans blir de oxå!

Lördag har jag tänkt städa mitt place och tvätta och kanske dra fram nå julsaker..

så de är de som har hänt och kommer att hända..

Blogg torka...

Har mest bara lagt ut om filmer jag har sett. Ni kanske har märkt de?

Vad händer då?

Har börjat spela innebandy om jag nu inte har sagt de. Är skit kul! Speciellt eftersom de är ett sånt härligt gäng. Det var extremt jobbigt i början men med hjälp av Maddes astma grejs så har de gått bättre och blir lättare för varje gång.

Vad mer..?

Vi hade lag fest i lördags hos Sandra. Super kul hade jag och fullast blev jag. Tack vare KG och Malin så ramla jag inte å dog nånstans. Men de var skoj och riktigt roligt att lära känna en massa nya människor.

Hmm..?

Sett en del filmer den senaste tiden. Men ingen super hit än så länge. Vill se nån ny tecknad.

Har sagt till pappa att jag inte vill städa nå mer efter nyår. Less på allt sånt, mycket är de för att madde inte orkar städa mer. Helt förståeligt eftersom hon städar på heltid. Vill ha mer jobb på cooooop! Please!

Glömde nog mina vantar hos Mirre. När vi var en sväng till gagsmark, stugan tar sig:) Kommer nog bli jätte fint. Kommer bilder när de är klart.

Sen tror jag de inte har hänt så mycket mer.

Ska nog sova och stiga upp en aning tidigare bara för att...

Den farliga lekenlyssnar på denna nu!:P

Lyssnat klart på den och den var riktigt bra faktiskt. 7/10

Skadooosh!

Love it!! Från kung fu panda, såg nyss trailern på 2 an som kommer till sommaren. Så därför SKADOOSH!

Kan man dö av arbetslöshet...crap vad boring...nu har jag varit ledig fööör mycke! Orka göra nått när de är snö storm ute oxå..blä!

Tänker mig bort till varmare länder:P

Imorgon blir de jobb iaf som tur är! Sen torsdag blir det Idol i luleå...

Can't freakin sleep..

Sömn problem...eee jaa!!

Elfen Lied7/10

Bra var den lite seg ibland och jävlat disgusting att dom var kära i varandra och hångla när dom var kusiner...

Vackert!


Ta tag i saker..

Har varit dålig på anime de senaste året måste jag säga. Så nu ska jag börja se lite sådana serier...Började se Clannad igår men då tyckte jag den var lite seg. Jag vill ha iaf nå som håller intresset vid liv, tycker annars att de blir tråkigt. Speciellt när man måste läsa en massa text nu som man inte behöver annars..

Så jag såg så sword of the stranger igår som var svinit bra:) Lite mer slaggis och blod å sånt men ändå inte för mycke så man bara ville spy.

Nu har jag bestämt mig för en annan serie, Elfen lied. Verkar vara ok med mutanter mm..

Har varit på en prommis med Mammsi idag och sen har jag duschat. Hade tänkt gå till affären nån gång men vete fan när:P

Tråkigt..

Jag är super trött idag...har vänt på dygnet i veckan och skulle upp å jobba imorse...självklart kan man inte somna när man måste...så blev inte så många timmars sömn.
Ser lite Big bang. Sen blir de städa på burmans...vete fan om jag orkar göra nå idag efter de...tror de blir skrov å serier å serier...

Lat? eee ja!

Kanske tom ska se nån film:P

Innebandy

Fy fan vikken rolig träning:) Tack tjejer för att jag får spela med er:)

Bazinga!

Har sett the big bang theory hela dagen. Städat lite faktiskt men ska snart ta en paus och faktiskt gå ut ur lägenheten och bege mig till Coop. Ska panta lite flarror och köpa nå gott:P

Sen ikväll blir de min andra innebandy träning:P Igår var vi faktiskt och simma i munksund:P

Hmmm

Jag har alzheimers:S Jag trodde syrran fyllde 26 men tydligen var de 27:S Jag skyller på att jag tror att jag själv är 24:P

Som de kan gåå, har varit å sett tjejerna spelat, förlust men jävlar vikken match!

Kommer bilder sen! Från festen i helgen och matchen..

RSS 2.0