Smink för hela slanten:PNajs eller hur:P Kommer bli skönt att ha allt i samma palett. Kosta lite grann men va fan hur ofta unnar jag mig nå känns de som iaf:P

Snart klar:P

När jag är klar så kommer de massa bilder. orkade inte ta före och efter bilder.

Duktiga jag!

Har varit och handlat!! Och jag har lämnat in min tavla för att spännas upp på en träram!! Finally!!

I hate it!

Att städa alltså, tar sån tid och så är de jävlat boooring!

Goodiebag pleezz!Jag är med och tävlar om en smink goodiebag som Linda Hallberg anordnat!

Super härlig blogg med massoor av smink tips! Titta in där om ni har lust! Enda nackdelen är att man vill sen KÖPA allt:P Hon är extremt duktig på att sminka men de kanske inte är så underligt eftersom hon är en Makeup artist:)

Ha en bra natt! Najt!


ALDRIG

någonsin kommer jag bli en ikea möbel montör!!! Fy fan vikken jävla jobb!! URSH!!

Jag har nu tillbringat 3 timmar för att sätta ihop möbler...Å jag är inte klar än!! Först började jag med mitt badrumsskåp. Inte så lätt att sätta fast en dörr på den när man är själv! Och sen få den på PLATS i badrummet!!!! Jag fick alltså lyfta den över toan å den är fantame inte lätt!! Så extra poäng där att jag är kvinna och kan själv! Sen har jag monterat ihop 4 lådor och sist min data stol Verner. Så har jag bara själva tv bänkarna kvar men de fick vänta tills imorgon. De blir då inga bilder förens jag har fixat de klart och har städat. HUR skitigt som helst här. Men men allt sånt tar vi imorgon! NU SOVA är helt sluuut!

Kvällens

plan är att städa så jag kan skruva ihop saker sen kommer bilder på dagens inköp.

Helt död!

Kändes inte som om jag hade sovit något när jag vaknade imorse. Sen har jag jobbat och nu befinner jag mig hos föräldrarna för Mamma jobbar och pappa rantar denna gång till Prag. Så brorsan ville ha sällskap.

Nu ser jag Skånefruar sen blir de Kungarna av Tylösand. Ska se skådisen Nathalie:P

Baby


Ledighet

Oj så skönt att få ha varit ledig heeela helgen:) Fredag gjorde jag inte så mycke. Lördag blev de loppis, ny jacka, stan och en mssa små saker. Sen så for jag till syster och hälsade på och lånade nyckeln till Åkeriet och satte igång bastun. Jag for då sen hem hämtade sakerna och Madz och Cissi B. Så basta vi, vaxa ögonbrynen, ansiktsmask och massa smink å sånt. Katen kom förbi sen blev de pizza!:) På kvällen blev de fest och massa dansande.

Idag har jag städat lite, tvättat och satt upp korten i hallen.

Har glömt min kamera hos Madz så de blev en mobilbild! Förhoppningsvis kommer de sitta kvar på väggen!! Några har redan ramlat ner några ggr!! Fucking irriterande!

Sen blev de Remember Me med Madz.

Ska jag?

färga håret????

Psykbryt dag!

Jag hade en skit bra dag innan jag gick till jobbet men när jag kom dit så gick typ allt snett..kände mig verkligen som bäjbisen Mari.

Sen inte nog med de klämmer jag pekfingret uti kundtjänst...fy fan så ont de gjorde....men men kan använda de nu igen iaf..tror jag bara fick ont i nerven eller nå...

Nu kanske färga håret. Men först nå mat!

Film kanske eller?

Jag är i den gropen just nu, film gropen. Har inte lyckats ta mig ur den riktigt än. Har missat 4 avsnitt av Entourage och tror lika många av True Blood bara för att jag inte är sugen på de just nu. Men de kommer säkert tillbaka. Nu är de iaf film som gäller...:P Så har ni nå förslag på en bra film som jag inte har sett så är de bara att hojta!!

Vad har annars hänt...jääävlat ingenting..!! Igår fick jag ett städ ill efter fångarna på fortet var klart (rätt lag vann, btw) Så jag diskade och började plocka undan lite crap. Så prata jag i telefon med emelie samtidigt. När jag skulle ta lite tvätt från stället så smacka jag in foten i min äppelsvarvare. Den gick inte sönder dock kändes de som om min tå gjorde de. Men iaf så idag märkte jag att den hade gjort lite skador på trä golvet...OOPPSS!!

Idag efter jobbet har jag varit med fadern och brodern å tvättat bilarna. Så nu är jag utan bil igen så ni vet de. Inte för att den har varit använd såå himla mycke men men tur att man får låna när man vill:P

Mina närmaste planer är om vi inte far på en sista minuten så blir de en ny dator. Så långt har jag kommit i mina framtids planer...

I helgen är jag HELT ledig! Så lördag tror jag de först blir lite relax med bastu mm på åkeriet. Sen alkokol:P Har inte varit ut på skit länge, tror de är dags!

Sen så kommer jag säkert å bli förkyld snart, känns som om den är krypandes bakom mig..eller så är jag bara en hypokondriker...

jaja orka läsa allt detta...skit i mig å gör nå vettigt i stället:P bye

RSS 2.0