Info

Var: Storgatan 31B
När: Den 1 juli
Varför: Har sökt lägenhet ett tag men har inte hittat nån som jag har gillat eller fått.
Hur: Den var på pitebo, jag var tydligen på 9:e plats, trodde inte att jag hade nån chans men tydligen.
Storlek: 59kvm
Utseende: Sådär, finns tydligen lite saker som man kan göra som är innestående så kommer nog byta golv lite här å där och så får jag se hur mycket dom kan tänkas göra om i köket.
Den uppfyllde mina krav; Större kök, balkong och BADKAR:D:D:D:D Ett plus är ju att det är ett litet hus och de bor bara 4 st där:)

Orkar inte göra nån planlösning, Emmeli du får komma å kolla på den när jag har fått den:P

Mår inte så bra idag...känns som om det är nån förkylning påge. Men hoppas verkligen inte de!:P

Ny lägenhet!!!

Är super glad i dag för jag ska få flytta till en ny lägenhet:D Woopie!


Can you say hot tub!?



Detta var min födelsedag:) Spenderades att bränna en massa skräp. Hittade massa rått bajs därför åkte masken på.

Igår så var vi hos Erika och mange. Hur KUL som helst, har inte skrattat så mycke på länge. Vi spelade lite NHL och som vanligt orkade inte min tumme med det. Får iaf skit ont, men det var skit kul att se Mange och Robban spela. Sen blev de badtunna och lite grillning. Vi var iaf inte hemma förens 4 på morgon:)

Idag kom syster yster och klara på stugan, vi käkade palt sen åkte jag hem med dom till stan.

NU blir de lite futurama. Peace out.

Tackar!

Tack för alla gratulationer idag, både FB och mobben! Ni är guld värda varenda en av er:P

Gax to the max

Sitter PÅ gagsmark, det var nån som sa att vi som är i gagsmark säger aldrig i gagsmark utan PÅ gagsmark. haha

God mat, tacos igen:P Sen blev det en powernap och nu vart man iaf lite piggare. Har fått mina kläder från Ellos. Funkade, munk tröjan med dragkedja var lite stor men va fan:P den svarta satt perfekt.

Nu ska jag å poppe spela nått tydligen! Adios

No dreams

Sovit som en stock.

Igår hade jag världens huvudvärk. Tror jag måste ha gjort illa nacken på nått sätt. Idag är den som tur borta, lite tabletter, rissäck och spikmatta:)

Jag var och tittade på lägenheten på storgatan igår, jag är dock på 4:e plats så kommer säkert inte att få den men hoppas kan man ju alltid göra!

Nu hade jag tänkt se nån serie innan jag börjar men dom har inte kommit på vippen än:(


Fly Fly Away


THEWAYIAM


Pain


Blogg namn?

Har bara fått ett förslag på namn, av kicki. OHHAMBURGERS.blogg.se

Skulle gärna vilja ha fler plez!

New years..


When your bored, you do something


Jeff Dunham



Om chansen kommer igen så tveka inte gå å se han. Skrattade från början till slut. DOCK var inte våra biljetter värt pengarna. Vi fick se på stora tv skärmen hela tiden. Så ta dom billiga biljetterna man ser bra ändå.

Blev lite shopping i umeå oxå. Tre par skor och ett par tröjor.

New blog?

Funderar starkt på att skaffa mig en ny blog. Vete fan dock om jag orkar göra det nu! Kommer inte på något bra blogg namn...har ni nå förslag? Nånting som är JAG:P

...Longing...

Har faktiskt beställt lite kläder on the internet. Brukar inte göra de men fick nå erbjudande från Ellos så prövar de. Får nog skicka tillbaka allt men men.

Längtar efter sommaren!! TÄnk att ha sommarlov igen...














Training is good for you.

Har gjort spagetti med pesto, vitlök och soltorkade tomater och lite sallad. Mumsigt men nu luktar jag säkert maaaassa vitlök.

Snart ska jag till farmors gamla place och se om man vill ha något. Sen ska jag å Madz träna..

Can we canasta?

Låg och halvdreggla på soffan och såg judge judy. Då ringde Madz så blev jag övertalad att få gratis mat, tvätta hos henne och fara till Emma och spela canasta. Då var de bara att torka bort dregglet och stiga upp. Tack Madz för maten och tvättmaskin. Jag hade egentligen tvättid här hemma men det var den sena tiden och då hade jag inte kunnat följa med.

Blev en sväng förbi Turian (Madz pappa) och Sara. M skulle hämta lite tavlor och balkong möblerna. Sen blev de Canasta med Emma, Dennis, Jotta och Mange. Hann inte spela klart för klockan blev lite mycke. Nu ska jag iaf försöka sova...najt

Believe

Varit hos Emelie igår till idag. Vi festade, jag började extremt lugnt för jag hade huvudvärk. Men sen så blev jag lite rund under fötterna. Emelie blev för rund under fötterna så vi var hemma kring 1. Blev gode sur men förfesten var då trevlig iaf:P Idag så käkade vi middag tillsammans med Joel och Lisa. Gav lilleman en present när han kom hem, han fyllde ju år för ett tag sen. Efter det så drog jag hemåt. Har suttit och överfört lite bilder från hårddisken. Det börjar ta sig sa mordbrännaren. Men har en hel del kvar att föra över. "Emo" Mirre :


Min söta kusin:)

Nu ska jag snart gå å sova. Upp och jobba imorgon.

I am number four

Jag och madz såg den på bio nyss. Måste säga förlåt till alla 7 andra pers som var där. Ser ni jag å madde tillsammans på en bio, gå å kräv tillbaka pengarna direkt för vi är inte tysta. Speciellt inte om det är godis involverat.. Dock dom som såg den där filmen för att dom seriöst trodde den skulle vara bra, då får ni skylla er själva lite grann:P Sov tills jag skulle börja idag, bokstavligen. Började kvart i ett och vaknade kvart i ett..:S Dock vart jag bara en kvart sen! Nu sova hade jag tänkt. Så inte samma sak händer imorgon!!

Hachiko

Jobbigaste filmen jag har sett på länge. Bölade som en stucken gris!!!!!

RSS 2.0