Jeff Dunham

Hej alla glada!! Idag har vi bokat biljetter till Jeff Dunham!!!! Kommer bli freakin awesome!! Alla utom Clara följer med. Hon är ju för liten å skulle nog inte fatta vad som hände. Hade tänkt stanna hemma idag och laga lite mat Men då fick man ett sms av Tezsa! Så blir filmkväll hos katen. Mamma och pappa drar till Thailand imorgon så då flyttar jag och bor där i 3 veckor. Trivs massor bättre där än i min egen lägga! Tecken på att de är dags att flytta snart!!!!!! Jobbar hela 6 dagar denna vecka, sweet! Har bara 2 kvar...nu ska jag dra till kuttis! Bye

infection

Fått nån jävla infektion i nagelbandet på lillfingre, har haft zinkhäfta på de men de vill inte ge sig. Gör förbannat jävla skit ont om man råkar stöta i de i nå:( Synd om mig och mitt lillfinger..

True grit

For till Päronen och hjälpte med ljudböcker till dom alla. Så blev de bio med Madde och Maria B. Härlig film faktiskt:)

Hann göra en pannkaka efter bion så nu har jag lunchlådor:P

Nu ska jag väl sova för de är jobb imorgon. Dock har detta CityVille satt sitt beroende:(

Och mitt lillfinger mår inte så bra. Har fått nå crap vid nagelbandet så nu är de typ uppsvält!! Trycker man gör de ont som fan, har haft detta en gång tidigare och då tappa jag nageln:( Vill inte göra det igen!!! Ska söka reda på min zinkhäfta..

Slaaaappaa!!

Ligger i sängen och slappar:P

Somnade medans jag såg Landet för längesedan igår, vaknade halv sju att jag hade datorn på mig. Hade dock inte rört mig en mm. Det är som att sova brevid en bebis, man rör sig inte för att man är rädd att rulla över han/hon.
Somnade självklart om efter att jag hade flyttat datorn och vaknade där vid nio igen men halv sov tills pappa ringde nångång vid halv elva:P

Nu har jag tyvärr börjat spela city ville på fejjan. Not goooood!! Men hade inte så mycke å göra så thats why.

Kanske ska städa lite grann sen blir de en sväng till päronen och hjälpa dom + Uffe och maggan med ljudböcker.
Dom far ju till Thailand på fredag..Å idag far Mirre mot caribien. Vill oxå fara igen..Men vem är de som är barnvakt/hundvakt i 3 veckor..jo jag!

Åter till slappandet..



Romantisk

Middag med Madde på Challes. Dom hade Afterwork med buffe. Middagen var väl sådär men den gick då ner iaf. Blir alltid lite besviken när man äter där...

Sen blev de Coopen handla Landet för längesedan 1 och 2. Sen Fievel 1 och 2, så en massa gott. Så for vi + jotta och mange till Madde och spelade Canasta. Blev vinst för jag och Mange, vi kickade deras äääss:P

Blev en tidig kväll för imorgon är de jobb igen. Good night.

(ska försöka bli en bättre bloggare!!)

Detta har hänt..

Denna helg var de ju tjejfest som sagt. Har inte lagt in bilderna i datorn än men de kommer väl. Söndag hände det lite saker, jag köpte en ny dator och en beggad iphone.

Mammas arbetskollega Kerstin hade köpt en bärbar dator till sin son i julklapp MEN då hade han redan hunnit köpa en. Så jag fick köpa den för 3500kr och hon hade köpt den för 5600kr, aldrig använd:)
Köpte iphonen av Pelle, syrrans man. Köpte den för 2700kr. Har fortfarande inte fått kläm på allt men de kommer väl. Datorn dock har jag faktiskt inte börjat använda så mycke än...why I don't know...Ska städa lite mer kanske jag får plats:P

Dagen fortsatte med att vi for och hälsade på Farmor som inte var hemma. Då hade hon blivit kidnappad av Ulf och co på paltkalas. Men fick iaf se hennes place.
Efter de handlade vi och så for vi på pitstop och käkade pizza. Sen hem och dumpa killarna och så drog jag, mamma & Diva till gagsmark. Hela söndagen var en bra dag. Vi hade de najs och så kom Mirre och hälsade på.

Måndag slutade vattnet fungera i toan..allt vatten..:( så vi fick hinkspola...KUL! Speciellt när de är en NY RENOVERAD toa!! Mamma började torka väggarna för att dom var täckta med damm. Och vad skådar hennes öga, JO en spricka och så en till spricka i de nya kaklet. Då blev hon förbannad och sket i att torka resten..

Hon planterade om alla blommor, jag målade lite grann (mest slappande från min sida). Jag tror mamma dammsugade 20 ggr under dom 2,5 dagarna vi var där.

Varje kväll såg vi en film på min nya dator:) Vi gjorde pasta, pappa är inte så mycket för de så vi passade på.

Tisdag kom snickaren............Mamma snackade en massa med honom. Vi visade han sprickorna i kaklet, jag fortsatte torka kaklet och självklart hitta jag fler sprickor...totalt så var 5 kakelplattor spruckna...KUL ENS!
Vi for hem, jag duscha och sen var de bara att bege sig mot jobbet. Efter de blev det innebandy...

Resten av veckan har jag bara jobbat. Idag har jag tvättat lite och planterat om mina blommor.

Imorgon blir de jobb och sen ska jag och madde ha en tjejkväll:P Hon är skyldig mig en middag:P

XoXo

Jävrefest

Var på jävre fest igår:) Drack inte så himla mycke och så skönt att inte vara bakis dagen efter. Ligger och ser James och jätte persikan nu. Har sett den för längesen och kom bara ihåg att jag tyckte om den jätte mycket. Så såg jag att de är en Tim burton film:P Då var de ju inte så underligt!

Idag ska vi fara och hälsa på Farmor och sen ikväll blir de stugan.


Inatt

drömde jag att jag var på fest med några kompisar och sen började en helt okänd kille tatuera min handled. Kom inte ihåg vad det föreställde men att de vart blåmärken runt varenda streck han hade ritat.

Jag kommer då aldrig ihåg om jag drömmer i färg eller svart/vit...

Thailand


På arlanda

På färjan på väg mot Phi Phi


Lee, madz och jag.

Mark och Kate

Lea? Kom inte ihåg vad madde döpte henne till. Hon var då utanför våran bungalow hela tiden.

Kates myggbett efter första kvällen.

Poolen på Andaman (phi phi)

Hunden på Koh Mok. Såg ut som Hund draken i Neverending story.

Återvinning?

Snyggfrilla NOT! Potatismjöls stranden på Koh Mok.

Eremit krabbornas konstverk.



Potatismjöls strandens ljud:P



Sjöstjärna:)


De mörka i vattnet är fiskar.

Katen dyker i poolen:)

Tuk tuk i Koh Lanta.

Gooddays Koh Lanta.

Mina vackra myggbett.

Hotell rum, Andaman Phi phi

Min medicin.

Super regnet.

Patong Jungceylon.

Ena Poolen på vårt hotell Deevana.

Rest and fly arlanda.




Super härligt gäng från USA.

Detta var katens bilder.

Filmer jag har sett sen jag kom hem..

Due date, tangled, the green hornet, the tourist, the big lebowski...kanske inte var så många...men då har jag sett ett antal serie avsnitt oxå...märks de att jag är uttråkad...

VC

För ni som inte visste finns de ett nummer man kan ringa 1177 vcrådgivning. MEN norrbotten är inte ansluten...så jävla irriterande. Så jag ringde till VC och fick höra om de inte är bättre till på fredag så måste jag komma in och bli kollad.

Så samlade krafterna och gick till apoteket och inhandlade mer mediciner..

Less på filmer och serier....blääää

Fy fan så boring

att vara instängd i lägenheten. Kände mig bättre imorse men hade fortfarande feber. Vaknade av värsta senadraget i vaden.

Vad händer där ute?? Nå nytt?

RSS 2.0