En till...

Ryktet går kväll! Denna gång var vi hos Ida-Mari, Bjarne & Lilly. Det var då självklart jag, Linda, Marcus, Veronica, Jenni, Lasse och så Felix. Hur trevligt som helst och många skratt och mycke gott att äta! Jag hade tagit med mig så vi kunde göra nachos (Faster H's recept) och det var en hit:)

Före det hade jag mitt utvecklingssamtal med Thomas och det gick skit bra!! Sen käkade jag middag hos Mamma och pappa, då broder popper hade kommit hem. För imorgon är det 60års kalas för Ulf, pappas bror:D

Jag skämde tydligen ut min far igår, hans jobbar kompis var på coop och handlade igår. Och då berättade jag för honom att vi kallar han för pappas bff (best friend forever). Detta tyckte han var jätte kul och hade då ringt pappa imorse och frågat han om han var hans bff:D HAHAHA
Pappa hade tydligen tyckt att jag skulle ha ringt å förvarnat honom! Det hade jag hunnit glömma bort när jag hade stängt coopen:)

Nu blir det lite beauty sleep:D NAJT!


Ryktet går...

Är ett av dom roligaste spelen jag har spelat!!:)

Idag har jag jobbat sen blev det spelkväll hemma hos mig faktiskt:) Det var jag, Kuttis, Erica, Tezsan och Erika Gay. Först spelade vi Sequence och självklart vann jag och Erica heeela tiden som vanligt! Vi är helt enkelt bäst! Så när Erika gay hade slutat så kom hon hit så blev det Ryktet går. Jag vann inte denna gång men roligt var de!

Har faktiskt hunnit tvätta idag. Så imorgon jobbar jag kvällsjouren sen är jag faktiskt ledig fredag och lördag men då blir det spelkväll hos Ida-Mari sen lördag så har Ulf min farbror 60års kalas:D


Lediga dagar..

Första dagen gjorde jag inte ett skiiiit. Idag har jag stigit upp ändå en normalare tid och farit till burmans en sväng och sen har jag handlat på coopen och så köpt lite saker till min skruvdragare. Så nu har jag skruvit fast hyllan i vardagsrummet bättre, den lutade ganska mycke. Tyvärr måste jag nog säga att jag fick fast det bättre än pappa! Använde andra pluggar för att jag hade inte samma som pappa använde. Så förhoppningsvis så håller de! J

Jag har också köpt sandpapper så jag kan slipa alla skarvar på tapeterna där vi ska tapetsera. Så snart kanske det blir lite nytt i läggan. Dock måste jag få tag i nå guld sprayfärg, tänkte fixa väggen i sovrummet sen!

Men snart blir de att fara till kate och så ska jag hjälpa henne med några saker. Det blir så när man är så händig:P

Totalt vänt på smeten

Vaknade vääääldigt sent idag. Vaken hela nätterna INTE OK! Så idag antingen får jag vara uppe hela natten lr så slå mig själv med en stekpanna i huvve.

Inget nytt har då hänt, fastnat i The Amazing Race. Skulle så gärna vilja att sverige kunde göra den så jag kunde få vara med! Skulle vara såå awesome!

En fråga; varför har vi inte nå bagels här i sverige!!??=(

RSS 2.0