Hypnos!?

Jag ladda ner igår en sån där hypnos grej så man kan sluta röka, men jag tror inte de fungerar på mig. Kan vara så att jag hade väldigt ont i huvudet igår när jag skulle sova så. Och så tror jag att jag blev lite nervös oxå, tänk om man skulle då bli hypnotiserad när man ligger sj hemma i sängen och så skulle man inte vakna upp!! Ojoj inte bra, då skulle jag bli den där människan som ingen hittade på 2 veckor och som blev uppäten av sin katt men jag har ju ingen katt och mina ormar skulle nog inte ta sig ut.
Jaja får försöka sen igen, för jag är då fortfarande sugen på cigaretter.

Ska å kolla på en videokamera som mamma å dom ska kanske ska köpa.

kram

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej! Shit vad rädd jag blev när jag läste första raden på din kommentar, tänkte att nu är det ju bara att ställa in hela resan. Men gud vad bra att du ordnade det!! Och att vi kan åka hem samma dag också, det var väldigt bra nyheter =) Du kan maila till cizzi[email protected] så ska jag boka inrikesplanet sen! Kram

2008-10-06 @ 17:37:15
URL: http://cissiborg.blogspot.com
Postat av: Cissi

Hej! Jag såg nu att jag hade skrivit fel mailadress i förra kommantaren (eller att "underline" inte kom med av någon anledning). Det ska i alla fall vara cizzi[email protected], alltså underline mellan cizzi och borg så då har du rätt =)

2008-10-06 @ 20:35:02
URL: http://cissiborg.blogspot.com
Postat av: Linda

Men hurru, va är de för nått specialgrejs? Är de nån ljudfil man ska lyssna på eller är de nå man ska se på? Ja vill åxå testaaaaaaaa Tinaaaaaaa :)

2008-10-06 @ 21:38:27
URL: http://opzi.blogg.se/
Postat av: Linda

Oj såg ju nu att du hade skrivit till mig hihi :) Tack gumman, ska försöka att komma ihåg att inte ta för mkt ;) Ska ta den sista dosen innan sängen så man somnar skönt :) Duu de blir ferre för mig med, iaf på lörda, men du hade då varit himla mkt duktigare än jag med att vara nykter ;) du förtjänar en blöt fylla ;) Puss

2008-10-06 @ 21:41:13
URL: http://opzi.blogg.se/
Postat av: Linda

Blaaah.. ja hittar de ITT! va heter skiten? eller finns de nå spec ja kan söka på?

2008-10-06 @ 22:38:03
URL: http://opzi.blogg.se/

Skriv nå här:

Skriv ditt namn:
Stanna kvar?

Email: (publiseras ej)

Har du en blogg?:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0