Smakprov.

Har lagt upp ett smakprov på Bilder bloggen.

Jobbet ringde precis när jag hade satt mig ner för att kolla på usa bilderna...typiskt!

Imorgon jag lovar!

Imorgon kommer några bilder upp JAG LOVAR!!

Fredag

Jag och mamma har varit en sväng till Ikea:) Blev ändå lite saker ny rationell botten som man har sophinkarna i. Pappa råkade ju tappa ner min förra i golvet så den gick sönder. Men nu har jag diskat ALL min disk plus alla nya saker. Blev bland annat en ny panna 5l som är lite rund=) Så en stekspade, tång, en glasform till lasage och en tillbringare med en sån där pinne i mitten som man kan stoppa i frysen. Sen sjklart en massa ljus å ljus hållare. Nytt överkast till sängen. Some such bullshit, you know;) Sitter i valet å kvalet, antingen stanna hemma fixa naglarna, dammsuga, virka eller spel kväll hos Emmeli..Skulle verkligen behöva städa mera... Jag ska ringa till Madzon. Jag är ju verkligen i en virknings fas just nu. Har gjort klart snuttefilten och har påbörjat en sackboy. Får se hur snygg den blir=) När jag höll på med huvudet så var jag så osäker om garnet skulle räcka så jag gjorde det mindre...Och jag blir gode så irri på tjejen som har lagt upp videon på youtube. För ibland så säger hon bara nå sen så visar hon inte de utan har spolat fram videon!=( Jaja vi får väl se om det blir bra. Dock har jag ingen dragkedja hemma som man ska sy fast får ta de sen=P Ringa Madde så var de ja!

Ni kanske börjar bli lite otåliga!

Eftersom jag inte har lagt upp bilder på USA ännu. Men the deal is att jag har inte haft plats i datorn. Och jag har inte fattat varför!! Blev typ galen, tills jag hittade en mapp där det stod nå om backup blabla som var 44GB stor. HELVETE tänkte jag va fan har jag där i, men de var inte mitt utan nå som datorn hade lagt dit. *DELETE* ;) Opps! Så nu har jag plats!:D Men jag har varit med Madde till vetrinären och sen blev det att gå på stan med kusin Erica hela dagen:D Hon for nyligen och snart ska jag fara och hämta bilen. Dom har fixat spindelledssaken, sen har dom beställt nya saker till låset MEN dom hittade inte vars de läkte in i bilen! BULLS*** säger jag, snacka om lathet!!!!! Det är ju de som har varit värst eftersom man inte ser ett jääääääävla skit!! Jaja nu ska jag ringa till pappsi!

Splatter

Nu har jag dock haft dom ett par dagar så lacket håller på att släppa lite grann!


Inköpt till sovrummet:)


Amigurumi

Detta är min missbildade överkörda katt:/


Börjar man bli störd eller???

Cissi berättade att några tjejer på stan har blivit trakasserade av en karl här i Pite. Speciellt en tjej som jobbar på kicks. Tydligen så blottar han sig å säger en massa saker. Och jag då så sjuk som jag är tänker: Om man då skulle veta vem denna karln är och man skulle möta han påvägen hem och han inte skulle trakassera en. JAHA vad är de för fel på mig då som inte ens kan få en blottare att blotta sig.....I know Im sick!! (inte nu för att jag skulle vilja att de skulle hända, hoppas ni fattar)

Tror att jag har varit ensam för länge nu, när man börjar tänka så!!

RSS 2.0