Snart on the way.

Sitter hemma hos föräldrarna, signalen försvann på kabeltven så tänkte att jag skulle sätta mig har och skriva en liten truddelutt.
Just nu är jag väl lite trött men inte värst. Har packat allt och vi åker till stockholm halv sju imorron bitti. Nu sitter man och tänker på om man har glömt något! Något jag har glömt är handväska, har min ryggsäck men den funkar ju inte så bra!:S Tänkte inte så långt...kommer nog bli så att jag kör och hämtar den imorron bitti innan vi far:P

Hör att tven har kommit igång igen. Vi höres sen nån dag hoppas jag.

Många kramar på er allihopen!

SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!! YIPPIE!!!

Wendy!

South Parks nyaste avsnitt är skit bra!!! HIHI


På fredag smäller det!!

Nu har jag SEMESTER!!!

Har lagt mig ner i sängen bara ett litet tag! Satte igång en tvätt nere i tvättstugan, har rensat disken och plockat undan lite saker. Madde ska komma hit och så ska vi laga lite mat tillsammans. När hon har farit så ska jag börja packa!!!

Idag på coopen så fick vi ta lite saker som skulle kastas...det blev 4 plastpåsar med skräp!! skit asså, vete fan vad jag ska göra med de. Men de får man ta sen.

Ont i hälarna har jag också efter allt vandrande idag. Jaja ska egentligen inte ligga ner nå mer, jag kanske somnar!

Kram

PISSED OFF!!!!!

Vaknade på fel sida idag!! Syrran ringde och väckte mig kl tio när jag hade somnat efter sex nångång!! Men jag somnade om men seeen ringde dom från swedbank och väckte mig igen, trodde det var syrran igen så jag svarade väldigt otrevligt så måste be om ursäkt sen.

Pappa och mamma tar förgivet att jag ska bara släppa allt och fara å vara eller hämta hundarna. Nog för att jag kan göra de men just idag var jag sååååå less.
Videokameran hade kommit idag men när pappa var och hämta den så hade inte väskan och extra batteriet kommit. ÅÅ det är jävlat bäst för dom att den kommer på torsdag annars kommer heeeelvetet bryta lös!!! Då ska den där säljaren få med mig att göra!!! För han saaa att den skulle ha kommit förra veckan!

Jag ber om ursäkt till alla som jag dissar just nu men idag får jag ett free pass! Tror att det kan vara lite stress över resan oxå....

Ska dra täcket över huvudet ett tag.....bye

Do you really need sleep!?

Jag har vänt på dygnet....igen!! Faktiskt så skyller jag på efterfesten då vi var uppe till kl sex på morgonen. Jag skulle ändra bloggen lite men kom på att jag inte orkade det men råkade ta bort min bild och lite annat. Tyvärr så orkar jag inte fixa det nu. Ligger och ser Eureka just nu, har snart sett klart alla avsnitten som finns ute. Måste nu hitta en ny serie IGEN!

Klockan är nu sex minuter över två. Jag är över mätt och lite ont i huvudet. Det blev mackor och mjölk, sen så som efterrätt så blev ostbågar och dipp:P Kunde inte motstå, detta med bantningen gick inte alls så bra!

Föresten så är det nå fel på mitt internet, har märkt att jag blir utloggad från msn och utorrent går skit segt...
Måste kanske formatera om datorn igen men det får bli efter resan. Jag måste verkligen börja packa....Onsdag är min göra klart ALLT dag. Städa, ge ormarna mat, packa och tvätta. Men då jobbar jag på Coop 6-15.15 men då skulle dom ha nå roligt där på morronen får väl se vad de blir:P

Föresten så ringde Madelene som jag jobbar med på Swedbank och frågade om jag ville åka med henne till jobbet idag, super gulligt:) Det visade sig också att Tobbe som vi var på efterfest hos är Madelenes karls brorsa! Piteå är väldigt liten!!!

Nu ska jag försöka sova lite kanske, är inte ens lite trött.

MAT!?

Ni som känner mig vet om att jag är SÄMST på att äta rätt! Nu är jag skiiit hungrig som inte är nå ovanligt egentligen men då skulle jag kunna ta fram nå från frysen och steka det. Men istället så tänker jag på ostbågar, dipp och cola!! Jag såg ett matlagningsprogram igår hos mamma och pappa, det är som faking it fast med matlagning. Jag blev sugen på allt dom lagade där men nu så är jag sugen på nå som man slipper göra sj som ostbågar.

Ni märker ju om jag helt plötsligt en dag väger 700kg. Men snart är de ju dags för resan!! Så då är man ju med föräldrarna så då blir de förhoppningsvis bättre mat.

Men nu ska jag fundera ett tag till på vad jag ska käka. Kanske blir att köpa nå mjölk å käka kräm. Vi höres!!


Festen hos Anna:)

Festen började hos Anna kl fem, då kom hon och hämtade jag och Emma uti 10till12. Sen så beställde vi pizza och åt det hemma hos henne. Sen kom Linnea, Anna och Lisa så vi satt å snacka, drack och tittade på youtube. Vid nio så drog vi vidare till Tobbe, Annas kompis. Där var vi tills vi skulle gå ut på krogen. Det slutade med efterfest hos Tobbe som bor precis ovanför Madde så det var inte så långt hem sen. Blev stannandes där till halv sex på morronen, vi försökte sova 4 st i Tobbes säng som inte var så lyckat.

Här kommer lite bilder från gårdagen.

     

Är så förbannat trött...har inte sovit så länge, för mamma ringde och väckte mig å sa att hon var bajs less på hundarna...
Pappa kom hem idag från Spanien, har varit där med Volvo och har haft det jätte kul.

Jag är hungrig också och det är bara jobbigt eftersom jag har ätit gode mycke till middag...men men ska ta mig en macka! Och börja skriva ner på en lista vad jag ska packa med mig för kläder till US of A.

Kramisar

My Outfit:P ohh

Köpte mig en ny kjol idag när jag och Emma var till luleå. Det blev strumpbyxor till det oxå, har kommer det.


 

Har bara tagit det lugnt efter jag kom hem, har städat lite grann men det är för att Emma ska nog sova här imorgon. Så längtar lite grann, kommer nog bli jätte trevligt.

Nu ska jag se lite nya avsnitt som har kommit idag. kram

What did Lucas and Spielberg do!??

Nyaste avsnittet av South Park var bra, gode så klockren, men hade väl så höga förväntningar på de nya avsnitten. Så i slut ändan var de inte så jäääätte bra men det var ett typiskt South Park, dissa allt som är dom tycker är skit. Men dom hade fan rätt!! Lucas and Spielberg did rape Indiana Jones. Filmen var skit, vadå aliens!? Men Shia Labeouf var lika het som vanligt och då spelade det ingen roll att filmen sög och att klädvalet till han var inte den bästa, spec håret:S Men va fan de är ju han så vem bryr sig!!


Nu ska jag sova kram


Dagens dag

Har vaknat, har jobbat och har färgat håret.

Ligger nu i sängen med blött hår och inväntar Bones, de är påväg ner. Får se hur färgen blir om jag kanske slingar det också.

Jag har skrivt torka!! Vete fan vad jag ska skriva...ni har ju hört allt tidigare, känns de som.

Som ni kanske ser så funkar inte min nedräknare som den ska. Vi ska fara nästa fredag, alltså IMORGON så är de en vecka kvar tills vi far till USAAAA!! Fy fan va kul de kommer de bli!
Super super super excited!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lite nervös oxå!:P

Nu ska jag se om mitt hår är grönt! hoppas inte:S

kram


Onsdagen den 9 oktober

Jag sov ju över hos föräldrarna för att dom var borta eller mamma kom ju hem sen på morronen. Pappa ringde och väckte jag å alex halv åtta på morronen. Var inte så glad över det. Trodde inte jag skulle somna om för mamma kom hem precis efter jag hade pratat med pappa klart. Så då slapp jag stiga upp men låg där och vred mig somnade inte om riktigt ordentliget förens mamma satte igång tv och de enda jag hörde var att de var Rixfm sen somnade jag om.

Blev väckt sen av att Diva hoppade på dörren till sovrummet så då var de ju bara att stiga upp så hon inte väckte mamma. Så gick jag ut med dogsen tog ju ett litet tag. Sen när jag kom tillbaka satt jag mig framför tven och glodde ett tag. Kollade sen om det hade kommit ut nå roliga serie avsnitt, för jag hade sett att House skulle gå igår i Usa MEN då informerade Emma mig om att dom visar på tv.com också när de går repriser, väldigt irri. Så hade ingenting att se så fortsatte glo på tven istället.

Diva råka väcka mamma kl halv ett typ, sen pratade jag en massa med henne. La mig i sängen med henne å glodde på lite tv där istället. Sen kom alex hem och han har blivit riktigt haj på matte, hoppas han har fått lite de christoffer har:P

Ringde och hörde om klipptid och fick en redan kvart över fem som var gode så sweet. Så for jag å alex och hämtade clara på dagis, för hon å syrran skulle käka middag hos mamsen med mig. Käkade sen skjutsade mamma mig till frissan så jag skulle hinna.

Sämsta frissan jag har varit med om faktiskt, väldigt få ordig och märkte direkt att hon var typ less och ville hem. När hon klippte så gjorde hon precis som jag ville ha de. Men hon kunde inte framföra ett bra samtals ämne och sen så sa hon typ samma sak tre eller fler ggr. De värsta var fan när hon skulle blåsa håret mitt. Då använde hon en sån där stor rund borste med små vassa kamhår eller vad man säger. Jag lovar att efter de så var mina öron fortfarande röda efter en timme, hade nästan lust att skrika AJ eller dom sitter fast eller nå sånt. Blev då bra i slut ändan har bara som klippt upp de så inga stora förändringar.

Träffa cissi på röda påvägen till madde, prata lite med henne. Sen så gick jag till Åhlens och köpte hårfärg sen så märkte jag hur mycke den kostade och var 40 spänn billigare på coop FN säger man då men men.

For till Madde och i slut ändan så blev de att jag färgade hennes hår istället men hon köpte egen färg på coop de var då jag märkte pris skillnaden. Men hon blev då glad iaf, fick bort utväxten.

Så nu sitter jag hemma å klockan är halv ett och funderar om jag ska färga mitt hår men ska upp å jobba imorron. Men börjar inte förens kl 10.45.

Jaja  får se hur jag gör, kramis på er alla älskade vänner:)


Connie Talbot

Trodde att jag hade dött å kommit till himlen ( om de nu finns nån sådan)
Denna tjej, som säkert alla redan har hört men jag är bara sååå mega seg, är 6 år och var med i BGT (britains got talent).


Babysitter

Har landat nu i lilla datarummet hos mor och far. Ska sova över här ikväll för att mamma jobbar natt och pappa drog till Spanien med Volvo, lite orättvist. Så nu sitter jag å letar efter nån serie som jag kan se men INGEN har ju kommit ut idag, förutom Heroes, men de gick ju snabbt att se.
Började se Fringe igår , skiiiit udda serie och jag älskar den!! Men då har de bara hunnit komma ut några avsnitt av den för den är gode så ny. Har ju sett en annan serie också som heter Torchwood, den är lite som den fast inte lika B:ig och överdriven:)
Man kanske skulle hitta sig en serie som inte är så ny som man kan sträck se men då orkar jag inte göra det här för denna stol är faktiskt inte sååå skön och har inga kablar så jag kan koppla det till TVn. Skulle nog kunna fixa det åt dom faktiskt eller dom kan fan ha det. Tror pappa fick det av Christoffer i present eller nå.

Jaja ska se om det är nå på tv. Adiosensi

Hypnos!?

Jag ladda ner igår en sån där hypnos grej så man kan sluta röka, men jag tror inte de fungerar på mig. Kan vara så att jag hade väldigt ont i huvudet igår när jag skulle sova så. Och så tror jag att jag blev lite nervös oxå, tänk om man skulle då bli hypnotiserad när man ligger sj hemma i sängen och så skulle man inte vakna upp!! Ojoj inte bra, då skulle jag bli den där människan som ingen hittade på 2 veckor och som blev uppäten av sin katt men jag har ju ingen katt och mina ormar skulle nog inte ta sig ut.
Jaja får försöka sen igen, för jag är då fortfarande sugen på cigaretter.

Ska å kolla på en videokamera som mamma å dom ska kanske ska köpa.

kram

Skeå

Är hemma hos Emelie just nu å plinkar på hennes nya dator. Har beställt ett nytt minneskort till min kamera, 158 kr 6GB så nu kommer jag kunna ta HUR mycke bilder som helst när jag är i USA:)

Vi har inte gjort så mycket varit med lillemannen, snackat skit och tagit det lugnt! Gode skönt faktiskt! Blev dock ingen klippning så får väl göra det i Piteå, blir väl kanske på paus eller plus eller vad det då heter.

Ska väl vidare till gags snart nån gång, har blivit varnad av mamma å pappa flera ggr att jag ska köra lugnt. För de kan bli minus grader och det är blött ute. Ska ringa dom innan jag far härifrån, så dom märker om jag blir borta för länge så kan dom ringa polisen eller nå:P

Jaja nu ska jag lägga mig i soffan å chilla ett tag.

Adios amigos


@Madde.com

Har varit hos Madde typ hela kvällen tills nu:) Vi gjorde lax till middag och så har vi bara snackat en massa bajs. Såg på Idol också, tycker denna Johan Palm ska återkomma om typ 2 år men men alla har ju sin smak.
Så har vi lyssnat en massa på Mcfly och min senaste favvo låt med dom är POV. Skit skön är den, samma stuk som den andra too close for comfort. men men diggar den:)
Robban var förbi en sväng och tittade på Idol med oss, sen for han för han skulle upp å jobba kl 6, tycker väldigt synd om honom. Emma tittade också förbi nu när hon hade slutat jobba. Det slutade med att vi ska festa nästa helg hos hennes jobbarkompis Anna. Ska nog bli skit skoj bara man kommer in i festar humöret så och få träffa some new people.

Är arg på mine grannar för det är SÄKERT nån av dom som har ringt till NVS så jag har fått en böter!! Jävla lortar är vad dom är!! 250 späännn ner i toalettstolen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pappa skulle se om han fick bort den, detta betyder alltså att jag måste parka bilen hos päronen och gå å hämta den varje gång jag jobbar på swedbank, känns lite boring.

Kan ni fatta gott folk att det är bara 14 dagar kvar nu! Eller egentligen 13 dagar eftersom vi far fredagen:) Kan inte fatta de riktigt själv än, vad ska man ha meeeed sig för kläder! OMG! Kommer bli jobbigt för vi ska ju vara i NYC först där de inte är jätte varmt och sen blir de Orlando där de iaf är varmare och sen blir de bara varmast på dom andra ställena!:) Jobbigt som F_N men men what to do with the drunken sailor!? Kommer säkerligen packa för mycket som jag ALLTID gör.
Gu va jag använder engelskan idag och stora bokstäver, de är som om jag inte vetat att det har funnits tidigare. Eller så är jag bara allmänt trött.

Men gott folk hoppas ni har haft en lyckad fredag, lite fylla å minnesluckor kanske!?
Kram på er bejbs:)

Film

Journey to the Center of the Earth.

Typisk adventure film med Brendan Frasier i toppen, denna var då hundra ggr bättre än den nya Mumien filmen som jag blev väldigt besviken på, har inte ens sett den klart. Denna får en trea, gick att titta på skulle dock vilja se den med 3D glasögon som man egentligen ska göra.





College.
 
Såg den för nån dag sen och den var väl sådär, typisk sån film med några highschool ungar som ska se hur college är. Och så händer det en massa, brudar, alkohol mm En B film helt enkelt.


Wazzup!?

Har vaknat och är väl gode så utvilad! Har varit ett par jobbiga dagar när det gäller sömnen.
Var ju och såg serien American Gothic hos johannes i onsdags och det blev gode så sent, fick väl kanske två timmars sömn. Det kändes som att man precis hade lagt sig ner och bara blundat i en sekund sen så ringde väckarklockan. Så var de bara upp och jobba, jobbkläderna hade inte riktigt torkat än för dom hade väl bara hängt i kanske 3 timmar:S Men dom var inte jätte blöta som tur var. Så jobbade jag till kvart över tre, gick hem och tänkte sova men då ringde Johan och ville att jag skulle möta honom och ge honom the stuff som de hade beställt. Så då var det bara att gå å göra det men efter de så la jag mig och såg klart en film och sen började jag se Bones och självklart när man slappnar av så somnade jag. Vaknade halv sju av att Emma ringde för vi skulle fara igen till Johannes och se mer av serien, som inte var såå himla bra. Men vi for dit och blev bjudna på mat och såg nått avsnitt av serien. Men sen blev det gitarr lektion 101 för Emma ville lära sig en låt med Kent. När vi hade gjort de som tog extremt länge, tom jag lärde mig den fast jag kan ju inte spela..
Jag och Johannes ville se Howl's moving castle så vi satte igång den och eftersom jag har sett den tidigare så slappna man av och så somna jag. Blev väckt sen när Emma säger "Varför ville ni se filmen om ni bara somnar". De var då det var dags att fara hem och sova.
Så det är vad som har hänt dom senaste dagarna. Pappa ringde och hörde vad jag skulle göra i helgen, blir att vara med Madde idag om hon nu vill de, sen bär det av till skeå imorron och är där över dagen. Så far jag å sover över på stugan i gags för pappa behöver bilen på söndagen, han skulle på nått 50års kalas där.
Madde ringde och frågade om jag ville fara till Lillpite och vara med Martina och hon då såklart men kände inte alls för de. Vet inte alls vad jag är sugen på att göra men jag vet att jag vill vara med Madde och mest snacka skit tror jag.
Vi får väl an se vad som händer å sker.

Nu ska jag klä på mig lite kläder. Kram

Det blev

bara lite PS igår, orkade inte ens göra klart de..:S

Tvättar idag hela dagen, sen ska jag, Emma å Johannes se nån serie som jag inte kommer ihåg vad den hette. Snart kommer också Linda från kläm å kännet med the stuff så måste ju dela ut de till alla som har beställt.

Idag var det en seg dag att vakna till, var väl uppe aningens förlänge igår så vaknade kring halv två, inte bra alls!!

Ska ju börja kl 6 imorron:S

Ska ta å se House snart adios


RSS 2.0