Agility

Har jobbat 7-15.15 idag och for sedan och matade katens katter. Så blev de middag hos päronen och powernapa lite innnan Agility. Diva var ALL OVER THE PLACE, hon är just nu i höglöpen så man får ingen kontakt what soo ever. Tyvärr Selmilainen så har Diva hittat en ny kompis. Kanske inte en bästa kompis som Selma men gud dom satt typ ihop hela kvällen. Detta är då vad var de din kusin Åsa "komikerns" hund Alma. KOm it ihåg hur du var släkt med na.

Ibörjan var de jobbigt. Men hon tog sig igenom tunneln som hon har varit jätte rädd för. Detta gick skit bra. Men direkt man släppte lös henne så gjorde hon först hindret å sen sprang hon till Alma. De spela som ingen roll vars Alma var heller....

Mot slutet så börja hon bli tröttare och började lyssna mer. Men då var de jag som var kass....de var när Diva skulle hoppa och så ska man då ge kommandot när dom har hoppat klart de första hindert å jag missa de och Diva börja skälla, jag frustrerad.....ni kan tänka er...:P

Övning ger färdighet säger dom väl?

Nu kvällsis och sova. Sover hos päronen eftersom mamma jobbar och pappa är nånstans...tror de var storforsen...najt

Känns konstigt att läsa böcker..

istället för att lyssna på dom. Har alltså börjat läsa mina fotoböcker. Men de enda som är jobbigt är att böckerna är på svenska och mitt PS2 är på engelska. Så när dom ger tips om hur man kan få bilden att se skarpare ut så måste man tänka om en hel del. Och endel saker hittar man inte ens...Vet inte om dom kanske använder PS3.

Sugen på slisk ALL the time...Vill baka, äta godis, ostkrokar, hamburgare och pizza...allt på samma gång. hahaha
Men är nog fet så är nog kanske inte de bästa att trycka i sig ännu mer fett!!

Jaja blev ändrat så jag börjar tidigt imorgon istället. Så snart dags att sova.


Vad händer?

INGENTING!

Har fått mina fotoböcker men har inte hunnit börja läsa dom än. Tvättade igår efter jag hade slutat jobba. Fick böckerna kring sju. Sen har jag som smått börjat lägga in kläder i min nya byrå.

Nu har jag jobbat klart för idag. 12-20.15. Varit på charken. Dagen har varit deprimerande. Eller rättare sagt jag har varit deprimerad. Tror de kan vara den tiden på månaden. Enda roliga timmen idag var på min lunch! Gud vad vi skrattade, tack Erica och Linda:)

Nu har jag käkat kvällsmat och så ska jag snart gå å sova tror jag...ledig från coopen imorgon och ska då istället jobba på Burmans. Dags att köpa in lite nya moppar! :D

Ni kanske har haft en bättre dag än mig, hoppas de iaf:D

Soffan

Min skåne kompis Sofie var med i gårdagens Hd:) Om ni är intresserade av inredning och speciellt inriktat mot Fabric vintage ska ni kolla in här.

Super glad för din skull soffan! Du får säga till i förväg när de kommer i tidningen i höst:)

Slut!

Nu får de vara nog för idag. Har jobbat 11-16.30 på coopen sen 18-22 på burmans. Nu vill jag inge mer än att sova och äta nå innan såklart! Skulle ha suttit fint med nå sliskigt äckligt men man får taga de man haver.

Imorgon är de en stor dag för då är de TVÄTTdag! Skämmes lite för att jag har typ inte tvättat på 3000 år! Och så kanske de blir att fara till bredviksberget med sängen, sweet. Och kanske lite annat som jag kan gräva fram!
Hade tänkt börja sortera in mina kläder in i byrån! Läääääängtar!

Hoppas ni har haft en bra helg! Kram på er!

Mjaaau!

eller nåå..:P

Jaha onsdag var de idag alltså. Igår kom mina saker till kameran LYCKLIG:) Har dock inte hunnit pröva dom så mycke, eftersom jag jobbar hela tiden. Men jösses vad snabba dom var. Dock lite sur över att man fick betala för postförskott...jasi jasi.
Igår efter jobbet for jag och Majja å städa på burmans 2 timmar. Var väl hemma halv tolv. Så idag har jag jobbat igen. Och de var väl tänkt att vi skulle städa igen ikväll men min kropp har gått i pension. Jag har inte jobbat länge 12.45-20.00 men guuud va folk ALL THE TIME. Så har jag kommit på att min kropp är deprimerad för att den inte får leka i solen. Tror ni den kan vara de?
Imorgon är de samma visa, 12-20.15. Wish me luck.

Skulle ha behövt gå ut å vara ute men känns som om jag ska typ sova nu å stiga upp tidigare imorgon istället. hmmmm

Upp & hoppa!

Vaken. Ska snart ut å gå med mamma och Diva. Blir en tripp mot Miroi så hon får skriva under pappret. Sovit som en stock. Inte så mycke mer som har hänt.

Sliten

Har nu kommit hem från jobbe. Hade ganska mycke kassa idag men slapp sitta de mesta för dom behövde mig inte. Så de har varit en massa spring.
Sen har man haft roligt folk som man har jobbat med idag:) Therese och Sara:) hahaha

Nu vete fan hade tänkt fara å städa på burmans men mina fötter donkar som fasen!

Beställt lite saker:)


Cruising mm

Helgen har varit gode så najs. Lördag for jag till syster och pelle och hjälpte dom att flytta in i de nya huset. Men jag var väl inte den hurtigaste människan på plats. Så efter en och en halv timme så drog jag, pappa och alex. Så for vi förbi Nolia med Hummern. Så ställde vi ut den där. Jävlar va varmt de var! Skönast att sitta i bilen. Fanns en del bilar som man kunde kika på:)

Sen blev de bakpotatis och romröra till middag och så for jag hem och fräscha upp mig lite. Jag hade tvingat pappa att köra cruisingen eftersom vi inte har gjort de än. Så de blev lite fram och tillbaka där. Vi drog en sväng tillbaka till syster för att se hur långt dom hade hunnit. När vi for tillbaka skulle vi bara köra ett varv till på sundsgatan. Det tog över en timma. Så många bilar var det:P

Idag for vi en sväng till stugan och kika om den stod kvar. Så hälsa jag på Emelie och co på Lida. Rutan har skaffat sig en ny bäbis:) Huuuur söt som helst. Det är en cocker spaniel Engelsk springer spaniel tror jag, hon kanske ska heta Sally. Söt som fan iaf. Fille blir då bara tuffare å tuffare:)

Nu på kvällen har jag och Maria varit och städat på Burmans, tog 2,5 timme cirkus.

Hoppas ni har haft en underbar helg. Kramisar på er alla!!


Sommar!??

Vad hände, när jag gick till jobbet var de mulet och trist. När jag kommer ut håller jag på att svettas bort. Skönt är de men man väntar på åskan och kanske tom blixtar. Skulle va fränt med nå snygga kort på de.
Annars har de inte hänt så mycke sen igår. Imorgon ska jag hjälpa syrran och co att flytta. Efter de blir de cruising med pappas bil. Jag har då inte än fått åka runt med den på en cruising.

Nu blir he nå mat och se nån serie fast jag hade lust att vandra ut ett slag.


Katen: Jag har ingen aning hur jag ska fixa de...:S Vikken webläsare har du firefox eller explorer och vikken version. Jag har ju trixat lite med storleken där jag skriver så har nog fixat för mycke då:P

Skellefteå

Prata med Emelie i telefon vid tolvtiden. Och kommer på att jag är ledig hela dagen så varför inte fara dit istället. Så jag hoppar in i duschen och gör mig klar för avfärd. När jag precis har kört ut bilen så ringer telefonen. Tänkte direkt att de var coopen men de var David. Han satt på bussen påväg till skeå och undrade om jag kunde plocka upp han i byske. Självklart så gjorde jag de. Tur att liftarna ringer i förväg. Skulle nog aldrig våga plocka upp en främling..:S Han sparade in 1,5 timme på att jag skjutsa han direkt till kåge.

Emelie och Fille var ute och lekte när jag kom fram. Så vi gick till ica och tog oss en glass. Den smällte rekord snabbt. Men god var den, dock blir jag less ganska så fort. Efter att vi hade varit ute ett tag så kom Johan, Filips pappa, så följde vi honom och titta på ett hus i närheten. Tydligen var han sugen på att köpa de men de måste göras om ÖVERALLT.

Efter prommisen så for vi och handlade pizza på Mamma mia. Super gott. Fille badade sen så blev de sängen. Vi såg lite tv och små snackade lite. Så var den trippen slut. Bara att köra hem och nu sitter jag här framför datorn igen:)

Nu ska jag kolla igenom bilderna från Helsingborg och se om jag kan mixtra med nån av dom:P

Helsingborg

Som ni ser blev de taget en hel del bilder. Mest tack vare syster som är sååå himla kåt på min kamera. Har varit en rolig resa förutom de dåliga vädret. Fast solen sken ibland så var de kallt som fan! Träffade Elvis en dag, då for vi till Hyllinge och satt på Max så Elin, hennes dotter fick leka. Kändes som ingen tid alls hade gått fast de har gått 6 år. På kvällen gick jag och min syster till Sofie och där träffade jag oxå Madde som jag oxå gick med. Plus fick jag träffa deras respektive. Hade hur kul som helst:) Blev väl lite dragen oxå men inte så värst som är konstigt nog eftersom vi delade på en bacardi razz. Som ni ser på bilderna har hon den snyggaste lgheten EVER! Efter festen så gick jag å syster förbi The tivoli där Nathalie är DJ ibland. Hade inte sagt till henne att jag var i helsingborg. Gick bara å ställde mig framför henne och vilken chock hon fick:)

Vi har ätit extremt god mat och haft trevligt sällskap. Varit på lite äventyr, danmark, sofiero mm. Hoppas de inte tar 6 år till bara. Måste ner nån fler gång eftersom jag inte hann träffa alla!


Priceless!

Var och hälsade på Soffan. Hennes lägenhet är suuuuuper snygg! I WANT IT! hahaha Madelene som jag oxå gick skola med var där. Och självklart deras respektive:) Men tyvärr blev de mest snackande med tjejerna. Syrran och jag delade på en bacardi razz och var ändå gooode så stadiga när vi gick hem, chockerande nog. Jag tror spriten här är utspädd eller nå...

Sen gick vi in på Tivoli där Nathalie jobbar som dj. Har gått skola med henne oxå. Hon visste inte om att jag var här så jag gick bara och ställde mig framför henne och minen hon gjorde var priceless. hahah.

Men kunde inte snacka så bra där eftersom hon jobbade så de blev bara att säga hej å hej då typ:P

Idag var vi till Väla och både sofie och nathalie jobbar där. Ni som inte vet så är de ett shopping center...Så jag gick å prata med båda dom och senare följde jag Nathalie på hennes lunch. Ska träffa dom båda imorgon på fika eller nå.

Köpte inge på väla men kanske för att börsen håller på att torka ut..:( Tur att man får lön när man kommer hem.

Nu vete gudarna, vila och sen käka nå middag skulle jag tro. Jag och Pelle SKA käka sushi innan vi lämnar helsingborg. Blir väl som kvällsmat nån dag eller nå:P

Spekulerar

Är inte ett ord som jag kommer börja använda syster!!

Idag har steg vi upp och njöt av hotell frulle. Färskpressad juice:) Sen har vi gått på stan, Alex fick en klipptid direkt så nu är han fin fin i håret. Pappa och pelle sökte efter massage tid men fullbokat överallt som var i närheten. Så blev de en lite paus/vila efter den så bar de av mot systemet. På vägen därifrån såg vi Steakhouse, vi alla var hungriga så vi stanna och åt där. Är ni i helsingborg så måste ni äta där. MUMS! Jag åt Black and White!

När vi hade ätit så blev de en bastu och duscha. Vi spelade ett spel som mamma köpte på bokia, spingo. Gode roligt faktiskt. Så gick vi till en irlänsk pub i närheten av hotellet som heter The Bishops arms. Efter en cider där och mycke tjat från alex att vi skulle fara hem så sitter vi nu på hotellet och ser en film på DR1.

Snart blir de väl sängen och upp tidigt. Imorgon ska jag få träffa Elvis som jag inte har sett på 6 år! :) Och hennes dotter Elin!

Snart klar för avgång!

Har hunnit klippa håret eller inte jag men en frissa. Supernöööjd! Har hunnit tvätta och diska. Nu är snart väskan färdigpackad. Ska fara å käka på ängeln med familjen sen åker viii!

Ses om en vecka. Mamma skulle nog ta med sig lill datorn så finns en liiiten möjlighet att jag kommer att skriva nått!

Bye


Oh My Gods!

Lyssnar på Percy jacksson böckerna och eftersom dom är halvgudar så säger dom Oh my gods istället för Oh my god...hahaha skit töntigt I knoooww!

Dagen har varit helt ok. Har sovit länge, varit och städat lite och nu gäller duschen och sen blir de...


Med Maria B:) Kommer bli helt sweeet!

Imorgon blir de tväääääätta och sen blir de packa och sen drar viii!

Då har man börjat städa!

Har börjat storstädningen på Burmans:) Jag och Maria städade från halv tre till halv åtta. Gjorde klart två rum, det tog en jäävla tid! Ska fortsätta med det imorgon. Måste köpa lite saker som jag vill ha där så de går lättare att städa. Som tur var sa Lisbeth att vi inte behövde bona golven än iaf.

Fick lov att tacka nej till jobb på coop imorgon och de känns extremt jobbigt måste jag säga. Brukar alltid ställa upp men måste hinna göra klart en massa saker innan jag far på torsdag.

Valborgs var helt okej inte så mycke folk och inte så bra väder. Men sällskapet var bra och maten var god:)
Var i Gagsmark från fredag till måndag. Skönt som fan förutom att man inte vill duscha där...:S

Nu ska jag ta å göra nå vettigt.

RSS 2.0