Skit väder

Har varit på stugan hela helgen. Planen var att köra skoter tills jag storkna men icke de...14-20 minus hela helgen. Idag blåste de också som fn. Ville inte bli mer sjuk annars hade jag nog varit ute och kämpat:P

Igår var moster och co förbi och skulle hämta en spark som clara hade lånat. Så blev de tacos och en massa prat. Sen på kvällen blev de massa snack och spel med Emelie och Mirre. Mirre hade tom bakat en kladdkaka:)

Så inatt sov jag skit kasst. Vände och vred på mig hela natten plus att hostan väckte mig varje halvtimme. Ni skulle ha sett mitt hår när jag vakna. Lovar att en uggla hade rymts i de boet. Så blev de palt till middag som alltid är välkommet:P Mmm!

Tror att Diva är deppad. Hon är inte riktigt sig själv, hon saknar säkert Bimbo som vi alla gör...

Lyssnar på lite musik och har photoshopat lite. Här är resultatet..


<3


Känner mig empty..

Har känt att en förkylning är påväg not good. Plus att jag sov en jävla massa i helgen. Så imorgon tar vi farväl till vår älskade Bimbo:( Lissen:'(

I helgen så drack vi endel jag drack väl mest. De var jag, emelie, madz, magster och robban. Hade extremt kul! Men extremt bakis dagen efter, sov en MASSA!

Jobbar en hel del nu och har inte hunnit/orkat skriva så mycke. Sen blir de Thailand, behöver nog de efter dessa jobb veckorna.

Nu sova bye

Du kommer att bli MIN!!

Canon EOS 500D!!!!!!!!!!:D:D:D:D



Längtar ska köpa den snart! I slutet av månaden:P YIPPIE!

Books



Lyssnat på denna. Helt ok. Skulle nog vilja se filmen istället.



Nu blir det denna.

Kan man vara allergisk eller känslig mot vissa hårspray!?

Har fått nå utslag eller "finnar" på pannan. Typ över hela pannan...knasigt. Ska ta och tvätta ansiktet och köra nån ansikts mask. Jobbigaste är väl att man inte kan sluta pilla.

Idag så har jag varit på Miroi och pratat med Anna, sen fått mitt försäkringskassa papper underskrivet. Varit ut en liten sväng med dogsen. Sen latade jag mig tills jag skulle fara å jobba. Sett lite serier nu när dom har börjat om.
Jobbet idag var gode så lugnt. Satt mest i kassan, dock när jag skulle på rast slog jag in knät i trappen. Gjorde förbannat ont! :( Men jag överlevde så ni behöver inte tycka jätte synd om mig. En kund glömde en påse med mat, han köpte nog gode mycke men man glömmer väl inte en hel påse! Sen var de inte så mycke mer spännande med den jobb dagen.

Nu ligger jag å lyssnar på The Lost symbol - Dan Brown. Lite seg i början men den tar sig sa mordbrännarn.

Imorgon = TVÄTTDAG! Umgås med Madz innan hon lämnar Piteå, Boka hotell i Bangkok med päronen. Sen kanske en kväll hos Emma. Fullt upp!

Jaja boken väntar najt najt


Silent night holy night..

Somnade och sooov! Sov för sju pers inatt. Något som jag riktigt behövde. Hann diska efter jobbet igår, riktigt nöjd över de. Kanske jag hinner städa lite ikväll när jag kommer hem.

Jag vill ha min lönespes från Coopen nu! Jag är så nyfiken, tror inte att de är JÄTTE mycke men endel iaf! Har jobbat en massa kvällar, röda dagar å nån helg så give me some:)

Börjat lyssna på en ny bok! The Lost Symbol - Dan Brown helt okej än så länge men kvallan kanske inte var den bästa för då och då hackar den tyst i en sek sen börjar den om igen. Men men vad ska man göra.

Vill beställa saker NU, vill köpa saker NU!! Pappa sa ju att jag kanske skulle vänta tills jag kom till Bangkok för att köpa mig en kamera, närmare bestämt Canon EOS 500D. Men jag kollade upp de och det var inte alls stor skillnad på priset...I said what what in the butt! Så funderar starkt på att köpa en hemma istället. Så vill jag ha saker till lgheten och en ny dator...detta är allt jag vill köpa!



De är kanske inte just den tven eller den datorn men typ nå sånt här...inte lätt när man inte är rik. Skulle kosta en hel del detta om jag räkna ihop allt plus en kamera som kostar mellan 7000-10000kr *suck*

jaja life goes on. Nu väntar duschen. Byebye

My Eyes Hurt...

Vaknade faktiskt imorse, började klockan 7. Det var ett tag sen man var uppe så tidigt. Slutade klockan 17 och har inte gjort så mycke än att sett serier och en film. Gjort flätor och ätit ostkrokar, dock inte samtidigt skulle inte ha varit så fräscht!
Jag ber om ursäkt att jag inte har något roligt liv att skriva om. Om ni har några förslag så är de ju bara att skriva de...För jag har idé torka. Jag vill ha en kamera, en bild säger mer än 1000 ord eller vad man nu säger. Ska kolla i bangkok när vi är där om de finns några billiga kameror:P

Ögonen gör ont och jag tror de är ett tecken på att sova. Så ha de bra alla ni som orkar läsa denna skit.

What a Chock!

Fick inte jobbet, chockad eee nä! Så bra var jag på intervjuer!

Wanna see

The Kung Fu Kid

Intervju med Willys

Guuud så skönt att de är över! Usch! Varför ska man bli så nervös? Man sitter där och ska försöka prata upp sig själv medans munnen bara blir torrare och torrare. Man försöker samla sig och svara på frågorna men man vet inte hur man ska formulera sig. Tillslut slutar man förstå allt dom säger, allt låter bara som en stor röra av ord och munnen är som en öken. Varför bjuder dom inte på vatten? tänker man, kommer snart rinna ut en massa sand ur munnen på mig. Varför känns de som om dom är gudar och själv är man bara en liten myra som enbart vill hjälpa dom bygga myrstacken..?

Sammanfattning...vet inte alls om jag ska skratta eller gråta. Men jag har inga större förhoppningar, siktar på att de gick dåligt bara för att jag var så himla nervös. Kunde väl inte riktigt svara på endel scenarion som hon lade upp för mig. Situationer som har hänt mm. Nja som sagt jag tror att jag blir kvar på coopen:P haha

Hoppas de gick bättre för er andra som har varit på intervju.



Go East on Sunset Until You Reach the Gates of Hell

Dagen har varit bra. Jobbat på kollo idag och har inte funnits många varor så tog en halvtimme kassa av Peter och gick sedan till charken och hjälpte dom.

Tråkiga saker har dock hänt:(
Mitt hjärta går till Inga-lis som inte alls mår bra och ligger just nu i Umeå!:( Men hon kommer repa sig till 100%, hon har inget annat val:P

Sen så har daddy krockat idag! Eller rättare sagt han blev påkörd av någon kvinna som inte kunde höger regeln. Så nu är Audin i bilhimlen:'( Pappa slog i skallen och revbenen, han ska å kolla sig imorgon men allt verkar ok. Kunde ha gått mycke värre eftersom hon körde in i förarsidan:(

Nu har jag hämtat papprena ur mitt ISKALLA förråd! Usch vad de är kallt ute. Blir då inge ute aktiviteter idag inte. Blir lite mat och 2½ men.

byebye

Flickan som lekte med elden



7/10

Luftslottet som sprängdes



8/10

Avatar



10/10

Sherlock Holmes



9/10

Fucking Åmål



8/10

Memoirs of a Geisha



10/10

The Neverending Story



10/10

Linas Kvällsbok



3/10

Underworld: Rise of the Lycans



8/10

Underworld: Evolution



7/10

Underworld



8/10

Jodå!

Kvällen bestod av Canasta. Motståndarna Emma, Dennis och Johannes, Anna. Jag spelade med min självklara partner Madz och vi vann. Vad kan man säga vi är bäst helt enkelt.
Vi såg sen en crapig förutsägbar film som jag inte ens kommer ihåg vad den heter. Sen en massa prat och så såg vi på animal planet.

Nu blir de lite te, mackor och lite mer 2½ men:P Some funny shit! haha


Big flappy bastards...

Var ut igår, hade en skit najs kväll med polarna på nya Challenge Bar. Dansade och spelade lite 21, fick två 20 kr chip med mig hem. Sovit hela dagen:) Sen har jag sett Two and a half men, ätit och ska på coop och sen blir de hem till Emma och spela canasta och se film:)

Imorgon är de jobb och sen måste jag städa i lgh och dra fram papperna som jag måste ha till på fredag...
Jaja nu ska jag se lite mer innan de är dags för coopen.

Working 10-22

har jobbat heeeeeeeeeeeeeeeeeeeela dagen...kom hem precis. Blir att sätta igång en film och somna...

Imorgon ett besök på Miroi och sen vara med Madz dagen. Hon ska ju överge mig snart och flytta till förbaskade ume! :(

najt

Jahapp då vart de 2010...

Vad har hänt...ja de har blivit ett nytt år. Inge större firande, var på stugan. Vi käkade good mat och så slappa vi ett tag. Sen så blev de lite spelade och så kom Mirre och Stefan. Klockan slog tolv, vi skålade, smällde några raketer. Sen efter att min hand hade fått tillbaka den ursprungliga värmen så spelade vi lite mer.

Jag har som bara jobbat och varit på stugan känns de som. Så inge nytt å kul i mitt liv iaf.

Dock i Cissis och Jockes. Dom har nu blivit föräldrar till en Neo:) Han var 50cm och vägde 3,320g. Föddes den 2/1 -10. På Cissi lillasyster Ediths födelsedag. Grattis till dom båda!

Idag har vi varit och käkat på Pentryt, det blev 4 små rätter. Efter jag och poppe var klara så sprang vi till bion och kollade om dom hade några platser kvar på Sherlock Holmes kl 19. De hade dom och Maria från jobbe gjorde oss sällskap. Filmen var bra men man har blivit bortskämd av dom nya stolarna i Saga för my ass klarade inte riktigt av dom i Röda kvarn...

Imorgon blir de nog jobb 10-22 eller nått sånt pågrund av inventeringen. Så nu fylls Mp3n med massa skit som kan underhålla mig medans jag räknar.

jaja nu är filmen klar...tadaaa


RSS 2.0