Girls on the town!

Nu har vi gjort stan osäker. Jag, madz, kate, jotta och snoppen:D Fast inte köpte jag nå bara fika och svettats. Varför ska de alltid vara så varmt! Fattar dom inte att folk har jackor på sig och att det är typ 1000 andra i affären oxå. Jag säger bara SÄNK VÄRMEN!! Snart helg känns skönt:D Ska till gagsmark och titta på stjärnorna:D Nästa helg blir de badtunna fredag, jobb lördag och dop söndag! Najsigt värre:D Sova.nu

Väntar..

Inte ofta jag brukar vara först, kanske inte sist med deff inte först iaf. Men nu sitter jag på bio3an å väntar på girlsen. Ska se crazy stupid love, säger sen om den var bra:)

Vill tacka dig Jenny P för att du sa att blogg.se hade skaffat en app finally!!! Har väntat sen maj!! Får se nu om den duger:) har redan dock märkt att man kan inte vända på tangentbordet på iphonen. Så mycke enklare att skriva så...


Ångest!

Jag och kate har varit till ikea idag!

Resan började med att jag skulle tanka bilen! Hade ni sett detta hade ni dött av skratt. Tankade uti burmans där lastbilarna brukar tanka, men det finns en för personbilar oxå. Iaf så har jag lite bråttom för jag ska hämta katrin plus att det spöregnar. Så jag flyger ut ur bilen med paraplyt i näven, landar mitt i vättern, så stor var pölen. Som gick hela vägen runt tanksaken dessutom...När jag har stoppat in kortet och tryckt koden och så ska jag då börja tanka och märker att tank locket är på andra sidan bilen. Så jag hoppar in i bilen igen och kör å ställer mig på andra sidan och ska börja tanka igen. Då märker jag ju att jag inte har vänt bilen alls utan bara kört runt!! Så in i bilen igen och VÄNDER den och hoppar ut igen med paraplyt å allt (alla gånger). Jaha då var tanklocket låst, hämta nyckeln, försöker tanka men de kommer ingen diesel...hmmm..testar kortet igen å då säger den tank summa 0kr...fuck..Gör om de hela igen koden å allt försöker tanka och tadaaa de funka!

Ser de hela framför mig som en stum film med Charlie Chaplin. Hoppande och studsande med ett paraply i handen!

Resan gick allmänt bra förutom några som inte vet om att de är 110 på E4:an. När vi kommer fram så gör jag väääärldens snyggaste parkering. Det roliga med detta är ju att det inte alls är trångt och att de finns massor med parkeringsplatser över. Så varför jag skulle parka så nära denna stolpe I don't know men skillat:) (inte ett märke på bilen)

Köpte saker för ca 5000kr. Denna gången har jag inte räknat vad allt skulle kosta. Jag brukar som skriva upp det allt eftersom jag tar saker. Men denna gång gjorde jag inte de och fick nästan lite panik när jag kom fram till kassan...dock det jag tycker är lite lustigt är att när man kommer hem å packar upp allt så verkar de så lite på nå sätt...men men nu ska jag sova!


Bättre..

Ingen har varit dum mot mig. Allmänt bitter på världen just nu....

Total recall...

+ life sucks...

Gardiner

Jaja köper man nya gardiner så är en av dom trasig...crapo! Hade strykit dom nästan klart oxå när jag märkte de! NOT OKEJ!

Har varit på mejjan å ägt idag. Kändes som om det var fredag lr så har mejjan hamnat i ett svart hål för alla varor tog typ slut hela tiden kändes de som iaf. Inte en lugn stund. Skulle inte vilja byta med dig Kate!

Vi bestämde idag att på tisdag blir det ikea! Jag å katen tar gulingen och gör happis osäkert!

Nu tänkte jag äta mig nå kvällsis sen blir de film å bad:)


Watch this!

Fick en kommentar av Emelie där hon skrev ETT ÖRHÄNGE?? Ja Emelie ETT örhänge, så nu har jag ansträngt mig som fan å tagit ett kort på detta örhängt:PTagit med mobben:)

There u go darling!

Idag, vill ni höra vad jag har gjort. Jo jag har jobbat:P På vägen hem så krockar två bilar uti gamla polishuset. Den ena kom från ica hållet och den andra från timmerleden. Den från timmerleden körde bara rätt fram och de gjorde den andra med:P Men det blev inte en så stor krock som tur var! för karln som kom från ica hållet hann nog vara med lite iaf för dom hamnade båda vid parkeringsfickorna vid polishuset...

Sen prata jag med pitebo om parkeringen...å tydligen kan man bara hyra dom årsvis...alltid till den sista september...vad är de för jävla bullshit..SÅ om jag skulle då krocka och bilen blir skrot måste jag alltså stå och betala min parkeringsplats i ett jävla år innan jag blir av med den...knasigt!

Nu vila, käka sen canastakväll hos Madzon:P


Bowla lite bitches!

Som vanligt så startade dagen med jobb. När jag hade slutat så var jag SÅ trött. PN:a i ca 15 min sen var de bara att stiga upp och möta upp girlsen på arbaillo. Käkade självklart en biotallrik, what else liksom:)

Sen blev det lite stan, jag och emmeli lyckades tappa bort madz, emma och jotta på gallerian...Men vi hitta dom tillslut. Köpte ett örhänge:P

När vi kom ut ur gallerian så spö regna det. Men vi tog oss till bilarna så bar det av mot bowlingen. Jag vann men det var nog bara för att Jotta gav upp pågrund av hennes onda rumpa. Tror hon hade sträckt sig eller nå.

Nu har jag tagit mig ett bad å det är dags att sova. tröttast...

Maria Montazami!<3

"Vin för mig betyder väldigt mycke. Det vita vinet är ju en fördel om det är vitt eftersom det är vitt. Lite så där gult vitt, gulbe,gul, ljus gult, vindruvsgult kanske."
Love her! Kan ju inte göra annat, är man blond så är man eller? Men hon är ju blond på ett gulligt sätt!:)
Igår blev det film med Madz, The next three days.

Idag har man jobbat och nyss käkat tacos. Snart styr bilen mot jävre. Frågan är bara, ska man fara till gags efter eller imorgon...jaja får se hur jag gör.

Ha en super trevlig kväll:)

Fullt upp:)

Idag har man jobbat som vanligt, 6-15.15. Har varit en extremt bra vecka på spalen, mycket att göra och mer finns det:) Har till och med gjort en snygg visning med säng å allt:) Som visar då endel av våra bäddset mm. Jätte fint blev det!! Om ni har lust är det bara att komma å kika på coopen. Då kan ni väl oxå titta in på leksaksavd. som jag fortfarande håller på att kämpa med, men de tar sig.

Sen latade jag mig i soffan å så var det the real housewives of new jersey på tven och sjklart kan jag inte låta bli att titta. Å det var i slutet av programet så jag var ju tvungen att ladda ner de avsnittet:P Alla dom brudarna borde skaffa sig ett liv, spec danielle. Men jag ska väl inte kasta sten i glashus eftersom jag tittar på skiten!

Så jag skaffa mig ett liv och gick till Maria B som bjöd mig på middag! Skita gott var de:) Sen fick jag efterrätt med, special treatment u know:) Vi gick oxå å hämtade hennes nya data saker! Sen såg vi Bad teacher!

Nu har jag tagit mig ett bad:D LOVE IT!! Älskar att bada! Tyvärr skulle dom kolla nån fjärrvärme imorgon så inge varmvatten för mig, så de gällde att passa på medans det fanns.

Sängen ropar mitt namn så det är nog dags att sova! Men hoppas ni oxå har ett liv å inte läser denna skit:P
Puss på er alla:)

Nell

Chicka, chicka, chickabee.  T'ee an me an t'ee an me. Ressa, ressa, ressa me, Chicka, chicka, chickabee.

RSS 2.0