Cecilia syster cilla 26 år den 26 okt:D



Hoppas du hade en fin födelsedag i stockholm:) Vad önskar du dig i present????

KRAM PÅ DIG!! (gamling)

Presenter!!!!!

Helt chockad!! Fick massa presenter av mamma å pappa! tänkte att jag skulle få den vanliga souveniren men icke!! Gulligaste föräldrarna man har:)



Till Köket;)



Nyckelring:) Stenen kan man rulla:)



Glas underlägg!:D



Linne;)



Hud lotion och läppbalsam:)



Tvååå limpor cigg! Trodde faktiskt världen skulle gå under innan dom köpte cigg åt mig!! Jag tom erbjöd att betala
dom!! Helt sjukt!

Tack MAMMA OCH PAPPA!:) En underbar vecka i eran lägga plus presenter och pengar:)

Lööööw u guys sooo much!

Jag hade inte tappat bort han..:P

Många verkar tro att jag hade tappat bort min lillebror igår. Men han hade bara en halvtimme längre skola för de skulle komma nå djur specialister och prata. Hade bara glömt bort de...

När han kom hem så hade han inte bara med sig en kompis utan 4 st...jag lämnade gänget och for å städa med madz. När jag kom tillbaka så hade dom farit hem.

Idag har jag varit hur stel som helst...tack innebandyn! Och trött på de..och var tvungen hem på lunchen och gå ut med Diva...snacka om trött efter jobbet idag...

Blir nog en P-nap om jag ska orka se på innebandy matchen...

imorgon blir de jobb till 19.. sen lördag till 16,30 så kanske fest men har inte bestämt mig än....är helt slut!

jaja nu ska jag käka, alex har lagat mat:P SWEET!

Hmmm!

Alex slutade halv tre klockan är snart halv fyra...where is he...hmmm

Äntligen är denna dag slut!

Har gjort en massa idag. Blev spagetti och köttfärs sås efter alex önskning. Dagen slutade med innebandy träning som jag inte har gjort på ett braaaaaaaa tag och de var väl behövligt dock känns de i lungorna...ingen kondis what so ever.

Har sett bartender skolan, dock är dom på Kos och jag å Madz var i London men ändå så väcker de lite minnen:) De var tider de:P

Har varit ut med Diva och ska nu hoppa in i duschen!!

Hemmafru delux!

Har jobbat 8-12.15 idag, handlat mat, betalat räkningarna. Nu blir de lunch, ut med hunden, dammsuga upp allt jävla håååår (som hon löser) och diska och laga mat. Snacka om hemma fru! Ska skjutsa alex på karaten sen...går de att toppa de liksom..

Jaja bara att ta tag i de då!

Seriöst less

På facket...har fått från alla förutom Burmans men då märkte jag att Rent av verkar inte ha nån aning om hur jag har jobbat åt dom för dom har inte med allt...jävla crap. Jag ringde till dom och dom skulle ringa upp mig...de var för säkert 4 timmar sen...

Varit och inhandlat saker åt burmans...hoppas jag slipper göra de på ett tag. Vete fan hur länge man orkar städa där när de enda man får höra är hur dålig man är fast jag anser att vi/jag inte är de....

Så allmänt crapig dag...jobbar på coopen imorgon då blir de säkert bättre:P

Kram på er

TACK:)

Tack för era superfina kommentarer:P Blir ju lite rörd:*) Tack igen! Laws u all!

Här har jag lite blandade bilder men mest från resor.

Sorry

Har nog glömt att berätta att jag måste börja stämpla igen:S Det var därför jag var så lycklig över att få jobb. Tidigare har jag varit med i jobbgaranti för ungdomar och då har jag fått ersättning av försäkringskassan. Då spela de ingen roll om jag bara jobbade en dag i veckan, jag fick ändå ersättning. Nu har jag 75 dagar som jag får ersättning om jag bara jobbar en dag en vecka så dras de 4 dagar från dom 75. Om jag skulle vara arbetslös en hel vecka skulle de inte dras från dom utan man har 300 dagar man får ersättning för om man är arbetslös..helt sjukt i know...

men men då vet ni iaf...så nästa vecka hoppas vi på mer för just nu har jag inget förutom burmans...

Köttbullar

Jag har aldrig gjort köttbullar och idag är mitt första försök:) Vi har billig nötfärs på coopen så det var de som gjorde att jag bestämde mig.

Imorse ringde Thomas och väckte mig kl 8. Jobb 10-15.15:) JOOOBB!:P

Annars händer de inte så mycke:P

Skeå

Befinner mig i Skellefteå och har varit här sen igår. Emelie är på jobb möte, fille är på dagis. Så jag har hela lägenheten för mig själv. Har tagit mig ett välförtjänt bad och nu ser jag two and a half men. Hoppas allt är bra med er.

Vatten intag

Vi har bakat mjuk kaka idag och började diskutera hur mycket vatten vi har druckit. Och sen hur mycket man egentligen ska dricka.

Jag: Int dricker jag vatten i vanliga fall.
Jotta: Det gör inte Magnus heller.
Magnus: Jag sväljer nog lite grann när jag borstar tänderna.

HAHAHAHHAHAHA

Jag börjar skratta direkt jag tänker på de. Kanske inte verkar vara så roligt men för mig lät de skit kul. Kan vara 8 timmars bakande och inte ätit nånting förens då:P Jag blev lite flummig!

NU SOVA!!

Lite internet denna vecka.

Har inte alls varit data sugen denna vecka. Känns lite jobbigt faktiskt för jag har ju kort som måste fixas till men jag orkar inte med denna jävla datorn som är CRAP!
Internet är inte heller roligt nå längre. Kanske bara en fas hoppas de iaf. Försöker hitta nå bra på tv men de är himlat omöjligt...jasi jasi..Vad har hänt denna vecka?

Måndag latade jag mig hela dagen.

Tisdag jobbade jag 8-12 och sen fick jag fin besök av Emelie och Fille. Vi gick på stan, fotade med Jenny, käkade tacos och sen skulle vi se en film. Valde Storm of the century, efter en och en halv timma så börja vi som undra varför inte filmen började avrundas. Visade sig att den var 4 timmar lång så crap...Blev så att dom sov över för de blev så sent och ändå har vi 2 timmar kvar av den.

Onsdag så jobbade jag 6-15.15 lite jobbigt att stiga upp. Käkade lunch på röda med Emelie å fille. Andra gången jag käkade där på en vecka och andra gången jag blir besviken på maten, jaja. Efter jobbet hade jag klipp tid och på kvällen for jag och Madz och städade på burmans.

Torsdag latade jag mig igen. Färgade håret. På kvällen blev de bio med cooparna. Istället för personalfest så blev de bio och middag. Bion; Kommissarie Späck, 3/10 Middag; hamburgare på challange, 2/10. Och så kickade Maria mitt ass i biljard så kvällen söööög hahaha

Fredag upp klockan 7 jobbat 8-14.30. Efter jobbet hem och såg ett serie avsnitt. For och lånade bilen, hämtade tvätt på åkeriet och plockade upp Madz på Kappa. Sen blev de städning för hela slanten på burmans. Efter de så for vi å tvätta lite grann och sen till coopen och hämtade upp mina kamera saker.

Så nu har jag käkat, sett serier, testat mina saker och nu sitter jag on the internets. Thats all. Trött som fan och funderar på att sova ska upp och baka bröd i jävre imorgon..

Ha de en så skitigt bra helg! Peace!

Well this is embarrassing

Säger Mozilla när jag öppnar de. hahah tyckte jag var lite roligt.

Jag har varit i gags i helgen. Vi for på middag som gagsmarks gubbarna bjöd på! Gott var de.

Nu har jag skickat iväg en beställning på ett stativ och ett objektiv. Beställde de från samma sida för objektivet var billigare där:P haha

Har nu städat med Madz och allt gick bra.

Jag har lånat massa filmer från kusin Erika och for the record så kickade jag hennes ASS i Disney TP.

hoppas ni har haft en bra helg:P

Köp sugen!



Manfrotto 190XPROB



Manfrotto 804RC2


Canon 55-250/4-5,6 IS

Ni får jätte gärna säga vad ni tycker om dessa sakerna!!!!! Jag har ingen clue eftersom jag är en noob. Jag måste ha ett stativ och jag tror att jag har läst att Manfrotto är bra. Och så vill jag ha ett zoom, tele objektiv och detta verkade vara i min prisklass. Tittade på de kusin Nicklas tyckte jag skulle köpa 17-55/2.8 men de kosta kring 8000-9000 kr och detta som jag tittade på kosta 3000...såå lite skillnad men då kanske de inte är nå bra! SÄG VAD NI VET:P

Nu blire mat och sen stugan i bushen!

RSS 2.0