NU

har jag bestämt mig att jag ska photoshoppa när jag kommer hem. Kommer säkert inte orka men jag vill göra de...önskar att jag hade en stationär dator för då skulle de vara myyycket lättare..!

Sitter på swedbank å ringer till kunder just nu. Går väl sådär inte så många som svarar men vad ska man göra åt de.

Har snart snabbspolat mig igenom hela season 2 av heroes så nu är jag snart up to date så jag kan börja se dom nya avsnitten.

Gossip girl blir då bara bättre å bättre, skulle vilja vänta med den så man kunde se flera avsnitt i rad men inte klarar jag av det.

Nu ska jag gå på rast kram


I Staden igen

Nu har jag kommit hem från stugan. Sitter i köket och har precis rökt en cigg. Ska hoppa in i duschen för jag luktar som en möglig apa. Jag var förbi mor först och lämnade hundarna, så kom jag på den smarta idén att fara till banken och växla in mynten som jag har i spargrisen. För brorsan hade också en massa mynt, så jag å mamma for till banken och växlade in det till dollar. Jag hade 496kr i mynt plus 860kr i sedlar så jag växlade in 1408kr (tog från kontot för man var ju tvungen att köra in mynten dit först) som då blev 200 dollar. De känns så lite:S Men nu har jag 482 dollar i cash så de känns ju gode så bra:)

Vi (jag å hundarna) har inte gjort så mycket bara tagit det lugnt. Emelie, joel var ju å hälsade på i lördags, då¨spelade vi lite spel och bastade.

Nu ska jag ringa till försäkringskassan och be dom dra mer i skatt:S Ringde precis till coop och hon var så snäll å räknade ihop hur mycket skatt jag har egentligen kvar att betala...å de var 4600kr typ:S skrrriiik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bajs i nyllet alltså! Vill inte betala tillbaka en massa skatt sen...bajs bajs bajs...

hörs nångång ha de

Ber om ursäkt!!!

Jag glömde nämna en sak. Imorron så kommer ju Emelie, lilleman och Joel som jag sa tidigare, självklart kommer jag blir glad att se Joels fina bil igen! Det var ett tag sen, skulle faktiskt vilja ha en sådan själv:) Men man måste ju bli lite rik först och som jag spenderar pengar på resor så är det nog ett tag sen.

Nä jag skoja bara! Självklart kommer jag bli glad å se dig med JOEEL!!!:D hihi Hoppas du också vill basta imorron!

Idag har jag städat lite i bodan, fyyyyy faaan vad pappa lägger sin maskiner ÖVERALLT. Så sågade han i bodan så det var spån öööööver allt, i allt, på allt med mera. 99% av allt där inne är verktyg, bräder, maskiner och sågspån.
Lite finare blev det iaf, dom får fixa resten!!

Nu ska försöka läsa lite mer av Dennis böcker, lite werido än så länge.

Kram på er stjärtnissar!

3 veckor kvar

Nu är det bara tre veckor kvar till USA:) Känns gode så sweet! Vi har haft ett litet möte om vad vi ska ta å hitta på i NYC dom tre dagarna vi är där. När vi kommer dit så ska vi kolla upp en sån där guidad tur för att hinna se så mycket som möjligt på kort tid:P
Sen så skall vi se en musikal, tror mamma är väldigt inne på Mary Poppins. För mig spelar det ingen roll, är mest rädd att alex kommer vara uttråkad som fan. Pappas önskan är att vi äter på en japansk resturang och åker häst med vagn. Jag vet som inte vad jag vill göra:) Är så himla glad att jag har fått möjligheten att fara dit. Skulle nog vilja gå på ett museum, kanske American Museum of Natural History. Men får väl an se vad som händer och sker.

Ligger just nu i mammas å pappas säng på stugan:) Har åkt hit för att vara för mig själv en liten stund. Emelie, lilleman och joel kommer hit på Lördag. Gud så kul att få se lillgrabben:P Det var ett tag sen nu!! Sorry Emelie, kommer bli kul att se dig med!! Hihi

Nu ska jag nog börja läsa boken som Dennis lånat ut till mig, Magins färger av Terry Pratchett, hoppas den är bra:)

Natti Natt

Boy A

Har sett denna filmen nu när jag är på stugan alldeles själv. Måste säga att den var skit bra!! En film i min smak faktiskt men jag rekommenderar att man har text till den för till och med jag som har sett många filmer utan text hade lite svårt med denna eftersom den är brittisk.
Det handlar om denna kille på omslaget som har en hemlighet kan man väl säga, något som hände när han var mindre. Han ska nu ta sig ut i det verkliga livet med nytt namn på en ny ort. Där han tampas med att hitta nya vänner medans att hålla sitt förflutna hemligt fast han vill berätta det för personen som kommer honom närmast. Frågan är ju är folk värda en andra chans. Jag anser det men oftast så beror det från person från person, denna kille får man ju se hur han är som person. Ni kommer fatta hur jag menar när ni se den. Men iaf helt klart värd 4/5 :D snör nästan in en halva till!!:P
Smaken är ju som baken, den är delad som morsan brukar säga:P Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gjorde:) Kunde inte låta bli att böla lite i slutet också:S



(Bilden tagen från http://www.mediafilm.ca/Archivage/8/BoyAG.jpg)

MIRRORS

Denna ser jag just nu, och den är faktiskt gode bra:) Skulle inte förvåna mig om japanerna har gjort denna film först för den är lite som dom brukar göra dom.



(Bilden tagen från http://www.frightfest.co.uk/Resources/mirrors-movie-poster.jpg)

Nu har jag settt denna film. Och jag måste då säga att den var läskig, fick lite handsvett. Men den
barkade mot slutet trodde helt plötsligt att jag hade satt igån exorsisten eller nått sånt. Dom sista två minuterna så tog den tillbaka det med ett gode så bra avslut, anser jag iaf, lite mot sjätte sinnet hållet.
Den får väl en 3/5 vet inte blev väl inte så spec imponerad men själva konceptet av filmen var väl helt ok. Hade nog lite fel om att japanerna hade gjort denna tidigare...men men..

Sollentuna, Norrköping.

Ringer till dom områdena nu och vill egentligen inte dissa nått place här i älskade Sverige men när personen i fråga kan inte gå några meter lyfta upp telefonen och säga nej jag är inte intresserad. Men istället så skriker hon från ett annat rum att hon inte är intresserad medans karl håller i luren. Väldigt effektivt eller nååå....

Nä men helt seriöst så ringer jag heller till norrlands området än till stockholms området, IM sorry but its true..

nu slutar jag och så beger jag mig till Emma å bakar muffins..:P

Norway

Hej alla glada, har ni saknat mig!!??

Jag har nu kommit hem från Norge resan som var underbar. Men lite läskig ibland. Jag lever fortfarande så jag hade fel om att jag skulle ramla i och drukna. Och det visade sig att jag kastade bort minst drag med:P Gode så sweet faktiskt. Jag vet faktiskt inte vem som kastade bort mest om det var Johannes eller Emma och Dennis tillsammans.
Det vi gjorde var fiska, äta, fiska, äta, sova och så fortsatte det. Var verkligen vackert där!! Men man var glad att vara hemma. Jag fick många små fiskar men ingen stor:( Alla fick utom jag fick en stor fisk (stor fisk i detta fallet ca 2 kg).
Här kommer lite bilder, vill ni se mer så finns det här. (tog över 300bilder, typiskt mig men vill inte göra så i usa)

     

       




Nu ska jag äta och fara å jobba på swedbank, tudeluuu:P

Förberedelsen

Slutade 20.15 och for hem och packade klart, körde lämnade saaben hos päronen och så kom Dennis och hämtade mig. Jag och emma har nu gjort Palt, kycklingsallad och lite mackor som vi ska ha till bilresa. Men måste erkänna att Emma gjorde det mesta känns de som.

Är extremt trött och kommer nog sova gode så gott i deras soffa om inte kattisarna kommer och stör mig hela natten.
Tänkte låna Emmas dator och se lite avatar sen blir det att läsa Harry Potter.
Men ser fram emot vår resa, vi beger oss imorron efter sju på morronen.

Nu ska jag å Emma se Greek tror jag. Bajs bajs


Det verkar inte bli nå bättre.

Idag har det väl varit sådär...fortfarande förkyld och det vill inte ge sig.
Köpte t.o.m nå tea med ingefära å citron i sig som jag trodde skulle vara skit äckligt men som tur så var det inte de.
Men det har då inte heller hjälpt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grrrr...!!!!!!!!!!!!
Får väl boka en tid för att operera bort mina lungor...får väl göra om mig till en fisk!? Då är väl frågan kan fiskar bli förkylda? Fick värsta deju vu, har säkert skrivit de nån fler gång!?

Norge resan närmar sig!

Ska packa idag, kom på det idag att jag kommer inte hinna det imorron så måste göra det när jag kommer hem:S
Vad ska jag ha med mig då??

- Långkallingar
- Tjocktröja
- T-shirts
- Underkläder
- Toa grejer.
- Sovsäck
- Kudde
- Ytterkläder
- Stövlar
- Regnställ

Och mat förstås och någonting som underhåller en:) Emma skulle nog ta med sig datorn om dom hittade en laddare som man kunde koppla in i ciggtändaren i bilen.

Fick ett bra tips av Madelene som jobbar med mig på Swedbank om att jag skulle fara förbi Dollarstore för där har dom billiga drag:) Ska kanske dra förbi en sväng imorron innan jobbet på coop. Börjar ju inte förens kl 11.
Hoppas bara att jag orkar stiga upp..har varit så trött när jag har vaknat att jag somnar om igen!:S

Nu slutar jag snart och det känns skönt...ska förbi moren å faren å hämta kombispöet som pappa hade köpt och så höra om de är lugnt att ha bilen till imorron. Pappa drivar ju ändå bara runt i Hummern som är så extremt orättvist. Skulle också vilja de!!!
Jaja ca en timme kvar får härda ut lite till så så snart var det inte, försökte inbilla mig men de gick inte så bra...

bajbaj

Fritid och vildmarksliv.

Ska ringa och väcka Emma snart. Känns jätte hemskt eftersom hon har jobbat natt men vi ska på fritid och vildmarksliv och köpta lite drag.
För så många som jag kommer kasta bort så måste jag nog köpa en del:S
Hoppas det inte är så mycke folk där...alltså i Norge, kommer att fastna i alla som står å kastar brevid mig...

Sen så jobbar jag idag på swedbank. Kommer bli trevligt att träffa Klara:) Var ett tag sen nu.
Jaja ska röra på mig, ha de bra kram

En bra dag

Imorse när jag vaknade så hade jag sovit ca 11 timmar. Jag mådde bra, sjklart fortfarande lite förkyld men kroppen och huvudet kändes bra:) Gick skit bra att jobba också, det var nog anledningen varför jag sov så länge för jag var helt slut efter jag hade jobbat igår. Är trött idag med efter ha jobbat hela dagen, mest ont i huvudet.
Ska bara se Gossip girl sen ska jag läsa lite sen sova.

Sen så blir det ju Norge i helgen:) Emma är verkligen en ängel, om det inte var för henne så tror jag inte att denna kommande resa hade blivit så lyckad. Hon har har fixat budgeten, vars jag kan köpa mitt spö, ska följa till fritid å vildmarksliv, ska baka mjukbröd och sen på torsdag ska jag och hon göra palt. Men hon ska köpa maten till detta.
Stort TACK till min älskade Emma:D Om de inte var för dig så skulle vi vara fattiga och inte få nån fisk (men det är väl
osett än).

Nu ska jag värma ris säcken:)

Kram

The Movies


Tålamod!?

Orkade se halva Citizen Kane...Duschade istället och nu ser jag klart bridget jones 2. Den var lite mer i min stil, fast hon är så pinsam ibland att man vill bara dra täcket över huvudet.

Och jag har precis kommit på vem Isac Hayes är!! Han avled av en hjärtattack den 10 lr 11 augusti. Han är rösten till Chef i south park:'(
Hur ska livet kunna fortsätta utan honom i south park!!!!!

Ska börja förbereda mig för sängen nu. Ska ju upp tidigt imorgon..

Adios

Gamla filmer

Nu ska jag se gamla filmer.

Har inte ens sett klassikerna som casablanca, citizen kane mm så nu hade jag tänkt att jag skulle börja med det:)

Får se vilken jag börjar med:)


adios


Bridget Jones Dagbok

Det är som att se sig själv i spegeln nästan förutom all alkohol och att hon faktiskt är inte lika fet som mig. Fast märkte att den är bäst första gången man såg den. Tycker faktiskt fortfarande inte om Hugh Grant, han är inte snygg och han är som samma person i alla filmer. Och det är bara i Notting Hill och Om en pojke som den personen passar in.

Sen vet jag att alla ÄLSKAR Christian Bale MEN inte jag. Tyvärr IM SORRY men jag tycker inte att han är så speciell mot andra skådisar. Kan ju vara för att jag inte sett många filmer med honom och att jag inte är någon Batman fan.
Som en sak som jag blev så irri på var när vi var på Emmas bröllop så sa jag de när vi satt ute i tältet närmare slutet av kvällen. Så yttrade jag mig om att jag tyckte att han lät/prata/talade som Keanu Reeves och ni skulle varit med om diskutionen som blev av det. Tydligen så var de ju inte saant...och endel trodde att jag jämförde Christian med Keanu, som om dom var på samma nivå.. jaja lite missförstånd kan de ju uppstå..

Nu har jag snart sett klart Top Model, och en av modelerna som redan åkt ut ser ut som Julia Stiles. Har inte valt vem som jag anser ska vinna, svårt svårt:)

Oj klockan är snart tre...ska försöka sova snart kram.

Americas Next Top Model

Legat å sett de både igår och idag. Har bara hunnit halv vägs men är lika bra som alltid:)

Förkylningen blir som bara värre känns de som, snorar ännu mer å vill verkligen bli frisk!!!!!!!!!
Ska ju å fiska nästa helg!! Och så ska jag till Ikea i helgen med morsan å syrran, känns som svinit kul när man inte orkar göra nå egentligen:S

Nu ska jag se Bridget Jones och tycka synd om mig själv:)


kram

Förkylningen

Den har väl aldrig riktigt försvunnit men idag så var det som om åskan slog ner i mig...har nyst och hostat hela dagen.
Har precis kommit hem från mor å far, har duschat och ska göra mig klar. Maria kommer förbi å hämtar mig halv sju. VI ska på höst fest med coopen på sjöbodan. Gratis buffe så middag slipper man ju göra iaf. Ska bli kul att träffa alla:)

jaja man ska väl börja röra på sig.

Adios

Gossip girl

Sitter i det lilla kontoret hos Mamma å Pappa, ser gossip girl. Andra säsongen har börjat nu och den är faktiskt gode så bra.
Fast dom har ändrat sig lite spec Chuck och hans klädstil å hår.


Ska sova här ikväll för pappa är i Portugal och mamma jobbar natt. Och imorron har Alex planerat att vi ska baka lite till hans födelsedag den 11/9.

Jaja nu ska jag se klart gossip girl och käka lite sen:)

Kram

Greek

Sett Greek nu:) Ganska så bra, går att titta på iaf. Cappie i serien är ful snygg å de är ju inget fel med de. Då har man ju nå att titta på :D

Ska å jobba snart på Swedbank. Tycker de e lite skumt att jag inte har fått nån lönespes från coop eller mitt arbetsgivaringtyg..:S

jaja nu ska jag göra mig klar.

byebye

Saltstraumen, Norge - 19-21/9

Det blir en helg när vi ska fiska fiska å fiska lite mer:)

Här ska vi bo.

Kommer bli skit kuuul! hihi

kram på er


39 dagar kvar

Mamma å co tycker att det är dags att kolla vad vi ska göra på semestern typ lägga upp en plan eller nå. Och det är inte någon dum idé faktiskt.

Har tittat på lite saker, vi måste ju se frihetsgudinnan. Hittade detta då, CityPass is a ticket booklet that contains actual admission tickets for the Statue of Liberty National Monument "grounds only" and the Ellis Island Immigration Museum, plus New York's most iconic attractions. Detta kostar $77 som är 523kr men vet inte om vi kommer hinna allt och om det är värt det då. För vi ska ju bara vara där i 3 dagar och den första dagen kommer man vara jetlagd som fan.
Hittade denna sidan om frihetsgudinnan.

Vi ska väl se nån musikal eller nå också å har tittat på dessa siderna, Broadway å Broadway.

Ska kolla lite mer sen...måste ju lägga upp en riktig plan sen. Ska väl sitta ner tillsamman med päronen och lägga upp ett schema.

Nu blev de så att jag, emma, dennis och beppe ska fara å fiska i norge näst nästa helg. :) Kommer bli sweet som faan!:)

Nu orkar jag inte skriva nå mer.

Adios

Då var de över

Nu har kläm å känn festen varit, blev lite folk inte så många som jag trodde på självaste festen men det funkade iaf.

Vi festade och drack (iaf endel av oss) sen vid typ halv ett så gick vi ut på krogen. Tappade min hunka som jag lånat av Emelie men som jag senare hittade i min fick som jag hade sökt igenom 3000ggr. Visste dock inte att dom fickorna gick ända fram till gylfen och hur ofta känner man där. Man stoppar ju ner handen rakt ner å känner om man har nå i fickan inte "Vänta jag ska bara känna vid gylfen om jag har mina pengar där" .
Lite weird tycker jag...så nu är jag skyldig Linda 40 spänn...

Inga snyggingar på krogen, inte för att jag spana så hårt ( inte alls faktiskt) dansade mest med polarna och hade trevligt som fan.

Kom hem å Emelie var fortfarande vaken (fick lite flashbacks sen när vi bodde ihop). Så vi lagade kyckling, ris å bea sås.
Skit gott blev det:)

Men nu hade jag tänkt å sätt igång en film å sov lite granna hurnenini!

Måste dock säga att detta är tredje festen jag har som CJ sviker att komma på! Dålig stil sooooom faaan om du läser detta!

Natti natt

XO XO

Kläm & känn

Nu är det lördag och den började med att jag blev väckt av mamma som påminde mig om att jag måste lämna in hennes och mosters lotto innan två. Sen har jag pratat med Emelie som är helt taggad och kommer säkert bli fullast ikväll.

Så här ser planen ut just nu;

* Gå å hämta lottot och lämna in den.
* Hämta tvätten ut torkrummet.
* Städa klart i köket och hallen.
* Duscha och göra sig fin.
* Käka nå mat.
* Välkomma alla to the partey

Okej det där ser väl ganska bra ut. Är själv inte så himla taggad..:S Snorig, ont i halsen, hostar och så vaknade jag upp med en pytteliten blåsa på läppen. Som är säkert resultatet av att jag råkade slå mig själv igår morse:(

Nu ska jag klä mig och bege mig ut i den stora vida världen.

Adios amigos söjnes ikväll.


Djurmagasinet

Har varit på ÖB och Djurmagasinet med mamma och alex. Spenderade nästan 500 spänn på snakesarna, ny grotta och vattenskål. Dom kostar skit mycket att ha..men nu när jag har köpt de mesta så kommer de bli bättre, hoppas jag iaf.

Nu är alex och hundarna är här just nu men vi ska fara å äta tacos hos päronen:)

Ska sen städa klart här inne:S usch vad jobbigt det är..

Jaja skriver mer sen Emmeli:P

Många kramar

Vaknat

Nu har jag vaknat och funderar hur jag ska lägga upp denna dagen. Jag måste städa, tvätta och diska. Fan va jobbigt, men tänkte börja med sovrummet,
Ajajaj, jag skulle dra upp täcket, tappade greppet och slog mig själv på läppen:'( *snyft* Det gjord ont som fan...

Ska sortera tvätten nu...

seeee ya seen

Smurfar

Blev så att jag for hem kvart över åtta för jag höll på att hosta ihjäl mig!!

Nu ska jag sova sen blir de att stiga upp tidigt imorron.

Natti

Hej hååå hej hååå å gu va de kan gååå

extremt seeegt!!!!!!

Sitter mest och hostar just nu...måste ta paus efter varje samtal så man inte hostar dom i öronen..tänker hela tiden, snart rast, snart rast...

men men ska kämpa vidare...

kanske höres sen....bläääääääääää

Slajm!!

Hallooo

Jag har inte varit så aktiv på de senaste dagarna känns de som, har bara snabbt skrivit nå och lagt upp nå bilder.
Men men ska försöka bättra mig. Ligger just nu i sängen med datorn i knät och harry potter fyra på bröstet. Skulle börja läsa men då kom jag på att jag skulle skriva så nu gör jag de istället.
Jag ligger här och tycker jävligt synd om mig själv, jag håller på att bli sjuk och det vill jag INTE! Har ont i lungorna som fan och lite granna i halsen, sen har jag lita feber åsså:'( Bara så ni vet så ligger jag och killar på samma nivå när de gäller att gnälla när man är sjuk. Jag orkar orkar orkar inte vara sjuk de e bara onödigt och dyrt.

Jaja ska väl prata om nå annat iställe kanske...Igår var jag hos Emma blemma och målade min andra tavla. Och MADDE de blev lika lite färg denna gången meee:P (Hon gnällde på min första tavla) Emma hade ingen duk kvar så hon målade fin fina djur på papperstallrikar istället. Ni ska få se min tavla sen när den är klar, den är fortfarande hos Emma.

Började jobba kl tolv idag och jobbade till kvart över sju, när jag gick hem så var de en massa folk som inventerade. De kändes verkligen så skönt att slippa de för jag hade fan inte orkat.
Kom hem drack lite oboy och åt skorpor, sen såg jag tv tills jag kom på att jag skulle koppla i Wii fit som jag har lånat av Linda. Så spelade jag lite sånt men orkade typ bara 13 min eller vad den där piggyn visade.
Så har de inte hänt så mycket mer utan att jag ligger å tycker synd om mig sj och ska fortsätta göra de.

Adios

RSS 2.0