Tälta någon??

Håller på att döööö av värmeslag i min lägenhet och ändå har jag bara varit här en kvart typ! Städade på åkeriet tills nu men då var de gjort iaf!!

Var förbi Erica, mange och robban som förfestade inför pdolkvällen. Erica nu 30 bast körde vänster höger vänstern eller nått sånt:P haha istället för höger vänster! Härligt gäng de där:P Synd bara att dom inte ska ut imorgon!

Nu ska jag försöka sova iaf! Tänkte bara ge en liten update och att ni tycker synd om mig i klibbiga värmen!! AC NÄSTA!!

Najt!

Dagen gick gode fort!

Fick inte så mycke sömn i natt så funderar på att ta en powernap för att sen orka städa på åkeriet. Kanske tom städar ur bilen!!! Annars då...inget nytt. Jobbat hela dagen och nu bara en dag kvar sen blir de PDOL!!!

Hoppas man pallar en tvådagars bara...man börjar ju bli gammal!

Grattis Mamma!!!



Sötaste mamman ever:)


Semestern är nu över!

Har varit en hel vecka i gagsmark och sovit som en stock och latat mig hela tiden! Varit ute och gått lite med mamma och Diva men annars har jag inte rört mig så mycke. Fick dock Zigge att hoppa in i bilen! Han har blankt vägrat tidigare!

Igår var vi på byske camping och körde en minigolf, pappa vann så klart. Men jädrans vad folk de var där! Man blev skit stressad av att spela för folk stod bakom och väntade på att vi skulle bli klar.

Efter de drog jag tillbaka till civilisationen! Har städat upp placet och ska fara och handla mat ikväll! Orkar inte göra de nu säkert skit mycke folk!

Imorgon börjar jobbandet! Se om jag vaknar kl 5:S haha

Bilder kommer sen!


Vars är regnet?

Alla sa att de skulle regna idag, men vad jag märkte så kom det ca 5 droppar. Och de har blåst like a motherfucker!

Idag har jag städat på burmans och på åkeriet! Tog hela dagen! Dock så sov jag gode så länge på grund av brännan. Kunde inte somna igår natt...

Nu har jag varit hos Madz och sett 2 delar av band of brothers och käkat marängsviss. Riktigt najs! Nu blir de att sova och upp kl 6 för jobbandet börjar 7...ha de gött alla glada!

HETT!!

Dagen började som den brukar på lördagar i gagsmark man vaknar av Melodi krysset som mamma försöker lösa i köket! Sen var de bara att stiga upp och käka sig nå frulle. När man hade gjort allt klart så drog jag och far min till Fällfors för dragracingen. Jag tänkte inte så mycke måste jag erkänna för jag for i jeans och ett linne och jacka. När vi kommer fram märker jag att de är goode så varmt så lämnar jackan i bilen. Vi for väl alltså halv tolv och for hem strax före tre...AJ! Säger jag då bara...min bränna är inte att leka med!!! Hjälpte väl inte den genom att fara till badstrand och se vikka filurer som var där!

Käka en goood middag (blandsallad) och en maräng tårta! Sen drog jag in till stan och hoppade in i duschen! De är inte ofta man duschar kallt men detta var ett sådant tillfälle! Märkte bara mer och mer hur de blev varmare och varmare om axlarna och ansiktet! De var alltså planerat att jag skulle dricka ikväll men jag pallade då fan inte de!! Så jag blev chaffis både till och från Jottas och Magnus inflyttnings/födelsedags fest!

De var skita najs huset och trevligt hade jag då:) Spelade ett spel som är en blandning mellan kubb och boule! Skit kul! Älskade Kickis beskrivning "om Kubb och boule knullade och fick ett barn så är detta barnet" hahaa Riddaren eller vad de då hette.

Nu har jag smörjt mig med Aloe vera och ska försöka somna!! Först kommer de lite pictures!

Alla bilder från Pelles 30års

Kalas finns att se HÄR!

Rain!

Ska fara till gagsmark och vara med familjen ikväll! Och så regnar de....crapo!

Men men de kommer bli myyysigt!

Känns ganska skitigt att vara tjej!

Är de bara vi som får sånna suuug efter saker. Allt sliskigt ju sliskigare och fettare desto godare:S Helt sjukt egentligen! Har killar dessa problem??? Om inte så vill jag bli kille, sign me up!!

jaja är pigg som en mört! Skulle egentligen sova om dagarna och vara uppe på nätterna....


Så intressant var mitt liv just nu! Ligger och ska börja se THE L WORD! Lovs it! Länge sen sist jag såg de från början!

Ha en bra natt!

Det luktar Pyramid!

Inget jobb!!!!!!! OMG noo! De var ju nå himla pyramid skit....i dont think so!

Har himlat gjort mycke idag känns de som! Sen efter jobbe så klädd ja på mig andra kläder så gick jag mot Magster! Satt där å surra tills nu! Försökte få dom att tycka om The It crowed men vet inte om jag lyckades. Var mest Madz som skratte! Så hon ska då deff se den!

Nu blir de parenthoood och sova! Najt you party people!

Gogol Bordello



Hur sköna som heeelst! Har ni inte lyssnat på dom tidigare så är de fan dags! haha
Joel visa dom för mig och just denna låt har fastnat!!

Nu har jag slutat för idag. Ska hitta nån ljudbok åt mamma. Sjukaste som har hänt hittills....jag blev erbjuden jobb idag! haha Han tyckte att jag var service minded mm så han skulle komma förbi efter jag hade slutat imorgon och snacka om de. Jag fattade inte alls vad jobbet gick ut på och vad de var för företag men men vi får väl anse.. Lyssna och njut nu!

Efter färgning ändras färgen..

Färgat håret...det blev typ silver/vitt, uti topparna iaf...kanske inte riktigt blev som planerat men men wtf vad ska man göra åt de liksom..

Kommer mer bilder från ihelgen imorgon. Hade inte med min kamera på ferren så väntar på bilder från Emelie.

Är inne i en film period just nu som ni kanske har märkt. Nu blir de The Descent: Part 2....Kanske somnar..

Work work!

Jag tänker HELA TIDEN på delicato bollen!!!! Jag är helt knäpp! Skyller allt på Madz som köpte de när vi skulle se serier en kväll. Och sen dess kan jag inte sluta tänka på dom!!

Nu håller jag på att tvätta och sen blir de kanske film och sånt med Madz och Jennyyy!

See ya'll

Bakis smakis!

Känns skönt att inte vara bakis. Som tur var så slutade jag dricka i tid! Har slappat hela dagen, sovit goode länge av den oxå. Nu blir de Avatar och sen blir de att fara hem och städa på Burmans!

Vi var hos Joel, först grillade vi och sen fortsatte vi festandet i hans lghet. Tog taxi till staden och gick ut på johanna på kullen om de nu heter så...ett party tält iaf. Ganska bra musik, gick att lyssna på. Jag tror de var dom som spelar på kittelfjäll på pdol. Kände igen dom där äckliga byxorna som han alltid har på sig.

Vi lyssnade och bankade lite i bordet. En av joels kompisar bankade så att en karls öl spilldes ut och han vart inte glaaad! Han krävde att johan som han heter skulle köpa en ny. Jag erbjöd han en hunka men han ville inte ha den. Utan Johan skulle köpa en åt han, så han gick och skulle göra de. Då hade Linda gått och hämtat vakterna:P haha Så karl blev utslängd! hahaha

Så träffa jag min kusin David! De var längesen! Ska försöka få dom till pdol!! kommer bli Awessoome. Då tycker jag att Nicklas oxå ska bege sig upp från 08 området!

Joel blev oxå utslängd, inte första gången det har hänt. Tycker fan synd om han! Det är hans ögon som ser skit fulla ut fast han bara druckit 4 öl. Nog för att han inte hade bara druckit de igår..:P

Sen tog jag och joel taxi hem så såg jag Star trek och somnade på min madrass, så inge action för mig.

Hoppas ni har haft en bra helg! Bye


I said what what in the butt!!

Nu har jag jobbat klart och tagit mitt pick och pack och dragit till skeå, där jag välkomnades med öppna armar, typ! :P

Emelie, som ni har sett har ju fyllt år så de blir party imorgon!! Och vet ni vad JAG SKA FÅ BADA I ETT BADKAR!!!!!:D Lovs it!!

Ikväll förutom ett bad ska jag och Em ansiktsmaska oss, käka slisk och se film och deff vaxa ögonbrynen som jag inte har gjort på sviiiin länge.

Imorgon blir de stan och kanske shoppa lite kläder. Sen blir he partaj! Lite synd att de inte är stadsfesten i helgen!!



Två extremt heta tjejer år 2006 december!

Sleep much?

Sov kanske 3 timmar förra natten för jag började kl 6 idag eller nu blir de igår. Så efter jobbet bestämde jag mig för att powernapa i 2 timmar så jag skulle orka gå på bio med Maria. Detta började bra, la mig och såg Alice i underlandet och somnade en halvtimme senare. Hade ställt klockan på sex.
Vaknar av att telefonen ringer och de är syrran. Hon undrar varför jag sover nu och jag tänker att de är morgon! haha och typ tänker "vem fan sover inte nuuu" haha De visar sig att klockan var halv nioooo!! OPPS!
Springer till bion där Maria väntar..stackaren!

Men nu när jag skulle ställa klockan så märker jag att den är fortfarande är inställd att ringa men den kan ju inte ha gjort de. För jag måste stänga av den annars fortsätter den att ringa och om jag snozzar den så ringer den om tio min så den måste ju ha fuckat upp sig. För jag tänkte att jag måste ju ha stängt av den utan att minnas de...men eftersom den fortfarande var igång så kan jag ju inte ha gjort de...

Så BAD alarmclock!!

nu ska jag försöka se filmen igen och faktiskt försöka somna igen! Najt

RSS 2.0