London here we come!

Vilken jätte bra början på denna resa, madde ringer och väcker mig tjugo över tolv och vi skulle fara halv ett...:S Typiskt mig eller hur!! Fan vad förbannad jag blev alltså! Martin var lite sen så behövde inte stressa allt förmycke, som tur var hade jag ju packat klart och om de är något jag har glömt så  fuck it!!

Gick gode snabbt upp till Kallax men det är väl kanske för att Martin vill bli en racer förare:P haha Men skit bra var de för vi behövde ju inte alls stressa och vi kom in FÖRST i planet ( har aldrig hänt tidigare). När vi sätter oss ser vi att vi har mitten platsen och den närmast gången! Oh shit! Vem ska vi få denna gång som sitt partner, förra var ju en grym hit som hängde över halva Maddes plats, ofräch och skäggig å lite överviktig...Madde tittar ut igenom fönstret ser en skäggig sluskig och allmänt weird looking karl gå förbi uti planet så viskar hon till mig "Vi kommer säääkert få en skäggig en!" Ohh ja vikken tur vi har! Denna Alibabba sätter sig bredvid oss...:S Hans handbagage bestod enbart av vad vi tror kan ha varit koranen, behöver vi säga mer!!!??

När vi har stigit av planet och står å väntar på väskorna så ser vi han igen så jag tar fram kameran och försöker smyg ta kort på han men vet inte om jag fick nå bra. Ni kommer få se han sen iaf. Jag sa sen till Madde när vi hade kommit ur folkmassan att om den jäveln hade tänkt å bomba planet så hade jag fan sagt NÄ du får fan vänta tills vi har gått av!!! RESPECT!

Vi har väskorna och går till Rest&Fly och tänker boka ett rum vi hade då tur där för man brukar egentligen behöva boka rum en månad i förväg men nu var de massor ledigt! Ah Sweet! Men vi får inte rummet förens kl 21 så vi har käkat på Sbarro, en pizza slice och cola. Sen LINDA har jag nu tagit och druckit en sån där Chailatte! NÖJD? :P
Den var faktiskt himla god, skulle passa bra runt jul faktiskt. Lite grymt att de var te och inte kaffe. När vi hade köpt oss en sådan och scoopat the place om nå bra sittplatser och el uttag så hitta vi den BÄSTA och SKÖNASTE place precis bredvid Waynes så vi har suttit där sett Bones och början av CSI tills dom kom å kicka ut oss..:S För dom skulle stänga...:(

Nu kommer nå väl valda ord från Madds!
fick en surprice
har lagt resebeviset på ice
kom på kal-lax
fick inte ha med en sax
först in i planet
kolla in spanet
grannen var nog jävligt troende
bara han inte var beroende??
vad sägs
är mitt rim in place??
vill ni ha det varje day
please say
Yoyoyo ho! :P


Tina har berättat det mesta som hänt idag, så jag har inte så mycket att skriva, men jag lär oxå skriva nån gång, typ då tina gör bort sig och så då rapporterar jag. Och rimmen kommer att fortsätta om vi orkar....=P

Take care now, byebye then!



 


London awaits:P

Nu har jag jobbat klart:P "Ledig" i en och en halv månad:P SWEEET!!
Ska tvätta mina sängkläder sen blir det att packa och städa klart. Madde kommer och ska fylla på sin nyinskaffade MP3 spelare. Imorgon så blir det att fara till arbetsförmedlingen men först till morsan och hämta bilen och bimbo sen hämta Diva på åkeriet och skriva ut lite papper sen blir det att fara till AF och få papprena underskrivna. Efter de så ska jag hämta upp Emma och Selminen så ska vi dra till stugan och hämta regnkläder å se de nya köket:P

Jaja nu har det nyaste South Park avsnittet kommit ska se de:P MOHAHAHA

Tvättar dagen

Steg upp typ vid tio och har tvättat, köpt ormmat och värmelampor och så lite mat från röda:D Skita gott var de. Nu ser jag Kyle XY så snart ska jag städa lite granna. byebye

The L Word sista avsnittet!!

SAY WHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hur, man, vad??? Fattar inte...vem gjorde det? Dog hon bara av sig själv eller gick alla ihop och gjorde det i smyg!?? Hmmm dom kan ju inte bara göra sååå häääär!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GUD FÖRBANNAT!!

Jaja nu blir det oboy å mackor...

Måndag 9/3-09

Då var denna dag nästan över. Ska till madde strax för att hämta min HÅRFÄRG! Sökte igenom hela stan för att hitta den. Fattar inte när jag tänker gå å bli rödhårig (har dock varit det ett tag nu) så ska hela jävla piteå oxå bli de....Jävlat snus torrt med just den hårfärgen som jag vill ha. Men då lyckades jag hitta den på Åhlens och så var madde så snäll som gick å inhandlade den åt mig sen när dom hade packat upp varorna. Var på stan i morse och så köpte jag Alvedon och Handsprit!! Kan vara suverränt när vi ska bo på vandrarhem där 1000000000 andra har bott. Listan fortsätter dock ändå...

Grattat Clara
Grattat Lilleman
Rensat kyl och frys
Fixat resväskorna
Fixat terrariet
Diskat
Frostat av frysen
Packa
Kolla om resecheckar
Ringa till Bredbandsbolaget och Folksam.
Städa
Köpa lite olika saker som ska med alvedon, duschgrejer handsprit.
Fara till stugan och hämta regnkläderna.
Hämtat räkningar hos BDB.
Fixat cigg så jag klarar mig ett tag.
Torkat ut ur frysen och kylen.

Färgat håret.
Tvätta
Skaffa Efaktura hos BBB.
Köpa orm mat och 100w värmelampa.

Och den kommer bara bli längre. Ska nig snart prata med madde så jag kan hämta färgen plus lite annat.

bye


The Adams Family


Home again

Nu är jag hemma, myyycke tidigare än väntat men det blev ingen utgång för the dudes så när dom andra drog ut så begav sig bilen hemåt. Chockerande sak ska jag berätta för er! Det första jag gjorde när jag kom hem var att diska! Väldigt skumt för att vara mig men men därför jag var tvungen att diska var för att igår när jag höll på att göra de igår så ringde Linda till mig och vi hade telefon maraton, vi snackade i 2 timmar!! Tills Jim fick främmande som krävde hennes uppmärksamhet. Men men mitt öra höll på att trilla av så det var nog lika bra! Men men en mindre sak som jag slipper göra imorgon plus att jag rengjorde mitt filter till fläkten jag tror att jag behöver köpa ett nytt sånt, vars gör man det!??

Jaja nu ska jag se Familjen Adams:P

I go I went and then Im gone

Jag har nu varit i skeå sen kring elva tror jag. Vi har inte gjort så jätte mycket spelat lite burnout och sen har vi varit på Jula och Maxi. Fick lite problem med pengar eftersom jag inte hade fört över men det gick bra ändå.
Det blir tacos och sen gurka, morötter och dip som avslutning. Blir nog en jävligt bra avskedsmiddag, nu innan jag far till London. Blir en skön dag:)

Ska meddela att Cissis lag vann på bodaborg så det var ju jävligt kul. Får se om resten av kvällen blir lika bra för dom:):)

Adios

Fostermamma

JO emmeli det ville jag med, är faktiskt inne på det fortfarande men det är inte det jag tänker bli utan senare när man har fått sina barn (om det nu händer) så kan man ta hand om några andras:P Och om man inte kan få egna så ska jag isf adoptera:P

Har inte berättat en sak som hände igår hos mamma och pappa. Deras säng brakade sönder yet again. Men denna gång satt jag på den och min fot fick sig en smäll. Så om ni vill vete hur bred mammas å pappas sänggavel är så kommer det ett tag till vara inprintat på min fot i en blåaktig färg. Något som också hände var att Diva tror jag fick sig en liten smäll för hon gnällde till ganska ordentligt men jag har klämt och känt överallt på na och hon verkade inte ha nå ont nånstans. Men hon brukar ofta ligga under sängen och det kunde ha gått väldigt illa:S

Håller på att diska, snart klar:P Ska nog göra som du säger Emmeli och ta papptallrikar resten av veckan...Men det är ju inte bara de som måste göras utan det är masssooor mer..:S men men det ordnar sig!

London, städa, jobba, packa, göras, måsten, hämta, diska, tvätta....

Min hjärna är på högvarv just nu om allt som måste göras innan London resan! FAttA det är bara en vecka kvar nu!! AHH!!
Mycket, mycke MYCKE!! Som måste göras...jag ska börja med att diska bort all min disk som jag har så iaf de är bort från min LÅNGA långa lista...adios

I don't know...

Jag har för mig att jag har läst den men det jag inte är säker om är om jag har läst den klart. Kommer ihåg nå om att hon typ lånar en 50 lapp av nån chef eller arbetskamrat på nått event som dom skulle skriva om. Låter det bekant!?

Jag sitter hos morsan och farsan å har varit här sen typ halv fem. Först var det för att jag skulle gå ut med hundarna för dom var borta. Men sen tänkte jag att jag skulle ta med mig lite tvätt...ångrar jag lite nu för klockan är nu kvart över nio och den är fortfarande inte torr....
Det som är skönt iaf är att imorgon har jag sovmorron:P Börjar inte förens ELVA:P SWEET! Och så jobbar jag bara i 3 timmar om nu inte Thomas eller Åsa får för sig något annat.
Kanske blir en fika på stan imorgon efter jobbet med Cj, men inget är bestämt ska höra av mig imorgon när jag har slutat så får vi se.

NU ska jag dra byebye

Some movies I've seen

Babylon A.D.
Handling---------------------------------------------------
En tjej ska föras från ett kloster i buschen till NYC i Usa. Detta utspelar sig i framtiden och Toorop som Vin Diesel spelar ska då hjälpa henne och hennes nunna/mamma.
Jag tycker--------------------------------------------------
Lite B:ig men jag såg den ju enbart för Vin Diesel skull:P 2 av 5 möjliga.
Skådisar----------------------------------------------------------------------
Vin Diesel - Toorop
Michelle Yeoh - Sister Rebeka
MélanieThierry - Aurora

Dead Like me - Life after death
Handling----------------------------------------------------
Denna film är baserad på en serie som tydligen finns. Handlar om endel som har dött och blivit reapers och så byts deras ledare ut och så händer en massa.
Jag tycker--------------------------------------------------
Märkte gooode så snabbt att det var som en fortsättning på en serie man fattade ju vad som hände mm men den var inte alls nå bra. 1 av 5 möjliga.
Skådisar----------------------------------------------------------------------
Ellen Muth - George Lass
Callum Blue - Mason

Pride and Glory
Handling----------------------------------------------------
Handlar om en familj där hela klanen av karlarna är poliser. Det börjar ske en massa mord på gäng och allt stämmer inte överens med vad egentligen skulle ha hänt under dessa omständigheter och detta börjar Ray Tierney en i familjen lägga märke till.
Jag tycker-------------------------------------------------------------------
Den var faktiskt gode så bra, längesen man såg en bra polis film. Eller så är det bara jag som inte kommer ihåg att jag har nyligt sett en:P haha den får en 3,5 nästan en 4 av 5 möjliga.
Skådisar----------------------------------------------------------------------
Colin Farrell - Jimmy Eagan, Edward Norton - Ray Tierney, Jon Voight - Francis Tierney Sr, Noah Emmerich - Francis Tierney Jr

Quarantine
Handling---------------------------------------------------
Handlar om en reporter som ska göra ett program om en brandstation och följa med dem på uttryckningar. De åker ut till ett hyres hus när larmet går och där blir dom fast för smittskyddsverket eller vad de heter sätter huset i karantän och de får inte gå ut ur huset. Vill ni veta varför så får ni se filmen MOAHAHA eller nå..
Jag tycker-------------------------------------------------------------------
Faktiskt gode hyffsad film, lite hopp här och där alltså av mig och lite svettiga händer men annars inte så farligt. Slutet kunde dock ha var lite bättre. Påminde som Emma sa lite om Blair witch och så faktiskt Cloverfield men det beror väl mest på hur den är filmad. 3 av 5 möjliga får den iaf.
Skådisar----------------------------------------------------------------------
Jennifer Carpenter - Angela Vidal, Steve Harris - Scott Percival, Jay Hernandez - Jake, Greg Germann - Lawrence och MÅNGA mer hmm inte B skådisar mer sånna som man sett i serier.

Role Models
Handling----------------------------------------------------
Handlar om Danny och Wheeler som jobbar tillsammans och när Dannys flickvän gör slut med honom så flippar han ut och snor bilen, som dom använder till jobbet, från en bergningsbil eller vad det heter och kör den rätt upp mot en staty detta gör att dom får ett antal timmar som straff att hjälpa till i ett Big Brother som heter Sturdy Wings.
Jag tycker-------------------------------------------------------------------
Den var rolig men inget slår väl fel med Paul Rudds bitterhet och Sean William Scotts energi. Denna får 3 av 5 möjliga.
Skådisar----------------------------------------------------------------------
Sean William Scott - Wheeler, Paul Rudd - Danny

Still Waiting...
Handling----------------------------------------------------
En fortsättning på den inte så jätte bra filmen, Waiting. Händer typ samma sak i denna film men denna gång har dom fått en konkurrent på andra sidan av vägen som är typ som ett Hooters.
Jag tycker-------------------------------------------------
B:ig, jag tror att Ryan Reynolds var enda anledningen att man nog såg första filmen..1 av 5 möjliga.
Skådisar----------------------------------------------------------------------
Adam Carolla - Ken Halsband, John Michael Higgins - Dennis, Rob Benedict - Calvin mm

Venom
Handling----------------------------------------------------
Handlar om nå giftiga ormar i en låda som råkar rymma när tanten som har dom krockar och dör. När mannen skulle försöka hämta den ur bilen som kvinnan hade kört så öppnade sig lådan och dom dödade honom och han blev ett monster och börjar jaga och döda alla.
Jag tycker--------------------------------------------------
B:ig, usel skräckis...0,5 av 5 möjliga.
Skådisar----------------------------------------------------
Agnes Bruckner - Eden Sinclair, Jonathan Jackson - Eric, Laura Ramsey - Rachel.


Life Support
Handling------------------------------------------------------
Baserad av en riktigt händelse. Handlar om en kvinna som lever med Aids eller Hiv vet inte riktigt vad skillnaden är. Hur hon hjälper andra och försöker leva med familjen och försöka göra så allt funkar.
Jag tycker---------------------------------------------------
Funkade, tycker inte riktigt att man kan sätta betyg på den. Kändes lite mer som en dokumentär fast den var ändå bra 3 av 5 möjliga.
Skådisar----------------------------------------------------------------------
Queen Latifah - Ana, Evan Ross - Amare, Rachel Nicks - Kelly, Wendell Pierce - Slick



Okej jag verkar som VÄRSTA filmnörden okej jag är de...tror jag faktiskt hann se detta under en helg och NEJ jag är inte deprimerad, fick bara ett film sug:P Men Thick as thieves var det längesen jag såg:P

Thick as Thieves



Handling----------------------------------------------------------------------
Handlar Gabriel som blir erbjuden att joina Ripley att sno några Fabarge Eggs från några ryska gangster eller vad man ska kalla dom.
Jag tycker-------------------------------------------------------------------
Den var riktigt bra och väldigt invecklad blev faktiskt lite häpen själv hur den tog sina vändningar. 3,9 av 5 möjliga.
Skådisar----------------------------------------------------------------------
Antonio Banderas - Gabriel
Morgan Freeman - Ripley

Den Äldste

Nu har jag läst klart Eragon, kändes lite pissigt eftersom nu börjar allt hända och då tar den slut så dåmåste jag börja läsa den andra boken, den äldste.
Hoppas den inte är lika uttragen som den första var i början. Sen ska jag försöka läsa den bok som Emmeli har lånat ut till mig, frågan är har jag redan läst den?? Vet inte riktigt måste undersöka detta!

Emmeli du kanske kan berätta lite om den så får jag se om jag kommer ihåg nå!:P

Fina Fisken

Igår vad gjorde jag då...
Jag klippte mitt hår eller en frisör gjorde det:P Blev bara att ta topparna, kändes skönt att få det gjort innan resan. Sen skulle jag köpa hårfärg men dom hade slut på coopen men det kommer in på torsdag. Så vad hände sen, jag gick hem och läste lite mer Eragon, så pratade jag med Emma som senare kom och hämtade mig så hjälpte jag henne att packa undan lite ur kartongarna och så fick jag mat av Dennis:) Så planerade vi festen så vi fick iaf upp en grundplan. Vi fortsatte med lite upp packande sen kom jag på den underbara planen och med Emmas godkännande så genomförde vi den. Det blev marshmallows som vi grillade i kaminen men eftersom jag och emma inte riktigt tycker om dom så fick jag ännu en smartare idé att vi skulle sätta en mellan två brago kex och det blev en hit. Vi prövade också he på chocklad med banansmak sås på men det blev lite för mycke...:S Sen kom Dennis familj så då fick Emma skjutsa hem mig för att jag skulle på gympan med the other girls.

Idag har jag jobbat och ätit lax till middag, varför äter man inte de oftare det är ju så himla gott. Så har jag läst och nu ser jag Medium:)

Jaja ha de kram

Prepare for unexpected guests

Det ringde på dörren, klockan var kring 17.00. Jag kliver snabbt upp ur sängen och drar på mig täcket, som många gånger tidigare när detta har hänt. Dörren låser jag upp eftersom jag låser den varje gång jag kliver in i min lägenhet. Utanför står.....Alexander min lillebrorsa som säger HEJ och har med sig en sån där grej som man gör med pärlor och sen tar man strykjärnet så dom smälter ihop. Den var jätte fin:) Men då säger han att mamma och pappa också var på väg hit och då blev det lite panik eftersom mitt hem ser alltid ut som en svin stia...:S Alex hjälpte också till att plocka undan lite, vikken ängel alltså. Han sa att dom kommer lite senare för dom var ute och gick med hundarna. Ringer till dom ett tag senare och då var dom redan påväg upp med hissen. Om de hade varit längre bort hade jag sprungit till tiotilltolv och köpt nå kakor och mjölk, men det hann jag tyvärr inte. Dom komme in och så gjorde jag lite kaffe och så små prata vi lite grann, eftersom det visade sig att jag hade råkat stänga av min frys så visade pappa mig vars jag satte igång den igen. Jag tänkte att de var nog lika bra att mata ormarna medans dom redan var upptinade. Så fick alex hjälpa mig med det. Det var nog en hit för honom, lite nervös var han nog, haha. Vi satt och såg på tv ett tag och så nu för ett tag sen så for dom. Så nu är jag åter till min liggande position i sängen:)

(för ni som inte ser så är det en non smoking skylt)

Hangover...

Har bara legat och sett film idag. Nu börjar man känna sig som en människa igen, jag vet inte om de var jag som inte stängde igen frysen igår ordentligt eller så har den gått sönder. Får se senare ikväll, blev lax idag till middag ville inte att den skulle bli dålig så käkade två filéer på tunnbröd. Skita gott förutom att jag måste lära mig salta bättre.
Denna vecka har det ändå blivit några filmer, har väl fått suget efter dom igen eller nå. Här kommer några av dom och mer info om dom senare. Dead like me - Life after death, Role models, Still Waiting, Babylon A.D., Long Kiss Goodnight (dock redan sett), Life support och nu håller jag på att halv se Venom.

Jaja skönt att bara vara ibland...skulle dock nog inte ha festat igår, var en jävla bitter fitta....

RSS 2.0