Bloggpaus.

Kommer nog ta en paus med bloggandet ett tag. Jobbar, bor hos päronen och flyttar så har inte så mycke tid över. Hoppas ni förstår! Trevlig sommar tills vi hörs igen:)

Strålande nyhet!

Grans Naturbruksskola kommer att ta hand om mina snakes!!!:D:D:D

Regn regn mera regn mera regn så kom en sväng.

Nya yrket, låtskrivare:P hahaha

Idag, städar städar å städar lite mer. Har varit hem till päronen med min packning + kylskåpets innehåll. Nu håller jag på att städa toan! Himlarns vad dammet far överallt tydligen, så mitt råd till er städa jämt så nu slipper flytt städa!:P


Vad görs?

Packar lite men tror att de blir en aningen för många "pauser". Har hunnit jobba lite och gjort mina "samtal". Dock kunde inte djurmagazinet ta emot mina snakes vad dom visste än iaf. Jag ska ringa nästa vecka igen. Så har jag ringt till kommunen och gud vikken idiot!! Blev kopplad till en karl som växeln trodde hade hand om parkeringsplatser. Å karl svarar "Jag har faktiskt slutat"...Det första jag tänkte var SOOO!?? om man svarar så skyll dig själv liksom. Sen så sa jag vad jag ville och då sa han å lät ganska arg/irriterad att han hade då INGET med det å göra å han upprepade sig som om jag var en jävla idiot. ÅÅÅÅ vad arg jag var! Det himlat flög ut rök ur mina öron!! HAN kanske inte ska ha en telefon jävel på jobbet, stupied fuck!! jaja

Sen såg jag lite how i met your mother bloopers å blev glad igen:)

Madde frågade om jag ville se film med henne men jag vet inte än...kanske blir eller så inte...

Möhippan

Då har man kommit hem till sin svinstia till lägenhet. Ni som säger att ni har de stökigt hemma har ALDRIG varit hemma hos mig!:/ Ser ut som en jävel har släppt ut tjurar i min lägenhet minus skiten dom lämnar efter sig.

Så det ligger väl som etta på listan, fast man hade velat hitta på en massa annat roligt istället:)

Helgen har iaf varit underbar förutom att jag har varit förkyld förstås...Lördagen städade jag stugan litegrann och fixade iordning maten. Så kom dom lite sent halv sex å så gjorde vi mat och blev supermätta på alla godsaker:) Speciellt alla goda efterrätter!!:D Sen spela vi lite spel och pratade!

Så kortfattat så var det väl inte den jobbigaste möhippan jag har varit med om å tur var väl de för då hade jag nog inte kunnat vara med alls! Men tack alla underbara som var med igår! Å grattis Jottis som ska giftade snart:)

Idag har jag å Emmeli sovit LÄNGE för vi var uppe till fyra nångång. Sen har vi mest pratat å slöat och slöat lite mer:)

Hoppas ni har haft en bra helg! Kramar

(blev tyvärr inte så många bilder men vill ni se endel kan ni gå på Cissis blogg)


Kan bastu bota förkylning?

Har duschat och ska nångång snart fara å handla mat för en helg i gagsmark. Funderar på att starta bastun men då är frågan om det är bra att basta när man är förkyld??

Men först Katen ska bjuda mig på soppa idag!:) Sötnosen!:D

Och så måste jag ju packa min väska:) Hostmedicin och nässpray å nå kläder!:)

Dont like it!

Snooooooooooriigt värre...ligger å ser film men ändå inte..å nu är det tydligen nå fel på mitt Ä i tangentbordet...måste kolla vad som gör att den hakar upp sig.

Inget roligt att rapportera som ni märker. Lagt upp bilderna från gårdagen på bildbloggen så ni veet!:)


HUVVAvärk

Tvättar och försöker hålla mig vaken. Men just är denna huvudvärk och mina myggbett inge roliga alls...
Ska snart hoppa in i duschen men vill först att tvätten ska bli klar..

Har sett hela Gold Rush Alaska serien, sett ett par avsnitt på discovery men ville fortsätta se, har inge tålamod alls när de kommer till serier och så nu vill jag se säsong två! Men den är inte ens filmad än...

Mina snakes till salu!

Här är min annons på blocket..

Diva myggbiten!:(


Hejhopp!

Här kan ni prenumerera på mina bloggar på bloglovin om ni skulle vilja det.

tinalind.blogg.se
tinalind.blogg.se/bilder
tinalind.blogg.se/movie

:D:D:D

Kod till bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

En riktig sommar dag!:)

Dagen har spenderats på stugan först och främst. Gjorde iordning lite mat för kvällens övningar och så klippte jag faktiskt den lilla gräsplätten vi har här. Faktiskt mest grus å sant överallt. Sen vid två tiden for jag å Emelie å lillemannen till badstrand och tog oss ett dopp. Sen var det bara att fara tillbaka till stugan och fortsätta lata sig.

Efter fem nångång så for jag å plockade upp Emelie och drog tillbaka till badet. Denna gång var oxå Joel och Lisa, sen kom oxå Erica. Så vi grillade och badade lite till å grilla lite mer. Vi kunde nog ha stannat hela natten iaf jag, Em å Erica. Joel å Lisa drog vid 23 tiden. Men iaf de började blåsa MASSOR hips vips bara sådär. Så då tog vi vårt pick å pack å drog hem. Tur var väl de klockan är ju snart två. Men trevligt har jag haft det å kort har jag tagit men de kommer sen när jag är hemma imorgon.

Dock måste jag ju berätta om min å Em's fisketur igår. Jag har alltså kastat några kast innan Em hann ens sätta på sitt drag. Sen när hon har kastat kanske 3 kast så fick hon upp typ en 2 kgs gädda....HUR SCHYSST ÄR DETTA EGENTLIGEN!!!! Jag fick en abborre igen men denna gång hade han faktiskt t.o.m bitit tag i mitt drag så ingen hakning här inte:P NEJ JAG E INT BITTER!!

Nu ska jag sova!! Känner mig faktiskt inte så himla kry, tog två alvedon å håller tummarna att jag inte blir sjuk!

God night people!

Knott

Dom har tagit över gagsmark. Vi inte vara ute utan att snorta några stycken. Hade glömt bort att Diva är gode känslig mot mygg å knott men vi blev påmind nu. Uppsvullen runt munnen å ögonen, kände knappt igen henne. Så nu är det bara smörja in henne i myggmedel varje gång hon ska ut..(bild kommer sen)

Nu ska jag ut å fiska med Emelie:)

Aldrig mer!

Springa agility i denna värme!!!!!!!! Fiiifan! Ska ta mig en KALL dusch nu å sen sova tror jag t.o.m..

VÄÄÄRRMEE:D:D:D:D:D:D:D

Love it!!! Fast dock inte värmen i lägenheten:/ Idag blir de agility och så sen är de sista jobb dagen imorgon! SEN HELG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad gör man!?

Dagar som denna å gårdagen! Jo den spenderas ute så mycket man bara kan!!:) Har jobbat 11-18 idag och har varenda rast suttit ute på en hög med pallar. Jag drog av mig coop skjortan direkt jag hade öppnat dörren till friheten:) Gud så himla najs de är!!! Kan vi inte ha det så här året om?? Eller hur!?

Efter jobbet så hade jag å Madz en romantisk middag för två på en filt ute på gräsmattan. Sen kom Linda med lite reklam åt mig till mina glas som ska packas ner. Men efter solen började sakta gå ner så drog vi en sväng till Jävre och såg på Emma å Dennis hus:) Dom kommer få de jääävligt najs där skulle jag tro:D

Nu ligger man här i sängen å undrar varför jag aldrig har köpt mig en fläktjävel för det är så varmt här inne. Skulle nog vara skönare att sova i tält..

God night pips! Nu ska jag försöka sova. Bara två dagars jobb kvar sen blir he helg:)

SOOL!:D

Jobbat min 8:e dag av 11 i rad. Sen ut i solen, drog med mig filten å hela köret ut. Ringde polarna å så satt vi där på gräsmattan å glassade. Sen blev de middag på subland och fotboll på LF! Hunnit med mycke idag. Nu blev jag jätte trött...men måste fixa lite här hemma.

Tuudellooo

Sweet Wonderfull Friends!

Jag vill då tacka två underbara supersöta sköna coola å lite knäppa kompisar Bejrut å Kneta! Tack för att ni finns i mitt liv å att ni är tom skit fina å hjälper mig packa ihop some stuff:D

Här har ni dom;



Eller;P




Bejrut:D



Kneta!:D

Tack igen för eran insats! Guldvärt!!:D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tina Spray!

Jag ska gifta mig med Yes power spray! Funkar jävlat till allt!:D Jag är som karln i Mitt stora feta grekiska bröllop och hans fönsterputs!:D

Snart kommer Kate å Madz hit å så ska vi "rensa" min lägga. Känns skönt att få lite outsider hjälp! Nu hör jag hissen! Byebye

Annons!

Någon som vill adoptera mina snakes? Intresset är inte lika stort nå längre och eftersom jag ska flytta..Ni får jävlat allt bara jag blir av med dom!

RSS 2.0