Lördagen

Igår blev de inge speciellt, jag var hos mina föräldrar kring två å då skulle dom på stan så då följde jag med för jag ville åka hummern:P hihi
Efter vi hade varit där så crousade (hur de då stavas) vi runt staden lite grann men de var inte så mycke folk ute, så vi bestämde oss att käka på pentan. När vi hade käkat så kom madde dit för jag ville att hon också skulle åka hummer:)
Så vi åkte runt lite mer och spelade med HÖG volym Move bitch, get out the way! Lite roligt att se allas reaktioner.

Sen for jag, mamma å madde ut å gick uti haraholmen, så efter de så gjorde vi smoothies. Skit goa blev dom!

Kl var väl kring åtta nio nån gång så drog jag å madde till Linda och skulle kolla vad de hade inhandlat från ikea och så snodde jag Wii fit från dom. Sen köpte vi en hamis och drog vidare till robban och såg början av lite filmer och efter de så drog vi till madde och såg harry p. men robban gick ut på krogen och jag somnade efter typ en timme.

Så idag nu har båda ormarna fått mat, jag hade tänkt duscha och sen städa lite och sen halv fyra drar familjen till jävre för vi ska bli bjudna på middag av farmor.

Men vi söjnes senare! kram

De gör ont, de gör ooont

I mitt huvud. Tror jag är skkketa trött och därför har jag haft ont i huvudet hela dagen eller så håller jag på att bli sjuk å de vill jag då veeerkligen inte!!

Försov mig idag:S Började kl sex vaknade tjugo över var där halv:) gode så duktigt av mig, tycker då jag iaf. Har varit på kollo mest hela dagen och hjälpt dom. Jag har också suttit en del i kassan, men den sista 1,5 h så var jag på golvet, gjorde halva en gavel, skyltar, packade upp och gick med skräp.

Efter jobbet så gick jag direkt till Madde, har blivit stammis hos henne nu. Jag gjorde hamburgare medans hon dammsugade hela lgh, för hon har fått nå miniatyr djur som drar sig till vatten och nu måste hon dammsuga skit mycket. Jag tycker så synd om henne, skulle verkligen inte tycka om att göra de:S
Så käkade vi hamburgare och ångade, eller vad man säger, morötter. (min hjärna fungerar inte riktigt så bra just nu)

När vi hade käkat klart och vilat oss så tog jag cykeln och madde sprang 8 km, riktigt duktigt tycker jag. Fattar dock inte hur hon orkar. Jag cyklade vid sidan om henne och hejade på, vi stannade faktiskt en gång så plockade jag lite hallon till henne. Låter verkligen som om vi är ett gammalt gift par, vi beter oss som ett också, små gnäbb å gnäll:P

Jobbar lite imorgon sen ska jag gå på stan med EMMMIS:) De var längesen känns det som!! Verkligen dags, så sen vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se vad dagen då har att erbjuda.

Måste ju säga att jag fick lön från swedbank typ 2800 kr för typ 1-2 dagars jobb alltså 8 h:) (semester ersättning)
Sen idag så fick jag ersättnig också som jag trodde kanske skulle vara på 3 kr eller nå:P Men den låg på typ 5000kr!! SWEEET!! Mera till semester kassan:)

Jaja lovers nu ska jag sova, Madde sorry men jag startade datorn:P

X O X O

Tina girl:P


Sova, sova å sova

Är hemma nu efter att ha jobbat på swedbank. Vaknade kring halv sex då var de bara att stiga upp klä sig, rosta en macka och käka den. Satte igång Mp3n och gick mot coopen, hade värsta that 70s show frillan när jag vaknade. Var framme vid tre min i och sprang upp och tog på mig västen och jobbskorna.
Var med Maria och hjälpte med filmerna sen gjorde vi en gavel med korgar. Slutade vid kvart över tio, då lunkade förbi djurmagasinet och köpte en ny värmelampa. När jag var hemma så satte jag igång den, gick och la mig i sängen och sjklart råkade jag somna. Blev väckt sen vid halv två av att de plingade på dörren, gick dit och kikade ut genom titthålet. Då var de jehovas eller livets ordare utanför så jag vände bara på klacken och gick å la mig igen:P
Somnade om och vaknade halv tre och tänkte nu måste jag stiga upp. Vandrade mot köket och vad märker jag, att värmelampan inte lyser...så jag plockar ut den och prövar den i ett annat uttag och där funkade den inte heller!!!! Hittade kvittot och ringde till djurm. och frågade om jag var tvungen köpa en ny eller om man får en ny. De sa att jag skulle komma dit och hämta en ny, ta med den gamla så dom skulle få reklamera den.
Jag tänkte att de kanske var nå med elen till terrariet eftersom min gamla värmelampa bara höll i 2-3 månader.
Men jag tror jag måste dra om alla kablar å sånt i de, för de är ojordade kablar hela alltet..men men de kommer en dag för de också. Den nya värmelampan har då hållt än så länge och hoppas den gör de ett bra tag till.

Hurrnini nu ska jag lägga mig och sova börjar kl sex imorgon också.

X O X O

Tina girl:P


Då har man

varit hos Linda och vägt sig på wii fit.

Så nu är det så här:

Längd: 175 cm

Bred höll jag på att skriva haha!

Vikt: 81,9 kg

BMI: 26.74

Detta betyder då att jag är överviktig. Enligt du är vad du äter så är gränsen till överviktig på BMIn 25 men på wii fit så stod de 22 men då kanske man ska ligga där imellan typ.
Jag ska låna wii fitet sen när jag har fått hem poppers wii från stugan om han nu inte har tagit med de till Kramfors som jag kom på alldeles nu..hmmm hoppas han inte har gjort de:S

Jaja nu ska jag lägga mig å läsa börjar kl 6 imorron på coopen!

Kram på er stjärtnissar..

Tisdag den 26 aug

Jag vaknade kvart i tolv idag av att pappa ringer å i halv panik säger "Men men jag har inte beställt nå från fuuujicOlOr". Informerade att jag hade sagt till honom att det är jag som har beställt i hans namn för att få det billigare.
Sätter igång filmen Baby Mama och latade mig, sen åt jag frukost vid tolv, jag vet JAG åt frukost. The utan socker och två rostade mackor med en å en halv skiva ost å några gurkskivor på.

Sen såg jag klart filmen och började ladda ner ny musik, hittade en skit bra sida som visar nästan alla länders toplistor (iaf dom som har en). Så hittade jag en massa där till MP3n så sen var de bara bege sig ut i vildmarken eller nå.
Gick ca en timme och sen tog jag trapporna som madde har beordrat mig att göra!

Så nu ska jag duscha av mig och sen äta mig nånting..vet dock inte vad...:S Har inte kommit igång så bra på den fronten än...

See ya


The sisterhood of the traveling pants

He's right, I am afraid. Theres a part of me that wants to let him in but then I feel myself put this wall up and I don't understand why. Maybe thats what strikes me the most about Kostas, that despite everything he suffered he can still look at life in the most uncomplacated way. I never known that kind of faith. It makes me so sad that people like kostas and bridget, who have lost everything can still be open to love. While I who has lost nothing, am not.



Nu har de börjat

Idag är det den 25 aug, och vi ska nu börja med träningen. Började lite smått igår då jag emma å madde var ut. Men idag har jag, madde och emelie å lillemannen varit ute en sväng typ 5 km:)

Så nu ska de börja alltså...imorron så ska vi väga oss och mäta å ta kort å hela kittet!:S Inget som nnååågon annan kommer att få se!
Nu ska jag sortera mina bilder in i ett fotoalbum som jag har köpt idag. många kramar

Söndag

Halloo allihopa:)

Har inte varit så aktiv dom senaste dagarna, jobbat en hel del sen har jag var jag på fest i går och idag har det varit bilbingo å promenad.

Fredag vad gjorde jag då...hmmm...jag jobbade 11-20 men efter de...Skulle vi hitta på nå med emma å madde men då ville emma festa så det blev bara jag å madde. Så vi köpte lite mat å satt hemma hos mig å såg en halv film å käkade.
sen efter de så for madde hem och jag gick å la mig.

Lördag så började jag kl 7-14 och så efter de så for jag till madde och så kom Maria dit så fixade jag hennes hår, för hennes pappa skulle gifta sig. Sen såg vi project runway och latade oss skit länge, sen var de bara att göra sig i ordning för festande....Vid åtta kom vi fram till Klara. Så satt vi i köket och pratade och sen gick vi in å hälsade på resten av människorna. Hade faktiskt väldigt trevligt och kul att få träffa lite nytt folk:)

Men madde ville fara vid halv ett så jag följde för jag orkade verkligen inte gå hem:S Så vi drog ut på krogen på 1906 och de var gratis inträde som var gode så sweet:) Men inte mycke folk och jag blev skit trött så vi gick till biggen å köpte ett skrov så gick vi hem till mig å såg på tv tills jag höll på somna, då for madde hem och jag gick å la mig men somna kanske inte förens kl sex.:S

Söndag vaknade jag tjugo i tre...men kändes gode så skööönt! Och var inte alls bakis, kanske lite seg men inge mer. Emma, kattan, madde å jag for å spelade bilbingo men som vanligt så vann ingen av oss:S
På vägen hem så fråga Emma om jag å hundarna skulle med ut å gå och så ville madde följa. Så vi for å hämtade hundarna och sen till emma som hade farit i förväg. Så for vi till hortlax skolan å gick de en runda där, tappade bort oss lite grann men hittade tillbaka. Tog ca en timme hela vandringen så nu ligger jag å ser the sisterhood of the traveling pants. Så snart kommer väl tårarna...vet inte men tycker den är både så lycklig å sorglig på samma gång...:S

Nu ska jag fortsätta att se filmen, mången kramar


Vaknat

Pigg å alert eller så inte.. Steg upp halv tio och på denna tid har jag hunnit fara till päronen, gått ut med bimbo, tillbaka å duschat. Gode så himla bra va!? För klockan är nu 10.08:D
Och jag släppte inte bara ut henne utan vi gick en bit också så hon han bajsa å pissa 5 ggr så de var inte bara en liten sväng in å ut.
Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet å de värsta är nog att jag måste springa förbi bolaget innan jag börjar...för jag jobbat till 20.15 idag och imorron 07-14.15 så jag hinner inte nånting då heller:S

Men nu ska jag inte slösa mer av min dyrbara tid! Seee ya guys later:)

Trött, Sömnig, Sömnig å Trött!

Snark....Jag har typ nyligen kommit hem från madde. Slutade jobbet kvart över åtta och då var madelaine där å handlade bananer så då sa hon vill du följa med mig hem. Men då sa jag vill du följa med mig till mina päron och då gjorde hon det. Skulle hämta mina andra bilder som jag hade beställt, men jag hade inte fått mitt solskydd som jag hade beställt, de kommer väl imorron.
Ja hos madde har vi tittat på bilderna å så märkte vi huuur mycke onödiga kort jag egentligen hade beställt men men. Sen har vi käkat en diet drink och mackor, sen har vi bara suttit å snackat en massa skit och så har vi lyssnat på mcfly. Måste ju lyssna mer på dom egentligen eftersom vi ska ju se dom live...

Ska käka min mars glass sen blir de att läsa lite harry p å sen sova.

Natti natti lööövers

Snirkel snorkel

Ringer ringer å ringer gör jag men de e då fantame ingen som vill svara...:S

Jo nu svarade det någon och hör å häpna hon ville boka en tid....är så leesss just nu. Man borde få pengarna i handen när man går hem för dagen för just nu känns det inte som om man tjänar nååå...:S Vill vara på bilbingo...men men jag lovar hade dom bett mig jobba på coop hade jag nog inte gnällt nåå...bara lite kanske för att jag är trött men jag måste ju få gnälla på nå..

Jag tror jag egentligen vill ha semester nu...känns verkligen när man är van att få de en hel månad på sommaren. Okej jag vet att jag är gnällig!!!! Men va fan hatar å stiga upp på morronen! Usch å tvi!

nu ska jag jobba adios

Mmmhmmmm

Ligger än en gång i sängen, på måndag är de slut med det. Då är det den 25 augusti och det är då dags att börja träna....:S Himla Madde och Cissi B!!!! Usch vad ska man äta förnånting då....!

Ligger och lyssnar på musik! Just nu spelas Mcfly - Too close for comfort, och så sitter jag å kollar på ritplattor på internet! Varför ska man bli sugen på sånna saker! Har man blivit för lat för att rita för hand, att använda blyerts å sudd!?
Skyller allt på Jessica!!:) Varför ska du göra så snygga bilder för!

Har kollat på denna: Wacom Favo Comic Pack A6

  

Vill ha men inte slösa massa pengar på sånt när jag ska till USA å LONDON!:) Får bli efter de kanske!
Nu är de ca 20 min innan jag ska fara å jag orkar egentligen inte, började sex imorse på coopen och har varit med Maria hela dagen. Vi har gjort om gaveln på kontorsidan och fixat en del andra saker.
Har snackat om killar idag och chockerande nog så såg jag en snygging idag, som jag har sett tidigare men har som inte tänkt på det. Men han har sääääkert tjej som alla andra jävlar! Men han var ändå ganska så söööt:)

Nu har man framkallat lite bilder oxå väntar dock på en order som kommer fara till pappa kjell. Ville ha lite gratis kopior!:) Men tyvärr blev det dubbel beställt (mitt fel) av endel kort så gick lite back där men har kommit på vad jag ska göra med dom så de e lungt!

10min kvar...uuuusch vad jobbigt! Hade fan hellre farit på bilbingo...GOD DAMNED!!!
Hoppas dom inte vinner för då blir jag då ännu mer upprörd...:(

jaja ska pilla navelludd som jag inte har...


Trötter men kan inte

sova riktigt än, har legat å läst bloggen Jag är otrogen varje helg. Så JÄVLA SWWEEET blogg alltså:) Tycker de är på tiden att en tjej sitter bakom ratten å sprider lite dynga på denna värld:P Se nu karlar de e inte bara ni som kan!
Tycker lite synd om A men de är nog som hon säger, han är säkert otrogen han med.

Jaja jag ska sova nu kanske får mig sex å en halv timmes sömn denna natt, vem vet!

Vilket jävla piss väder!!!

Höll på att frysa fast idag i Mejan! Kommer till jobbet fem i sex och är dyng sur....:S Åh då ska jag vara i mejeriet för första gången idag. Tror ni de var nå kallt??
När jag väl torkade så blev de bättre men nu när man ligger här i sängen hemma så skriker duschen efter mig:) En varm varm vaaaaaaaaarm dusch ska jag ta. Hade egentligen velat power nappa nu för de blev inte många timmars sömn inatt kanske somnade 3 å skulle upp fem, drog mig då som alltid till halv 6 men de e ju så himla jobbigt å stressa egentligen.
Åh är hungrig, trött å frusen på samma gång, vad ska man börja med egentligen...

De värsta är att jag håller på att bli sjuk tror jag och jag har inte tid att bli sjuk just nu, jag håller ju på att jobba så mycket jag kan så jag får in lite mera stålar:)

Jaja blir nog duschen ändå. Kram

USCH måste jag säga.

Jag har NK och jag erkänner de:P Men man blir fan lite pist off när man får frågan av en 50 ÅRIG GUBBE!! Som säger "att om fröken behöver mer pengar så kan hon höra av sig". Skriver man ssåååå!!!!!!!! USCH TVI Å BLÄÄÄÄÄ!!!
Vissa är då så desperata att dom måste betala för de.....

Åh nä ni som skrattar (emelie) jag har inte blivit så desperat än:P hihi

Jobbeli jobbar gör jag just nu å är lite less men men måste jobba adios.


Måndag igen

NU börjar veckan och jag har sovit mest hela dagen. Vaknade väl vid tolv och har inte gjort så mycket sen dess. Håller på att ska beställa lite kort som jag skulle ha gjort för läääänge sen. Men nu blir det iaf av. Hoppas de inte kostar allt för mycket!


Donuts and coke:)

Fortfarande super mega bakis...:S Käkade pizza med Madde å har glott på hennes tv tills nu. Fatta att man inte har gjort mycket idag, låg å såg Moonlight och blev helt plötsligt skit sugen på donuts. Ja efter ha sagt de till Madde och så ligger vi å glor på tv lite mer, för vem fan orka röra på sig, så börjar dom prata onormalt mycke om donuts i serien. Ja då var de ju bara att röra på asset till coop å köpa sig lite slisk. Men tyvärr var dom inte så goda, lite torra...:S
Madde lämnade mig ett tag sj för hon skulle å hjälpa sin bror att flytta men då kom Emma så jag och hon satt själva i Maddes lgh, kändes lite weird. Men hon kom ju tillbaka sen och så fortsatta vi att göra ingenting å titta på tvn där dom arresterade pedofiler.

Nu ska jag sätta igång min tv å bara glo tills jag somnar typ. GAAAAASHH vad jobbigt de e å va bakis...

Bakis a la carte...

Blev fest igår hos Cissi å Jocke för jocke fyller år, så vi firade honom. Och det blev ganska så mycket alkokol på ganska så lite tid..så jag var full redan när vi gick från Cissi. Fattar inte att jag är så dum som bara häller i mig det, jag vet ju sen tidigare att jag blir så bakis om jag dricker för mycket. Men jag lever då iaf, än så länge.
Blir väl att gå till Madde och käka pizza å se film å bara allmänt spela död...

nu orkar jag inte skriva nå mer....adios


I swallowed a bug...

Har precis kommit hem från Madde där de blev mest latande faktiskt.

Var egentligen tänkt att jag skulle festa idag men eftersom ingen annan gjorde det så orkade jag inte heller de. Men berodde nog mycket på maten också, jag, madde å katrin lyxade till de idag å åt på Golden dragon. Jag åt en Black&White. Katrin åt nå fläskfile och Madde nå jumbo räkor:)

Sen försökte vi värva katrin, pelle å en till tjej att börja tycka om the love guru men det blev så sent och alla blev så trötta så vi gav upp. Men då kom jag ju på när jag kom hem att jag har sett ett klipp eller vad man ska kalla det på funnyordie.com och tänkte dela det med er. Fatta så många gånger jag har skrattat åt detta, spec I swallowed a bug!


See more funny videos at Funny or Die

WOOOOW

Jag skulle kolla vad jag hade fått i lön, helt troende att de inte var så mycket. Men fan jag var nästan säker på att hakan gjorde ett märke i golvet!!!!!!!!!!! Nästan FEMTON TUSEN!!!!!!!!! YEAAAAAAAAAAAH!!!

Å då har jag inte ens jobbat hel tid! Asså att jag inte började på coop tidigare de fattar jag verkligen inte!

Vet ni vad min första tanke var OH nu kan jag betala av mer till pappa:) Inte alls på att ohh vad lyx jag kommer leva!
Men är man skyldig folk så är man!:)

Jaja nu ska jag sova upp å jobba imorron!! Blir som en dans på roser!

Bilder...

Jag har märkt att jag inte är med på så himla många bilder som jag trodde att jag var:S hmmm
Detta måste ändras...Jag tar ju sällan kort på mig själv i helhet...blir ju bara massa ansiktsbilder som ingen egentligen vill titta på men wft:)

Måste be kicki ta mer kort på mig, då det inte är jag som håller i hennes kamera som händer alldeles för ofta. Måste köpa mig en sån:P LOVE IT! Men min duger då än så länge, tycker den tar gode bra bilder. Eller vad säger ni?

Ohhh nu fick jag ett Smmmes:P Ska springa å kolla vem de är ifrån. Klara bella var de:) Hon undrade om jag hade en facebook.

Nu ska jag ta mig en macka eller nå. Lite hungrig! Men ha de bra alla sötisar som orkar med å läsa min skit:P

P¡NK!!!

Ny singel!! So What!!

"Donk Donk Donk"

Så känns de i fötterna efter att ha jobbat hela dagen på golvet, alltså ingen kassa alls. Har hjälpt Erica med leksaks avd. så nu ser den riktigt fin ut:) Men man känner i fötterna när man väl stannar av att man har bara mest sprungit omkring idag. Började kl 6 imorse och slutade egentligen kl kvart över tre men var väl inte hemma här förens 25 över fyra. Men då har jag och Erica sökt filmer för att köpa, det är ju så dåligt väder. Så det blev de plus en cola och en godis påse.

Nu är min plan så här att jag ska ligga här ett tag till sen ska jag ringa till Madde och höra vad hon gör för något. Och om hon inte gör nå så ska jag höra om hon vill se film med mig.
Jag köpte hmmm The Aviator, Collateral och så en till svensk film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Ingen av dessa filmerna har jag sett så vi får väl an se om jag och min kusin har samma film smak. The ultimate test, eller nå.

Kanske ska vila, bara en liten stund:P

PENGAR:P

Hihi nu har jag räknat min spargris!!!!! Totalt hade jag 2199,50kr där:P SWEEET! Ska till banken imorron och växla in dom till Dollar:) Då kan man ju inte handla upp dom! Och så måste jag till ÖB och köpa mig en ny för annars kommer jag att ta från dom om den är öppen! Nu ska jag sova! Natti natti

Hej Hej alla glada!

Jag har tyvärr inte varit så aktiv de senaste dagarna, har inte ens lagt upp mina bilder från bröllopet:S

Emma har nu blivit Mrs Berglund, den första i hela skaran som gifter sig. Hur ska man nu toppa detta härliga bröllop är en bra fråga. Dom ringde till mig dagen efter och var helt överlyckliga av allt de hade fått och så hörde jag Dennis i bakgrunden "Tina, det lönar sig att gifta sig". Men hade redan tänkt att gifta mig rikt eller nå:P hihi Kommer väl inte bli så men wtf:)

Har varit på stugan Söndag till imorse, åkte in med farsan halv 6 :S Trött var jag men som tur var började jag inte förens klockan halv ett på coop så när jag kom hem så la jag mig å sov till halv tolv!

På stugan har jag kört Merlo när mamma var i korgen:P hihi Och sen var det min tur att måla så då var det bara att klättra upp i korgen och bli upphissad av brorsan. Men blev inte så mycket målande, hann en bit men då började det regna så mycket så då var det bara att gå in och vänta på maten. 
Har sett endel filmer också (som vanligt), har sett Wanted, The love guru (igeeen), The X files och nån mer som jag inte kommer på just nu. Brorsan har lika sjuk humor som jag och Madde, han tyckte att the love guru var skit bra:)
Jag och mina bröder for ut och plockade lite blåbär men de blev inte så mycket för efter ett tag så började myggen bli allt för många. Var mest i ansiktet så det blev olidligt! Så vi for hem igen ganska så fort men stannade uti Åbyälven och tog lite kort, som jag ska lägga upp sen.

Idag har jag stressat som fan känns det som, började kl halv ett på coop och slutade kl 16.15 och började sen igen på Swedbank kl 17 och där sitter jag nu. Är hungrig som fan för jag hann ju inte få i mig nån middag...:S Så huvudet bultar lite granna men har med mig en macka från coopen så de blir nog bra att få trycka i sig den.

Jobbeli jobb på er


Viktminskning

Nu har Cissi B och madde kommit på den smarta idén att vi ska gå ner 7 kg innan London resan! Okej tycker jag men fy fan vad jobbigt att sluta dricka cola:( Den som precis börjat älska mig tillbax! Men men det är ju en team grej så är ju som tvungen att vara med och det skadar ju inte så mycke heller. Christoffer skulle också gå ner i vikt så då kan man peppa varandra där också:) Det blir nog bra ska ni se, får väl lägga upp före och efter bilder eller nå!
Jag ska ta och diska min disk så får jag städa resten imorgon. Har varit så seg hela dagen idag, fast jag har varit ute å sprungit runt överallt. Var först och käkade med madde å lina på café piteå sen blev det nolia för min å maddes del. Men efter ett tag kom vi på att vi går sen istället och så gick vi på stan först. Jag hittade en lila klänning för typ 64 spänn hel nöjd sen hittade madde en blå för 200kr, lite skillnad va:P hihi Men då köpte jag nå smink å nagellack också så de blev säkert 200kr i slutändan. Å så hitta jag ett par svarta balerina skor i foppa men va fan dom, jag sökte runt nästan hela stan efter nå sköna sånna skor men hittade inga så de blev dessa för 120kr. Så får väl se hur det blir i slutändan...

nu ska jag ta tag i denna disk...

Jaha...

Det var inte nån rolig nyhet, för mig iaf. Hon skulle gå halvdag imorgon å ta en trip på nolia så vi kunde gå på stan tidigare. Jasi jasi blev då ingen nolia för mig idag...orkade inte och alex har då inte ringt å surrat på mig så då tar jag de imorgon istället hihi. Ska ringa å informera honom om det snart om dom nu ens är i piteå..hmm..De har kanske dragit till stugan igen, vem vet..
Så nu funderar jag på om jag skulle hoppa in i duschen sen kanske fara ut på jakt efter nå mat för jag har, som vanligt, ingen här hemma. Sen blir det iväg å jobba.

Adios


*gäsp*

Har precis vaknat och är gode så trött, vet egentligen inte varför jag är de för jag har sovit gode länge. Väntar på att Madde ska ringa mig om nå nyheter hon säger att hon har, nyfiken:D
Sen kanske jag ska ta och gå med Lillebror till Nolia, vi ska försöka samla på oss helium ballonger om dom nu har såna på området, såg då inga igår när jag var där..:S
Har mensvärk i ryggen dock så vet inte alls om jag orkar men har ju som lovat och då kommer jag få höra det resten av mitt liv om jag inte gör de...Han kommer ihåg varenda liten sak man har råkat säga till honom. Skit jobbigt!
Men madde varför ringer du inte?????
Jaja ska väl klä på mig lite kläder och göra nå med mitt liv.
 
Adios

Mcfly

Nu har jag beställt biljetterna, Standing på Wembley i London:) Lite coolt ändå, fast jag inte har lyssnat på dom så extremt mycket.

McFly



Så den 26 november kommer vi att åka till London och vara där till den antingen 30nov eller den 1 dec beroende på pris skillnaden på flyget. Längtar lite granna faktiskt har inte varit på något sånt här tidigare och så är det ju jag, Madde å Cissi B som ska fara så hur kul kommer inte de att bli:P

Och före de ska jag till USA, hur swwweeet ser inte hösten ut egentligen!:)  Ska lägga upp lite bilder på hotellen som vi ska bo på i usa senare:)
Men om man skulle ta å käka sig lite maat:)

Lycklig

God dagens

Har sovit till nästan nu alltså:) Blev lite sent igår för jag satt uppe och gjorde acryl naglar på Emma till hennes bröllop. Så klockan var väl typ halv tre när jag somnade. Blev väckt första gången av Maddes sms kring åtta tror jag det var å så har jag vaknat till lite då och då efter det. Sen ringde Emelie å låtsades att hon var Jenny å frågade vars Emelie var. Hörde att de var Emelie ganska så snabbt men spelade med ett tag:) Men sjklart så trodde dom inte på mig att jag spelade med utan enligt dom blev jag grundlurad.

Ska väl stiga upp snart och göra nån nytta. Ser ut som om det är sol ute å om de är varmt ocksås så ska jag fan sola!!:)

Skriver om Möhippan senare:) kram

Sådär ja!

Vad tycker ni????? Blir då bra för tillfället iaf:)

Har jobbat idag till ett sen har jag tvättat alla mina kläder i tvätthögen som var mega stor...:S
Så har jag å madde varit med en grej till emmeli:P Som blir en överaskning för henne när hon kommer hem!
Jag skulle sen egentligen gå till Linda å spela lite spel MEN hon skulle fara å festa istället :'(
Så jag har mest legat här å gjort om min blogg och för ett tag sen kom madde förbi och vi tittade på biljetter till mcfly men det fanns inte så många kvar...:S men men får se på de sen. Dock var de billigt med sterling att flyga till london då om man bokar nu totalt typ 2500kr för 3 pers tycker jag är gode så bra:)

Men men nu ska jag sleepa lite granna. Vi höjres hurreni!

Håller på..

som fan att ändra bloggen men vill man att den ska se lite "decent" så måste de ju jobbas hårt. Var dock hos emma igår också så där försvann det några timmar. Men ska göra mer efter jobbet så ni sen SER att jag har gjort nå å inte bara svamlar. Säger då de att jag skulle aldrig ha klarat mig utan kicki:D Bloggarnas MÄSTARE:D

Jaja nu ska jag ta mig en macka å lite kläder å gå till jobbet. kramisar


RSS 2.0