Minnen

Sitter å kollar igenom allt garn som jag fick från mormor när hon dog. Och nu tänker man att hon var himla snäll som lät oss fingervirka en massa! Med tanke på att garn kostar en massa! Gullmormor:)

Tack för infon!!

Ska iväg och besikta bilen imorgon. Så då efter jobbet tänkte jag koppla bilen och hade självklart bilnycklarna i läggan. Så hämta dom först och så går jag ner till bilen. Kopplar in den å börjar sopa av bilen. Efter ett tag så slutar denna att funka. HELVETE! Tryckte och hade mig på säkringsknappen och kolla så kupevärmaren var i kopplad ordentligt. Efter ett tag så märker jag ju att stolpen har en timer. OKEJ!. Försöker då knappa lite på den men de enda som står är knapplås.HELVETE!. Prövar då grannens och den funkade. NAJS!. Så då var jag lite sneaky å koppla in den där å ställde timern.

Går upp till läggan. Kollar lite på pitebos hemsida å där står ju allt. TACK!. Där står de att de är en fyrsiffrig kod plus stolpens nr. FAN!. Står också att det kommer en separat el faktura för stolpen. fuck!. Dåligt samvete!. Tar på mig kläderna igen och ner till bilen (som står uti PT och jag har läggan vid gågatan). Stänger av grannens och kopplar in den i min skriver ner alla siffror jag kan se och går tillbaka igen. Fick av den super intelligenta Emelie (säger de bara en gång å nu har jag sagt de så förvänta dig inte att höra de nå fler ggr emelie;) att fyrsiffriga koden kan vara mina fyra siffror och de var de! Så nu är den kopplad och klar för avfart imorgon!!:)

Vill bara säga ett STORT TACK till Pitebo för all denna infon jag har fått!!!! (NOT)

Sen fick jag med mig Maria imorgon! Världens gulligaste! Besiktningsstöd!!:) Fy fan tycker inte om att göra såna där saker själv!! Super snäll är hon! PUSS PUSS!!

wake up, wake up, wake up, wake up, wake up, wake up, wake up, wake up

men jag gjorde det inte ändå. Perka fick ringa tre ggr innan jag vaknade och då var klockan halv nio och jag började åtta. Inte bra. Men har känt mig gode sliten..
Jobbade till 14.45 typ sen mötte jag upp päronen + alex på staden. Var dock förbannat mycke folk så vi gav upp och gick till pentan och åt.
Nu ska jag egentligen bara byta om och sen fara till dom och se Dumma mig:)

Har du haft en bra helg?

What can I say..

Dagen har varit hektiskt kan man minst sagt säga. Har sprungit runt som en yr höna och känns som om man inte har fått något gjort. Löning + fredag är inte en bra kombination på coopen. Kom i alla fall hem efter sex och la mig ner å somna. Var väl inte direkt meningen att det skulle hända. Vakna halv nio någon gång och var tvungen att äta lite middag. Nu som alla andra gånger så kan jag inte somna. Typiskt!

Pratade med Emma idag, hon och Dennis skulle fara utomlands idag för första gången tillsammans. MEN dom hade för det första försovit sig, sen påvägen upp så fick dom soppatorsk. INTE KUL!. Dom hade med sig passen, de brukar väl vara de man har mardrömmar om. Men nu är dom framme, tyvärr så kommer jag inte ihåg vars dom skulle, bryssel, belgrad, prag? någonstans..Jag hoppas dom har en bra resa iaf=)

Sett en säsong av The X files. Lite töntigt men funkar som en serie som man inte behöver se så ordenligt. I helgen kommer det nog inte hända så mycket eftersom jag jobbar, kommer säkert kollapsa när jag kommer hem imorgon också. Då ska jag vara på brödet första gången alldeles själv, från morgon alltså. SÅ jag ber om ursäkt redan nu om inte brödet blir nå bra!

Nu ska jag försöka "somna om"


Sämsta bloggaren ever..

Jag är sämst. Så enkelt är de bara...Skriver inte så mycke märker jag:P Vet inte är väl bara inte så sugen längre...

Nu har jag iaf fått hem USA bilderna så kanske kommer upp några sådana när jag har lagt in dom i datorn.

I måndags hade jag besök av Emelie å Fille:) Trevligt som fn!:D En tripp på stan och backen, har nu köpt en julklapp!:) Vi chillade sen och sjklart blev det biotallrik till middag=)

Tisdag så jobba jag sen blev det en tripp till jävre, kände mig extremt social när jag råka somna på soffan deras:/ Men de varade inte så länge som tur var. Vaknade först av att Billy stirrade på mig sen klappade han på mina ben, var väl ett snällt sätt att säga VAKNA!:) Sen bjöd dom på palt!

Igår så latade jag mig heeeela dagen tills syrran ville lämna tillbaka bilen. Sen efter de så latade jag mig ännu mer å så for jag och hämtade bilderna hos syrran=)

Idag jobbat, har betalat räkningarna. Snart blir de middag och sen simma med polarna i öjebyn=)

Besatt.

av Inside the actors studio.

Karl Pilkington är suverän och Ricky gervais skratt, skrattar man åt:)


Hopplöst

Känns som om jag kommer försova mig imorgon! Jag hoppas verkligen inte att jag gör de men känns verkligen så...Har ställt väckaren på mobben men brukar ju ställa den andra oxå men endel knappar på den är död...not good säger jag...:(

stort minus..

tror någon har smittat mig med sina baciller...känner mig inte helt hundra idag:(

Hemma!

Hemma igen.
Sover på dagarna.
Har lagat två pajer idag.
Besökte Erika, Mange å Aili igår.
Såg film med Cissi, Madz, Kicki å Kate i fredags.
Tvättat idag.
Tagit mig ett långt bad.

Hoppas nu har haft en bra helg!

RSS 2.0