Nope..

Ingen vinst denna onsdag heller.

Latade mig idag med. Men sen var de bara att stiga upp och gå ut på stan med modern. Jag hitta 3 linnen (rea) på cubus:) Olika färger. Behöver maassaa linnen! Har ju de under arbetskläderna så...

Så var jag, mamsen och Mona på bilbingo. Ingen vinst och skyller allt på Mona:P haha

Nu sova, eller försöka iaf, upp kl 5 börjar 6...:!

OnWii!

Dagen började väääldigt seegt. Låg i sängen till halv fyra. Då ringde Emma och sa STIG UPP!!!!! hahaha och att vi skulle fara och käka och bowla. Så jag ringde till Madz och hörde om hon ville följa och de ville hon. MEN jag var tvungen att följa med till Jävre. Jag hoppade in i duschen och fräschade upp mig lita.

Vi for dit, Madz hittade de hon skulle ha och så körde HON till stan. Så tog hon på sig byxor istället för jeans. Jag och hon gick till Challange bar och väntade på Emma och Emmeli.

Maten var skit god. Mätt som fan. Dock var servicen lite dålig när vi kom dit och jag och Emma fick be om nya drickor pågrund av att de inte fanns nån kolsyra. Sen tog de en kvart för dom att komma med dom och de smakade likadant. Maten tog ett bra tag oxå men men som sagt min burgare var skit god!

Så fortsatte resan till bowling hallen. Där regerade sjklart JAG! 326 poäng på 3 serier, kanske inte de bästa resultatet jag har fått men wtf jag vann!!

Madz och jag for hem till henne och fortsatte se Glee. En serie som är GOODE så töntig...men men den går att titta på!

Grattis igen EMELIE!!! Hoppas du har haft en bra dag!

Och glömmer inte dig kusin Nicklas! GRATTIS!!

Emelie 23 år!




GRATTTTTTIS!!!

Ösa vatten ur bilen...I say whaaat!!

Dagen började med 1½ timme hos tandläkaren. Debatt om att ta eller inte ta abonnemang. Det blev inget abonnemang tillslut och slapp betala besöket oxå:) Tycker att jag har suttit och betalat dom redan i 2 år 119kr i månaden. Och har inte "behövt" enligt dom laga nå hål eller nått. Så jag kände att jag inte hade lust att betala 175 kr i månaden i 3 år (höjt priserna) så jag kommer vara utan i ett år och fara tillbaka då och se om jag vill starta ett då.

Följde syrran och Clara till gagsmark. Vi var ute och körde mini grävare och tog kort som ni ser på allt möjligt. Så blev de älg gryta och ris som var MEGA GOTT!!!

Skyndade oss in till stan och så for jag och hämtade bilen. Hämtade upp Majja och så for vi och städade på burmans. Dom hade nå möte där så vi städade ett av kontoren där nere.

Efter jobbet så frågade jag Majja om hon ville följa mig till skuthamn och tvätta bilen. Så vi far dit och väntar på vår tur. Jag pratar med Emma i telefonen, samtidigt klickar jag på start knappen och kör fram, ser inte ett skit. Klarar mig igenom och backar och kör fram och backar och börjar köra fram när Majja ropar "TINA, de läcker in i bilen", jag tittar dit och säger "VA! Men hur går de till" (kommer inte ihåg alla ord bokstavligen) och så efter många om och men lägger jag på luren och vi kör därifrån.
Parkerar en bit bort för de var massa folk där och jag ville inte att dom skulle se att vi var tvunga stanna och ösa ur bilen. Så vi stannar strax efter fyrvägskorsningen. Majja öser ut så mycke hon kan jag flyttar bak gummi sko skyddet va fan de nu heter. När jag ska stoppa in dom i baksätet så kommer de en grön cabbad bmw och stannar precis bredvid våran bil och så får dom motorstopp 2 ggr. Jag höll på att börja skratta men samtidigt var de lite weird, hela bilen var full i folk. Trodde dom först stanna för att säga nå men vette fan vad dom höll på med..

Så de var min dag, haha. Gick nästan en hel toarulle att torka ut så mycke vatten som möjligt...

Säger de är tur att jag inte tvätta den på åkeri för då hade man stått ute med högtryckstvätten och hade aldrig märkt att de läckte in...

Ha en bra natt! Najt




Hejhå hejhå

Ihelgen lr från torsdag kväll var jag på stugan och har chillat. Fredag såg jag Mirre ta examen lr hon satt ju ner. Tydligen var de bara niorna som fick sjunga mm...
Lördag så grävde jag lite med grävmaskinen och samma söndag. Söndag så var de städning på burmans.

Idag har jag jobbat en kort dag 8-14. Sen har jag tvättat här hemma samt på åkeriet. Eftersom jag inte vill tvätta mopparna och sånt i allmänna tvättmaskinen här. Har varit en snabbis hos syster yster. Nu på kvällen har jag och mamma varit på Bilbingo i Antnäs men tyvärr blev de ingen vinst. Det blev många close calls men ingen hit.

Imorgon blir de tandläkaren och sen följer jag nog med syster till stugan över dagen. Tills jag och majja ska storstäda.

kommer nån bild på Mirre sen!


Så ja!

Nu har jag jobbat klart för denna vecka. Nu snart drar jag till päronen för att käka middag sen blir de agility och stugan:)

Imorgon blir he kanske mirres examen och sen så ska jag köra minigrävare:P mohahaha

Ha en bra helg u guys!

See ya'll!

Frunch

Blev väckt av Arbetsförmedlingen. Eller jag hade vaknat en gång av väckaren och klickat på snooze men men. Min tid hos Miroi har gått ut och nu är de dags att gå hos ams igen. Men tydligen är de samma som tidigare. Trodde att jag var tvungen att börja stämpla...:( Men icke de pengarna kommer fortfarande från försäkringskassan. Men jag ska dit på Fredag och skriva på nå papper.

Nu en dusch och sen some frunch! Så går tåget mot coopen! Kändes riktigt skönt när kerstin sa "Vi behöver så många ordinarie som möjligt"!! Då vet man att man är en i gänget liksom!

Igår tog de trehundra sjuttiofem år för mig att somna. Sen kom jag på att de kanske beror på att de är lika ljust kl 3 på natten som om de vore DAG!! Jag gräver fram en handduk och satter upp den så nu är de mörkt och skönt i mitt sovrum!

Jaja duschen väntar ADIOS nånting nånting!

Im sorry!!

Jag har blivit en dålig bloggare!! Min ursäkt är stugan som inte har något internet! Men jag lovar att vi hinner få igång internetet där innan BDBygg får fingrarna ur röven...Allt är inkopplat och klart men de kommer inte bli klart förens september!
Nu är jag i stan iaf i veckan så till helgen drar jag nog dit igen. Pappa har tagit dit en minigrävare så ska bli den bästa grävmaskinisten ever!

Nu kommer de några bilder från förra veckan och i helgen..



Jävre - Alter 1-5



Super lycklig på examens dagen! Äntligen sommarlov!!




Stackars lilla Diva! Myggen attackerade henne runt ögonen! De blev bara värre detta var bara i början! Tror hon kan vara lite allergisk eller nå!

Måste säga ett STORT tack till karln som körde DHL lastbilen mellan gagsmark och brännland, han läser troligtvis inte detta man var tvungen! Blev överlycklig när han släppte förbi mig:):):) Var lite sen men hann ändå till jobbet. En minut innan jag började!

Gode så skönt att vara ledig:P

Har mest slappat idag! Sov för länge som vanligt men de är väl inge nytt:P Bad lille bror att komma hit så gick vi och köpte oss en glass på 10till12. Så vandrade vi hem till dom och spelade little big planet. Så bjöd mamma på mat, lite blandat jag åt bullens och blåbärs kräm, mamma blodpalt, poppe och alex åt snabbpalt. Jag prövade då att äta blodpalt och det är inte så farligt som de låter. Helt okej faktiskt.

Nu blir de att fara och se Jävre-Alter i altersbruk. Ska ta med mig kameran så ni får lite bildbevis:P Jenny, Magster och Kate ska dit och då tänkte jag hacka på:P
hon kommer vikken sek som helst så see ya guys later!

- Like a genie *Puff*

Är ledig idag! Och vad har man gjort...städat! Så himla skönt att få de fint hemma. Fast jag hade tänkt lata mig hela dagen, så blev de då inte.

Ihelgen vart de fest, jag blev nog fullast av alla. Bakis som fan dagen efter men man får ju vad man förtjänar! Men kul hade jag iaf. Tack till alla som var inblandad i min dimmiga kväll:P

Imorgon blir de lunch med gänget. Sen tror jag att jag ska gå och köpa mig en verktygs låda. Alla mina såkallade verktyg ligger ÖVERALLT! Så nu blir de då ordning på de. Nu funderar jag på vad jag ska äta sen blir det fortsätta med detta städandet.

Hoppas ni har lika roligt som jag! kram

Vad säger man...

Orkar inte längre:P Skulle vilja sova en hel dag!!! Har idag varit ute och gått med Mamma och Madz och självklart fick Diva följa med. Sen blev de hem ta en snabb dusch och jobba 13-18. Så sätta igång en tvätt och ta på mig en massa kläder för de var dags för Agility. Två timmar ute bland myggen, dock så hade vi jävligt tur med vädret. Det regnade som fan innan vi for och sen när vi kom dit så regnade det inte. När de slutade började det regna igen, haha. Så var de bara att snöra in tvätten i torktumlaren och vänta. Såg lite Criminal minds och sen var de bara att vika tvätten.

Nu SOVA och sova ännu meeer!

Myggbet på knät!

Tacken för att man är för lat och sitter och tittar på volleyboll istället för att spela.

Idag har jag jobbat 9.45-18. Sen springa upp till konferans rummet sån blev de spal möte efter de så blev de att snabb byta om till vanliga kläder och så gick hela gänget förutom Helena J till 1906. Så käka vi mat tillsammans!! Svinit gott var de. Tog en sån där då du måste steka köttet själv. Ångrade de lite pågrund av att de tog lite tid men de var himulskt gott. Vi snackade om allt möjligt:)

Nu har jag hunnit diska och väntar på Madz och Jenny. Dom är i jävre och har sett fotboll (hoppas myggen var där med). Så blir de väl film med dom.


RSS 2.0