FINITO!

Klar!

Bära ner väskan å ut med soporna:)

Känns som att jag aldrig har varit utomlands. Tror jag är nervös för att detta är en spontan grej som vi bara kom på å bokade, Barcelona har väl aldrig varit på min lista på ställen som jag VERKLIGEN ville fara till.
Men har kollat på internet om saker som finns att se där:P Det blir nog bra...ca 1 timme kvar nu:P

Typ klar

Nu saknas bara lite saker till mitt handbagage och food som ska ätas innan jag far:) Ca 1,5 timme kvar nu:P hiihii

Stockholm!

Idag bär det av mot stockholmia:) Har lite saker att göra först, är inte som Madz! Hon har fan haft ett helt liv innan tolv idag. Wörd!! (White nörd!)
Måste till apoteket och sen till häst & hund eller vad de nu heter. Sen är jag nog redo för av färd. Dock är de 4,5 timme kvar men men känner jag mig själv så kan jag nog hitta på något att göra under tiden!


Woohoo Im poooped!

Har klippit mig hos syster! TACK!!!!!!!!!! *PUSS* Efter många om och men så fick jag en snelugg..Hon hade inte så vassa saxar så kändes lite som hon slet loss håret.

Har varit på Coopen och skrivit under papprena. Och köpte mig nå hårfärg, blont.

Sen käkat hos Jenny, diskuterat lite stuff och sen färgat håret och packat...så nu är jag typ klar...de enda är att jag inte vet vars jag har min step in väska som jag brukar ha som handbagage...Har hela morgondagen på mig att söka den.

Vi far kring sex tiden imorgon kväll, pappa skjutsar oss:) Sen skulle vi fara och hälsa på Madz mormor och morfar i stockholm. Dom skulle bjuda på tea och mackor:D Så söta!!

Jaja ska se lite gilmore å försöka sooova:) NAJT!

Okaaaj

jag har inte fått så mycke gjort än...:P haha Har tvättat och tagit fram resväskan å snört ner lite kläder i den...Väntar på att syrran ska ringa. Ska höra när jag ska komma. Efter klippningen blir de coop så ska jag skriva under nå papper, köpa nå till imorgon och kanske nå hårfärg...Sen blir de att fara till Jenny å käka tacos med henne å Madz. Säkert diskutera resa...

Seeeeeeegare än seeeeeeeegast!

Massor to doo

å jag orkar inte göra nå:P haha blev uppe föööör länge igår. Sovit föööör länge idag...tvättar just nu och måste till coop, packa å klippas å äta hos jenny. Mycke mycke mycke to do...

Börjar väl med frulle..

*Pjuuuhh*

Nu har sockret runnit ur mig...Hann skura i sovrummet, tvrumme, toan å köket. Städa mer i toan och så diskade jag. Ska kanske pröva på kaklet imorgon:)

jaja NU ska jag sova! Najt!

High!

Jag är sååå uppe i varv just nu! Hade tänkt städa lite här hemma så länge sockret håller i sig!

Imorgon, kanske klippning av lugg och tacos hos Jenny A.

Tisdag packad och redo för arlanda!:)

Onsdag BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!

New Moon7 av 10

Boken är absolut bättre, de man känner med bokfilmer är att början är alltid skit bra sen så märker dom att WOW fortsätter vi så här kommer filmen vara 5 timmar lång. Och därför stressar dom igenom slutet. Men var skit bra, vargarna var ENORMA, större än vad jag hade tänkt mig å de var ett plus!! Ögonen dock på Edward å co var bättre i första filmen, nu var dom en aning för mycket.


Man känner sig dock som ett pervo men hallåå denna unge!! NAJS!!!!!!!!!!!! Tråkigt dock att bara han har biffat upp sig till filmen! Tycker alla skulle ha gjort de. Å Edward/Robert, dit målade magrutor, not so hot...

Men mamma och syster som inte har läst böckerna tyckte om den och det är väl de som räknas:) Vi andra kan ju läsa dom igen:P hihi

Vi kunde liiiika gärna...

Söndag...GUD vad tiden går snabbt!! Snart kommer päronen hem, Alex är A-wall, han är nog hos Jonte. Har plockat undan å städat lite, för annars får man höra de sen. Men vi hade faktiskt inte stökat ner så mycke. Skönt!

Vad hände igår då..Jag och Alex kom på den brilljanta planen att göra pizza men syster å gänget. När vi hade pratat med dom och skulle mötas på coop, får vi ett samtal från dom när vi precis satt oss i bilen. Pelle var alldeles för hungrig för att göra hemma gjord pizza så vi skulle mötas på Ängeln istället. Så bjöd han oss på borta gjord pizza istället:) Monaco blev de:P mmm!

Efter maten drog vi till Hemmakväll hyrde, Natten på museumet 2 och Crank 2 i Blu-ray. Men först skulle vi hem å ge dogsen mat och gå ut med dom. Alex trodde att vi skulle klara detta på 8 min, HAHA Jäjä. När vi var klara så for vi direkt till dom. Så såg vi natten på museumet först på svenska pågrund av Clara. Har ju redan sett den så halv tittade på filmen.

Under filmen så ringde Tobbe till Pelle. Dom ville komma å hälsa på, Pelle for och hämtade dom och Blue sen. Så de slutade med att jag å Alex spelade lite Need for speed; Shift. Sen drog vi hem, blev inge Crank 2.

När vi kom hem satte vi oss vid tven å såg Transformers som gick på 4:an. Alex blev trött och gick å la sig, strax efter gick jag å la mig. Han satt i sin säng å ritade lite, sen kom han till den stora sängen å sa "de var längesen jag sov på pappas sida" haha Ville nog inte sova själv.

Så vi satt båda och ritade av Ice Age gubbar, vi satte igång Ice Age 2 och han pausade då han ville rita av något. Skit kul! Men tillslut blev vi båda jätte trötta.

Ikväll så ska vi städa på B och sen blir de NEW MOON!!!!!!!!!!! Längtar:) MOAHAHA

Lördagen som bara rann iväg..

Har inte gjort ett dugg idag...inte nå roligt iaf. Alex övergav mig och for till en kompis vid tolv å jag har diskat, gått ut med dogsen och sett medium. Woohoo

Ingen aning än vad som blir till middag. Alex skulle ju komma på de men eftersom han inte är hemma så har jag ingen aning vad som kommer ätas.

Måste nog duscha bara för att...Är skitig å då är de det man gör tydligen.

Snart är de dags att resa till Barca:) På tisdag far vi! YEAH! Har inte packat ett skit å kommer nog inte göra de förens på Måndag.

Sorry att jag inte hade nå intressant att skriva...bye

Fringe

Alex började ringa min mobil 21.30. Han visste om att jag slutade 22.15 men han ringde nog 4 ggr, haha. Klarar inte av att vara själv skulle jag tro! När jag väl kom ut ur jobbet så skyyyndade jag mig hemåt! Som tur var hade jag tagit bilen dit för att slippa gå hem i regnet:) Jävligt najs var de! Är riktigt nöjd med Passaten, loves it!

När jag kom hem så var de bara att direkt gå ut med hundarna. Diva hade tydligen vägrat komma fram när Alex skulle gå ut med henne. Antingen är de sant eller så ville han inte gå ut själv.

Sen har vi sett ett avsnitt av Fringe. Alex somnade nästan i gästsängen så jag skicka iväg han till sin egen säng.

Har inte så stora planer för morgon dagen, hade tänkt att Alex skulle få välja vad vi ska äta. Om de är nå som jag redan kan eller nå nytt får vi se:) Upp till honom.

Nu väntar en cigg och sängen:) Kanske en eller två choklad snitt...

Jaa har förstått varför jag inte har en våg hemma. Nu är de kört. Direkt efter barca är de slut med colan å bara dricka sån där nutrilett eller vad de heter...sååå illa är de faktiskt...I don't like big butts and I can not lie!...Grejen är ju den att jag redan har en så fan....


On my way..

to work..

förbereder mig för jobbet. Alex ska fara till en kompis å jag jobbar till 22.15. så de är min fredags kväll! Vad gör ni?

Min kväll med Snoppen! haha

Snoppen = Cissi, inge snuskigt. Det var de nicknamet som hon fick av mig när dom började kalla mig Dildo..Å de har ingen rolig historia bakom sig heller. Det var Emma som satt en kväll och skulle ge mig ett smeknamn. Tina=Tino=Dino=Dildo blev de...Emmas var Slemma Vagina Slidman, haha.

Åter till kvällen. Blev bara jag å Cissi som åt på Biggen efter den måltiden gick jag hem å packade mina saker och gick till päronen. Mamma for vid halv fyra så det var bara Alex å dogsen kvar. Kom på när jag hade kommit hit att Alex hade karate kl sex så de var tur att jag skyndade mig hit. När klockan närmade sig så gick jag först ut med hundarna och sen skjutsade jag honom till Norrmalmia. Så begav jag mig mot Coopen, packetet som jag hade beställt hade kommit och så köpte jag mig en cola:)

När jag kom tillbaka så var de bara att börja med Marängswissen och slå in paketen så inte syster eller pelle skulle se vad de var:P haha om dom nu skulle ha kommit hit.

Alex

Clara
Pelle
Cissi
Mamma
Pappa
Poppe

Three to go:) MOAHAHA

Sen hämta jag Alex och strax efter att vi hade kommit hem så kom Cissi hit:) Försökte få datorn igenom tven, tog ett tag innan de ville funka, hann bli aningens frustrerad...Men vi lyckades å så åt vi å såg Zombieland.
Efter filmen så skicka jag iväg alex till sängs. Jag å Cissi började se South Park (filmen) men orkade inte se den så föreslog några avsnitt istället. De blev More Crap, The ungroundable mm Några stycken iaf:) Efter de var klockan halv tolv så jag skicka hem Cissi, hon var inte motvillig:) Hahah Jag hade endel disk att ta hand om. Och dogsen igen.

Så nu har jag skrivit en massa skit som säkert inte ens är roligt att läsa. Sorry guys Im going to bed now. Najt

Zombieland8 av 10

Rolig, älskar Woody Harrelson:) Minus två poäng för vanliga uppenbara misstag. Som om en stor boll kommer rullandes så springer dom i samma riktning som bollen far i, istället för att bara springa höger eller vänster..

Hundar..

Blev väckt halv tolv eller nå när Emelie ringde, vi snacka ett tag sen efter såg jag att jag hade fått ett sms från pappa tjugo över sex. Att jag skulle gå ut med hundarna vid elva för att Bimbo ville inte gå ut halv fem imorse. Jahaaa...Trodde han att jag skulle ha vaknat när jag fick smset.

Innan jag for så ringde jag till folksam för jag hade fått nå papper om att jag hade hemförsäkringen på päronens adress. Jag har inte orkat göra en adressändring så de var därför. Men jag ringde å snacka med en skit härlig kvinna som skrattade ganska gott åt min lathet:P Slutade med att jag måste göra en adressändring. Var påväg att göra de oxå men då måste jag ha lghets nr å de har jag i förrådet...

När jag kom till päronen så tog jag ut hundarna direkt. Vi gick en bit sen for vi till Åkeriet å jag hade tänkt hämta frisbeen som jag råka kasta upp på en container..lr vad de heter. Men då ville inte syrran hiva upp mig där med traktorn. På grund av nån 9 årig flicka som hade åkt i skopan och så hade den lossnat och hon hade hamnat under. Hon överlevde inte..:( Så jag fick inte åka i skopan så den får ligga kvar där uppe...

När vi kom hem så hade mamma vaknat å duschat. Så jag lämnade hundarna och snackade lite. Nu ligger jag här å skriver till er:)

SOUTH PARK NOW! hoppas de har kommit!

Efter städ blev det Canasta!

Städet tog ungefär 3 timmar, jobbigt när man var tvungen göra allt själv. Det är ju inte precis nå clean freakar som jobbar där, snarare lort grisar. Typiskt att dom har en ingång direkt från verkstan in i huset, så de är nådigt skitig golv.

Pappa kom och hämtade mig, så snodde jag Passaten och hämtade upp Madz så for vi till Emma&Dennis. Vi blev utmanade av dom i ett spel, Canasta. Vi kunde ju inte tacka nej till en utmaning. Och bara för att jag hade Madz som partner så losa vi:P hahaha

Efter de så spela vi Bet your brain:) Dennis vann och gick å la sig, sen så spela vi ett tag till så vann Madz:) Men hon fick bra poäng på Högskoleprovet så tror att hon bara spelar dum:P

Påvägen hem så körde vi runt i den nya bilen:) Dom hade lämnat kvar en skiva i bilen å den var skit bra:) Vi lyssna igenom hela den, bläddrade igenom den ska man väl säga.

Nu ska jag sova och sova och sova. Imorgon ska Jag, Madz och Cissi käka på Biggen och sen på kvällen blir det nog, Zombieland:D

Najt

Lisa Ekdahl - Benen i korsHimla Linda!!:P

GI Joe - The rise of cobra3,5 av 10

Love love love love love love love Marlon Wayans:D:D:D Han är HET å grymt rolig. Channing Tatum är inte helt fel heller:) See for your self:PNAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Filmen är action fylld och pang pangig. Jag blev såååå chockad när the doctor som är grymt bränd så helt plötsligt så har han en mörkare röst. Mot slutet så tar han på sig en mask, WOOOW helt plötsligt har vi en wannabe Darth Vader!! Då får han en ännu mörkare röst å så andningsgrejen!!!!!!!!!!! OMG! Så slutet av filmen var jag mest irriterad:P

Men som jag har sagt tidigare, se filmen å få eran egen uppfattning om den. Alla har olika smaker:)

Kola å film

Äter fryst kola (blev för mjuk) å se GI joe!

Folk tror nog att jag är knäpp..

Hallooo
Har pignat till och har faktiskt inte sovit. Blev Mexicanasoppa till middag och å mackor. Har sett dagens serier å jag har märkt att jag börjar irritera på små saker, vänta irritera mig kanske inte är rätt ord. Jag märker små saker, desperate housewives har dom börjat dricka extremt mycke vin. Gossip girl så knullar verkligen ALLA med alla!! Vi tar Nate å Serena tex, dom var kära i varandra, otrogna med varandra, tillsammans, gjort slut, nu så är nate kär igen i henne. Dom har knullat alla andra efter dom hade gjort slut. Och hur fort blir dom inte kära i andra, Serena var nyss STÖRT kär i en kille som var tvungen att göra en sak så han fort bort å vete fan när han kommer tillbaka. Två avsnitt senare så är hon head over heels över nån annan dude..Jag är sämst på att berätta saker. Vill inte berätta för mycke för nån kanske inte har sett de senaste avsnittet...

Så hade jag köpt hem ingredienserna till kola, så har gjort de nu oxå, ingen aning om de blev gott eller inte får väl anse..

De plinga nyss på dörren gick upp och öppnade så var de en kille som skulle sälja salami för dom skulle med skolan till polen. Tyvärr så äter jag inte så mycke salami så blev ingen deal. När jag hade stängt dörren så kommer jag på att jag har mössa, linne å tajts på mig...SNYGGT? Stackaren...

Konstigheterna fortsätter...

Emelie ringde idag och sa att hon hade läst om killen som hade sms:at mig, samma kille hade sms:at henne...WEIRD!

Madz har nu hämtat kisse tatten:/ Härligt att bli av med allt hår men lite tråkigt.

Har mått pissigt heeela dagen. Ska ta å lägga mig å vila, känns som om jag är påväg att bli sjuk eller nått...
Jaja see ya!

KirkHET! eller så inte...

Klappar

Cissi - Check
Pelle - Check

SWEEET!


Power-nap!

Jag sov hela 25 min skulle jag tro, då var de nån idiot som ringde å ringde å ringde på min hemtele. Tänkte att de säkert var nån försäljare men när dom ringde en andra gång så var de bara att kliva upp. Så precis när jag svara så lägger dom självklart på. Sen så efter typ en kvart så ringer de igen...Svarar å så frågar nån kille om han hade kommit till golden dragon...eeee...nää...du har kommit till Tina sa jag bara...

Så var jag ju då självklart vaken, eller hade iaf inte tänkt somna om. Så jag börjar söka julklappar on the internet. Hittar en åt syster men sjklart så kostar den mer än vad jag är villig att lämna ut. Så jag ringer brorsan å han har mobilen avstängd, skumt för de har han aldrig. Precis när jag lägger på så får jag ett sms från ett nr som jag inte har nån aning om vem de är och de står bara Hej!. hmm kollar sjklart upp de, Johan Markström i kåge, ingen aning fortfarande vem de är.
Så jag frågar vem de är..Simon...okej känner jag dig...tro inte det...hur fick du tag i mitt nr....inge svar...Nån busunge säkert..Men sen då får jag tag på poppe på msn och han bad mig ringa ett 06 nr å min hjärna helt flippa!! Tror de var power-napen. Ska förklara, ett nr som börjar på 06 har ringt mig 500 ggr å de är säkert nån försäljare. Å så tänkte jag att de var dom som ringde på hemtelen nyss å sen så skriver brorsan de på msn. Så då börjar jag tänka är de VERKLIGEN brorsan jag pratar med, tänk om de är dom! haha

Paranoid!!?


Men jag ringde nr å de var brorsan som svarade..*puhh*
Så han ska vara med på de, sitter nu å snackar syster på msn för att lirka fram vad pelle vill ha! så då snart är jag typ klar med hälften *SMILE* Eller vänta nu..

Clara
Alex
Poppe
Cissi
Pelle
Mamma
Pappa

Sen blir de väl nå smått till..

Erica
Verran
Mirre

Sen vet jag inte...nu ska jag nog gå å köpa mig en lite cola:)


Im tired! What a chock!

Vaknade men kanske sovit 3 timmar inatt. Sånt är livet, har bara mig själv å skylla. Madz kommer hem imorgon så då blir jag av med tisse tatten! Skönt men de har varit trevligt med sällskap. Dock så kommer de ta år och dar att få bort allt katthår!

Idag jobbade jag på charken först sen frukten å sen tillbaka till charken. Fram å tebax vill säga. Men gud förbannat vad jobbigt de var, lyfta en massa tunga saker som man i vanliga fall inte gör. Som tur var jobbade jag bara till 12, min rygg tyckte deff inte om denna dag ska jag säga.

Efter jobbet så drog jag å emma på stan. Först for jag hem å böt kläder, ville inte gå omkring i coop kläderna. Så vi började dagen på stan med ett meal på subbis. Jag tror aldrig att jag å Emma har pratat så här lite med varandra NÅGONSIN! Båda var trötta, sega och hade inge intressant att prata om:P haha

Köpte lite julpapper på classes och så växlade jag till mig lite baht:) kan man iaf inte shoppa upp pengarna här...

Nu har jag köpt julklappar till Clara och Alex, dom lättaste. Och båda blev precis 200kr som jag hade lagt upp som max gräns på julklapps shoppandet på vardera person.

Så nu har jag bara dom jobbiga kvar, dom vuxna...boooring:P haha

Tror jag ska power napa lite grann, kanske jag orkar göra nå ikväll...vet inte vad men kanske börja mäta ut till kaklet...

byes


Terminator Salvation10 av 10

Jag tyckte den var skit bra! Var dock ett tag sen jag såg den, glömde bort att lägga upp den!
Riktigt bra, detta skulle ha varit 3:an!!!

Sunday

Har diskat, tvättat och vaxat ögonbrynen.

Måste somna snart, Elle ringde och gav mig jobb imorgon (eller idag) börjar klockan 6. YEAH!

jaja sova sova sova...försöker intala mig själv!

Home again!

Har nu varit å städat. Gick gode så fort eftersom vi städade i tordags. Nu har jag satt igång en tvätt och undrar om jag ska käka lite men först måste jag diska, känns de som. Måste få bort dom röda tallrikarna först.

Nu ska jag dra mig upp ur sängen, har läst mina bloggar och läst facebook.


Sticka å virka

Jag har hittat en bra sida som har en massa mönster å bilder på hur de blir om man är jätte duktigt, grejen är att man måste ju lära sig läsa mönster...
Jag förstår endel av dom men sen är ju endel extremt kompliserade så då har jag ingen aning vad som står..

Sidan, Drops design.

Söndag

Eftersom jag trodde att de var Måndag idag så hade jag glömt att vi ska städa på Burmans..Vet inte riktigt när vi ska göra de. Men jag vet att de kommer vara jobbigt!

Väntar på att dom ska ringa.

Uppe länge..

igen...jag vaknade ett tag sen...

What to do today..

OMG!!!!!!!!!!!!!! I WANT!!Har kommit fram till att det är en matta som dom har hängt upp!
Jag vill ha den NUUUUU!! De ser ut som dreads! I WANT IT NOW!
Hittar ingen matta som ser ut så...HELP!

Duschen avklarad

Ska väl göra tacosen :) 

Funderar på en julklapp åt alex. Men är dyrare än den gränsen jag hade satt så ska fråga poppe om han ska vara med på den..

Canvas

håller på att kolla upp hur mycke de kostar å så..finns en sida där man kan ladda ner ett program, säkert där man kan se hur de blir..ska checka de nu faktiskt:)

hoppas allt är bra med er:) Funderar på att göra tacos ikväll...men då måste jag till affären en sväng å de lät jobbigt..

What to do a saturday night..

Jag har ingen aning vad jag ska göra ikväll...! hmm...

Ska göra en lista på vem jag ska köpa/göra julklappar till...Clara är klar..hihi..

väntar på att medium men dom är så jäääävla sega på viptv ibland grr...

2012
8 av 10

Cissi har nu väntat på detta:) så nu kommer de!

PT:s film reporter har nog sett alldeles för många filmer eller så är han bara less på sitt jobb..i don't know...
Men iaf, denna film handlar inte om aliens...(emelie) om dom fanns där så gömde de dom gode så himla bra.

Picture this, The day after tomorrow men 10 ggr värre! Jag satt hel spänd genom hela filmen! Plus i kanten var ju nya Saga:) Sköna stolar förutom att de gick upp lite grann där knävecket skulle vara men de enda de gjorde var att strypa blodtillförseln till mina ben...LJUDET var de som gjorde de! Gud så bra de var.

Jag måste bara säga att därför den fick en 8:a var just för att de är same old story! Jorden går under bla bla
Och det var många klichéer då man bara tänkte COME ON! Sen sitter man å tänker på hur filmen kunde ha blivit om han inte hade lyckats bla bla bla...Men tyvärr alla effekter i denna film gjorde den värd en 8:a.

Och jag fattar inte vad han mena med John Cusack för jag tyckte han gjorde ett skit bra jobb! Han skrev oxå som de flesta av er har sett i trailern "the big collapse" sen så dog filmen ut, de fatta jag inte heller för de var special effekter igenom HELA filmen!

Hoppas ni tycker om den:) Deff bio värd, annars ger de fan inge...om man inte har ett jävligt bra system hemma:D


Dags att dra..

Har nyss tryckt i mig ett skrov från Biggen å nu ska vi fara till bion:)

Håller tummarna!

Fredag den 13:e

Fredag:) skönt!!!

Snart är de dags för middag å sen blir de 2012!! Jag tror inte att den är så bra som alla säger! Killen i PT hade gett den 2 plus..å jag har inte ens sett den å trodde redan de innan jag läste den...

Kisse ligger brevid mig å vill ha uppmärksamhet...


A la bio:)

Nu har jag varit å städat på Burmans, tog ca 2 timmar...

Imorgon blir de 2012, då får man se om den är så bra som dom säger!

Sen den 22 november så blir de NEW MOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Tror att de är ett sign att syrrans namnsdag är den dagen. Jag, syster, mamma å Maria ska fara å se den! LÄNGTAR!
Var tvungen att se den före Barcelona:) Sen blir de då barca en vecka:)

Nu ska jag måla lite...

Okej IM BORED

Nu eftersom jag inte har nån kamera sååå måste jag dra mig till förrådet å hämta min ritplatta ett mååååste!!!!!!!

Ingen kamera=inga eller gamla bilder...Detta är Ami som jag sköter nu...(gammal bild:()

Julie and Julia6 av 10

mat mat å lite mer mat..

Jennifer's bodyhmmm...3,5 av 10...

Handlar mest om snygga tjejer, fula killar, death å sex...

lite dålig fantasi när de gäller affischen..kanske ska anlita nån annan nästa gång..

Spam is that ham!?

Jag har jobbat, slöat å slöat lite mer. Jag å katten ligger i sängen, hon sover och jag ser GG. Har inga större planer än att äta snart..


jahapp

vart hungrig så var tillslut tvungen att äta. Så sjklart blev man lite piggare...piss...ska upp tidigt imorgon med...

Jag å Ami ligger på vardera ända om lägenheten. Hon har hittat sin plats på soffan i tvrummet å sjklart på en av kuddarna där:)

Ska nu försöka sova...najt

Inskickat

då var de gjort...håller på att somna halv sittandes...hoppas nu dom tycker om de och ringer:D

Sömnig

Har jobbat 6-13 idag sen blev de hem ta på sig andra kläder och följa med Emma först till Phonehouse för att hämta Dennis nya telefon. Sen for vi till AF för att lämna mina papper, åt lite food på ängeln sen bar de av till Luleå. Skulle hämta deras nya barnvagn:) På vägen hem så höll jag på att somna i bilen. Helt slut. Har legat efter de å sett serierna som har kommit idag och varit snudden på att somna hela tiden.
Mysigt lite med Ami, så nu ska jag skicka min ansökan. Sen blir de GG och somnar jag så somnar jag...väckaren är ställd så he ger lugnt.

Hoppas Madz och Cissi B tog sig fram ordentligt har inte hört nå från na.

men men najt kanske

Är nu klar:)

Men kommer skicka det imorgon för jag måste skriva under de och jag har min ritplatta i förrådet. Vill att de se bra ut:D Tyvärr om ni har väntat på att jag ska sätta in de här vad jag har skrivit så måste jag göra er besvikna. Tycker de e nog jobbigt att skicka iväg sånt till arbetsgivare och undra vad dom tycker om en när dom har läst de. Vill inte få en massa kommentarer vad jag skulle ha gjort för att få de bättre mm...

Ni som orkar med mig ändå är underbara människor och jag förstår inte er alls:P

Madz har varit här och lämnat tisse tatten (kisse katten) Ami. Hon har gnällt lite grann inte så mycket. Hon kom faktiskt under täcket med mig men då började hon skrapa med tassarna som dom brukar göra i lådan. Blev lite orolig att hon hade pissat i sängen slängde upp täcket och råka skrämma iväg henne. MEN ni nu som tror att jag är dum i huvudet eller nå så känner ni inte denna katt, hon är fullt medveten om vad hon gör och HON skulle kunna göra de bara för att hon vet att de skulle göra mig förbannad:P haha She's a biatch men hon har sina goda stunder ibland:D

Madz ha nu underbart kul i London och kom hem så fort som möjligt!:P

Nu väntar sängen och kanske en katt..

Almost there...

Har bara nån mening kvar att trycka in sen är jag KLAR!!:D

Jag har också hunnit:

Diska
Ta bort alla målar saker
Vikt kläder
Städat sovrummet
Handlat
Bäddat rent

Ska nog:
Skura golven
Diska klart (mycke disk + alla nya tallrikar från ikea)

Så ni märker vad mycke man hinner göra när de finns något annat MYCKET viktigare som måste göras..

Madz måste komma snart...

Är de okej..

att sno någon annans personliga brev? haha

Min hjärna värker..

Jag är inte den som kan bara skriva guuud så bra jag är, ni vill enbart ha mig....

Bläääääää....

CV:et är klart, men personliga brevet kommer ta hela kvällen..

bläääääääää

Procrastinate

Jag är en expert på att skjuta upp saker:P hittar på saker som måste göras istället för att göra de som måstes.

Jag ska söka till Willys och jag är ingen expert på de...tyvärr...känns som om man tävlar mot hela världen att synas. Att man sticker ut. Vad kan jag skriva för att jag ska få jobbet?

HJÄLP!!


Kladdkaka och cola.

Hemma från stugan. Har inte gjort så mycke i helgen. Sett lite film, umgåtts med familjen. Åt palt igår med alla förutom poppe:( Skit gott var de och så firade vi pappa en dag tidigt. Han fick triss lotter av oss och och av dom som han fick av mig vann han 100kr och dom av syrran vann han 35 kr:P så lite fick han:)

Idag så har vi kuttat lite älgkött och stressad eftersom vi skulle möta städerskan på burmans strax efter fem.
Jag och mamma ska städa på burmans medans hon är utomlands:)

Ser serierna som jag har missat och kommer nog göra de hela kvällen:)

Imorgon ska jag ringa till jowa:D

Drar

till stugan..see ya on sunday:)

Åhhh

inge south park idag..tycker de borde finnas där när man betalar för de!

Måla eller icke måla är frågan..

Ska jag bara skita i de å måla...färgen verkar ha blivit lite grå aktig under natten...eller ska jag ringa å gnälla å fråga vad jag har gjort för fel...

Hemma efter en hård dag:P åtta timmar är ingen lek efter 3 veckors slappande. Så nu ska jag antingen måla eller slappa...inte bestämt mig än..

Work:D

Ska å jobba om en timme:D 8 timmars dag, kommer vara heeelt slut när jag kommer hem!

NöJD?

Nu har jag städat...väntar på att tanterna ska plinga på å pika vad jag har gjort fel....

Tant jävlarna

lämnar mig inte ifreeeeeeeeeeeeeed!!!!!!!!!!!!

Färgen som inte ville bli brun...

Har blandat oxidbrunt och vitfärgen och jag får en lila färg...how?

Slappar dagen ELLER?

Hade tänkt ta de lugnt å bara måla lite å chilla. Då ringer pappa kvart i ett och säger kan du fara med farmor så hon får sprutan. Sjklart måste man de...för jag har ju inget annat för mig...När jag har snackat klart med fadern så ringer Åsa. Jobb tors och fre:D:D:D:D:D:D ÖVERLYCKLIG!
Så var de bara att bege sig. Hamnade i kö med Majja och en kvinna som tydligen jobbade på informationen om vaccinet haha. Så efter 2 timmar så var de äntligen våran tur. Majja var så söt å gav oss hennes lapp, hon var bara ett nummer före oss men de e ju tanken som räknas.
Lämnade av farmor och for tillbaka med bilen. Mamma bjud på gissa, SPAGETTI!!!!!! Men denna var super god. Tyvärr madde, mamma vann:P Hon tävlade med dig om den som du gjorde med bacon i:P haha
Satt å prata om allt möjligt, ska följa med mamma sen ikväll och kolla om städ på burmans. Hon som städar i vanliga fall skulle utomlands i 2 veckor.

Så när jag kommer hem, kliver in i hissen å där står de en tant å ser allmänt förvånad ut. Hon pratar i telefon och så när vi kommer till hennes våning så frågar hon mig om jag är Tina. Ahh sa jag men de skulle jag inte ha gjort.
Har tidigare i veckan fått en lapp i mitt brevinkast där de stod att jag hade städat för dåligt efter att jag hade tvättat.
Så nu tar hon upp de igen å tycker att jag ska gå ner å städa nu. Då blir jag tvärs över....För tydligen hade jag inte fyllt hennes kvot förra gången heller. För då hade hon minsann tvättat efter mig då oxå. Verkar som denna tant som jag inte ens vet vad hon heter, inte har nå liv eftersom de enda hon gör är å kolla hur jag städar...crazy lady..
Därför jag inte vet vad hon heter är för att hon hade skrivit under lappen Hyresgästerna. Frågan är då om hon hade gått runt och frågat alla som bor här eller....Åhh sånt kan göra mig sååå irri!

ska sticka lite sen blir de å måla...

Staden

Fick lunch hos Madde och så kom Jotta dit med:) Sen fick vi skjuts till Colorama av Jotta, så köpte jag min brun pigment till vitfärgen och kakeldekorationen. Hoppas nu 6 m räcker. Vi gick tillbaka till stan, hade tänkt surprica Jenny men då hade hon sån huvudvärk så hon ville inte ha besök. Så då fortsatte vi vår resa till Madde och hämtade hennes tangentbord å mus och gick till datafixarna. De visade sig att de var nå fel så hon fick ett nytt paket. Så apoteket så madde fick köpa sina plackers:P haha

Nu är jag hemma, ska se nå serie å sticka. Sen blir de att tejpa och måla klart:P

Pyssel kväll

Hos Emma:)

Jag å Madz for på träningen, skippa stretchningen och sprang hem duscha å klädde nästan på mig klar under 5 min. Vi skynda oss för att vi skulle hinna på ÖB å köpa nå å pyssla med. Sen blev de DT:n på Max och så hem till Emma. Har då påbörjat en halsduk som kommer ta EVIGHETER att göra men då har man nå att roa sig med. Men dock har jag köpt med maskeringstejp nu så målandet kan fortsätta. Måste bara hitta brun brytpasta...så jag kan färga den vita färgen:P

Nu blir de Gilmore girls å lite mer stickande...

Test körtTyp en sådan här. Tror de var en -97:a. Gick skit bra, lite ovan men I like it. Hade ju lite skavanker här å där men sånt får man leva med. :)

Inga planer för dagen. Blir väl att ta de lugnt:)

Hemma hos syster

Hon och Clara kom hem till mig kring tre. Clara var utklädd som Häxa och så var de bara att skrapa fram lite godis:) haha
Så for vi till Coopen och handlade lite mat. När vi kom hem till dom så började vi direkt med maten (penne med kyckling och nån sås) så fick Clara bada och tvätta bort ansiktsfärgen. Maten var jätte god efter den så såg vi The tales of despereaux men såg den inte klart, höll på somna i soffan. Så blev de att spela lite Ice Age på PS3, syster och Clara spelade mest. När Clara la sig så spela jag å syster Need for speed: shift, de var skit kuuul:) Lite tråkigt att man inte kan tävla mot varandra. Så var vi tvungna att se filmen annars hade de blivit så sent. Den var sjklart skit bra:P Twilight blu-ray:D Hade glömt att syrran hade inte sett deen!
Efter filmen så gick jag hem, hade med mig MP3n för att lyssna på 2:an(iiigen) men batteriet dog efter 3 min så lite boooring att gå då..

Tvättat lite tidigare idag och nu ska jag snart sova.

Ps. BARCA 25 nov - 2 dec Ds.

Alli ba ba

Gick till Madz igår och då hade hon inte ens duschat. Så då blev de att sitta å vänta medans hon gjorde sig klar. Sen kom Magster och Andreas, så fixa Maggan Madz hår sen käka vi extremt god mat som Andreas hade med sig:) Jag gjorde en sallad till. När vi var klara så for vi till Coop för att handla tillbehören. Syrran som skulle skjutsa oss hämtade upp Robban först.
När vi hade handlat så kom vi på att vi hade glömt en sak till drinken så de blev att skynda oss hem för att hämta den! Sen begav vi oss mot Altersbruk. De visade sig vara en ganska så lätt väg dit faktiskt.
Kvällen började ganska seegt men den artade sig gode så bra. Trevligt folk! Men vi for hem kring elva då kom Maaagster å hämta oss!
Men innan vi satte oss i bilen stod alla utanför och snackade så när alla blev tysta så säger Madz ALLIBABA! HAHAHA översättning: Alla ba ba...HAHAHA Om ni inte fattar så har ni inte samma humor som jag å madz men vi skrattade ganska gott åt de:P

Väl hemma så plinka lite på datorn och sen mata jag snakeserna!:) MEN jag fick brottas med Eros. Jag hade gett honom sin mat så skulle jag ge Meduza sin men tappar den och han var jääävlat blixt snabb på att kila fast denna mus att jag inte höll på att få lös den. Sen när jag väl fick de så slingrade han fast sig runt den...CRAP! Men jag fick lös den igen MEN då ville inte Meduza käka den nå längre...Stackarn...Så ska pröva igen idag. Ska väl plocka ut han ur terrariet eller nå....

Annars då...Ska till syster å käka some dinner och se Twilight i blue ray! Swwiiieeeiit:P
Ska kolla med far när dom kommer hem så jag kan sno bilen!

Madz å Jenny ska kolla om Barca ikväll. Jag sa till dom kolla ni upp hur mycke de kommer å bli per person så får jag då säga om jag har råd eller inte...

Adios

RSS 2.0