ZzZzZzzz

Var på stan en snabbis med Emma. Åt på tre kronor och sen blev de dollarstore. Men sen var jag tvungen att fara hem för jag jobbade 13.45-20.15.

Efter jobbet så handlade jag onödiga saker...Sen gick jag snabbt hem, trevlig överaskning väntade på mig...Hissen funkade inte jet again..:S Så fick springa upp för trapporna in i lghen ta på mig andra kläder och sen ner igen. Där stod E&D å väntade på mig. Så begav vi oss till J&M för en spel kväll:) Blev Så kan de låta en match, blev jag, Emma å Dennis i ett lag. Pelle k, Madz och Mange i ett lag. Jotta och Kate tittade på, tills Pelle var tvungen å fara då fick Jotta hoppa in. Marängvisch, HIMULSKT gott! Tack J&M:D

Vi märkte efter ett tags surrande att Dennis hade nickat till några ggr å Mange såg vääääldigt trött ut. Så jag, Emma å Madz for till Madz å kolla lite youtube.com och lyssnade på musik:)

Nu har jag fått någorlunda koll på datorn men den måste formateras om...har ett sånt där Troja virus nånstans...:S

Najt

Kommentarer
Postat av: Cissi

Härlig mys-kväll! =) Edith var hos oss och vi hade också riktigt mysigt, film och godis! Blir aldrig fel!! Idag blir det fotboll och mammas födelsedag!



Syns imorrn!



Kraam!

2009-09-05 @ 11:15:21
URL: http://lillohman.blogg.se/

Skriv nå här:

Skriv ditt namn:
Stanna kvar?

Email: (publiseras ej)

Har du en blogg?:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0