Dator

Brorsan (popper) har med sig datorn så he kanske bli nå inlägg då å då:)

Fy fan säger jag då bara om gårdagen! Jag, cissi och poppe vakade hela söndag/måndag natt så vi skulle somnna på planet. Jag somnade lite då och då. Sen från arlanda till chicago sov jag kanske 5,5 av 8-9 timmars flyg tid. Men sen var de då vänte tid i chicago i 9 timmar de var gode så jävla seeegt egentligen skulle de bara vara 8 timmar men sjklart så vart de försenat...så vi var väl här på hotellet två på natten och då var den väl 8 på morgonen hos er. Då hade vi alltså varit på resande fot i över 24 timmar...

Så idag är de en lugn dag. Fast vi steg upp sju imorse för att vi var så hungriga och åt frulle. Sen blev det en PN och så for vi till wallmart!!:D Blir fler ggr!

Har varit och badat i poolen det var lite kallt faktiskt men då var bubbelpoolen super varm! kunde inte sitta där i så himla länge.

Nu vilar vi innan middag, blir på steakhouse som är här brevid så kanske en minigolf på de sen. Men det beror väl på vädret. Just nu är de tornado varning i miami området och kommer väl kanske regna en massa här. Men hoppas de råkar hoppa förbi oss!:)

Nu vila!!:D

Kommentarer
Postat av: Cissi

Åh, vad kul att du skriver :):):)Kraaaaam

2011-10-19 @ 06:27:13
URL: http://lillohman.blogg.se/

Skriv nå här:

Skriv ditt namn:
Stanna kvar?

Email: (publiseras ej)

Har du en blogg?:

Skriv:

Trackback
RSS 2.0